“Τα Πρότυπα” – Κουτχούμι, Αρχ.Μιχαήλ, Άγιος Γερμανός

Τα  Πρότυπα

Κουτχούμι, Αρχάγγελος Μιχαήλ, Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, 16/2/2012

Ερχόμαστε κοντά σας σε μια στιγμή όπου υπάρχει μεγάλη αναστάτωση των ενεργειών και μέσα από αυτό το συνονθύλευμα εσείς καλείστε να παραμείνετε στο κέντρο σας και να κρατήσετε την ισορροπία σας. Γιατί όσο κι αν δεν θέλετε να το δεχτείτε, αυτή η μεγάλη αναστάτωση των ενεργειών είναι αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας. Και ναι, εσείς ξεκινήσατε αυτή την εργασία με τον εαυτό σας και ζητήσατε ν’ αλλάξουν αυτές οι ενέργειες συχνότητα και ποιότητα. Εσείς το ζητήσατε να μετακινηθείτε από την χειραγώγηση και τον έλεγχο προς την ελευθερία. Και η αλλαγή αυτή έφερε την μεγάλη αυτή αναστάτωση, καθώς αλλάξατε όλες τις ενεργειακές δομές και ενεργειακές συνδέσεις μέσα σας.
      Σκεφθείτε το σαν ένα παιχνίδι που το διαλύσατε εντελώς, όπως ακριβώς κάνουν τα παιδιά και το συναρμολογείτε ξανά από την αρχή μ’ έναν καινούργιο τρόπο, τελείως διαφορετικό από πριν. Στην ουσία δημιουργείτε ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι. Πετάξατε κάποια κομμάτια που δεν σας χρειάζονται και κάνετε το παιχνίδι πιο απλό και περισσότερο ευέλικτο. Και  αυτή την στιγμή βρίσκεστε στο κρίσιμο σημείο, βρίσκεστε στη συναρμολόγηση του καινούργιου σας παιχνιδιού, για το πώς εσείς όντως Θεοί δημιουργοί, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα για σας και για την Ελλάδα σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Γιατί η αναπνοή σας ηρεμεί και σας ισορροπεί. Γιατί η αναπνοή επιτρέπει την ελεύθερη ροή της ενέργειας.
      Νάμαστε κι εμείς κοντά σας πάλι οικογένεια  Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον άγιο Γερμανό είμαστε πάντα κοντά σας. Αυτές τις ημέρες αγαπημένοι μας, οι περισσότεροι παρασυρθήκατε από το συλλογικό ασυνείδητο και το φόβο και δεν σκεφθήκατε και πάρα πολύ το Πνεύμα. Δεν σκεφθήκατε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ότι ο κύριος παράγοντας που θα σας οδηγήσει στην αλλαγή αυτής της κατάστασης είναι η θεϊκότητά σας. Το 2012 αγαπημένοι μου για τους περισσότερους εργάτες του φωτός είναι το έτος της ολοκληρωτικής απελευθέρωσης, γι’ αυτό θα χρειαστεί να πάτε πολύ βαθιά μέσα σας, θα χρειαστεί μέσα από την ολοκληρωτική αποδοχή ν’ απελευθερώσετε και ν’ αγαπήσετε τον εαυτό σας και να βαδίσετε προς την ενότητα. Και δεν έχει σημασία για το Πνεύμα ποιο εξελικτικό μονοπάτι ακολουθεί ο καθένας σας, ούτε πως το ονομάζετε, αρκεί αυτό το μονοπάτι να σας οδηγεί στην ενδυνάμωση και στην απελευθέρωση του εαυτού σας. Αρκεί να σας οδηγεί στην αγάπη και στην ενότητα και αυτός είναι και ο δείκτης για να το καταλάβετε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Σήμερα αγαπημένοι μας θα σας εξηγήσουμε ακριβώς πως λειτουργεί η ύπαρξή σας και πως εσείς μέσα από την εξέλιξή σας, αλλάζετε την πραγματικότητα ή τις πραγματικότητες όταν δεν σας αρέσουν. Και είναι φυσικό να μην θέλετε στη ζωή σας μια πραγματικότητα κακοποίησης, εκμετάλλευσης, χειραγώγησης και ελέγχου. Αυτό ήταν το παιχνιδάκι του καθρεφτίσματος που δημιουργήσατε για την εξέλιξή σας, αλλά τώρα δεν το χρειάζεστε άλλο αυτό και το αλλάζετε, γιατί αξίζετε και δικαιούστε την ελευθερία σας, καθώς τώρα γνωρίζετε «ποιοι είστε».
