«Αποσύνδεση» – Άγιος Γερμανός

«Αποσύνδεση»

Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, 19/3/2012

Εγώ είμαι αυτό που είμαι, είμαι αυτό που είμαι και είμαι ο Άγιος Γερμανός, αυτόνομος, ανεξάρτητος και κυρίαρχος και αυτό είναι που θέλουμε και για σας αγαπημένοι μας!
      Νάμαστε κι εμείς λοιπόν οικογένεια, σας χαιρετούμε και σας καλωσορίζουμε στην αγάπη του Πνεύματος και βρισκόμαστε εδώ μαζί σας, σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας όλοι μας με μεγάλη χαρά, εγώ ο Άγιος Γερμανός, ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, για να σας μιλήσουμε σήμερα για την αποσύνδεση!!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Και τι σημαίνει αποσυνδέω οικογένεια; Αποσυνδέω σημαίνει διαλύω τους δεσμούς, κόβω τους δεσμούς και θα πρέπει να σας πούμε ότι πραγματικά αυτή η ενσάρκωση που είναι η τελευταία για πολλούς από εσάς, σ’ αυτή την ενσάρκωση που εσείς ενώνετε και ολοκληρώνετε την ύπαρξής σας, αυτή η τώρα σας ενσάρκωση είναι ολόκληρη μια αποσύνδεση. Δηλαδή βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στη Γη, για να αποσυνδεθείτε από όλες τις δεσμευτικές και περιοριστικές ενέργειες της διττότητας, ν’ αποσυνδεθείτε επίσης από όλες τις ενέργειες που λειτουργούν βοηθητικά για σας και είναι υποστηρικτικές προς εσάς και να παραλάβετε το πλήρες ενεργειακό σας φορτίο. Γιατί εσείς επιλέξατε αγαπημένοι μας να προχωρήσετε σαν αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες υπάρξεις.
      Θα αναδημιουργήσετε ξανά το Όλον, θα οδηγήσετε ξανά τον εαυτό σας στην ενότητα, αλλά μ’ έναν καινούργιο, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο και με μια καινούργια κατανόηση της αγάπης, η οποία προέρχεται από το απόσταγμα της ανθρώπινης σοφίας σας, από το απόσταγμα της ανθρώπινης εμπειρίας σας. Κι ενώ αγαπημένοι μας, πολύ αγαπημένοι μας, θα αναδημιουργήσετε ξανά το Όλον μέσα από την αγάπη, εν τούτοις θα συνεχίσετε να παραμένετε αυτόνομες και κυρίαρχες υπάρξεις, δικαιωματικά Θεοί.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
      Σήμερα εδώ μαζί μας βρίσκονται πολλοί άγγελοι, παλιές και γνώριμες ψυχές   σε όλους σας και ναι θα τους νιώσετε και θα συγκινηθείτε, γιατί είναι οι άγγελοι που απαρτίζουν τις ψυχικές σας ομάδες και  είναι αυτοί που εσείς αποκαλείτε αδελφές ψυχές. Θα μιλήσουμε όμως παρακάτω γι’ αυτό, γιατί χρειάζεται να μιλήσουμε πρώτα για την αποσύνδεση από όλες αυτές τις περιοριστικές ενέργειας της διττότητας. Ο μεγάλος όγκος της εργασίας σας έγινε και γίνεται και ήταν απαραίτητο να γίνει αρχικά με αυτές τις ενέργειες, για ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την διττότητα.
      Αγαπημένοι μας εδώ και περισσότερο από δυο χρόνια που μιλάμε μαζί σ’ αυτές τις  συναντήσεις της οικογένειας, γι’ αυτό το θέμα μιλάμε συνέχεια. Μιλάμε δηλαδή για την αποσύνδεσή σας από την διττότητα. Μιλήσαμε για την αποσύνδεσή σας από τους φόβους, την κριτική, τις ενοχές, τον έλεγχο, το εγώ, τις εξαρτήσεις, την διαμόρφωση και από όλες αυτές τις περιοριστικές ενέργειες και τις παλιές πεποιθήσεις. Και μιλήσαμε επίσης οικογένεια για το πόσο σημαντική είναι η αποσύνδεσή σας από τον γραμμικό χρόνο, γιατί όταν απελευθερώνεστε από την γραμμικότητα του χρόνου φεύγετε από όλες αυτές τις καταστάσεις του μυαλού που σας πηγαίνουν πίσω- μπρος, στο παρελθόν και στο μέλλον. Το να αποσυνδεθείτε από τον γραμμικό χρόνο της Γης, σημαίνει να ζείτε συνειδητά στη τώρα στιγμή σας, σημαίνει να είστε παρόντες στη ζωή σας.

Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι οι αποσυνδέσεις μπορεί να γίνουν με έναν πιο εύκολο τρόπο. Η ανάληψη της ευθύνης του εαυτού σας, η αναγνώριση της θεϊκότητάς σας και η αποδοχή του εαυτού σας χωρίς ν’ αντιστέκεστε, είναι το να εξελίσσεστε μ’ έναν σχετικά εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Το γνωρίζουμε όμως οικογένεια ότι καθώς εσείς αρχίσατε ν’ αποσυνδέεστε πονέσατε και πληγωθήκατε πάρα πολύ και αυτό συνέβει γιατί ο εαυτός σας συγκρούστηκε. Συγκρούστηκε μέσα σας το παλιό με το καινούργιο, καθώς τον έλεγχο τον είχε το μυαλό σας, το οποίο είναι αγκιστρωμένο στο γνωστό και στο οικείο και φοβάται το καινούργιο και το άγνωστο. Αλλά τα καταφέρατε αγαπημένοι μου, τα καταφέρατε γιατί το πάθος σας ν’ αλλάξετε, ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε στο καινούργιο, ήταν και είναι πολύ δυνατό.
      Και αυτή την στιγμή σας λέμε το εξής, ότι καθώς εσείς αποσύρετε την προσοχή σας από τις παλιές ενέργειες, από όλες αυτές τις παλιές καταστάσεις και σχέσεις στη ζωή σας, καθώς εσείς στρέφετε την προσοχή σας στις καινούργιες συχνότητες που κερδίσατε με την εξέλιξή σας, τότε συμβαίνει το εξής θαυμαστό. Συμβαίνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει και με τα λουλούδια σας όταν σταματάτε να τα ποτίζετε. Τα λουλούδια σας όταν σταματάτε να τα ποτίζετε ξεραίνονται, με τον ίδιο τρόπο λοιπόν όταν εσείς αποσύρετε την προσοχή σας, σταματάτε να  τροφοδοτείτε με την ενέργειά σας όλες αυτές τις παλιές ενέργειες και τότε αυτές ατροφούν και διαλύονται. Και η ενέργεια που απελευθερώνεται επιστρέφει πίσω σε σας, γιατί η ενέργεια επιστρέφει πάντα στην πηγή της και η πηγή της είστε εσείς αγαπημένοι μου. Και όπως σας εξηγήσαμε βρίσκεστε εδώ σ’ αυτή την παρούσα ενσάρκωση, για να παραλάβετε το πλήρες ενεργειακό σας φορτίο, απελευθερώνοντας και ενώνοντας όλα τα κομμάτια σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
      Η διττότητα οικογένεια, είναι όλες αυτές οι ενέργειες που απαρτίζουν το παιχνίδι  που εσείς δημιουργήσατε και μπήκατε μέσα  και παίξατε  και που πραγματικά μέσα σ’ αυτές τις ενέργειες εσείς εγκλωβίσατε, φυλακίσατε τον εαυτό σας και τον δέσατε χειροπόδαρα, για να έχετε στη συνέχεια την χαρά να τον λύσετε και να τον απελευθερώσετε. Αλλά εκτός από τις ενέργειες της διττότητας υπάρχουν κι άλλες ενέργειες με τις οποίες είστε συνδεδεμένοι και οι οποίες λειτουργούν υποστηρικτικά για σας και από τις οποίες χρειάζεται εσείς ν’ αποσυνδεθείτε.