      Ο καθένας σας οικογένεια εμπεριέχει μέσα του όλο το Σύμπαν, όλη την δημιουργία σε μικρογραφία, όπως π.χ. τα μικροτσίπ. Δηλαδή ο καθένας σας εμπεριέχει μέσα του την ενότητα. Στην ουσία το Ένα ποτέ δεν ήταν διαχωρισμένο. Απλά η δημιουργία είχε για σας την εικόνα που εσείς της δώσατε και σας την καθρέφτιζε. Είχε για σας την εικόνα που εσείς μπορούσατε ν’ αντιληφθείτε. Κι εσείς καθώς αρχίσατε να αλλάζετε αντίληψη, αρχίσατε ν’ αλλάζετε και τις ενεργειακές δομές μέσα σας, αρχίσατε να αλλάζετε θέσεις και να ξεμπερδεύετε όλες αυτές τις ενέργειες μέσα σας. Κάθε φορά που εσείς κάνετε μια αλλαγή, αυτή η αλλαγή επηρεάζει όλο το Σύμπαν , όλη την δημιουργία. Αρχικά δουλεύετε μέσα σας την κάθε μία ενέργεια ξεχωριστά γιατί χρειάζεται να την μετασχηματίσετε και ήταν πολύ σημαντικό για σας να κατανοήσετε πως δουλεύουν μέσα σας αυτές οι ενέργειες. Υπήρχε δηλαδή απόλυτη καταλληλότητα σ’ αυτό και έγινε με δική σας επιλογή, παρόλο που σας πόνεσε και σας βύθισε στη θλίψη πολλές φορές.
      Αφού έγινε το μεγαλύτερο μέρος της κύριας εργασίας κι εσείς αλλάξατε συνειδητότητα, τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι δεν χρειάζεται να ασχολείστε άλλο με τις επιμέρους ενέργειες. Ότι μπορείτε να το κάνετε πιο εύκολο και να πάτε πέρα από τους περιορισμούς. Είναι πιο εύκολο εάν εσείς αναγνωρίσετε την θεϊκότητά σας και την αξία σας, να μετακινηθείτε πέρα από τους περιορισμούς και απλά να επιτρέψετε και να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας να σας οδηγήσει μέσα από την καρδιά, σ’ έναν καινούργιο χώρο πέρα από την διττότητα. Και σ’ αυτόν τον καινούργιο χώρο όπου τα χαρακτηριστικά του είναι η ολοκληρωτική αποδοχή και η αγάπη για όλη την δημιουργία, οι ενέργειες θα πάρουν μόνες τους την θέση της ισορροπίας μέσα σας, γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι στη φύση τους να αναζητούν την ισορροπία.

Σ’ αυτόν τον καινούργιο χώρο όλα είναι ισορροπημένα. Κι εσείς αυτόν το χώρο τον ονομάζετε Πέμπτη διάσταση αλλά πραγματικά δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία οι ονομασίες που δίνονται. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι εσείς μετακινηθήκατε ακριβώς σ’ αυτές τις  υψηλές συχνότητες που είναι φυσικές για σας και  ταιριάζουν στην θεϊκότητάς σας. Κι σ’ αυτές τις συχνότητες της ελευθερίας και της αγάπης, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Σ’ αυτές τις συχνότητες μπορείτε να είστε οι άμεσοι Θεοί δημιουργοί που υπήρξατε πάντα. Και σ’ αυτές τις συχνότητες,  φέρνετε μια μεγάλη αλλαγή στο Σύμπαν και σε ολόκληρη την δημιουργία.
      Γι’ αυτό σας λέμε πολλές φορές ότι οι συχνότητες του φωτός και της αγάπης είναι τόσο  πολύ ισχυρές ώστε και μόνο μια φωτεινή ύπαρξη, αντιστοιχεί σε πολύ μεγάλο αριθμό μη αφυπνισμένων ανθρώπων, οι οποίοι κινούνται ακόμα μέσα στο συλλογικό ασυνείδητο. Και όταν σας ζητάμε να πάτε περισσότερο μέσα σας, δεν εννοούμε ν’ αδιαφορήσετε για όλα όσα συμβαίνουν έξω από σας, κάθε άλλο. Σας εξηγούμε απλά ότι όλα είναι μέσα σας και οι αλλαγές μπορούν να συντελεσθούν από μέσα σας προς τα έξω, αφού μέσα σας βρίσκεται όλη η δημιουργία.