Από την αρχή των ενσαρκώσεών σας κατεβήκατε  στη Γη σαν ενεργειακά ψυχικά γκρουπ, σαν ψυχικές ομάδες. Ο καθένας σας οργάνωνε το σχέδιό του πριν ενσαρκωθεί, πάντοτε μαζί με τις υπάρξεις που απαρτίζουν την ψυχική του ομάδα. Ο καθένας σας δηλαδή ανήκει σε μια συγκεκριμένη ψυχική ομάδα, με την οποία ήσασταν πάντα μαζί σε σχεδόν όλες τις ενσαρκώσεις σας και παίζατε εναλλάξ τους πιο δύσκολους ρόλους. Συνδεθήκατε ενεργειακά μεταξύ σας με τέτοιο τρόπο, ώστε ότι βίωνε ο καθένας σας από την ψυχική ομάδα, αυτόματα επηρέαζε και όλους τους υπόλοιπους. Όλοι παραλαμβάνατε άμεσα την ενέργεια. Μιλάμε δηλαδή εδώ για μια παράλληλη και συγχρονισμένη εξέλιξη. Τις ψυχές που απαρτίζουν την ψυχική σας ομάδα τις συναντάτε (όχι απαραίτητα πάντα) στην ανθρώπινη οικογένειά σας, σε κάποιους φίλους σας και εραστές και σε κάποιους ανθρώπινους αγγέλους, οι οποίοι μπορεί να βρέθηκαν για λίγο στη ζωή σας, αλλά την επηρέασαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Καθώς λοιπόν σ’ αυτή την ενσάρκωση ήρθατε να αποσυνδεθείτε και να δουλέψετε ο καθένας σας μόνο με την δική σας ενέργεια, αμέσως μόλις εκφράσατε την πρόθεσή σας να εξελιχθείτε και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, αρχίσατε άμεσα να αποσυνδέεστε  από την ψυχική σας ομάδα. Και αυτή η αποσύνδεση είναι αυτή που σας πόνεσε πολύ βαθιά οικογένεια, νιώσατε το πόνο πολύ βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Η ψυχική σας ομάδα έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την ενσάρκωση και έπαιξε τους πιο δύσκολους και τους πιο επώδυνους ρόλους για σας και το έκανε από αγάπη, για να μπορέσετε να αποσυνδεθείτε αγαπημένοι μου και να προχωρήσετε με την εξέλιξή σας. Και είναι εδώ σήμερα, όλοι τους είναι εδώ και ήρθαν με μεγάλη τιμή για σας, για να σας αγκαλιάσουν και να νιώσετε την αγάπη τους και θέλουν επίσης να σας σπρώξουν τρυφερά και στοργικά να προχωρήσετε και να τ’ αφήσετε όλα πίσω σας.
      Στην ψυχική σας ομάδα οικογένεια ανήκουν και οι πνευματικοί σας οδηγοί. Οι πνευματικοί σας οδηγοί πάντοτε έπαιζαν το ρόλο της καθοδήγησης για σας και προστάτευαν το θεϊκό σας σχέδιο. Τι σημαίνει αυτό. Εάν κατά την διάρκεια της όποιας ενσάρκωσή σας  εισχωρούσαν ενέργειες απρόσκλητες, οι οποίες έβαζαν σε κίνδυνο το θεϊκό σας σχέδιο, τότε οι πνευματικοί σας οδηγοί φρόντιζαν ν’ απομακρύνουν αυτές τις ενέργειες. Επίσης προστάτευαν και την ζωή σας, όσες φορές εσείς ήσασταν απρόσεκτοι ή σας παρέσυραν άλλες ενέργειες και την βάζατε σε κίνδυνο, ενώ δεν ήταν ακόμα η ώρα που είχατε σχεδιάσει να φύγετε. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις έμπαιναν στη μέση οι πνευματικοί σας οδηγοί και σας έσωζαν και εσείς τότε μιλούσατε για θαύματα. Καλά, εάν είχατε σχεδιάσει να φύγετε αυτές τις στιγμές, τότε δεν θα σας έσωζαν οι πνευματικοί σας οδηγοί.
      Και προσοχή οικογένεια εδώ δεν μιλάμε για την ελεύθερη βούληση. Καθόλου. Εσείς δημιουργούσατε το θεϊκό σας σχέδιο πριν ενσαρκωθείτε, αλλά είχατε πάντα την ελευθερία στη Γη κατά την διάρκεια της ενσάρκωσή σας να αναθεωρήσετε και να κάνετε διαφορετικές επιλογές. Και όταν το κάνατε αυτό τότε γινόταν αναπροσαρμογή μπορούμε να πούμε του θεϊκού σας σχεδίου, σύμφωνα με τις καινούργιες σας επιλογές και τα καινούργια δεδομένα που προέκυπταν. Και ήσασταν πάντοτε ελεύθεροι ν’ αλλάξετε και να προσαρμόσετε το θεϊκό σας σχέδιο, όσες φορές εσείς θέλετε. Η απόφασή σας ήταν πάντοτε σεβαστή από το Πνεύμα, αλλά μόνο εσείς είχατε το δικαίωμα να κάνετε τις αλλαγές στο θεϊκό σας σχέδιο, απολύτως κανένας άλλος.

Αποσυνδεθήκατε λοιπόν από τις ψυχικές σας ομάδες και προχωράτε δουλεύοντας μόνο με την ενέργειά σας και αποσυνδεθήκατε επίσης και από το θεϊκό σας σχέδιο και τώρα οικογένεια σ’ αυτήν την ενσάρκωση και στην πορεία σας προς την ανάληψη, προχωράτε χωρίς σχέδιο και χωρίς ατζέντα, δημιουργώντας το κάθε τι που χρειάζεστε και που σας δίνει χαρά στην κάθε τώρα στιγμή σας. Και προχωράτε ολοκληρωτικά ελεύθεροι, χωρίς να εστιάζεστε σε κάποιο σκοπό. Ο μόνος σκοπός σας είναι ν’ αποσυνδεθείτε απ’ όλα όσα σας περιορίζουν και να κάνετε χώρο μέσα σας για να κατοικήσει η θεϊκότητά σας. Και την στιγμή που θα κατοικήσει μέσα σας η θεϊκότητά σας, τότε αγαπημένοι μου θ’ αποχωρήσουν οριστικά και οι πνευματικοί σας οδηγοί. Και πολλοί από εσάς  ήδη τα έχετε καταφέρει και είστε Θεοί επίσης και είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Όταν ενσαρκωθήκατε στη Γη, ήρθατε με πολύ λίγη από την ενέργειά σας και το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειά σας το αφήσατε στις αγγελικές σφαίρες, το αφήσατε στο συμπαντικό δικτύωμα και μέρος της ενέργειά σας το αποθηκεύσατε επίσης στη Γη. Απελευθερώνετε αγαπημένοι μου σταδιακά τώρα αυτή την ενέργεια καθώς προχωράτε με την εξέλιξή σας.
      Όμως οικογένεια εκτός από τις ψυχικές ομάδες, εσείς δημιουργήσατε κι άλλους ενεργειακούς δεσμούς. Δημιουργήσατε ενεργειακούς δεσμούς σαν οικογένεια του Φωτός. Συνδεθήκατε ενεργειακά όλοι μαζί σαν οικογένεια και διαθέσατε επιπλέον μέρος της ενέργειάς σας σε εποχές που πιστεύατε ότι εάν ενωθείτε μ’ αυτόν το τρόπο, θα μπορέσετε να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Και η πρώτη συλλογική ενεργειακή σύνδεση της οικογένειας του φωτός έγινε στην εποχή της Ατλαντίδας.