      Και καθώς εσείς γειώνεστε  και σταθεροποιείστε, (χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις για να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί), καθώς εσείς γίνεστε οι φύλακες της συχνότητας του φωτός και της αγάπης, τότε εσείς αγαπημένοι μας γίνεστε τα Πρότυπα.
      -Και τι σημαίνει να είστε Πρότυπα;! Σημαίνει ότι η ίδια σας η ύπαρξη, η ίδια σας η εμπειρία, η ίδια σας η εξέλιξη, η ίδια σας η ζωή μπορεί να είναι το παράδειγμα. Και οτιδήποτε άλλο, απλά δεν είναι αληθινό, γιατί είναι δανεισμένο, γιατί είναι απλά μια καταχώρηση και μια ψευδαίσθηση του μυαλού σας. Αληθινό είναι μόνο ότι βιώσατε και ότι κερδίσατε με την εμπειρία σας, ότι κερδίσατε με την δική σας εργασία μέσα από τον εαυτό σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Όταν αγαπημένοι μου είστε Πρότυπα, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τίποτα άλλο! Απλά να είστε και να ζείτε μέσα στην καθημερινότητα και στην απλότητα. Και οι ενέργειες μεταφέρονται. Και όσοι βρίσκονται ή έρχονται κοντά σας και αγκαλιάζονται από την αύρα σας, μπορούν να παραλάβουν το φως σας και να μεταμορφωθούν. Μπορούν να νιώσουν ποιοι είστε και μπορούν να νιώσουν ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει εδώ. Γιατί τους καθρεφτίζετε την ενέργεια της Εστίας, τους καθρεφτίζετε την ενέργεια της οικογένειας.
      Ένα Πρότυπο οικογένεια έχει μετακινήσει την προσοχή του, έχει αποχαιρετήσει το δράμα και εστιάζεται στη χαρά. Ότι κάνει και ότι δημιουργεί το κάνει γιατί αυτό του δίνει χαρά. Δεν το κάνει επειδή πρέπει, ούτε γιατί το θεωρεί καθήκον, ούτε γιατί θεωρεί ότι έχει στόχους. Ότι κάνει το κάνει απλά και μόνο, για την χαρά της δημιουργίας. Το μυαλό σας έπεισε στην πορεία της εξέλιξής σας ότι βρίσκεστε εδώ για να φέρετε σε πέρας πολύ σπουδαίους στόχους. Κάποια στιγμή ούτε λίγο ούτε πολύ νιώσατε σαν ιεραπόστολοι. Και κάποιοι από σας βασανίζατε το μυαλό σας, για να καταλάβετε ποιος είναι αυτός ο σπουδαίος  σκοπός που έχετε σ’ αυτή την ζωή, για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του Πνεύματος. Το Πνεύμα βέβαια, δεν γνωρίζει τις  προσδοκίες, οι προσδοκίες είναι ανθρώπινη κατασκευή και το Πνεύμα σέβεται απόλυτα την ελευθερία σας και τις επιλογές σας.  Όπως και νάχει αυτό είναι ένα θέμα οικογένεια που χρειάζεται να κατανοήσετε πολύ καλά, γιατί βλέπουμε ότι πολλοί από σας, δεν το έχετε απελευθερώσει ακόμα. Γιατί αυτό το θέμα πολλές φορές σας οδηγεί σε επιλογές, σας οδηγεί στη σκέψη ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι μ’ αυτό. Να διδάξετε ίσως ή να φέρετε και τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους στον ίσιο δρόμο. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνεστε μέσα σ’ αυτό.

Και τώρα είναι η ώρα οικογένεια να τα ξεφορτώσετε όλα αυτά από πάνω σας, γιατί η εξέλιξη είναι η εμπειρία που σας προσφέρει η καθημερινότητά σας με το πιο απλό και το πιο άμεσο τρόπο. Το κάθε τι που σας συμβαίνει κατά την διάρκεια της ημέρας από την στιγμή που ξυπνάτε, είναι περίτεχνα σχεδιασμένο από σας, έτσι ώστε να προσθέτει στην εξέλιξή σας και να σας σπρώχνει να κάνετε ένα βήμα ακόμα πιο βαθιά μέσα σας. Ένα βήμα που σας φέρνει πιο κοντά στην θεϊκότητά σας, πιο κοντά στην ελευθερία σας και στην αγάπη.
      Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα για να σας πούμε ν’ αρχίσετε να λειτουργείτε αφαιρετικά σε σχέση με τον εαυτό σας. Μαζέψατε πάρα πολλά μέχρι σήμερα. Συγκεντρώσατε πολλές πνευματικές γνώσεις, πληροφορίες από εμάς, πληροφορίες από άλλους «δασκάλους». Και αυτή η λέξη δάσκαλος είναι τόσο πολύ φορτωμένη με παλιά ενέργεια και τόσο πολύ παρεξηγημένη, γιατί χρησιμοποιήθηκε για χειραγώγηση, χρησιμοποιήθηκε για έλεγχο και εκμετάλλευση και δεν ταιριάζει σήμερα καθόλου με αυτό που εσείς ήρθατε να κάνετε σ’ αυτήν την ενσάρκωση. Και θέλουμε να τα αφήσετε όλα αυτά. Θέλουμε να κρατήσετε την ουσία σας. Θέλουμε ο εαυτός να απελευθερωθεί από όλα.
      Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ένα δοχείο, τον οποίο έχετε παραγεμίσει και στοιβάξει με όλα αυτά που εσείς ονομάζεται πνευματικά. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα να σας μπερδεύει, ακόμα να σας περιορίζει. Είναι η ώρα να τα απελευθερώσετε όλα για να μπορεί και ο θεϊκό σας εαυτός να κατοικήσει ολοκληρωτικά μέσα σας. Χρειάζεται να του κάνετε χώρο. Κρατήστε μόνο την δική σας καθαρή κατανόηση. Κρατήστε μόνο την κατανόηση που κερδίσατε από την δική σας εργασία, από την εμπειρία σας. Αυτό δεν πιάνει χώρο. Γιατί αυτό σας απελευθερώνει, γιατί αυτό σας οδηγεί σ’ αυτό που είστε μ’ ένα τρόπο πρωταρχικό, μ’ ένα τρόπο απόλυτο. Κι αυτό δεν πιάνει χώρο, γιατί είναι ελευθερία. Γιατί είναι εσείς. Γιατί σας οδηγεί στην αγάπη.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Ένα πρότυπο οικογένεια μεταφέρει μόνο την αλήθεια του, μεταφέρει αυτό που έχει βιώσει μέσα από την εμπειρία του και την εξέλιξή του και γι’ αυτό δεν έχει αμφιβολίες, αλλά και δεν προσπαθεί ούτε ενδιαφέρεται ν’ αποδείξει οτιδήποτε. Γιατί ένα πρότυπο νιώθει πλήρες και ολοκληρωμένο και απλά είναι. Η στάση του και η ζωή του είναι απόλυτα συνεπής με την αλήθεια του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, γιατί αυτό το κέρδισε βήμα βήμα μέσα από την δική του εμπειρία, μέσα από την δική του κατανόηση, αλλάζοντας σταδιακά τις αντιλήψεις του και αλλάζοντας ολοκληρωτικά την συνειδητότητά του.
      Ένα Πρότυπο αγαπημένοι μου, έχει αποδεχθεί πλήρως ότι όλα στη δημιουργία,  είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι και έχει απελευθερώσει τις κριτικές και τις αντιθέσεις, που δημιουργεί η διττότητα. Για ένα Πρότυπο δεν υπάρχει καλό και κακό. Αναγνωρίζει και αντιλαμβάνεται όλες τις ενέργειες και τις αποδέχεται με κατανόηση και με αγάπη. Γιατί γνωρίζει ότι τα πάντα στην δημιουργία αναζητούν απελπισμένα την αγάπη και απλά έχουν χάσει το δρόμο τους και έχουν παρασυρθεί από το σκοτάδι σε άλλους δρόμους. Κι έτσι ένα πρότυπο έχει ανοιχτή την αγκαλιά του, για όλες τις ενέργειες που έρχονται κοντά του χωρίς εξαιρέσεις.
      Ένα Πρότυπο έχει απελευθερώσει κάθε φόβο. Γιατί κατανοεί ότι τίποτα δεν μπορεί να τον προσεγγίσει και να τον βλάψει, χωρίς την δική του άδεια. Γνωρίζει ότι είναι θεός επίσης και ότι οι συχνότητες του είναι πολύ ψηλές και δεν μπορούν να τις προσεγγίσουν χαμηλότερες συχνότητες. Το πρότυπο μπορεί άνετα να κινηθεί μέσα σε όλες τις συχνότητες, χωρίς τίποτα να μπορεί να τον επηρεάσει ή να τον βλάψει.