      Πιστέψατε τότε στην Ατλαντίδα, ότι θα κάνετε το άλμα και θα τα καταφέρετε να τελειώνετε με το παιχνίδι στη Γη. Σας μίλησε και ο δάσκαλος Τοβίας γι’ αυτό, ο οποίος σ’ αυτή την ενεργειακή σύνδεση, είχε παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούμε να πούμε. Δυστυχώς όμως οικογένεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμένατε στην Ατλαντίδα, γιατί η περιέργειά σας ν’ ανακαλύψετε πως λειτουργεί το μυαλό και ν’ ανακαλύψετε τους μηχανισμούς του, έφερε μέσα σας μεγαλύτερο διχασμό και επιτρέψατε να εισέρθουν μέσα σας οι ενεργειακοί ιοί. Και μιλάμε για τον ενεργειακό σεξουαλικό ιό και τον ιό της αμφιβολίας, οι οποίοι δουλεύουν μέσα από το μυαλό σας, τρέφονται με την ενέργειά σας και κάνουν ότι μπορούν για να συντηρήσουν μέσα σας τον διχασμό, για να μην χάσουν την τροφή τους. Και τότε είναι που έγινε ακόμα μεγαλύτερος ο διχασμός και η σύγκρουση της θηλυκής και της αρσενικής σας ενέργειας.
      Κι έτσι το πείραμα της Ατλαντίδας τελείωσε άδοξα και η Γη βυθίστηκε στο σκοτάδι για πολλούς αιώνες. Σ’ αυτούς τους αιώνες που ακολούθησαν υπήρξαν κάποιοι μικροί περίοδοι φωτός μέσα από φωτεινούς πολιτισμούς και θρησκείες. Και αγαπημένοι μας βλέπουμε κάποιους από την οικογένεια, κάποιους εργάτες του φωτός να είναι ακόμα κολλημένοι σε αυτές τις αρχαίες θρησκείες και πολιτισμούς και πιστεύουν ότι εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις που χρειάζονται. Αλλά αγαπημένοι μας εάν υπήρχαν εκεί οι απαντήσεις θα σας είχαν ήδη δοθεί και δεν θα βρισκόσασταν  τώρα εδώ να μιλάμε, γιατί θα είχατε ήδη ολοκληρώσει. Οι απαντήσεις οικογένεια είναι εδώ τώρα, οι απαντήσεις είναι σ’ αυτό το καινούργιο, στη νέα ενέργεια που δημιουργείτε.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενεργειακή σύνδεση σαν οικογένεια του φωτός, η οποία έγινε στην εποχή του Ιησού Χριστού. Τότε αγαπημένοι ήρθατε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να σπείρετε στη Γη, τον σπόρο της αγάπης και της ενότητας. Και είστε πολλοί από εσάς που θυσιάσατε την ζωή σας γι’ αυτό το σκοπό σ’ εκείνη την ενσάρκωση. Και φάνηκε αρχικά ότι πάει καλά, αλλά στην πορεία και στους αιώνες που ακολούθησαν η Γη ξανάπεσε στο σκοτάδι. Περάσατε ξανά μέσα από σκοτεινές περιόδους στη Γη, μέσα από τον μεσαίωνα, μέχρι που φτάσατε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και όλες οι προβλέψεις για την πορεία της Γης ήταν δυσοίωνες.
      Κι εδώ αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ξαναβρίσκεστε πάλι όλοι σας σαν οικογένεια του φωτός. Σ’ αυτό το σημείο πάρθηκαν από σας οι πιο μεγάλες αποφάσεις οι οποίες έπαιξαν πολύ μεγάλο και καθοριστικό ρόλο, στο να είμαστε εδώ τώρα μαζί να μιλάμε και να λέμε ότι τα καταφέρατε. Και αυτή την φορά πραγματικά τα καταφέρατε οικογένεια. Και χρειάζεται εδώ ν’ αποδώσουμε μεγάλη τιμή στον δάσκαλο Ελ Μορύα, ο οποίος είχε την αρχική ιδέα να ενσαρκωθούν στη Γη οι περισσότερο έμπειρες και εξελιγμένες ψυχές και να φύγουν, ν’ απελευθερωθεί η Γη από τις πιο βαριές ενέργειες.
      Και ναι αγαπημένοι, εσείς είστε αυτές οι έμπειρες ψυχές. Και κάνατε και τότε μια ενεργειακή σύνδεση σαν οικογένεια και διαθέσατε όλοι σας όσοι επιλέξατε να ενσαρκωθείτε, μέρος της ενέργειά σας γι’ αυτή την σύνδεση με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν αρχίσει να ενθυμείται ο ένας, η ενέργεια να μεταφέρεται άμεσα και σε όλους τους άλλους. Σας τονίζουμε αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις που έγιναν σαν οικογένεια, παρόλο που είστε συνδεδεμένοι έτσι κι αλλιώς, αφού όλοι είστε το Πνεύμα, αλλά σ’ αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις της οικογένειας για τις οποίες σας μιλάμε σήμερα, διαθέσατε επιπλέον μέρος της ενέργειά σας, τις ενισχύσατε και τις επεκτείνατε και στο ανθρώπινο επίπεδο, για να είστε πολύ περισσότερο αποτελεσματικοί.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και ποιος πιστεύετε ότι μπορούσε να έχει πρόσβαση σε σας, από την δική μας πλευρά, από την πλευρά της οικογένειά σας για να σας μεταφέρει τα μηνύματα του Πνεύματος; Για μας τους αναληφθέντες και τους Αρχαγγέλους δεν ήταν εύκολο να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, γιατί τα πέπλα ήταν πολύ πυκνά. Οπότε την πιο εύκολη πρόσβαση σε σας είχε ο δάσκαλος της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, γιατί εκείνος σαν αρχιτεχνίτης του συμπαντικού δυκτυώματος, μπορούσε να εισχωρήσει και να σας μεταφέρει τα πρώτα και πολύ σημαντικά μηνύματα, για το ποιοι είστε και να ξεκινήσετε την αφύπνισή σας. Κι έτσι έγινε οικογένεια, κι έτσι έγινε!
      Και είμαι εγώ ο Άγιος Γερμανός με τον Κουτχούμι, τον Ιλλαρίων και τους αγαπημένους Αρχαγγέλους που βρίσκονται πάντα κοντά σας που ερχόμαστε σήμερα εδώ να σας πούμε ότι σ’ αυτή την ενσάρκωση από-συνδέεστε και όλες αυτές οι ενέργειες από την αποσύνδεσή σας με τις ψυχικές σας ομάδες και τις ενεργειακές συνδέσεις- συμμαχίες σαν οικογένεια, έχουν απελευθερωθεί. Τις έχετε απελευθερώσει και είναι διαθέσιμες σε σας και μπορείτε να τις παραλάβετε  πίσω συνειδητά, γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και καλωσορίστε με αποδοχή και αγάπη πίσω τις ενέργειές σας. Θα φύγετε πολύ περισσότερο ενδυναμωμένοι σήμερα από εδώ, θα φύγετε πολύ περισσότερο ενδυναμωμένοι.

Πάρτε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Γιατί όταν μιλάμε για αποσύνδεση, εννοούμε ότι θ’ αποσυνδεθείτε απ’ όλα όσα σας κρατάνε δέσμιους και περιορίζουν το άπειρο των δυνατοτήτων σας κι ένα απ’ αυτά είναι και το μαγνητικό πεδίο της Γης. Και θα καταλάβετε μ’ αυτά που θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, γιατί σας τονίζουμε συνεχώς, για το πόσο σημαντική είναι η γείωσή σας.
      Οικογένεια, το μαγνητικό πεδίο της Γης δημιουργήθηκε από τους μεγάλους όγκους λιωμένου σιδήρου που υπάρχει στα εσωτερικά στρώματα της Γης, όπως πολύ σωστά έχουν ανακαλύψει και οι επιστήμονες.  Η θερμοηλεκτρική ενέργεια  που μετακινεί αυτούς τους όγκους λιωμένου σιδήρου και οι δυνάμεις που περιστρέφουν τη Γη, δημιούργησαν το μαγνητικό πεδίο της Γης. Επειδή εσείς είστε πάντα οι δημιουργοί, το μαγνητικό πεδίο δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συνδεδεμένο με τις συχνότητες της τρίτης διάστασης και  το συλλογικό του πληθυσμού της Γης. Το μαγνητικό πεδίο δημιουργήθηκε για να μπορεί να σας κρατάει  πάνω στη Γη, γιατί αν δεν υπήρχε εσείς δεν θα μπορούσατε να παραμείνετε πάνω στον πλανήτη.

Με ποιο τρόπο τώρα αποσυνδέεστε από το μαγνητικό πεδίο της Γης;
Καθώς εσείς αγαπημένοι μου με την εξέλιξή σας αλλάζετε και φέρνετε μέσα σας καινούργιες και πολύ πιο υψηλές συχνότητες, αυτές τις συχνότητες τις γειώνετε. Δηλαδή δεν απομακρύνεστε εσείς από το μαγνητικό πεδίο, αλλά φέρνετε εσείς μέσα τις καινούργιες υψηλές συχνότητες, οι οποίες εισχωρούν μέσα στο μαγνητικό πεδίο και το αλλάζετε. Και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τις γειώνετε αυτές τις υψηλές συχνότητες με τις οποίες εξελίσσετε ταυτόχρονα  και η Γη μας, αλλά και το μαγνητικό της πεδίο αλλάζει.
      Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί και αλλάζει, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πως συμβαίνει αυτό. Αλλά ναι αγαπημένοι μου εσείς καταλαβαίνετε ότι η δική σας αλλαγή, η δική σας αλλαγή συνειδητότητας, το έχει αλλάξει.
      Γι’ αυτό οικογένεια να μην ξεχνάτε να γειώνεστε, γιατί μόνο έτσι θα μπορείτε να παραμείνετε με ισορροπία πάνω στον πλανήτη. Οι συχνότητες που φέρνετε είναι πολύ υψηλές και πολύ ισχυρές και καθώς εσείς γειώνεστε αγαπημένοι μου η Γη σας επιστρέφει επίσης πίσω την ενέργειά σας που αρχικά είχατε αποθηκεύσει μέσα της σε όλες τις ενσαρκώσεις σας. Και μέσα στη Γη υπάρχει κι άλλη δική σας ενέργεια οικογένεια την οποία τώρα την απελευθερώνετε και την παίρνετε πίσω. Γιατί κάθε φορά που εσείς ολοκληρώνατε μια ενσάρκωση και «πεθαίνατε» όπως λέτε και θάβατε το σώμα σας στη Γη, αυτό το νεκρό σώμα κρατούσε μέρος της ενέργειά σας, η οποία επιστρέφει τώρα πίσω σε σας με την γείωση. Η Γη η οποία είναι μια μεγάλη ύπαρξη της οικογένειας, σας αγαπάει πάρα πολύ και σας βοηθάει με την εξέλιξή σας και σας επιστρέφει με  πολύ αγάπη πίσω την ενέργειά σας την οποία κρατούσε μέσα της.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και επειδή αγαπημένοι μου αυτό το θέμα της αποσύνδεσης είναι πολύ μεγάλο και όπως σας είπαμε έχετε αφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας επίσης στο συμπαντικό δικτύωμα και στις αγγελικές σας οικογένειες στις αγγελικές σφαίρες, γι’ αυτό θα επανέρθουμε την επόμενη φορά για να μιλήσουμε και να σας εξηγήσουμε αυτές τις αποσυνδέσεις, οι οποίες είναι πολύ ισχυρές και πολύ ιδιαίτερες και οι οποίες λειτουργούσαν πάντοτε υποστηρικτικά για σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
Και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε, νιώστε την καρδιά σας, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε για σας. Και μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μας νιώστε μας κι εμάς, γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Είμαστε πάντα κοντά σας γιατί είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο!
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email