      Ένα Πρότυπο, γνωρίζει ότι και οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι είναι Θεοί επίσης. Και συμπεριφέρεται στους άλλους αγγέλους με την ίδια τιμή, τον ίδιο σεβασμό και αγάπη που συμπεριφέρεται και στον εαυτό του. Σέβεται απόλυτα την θέληση των άλλων ανθρώπινων αγγέλων και σε καμία περίπτωση δεν χειραγωγεί και δεν ελέγχει τους άλλους και δεν παρεμβαίνει στην ζωή τους, ούτε προσπαθεί να τους επηρεάσει με κανένα τρόπο.

Ένα Πρότυπο, έχει αγκαλιά και έχει συμπόνια για τα αδέρφια του, τους ανθρώπινους αγγέλους και γνωρίζει ότι είναι η οικογένειά του, ότι είναι κομμάτια του. Και η συμπόνια αυτή δεν έχει καμία σχέση με την αυτολύπηση και τον οίκτο. Η συμπόνια και η αγκαλιά, προέρχεται από την κατανόηση, ότι μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να μετασχηματίζεις ενέργειες και ν’ απελευθερώνεις περιορισμούς.. Και έχει αυτή την κατανόηση οικογένεια, γιατί όλα πρώτα πέρασαν μέσα από τον ίδιο, γιατί έχει περάσει πρώτος-η όλες αυτές τις δυσκολίες για να μετασχηματίσει τις ενέργειες και για ν’ απελευθερώσει τους περιορισμούς του. Γι’ αυτό καταλαβαίνει και συμπονάει και αγκαλιάζει με αγάπη τον κάθε ανθρώπινο άγγελο που βρίσκεται στην διαδικασία αυτή και δυσκολεύεται.
      Και επειδή ακριβώς ένα Πρότυπο γνωρίζει πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται, γιατί στους ανθρώπινους αγγέλους αναγνωρίζει το Θεό μέσα τους και απευθύνεται κατ’ ευθείαν στην θεϊκότητά τους, γι’ αυτό ακριβώς οι ανθρώπινοι άγγελοι, χωρίς να το γνωρίζουν αυτό πάντα συνειδητά, θα μαγνητίζονται από τα Πρότυπα, γιατί αυτό το σοφό μέρος του εαυτού τους θ’ αναγνωρίζει σ’ αυτούς την οικογένειά τους, θ’ αναγνωρίζει σ’ αυτούς την Πηγή τους.
      Και ναι μέσα από την εμπειρία και την αγάπη, μέσα από το καταστάλαγμα της σοφίας σας, εσείς σαν Πρότυπα μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένεια, μπορείτε να βοηθήσετε τ’ αδέρφια σας, σπρώχνοντάς τα γλυκά και τρυφερά, σπρώχνοντάς τα πιο βαθιά μέσα στον εαυτό τους, για να εν-θυμηθούν και να ανακαλύψουν την δική τους Πηγή ενέργειας.

Ένα Πρότυπο νιώθει ευγνωμοσύνη που βρίσκεται αυτή την στιγμή στη Γη, σ’ αυτή την μεγάλη αλλαγή της συνειδητότητας και τιμάει τη Γη και τιμάει την ίδια τη ζωή. Γι’ αυτό επιλέγει τη ζωή σε κάθε στιγμή στο τώρα του και ζει την ζωή του συνειδητά και με πάθος και εμπιστεύεται απόλυτα τον εαυτό του, εμπιστεύεται απόλυτα την ροή της ενέργειας, χωρίς προσδοκίες για την έκβαση των επιλογών του. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι ο εαυτός του και το «δημιουργικό του γνωρίζω» θα τον οδηγήσουν, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα δυναμικά του. Και ακριβώς επειδή επιτρέπει την ελεύθερη ροή της ενέργειας υπάρχει αφθονία σε όλα τα επίπεδα σε κάθε στιγμή της ζωής του, χωρίς να χρειάζεται ν’ αποθηκεύει και να προσκολλάτε σε τίποτα έξω απ’ τον εαυτό του.
      Ένα Πρότυπο είναι στην ουσία ο καινούργιος ανθρώπινος άγγελος και αυτό το κέρδισε με την δική του εργασία. Δεν του το έδωσε κανένας δάσκαλος. Δεν του έκανε κανένας τη χάρη. Γιατί το Πνεύμα δεν κάνει χάρες. Εδώ έχεις μόνο αυτό που κερδίζεις με την δική σου εργασία. Γι’ αυτό σκεφτείτε το, αντί να τρέχετε δεξιά και αριστερά, αντί να τρέχετε γύρω και έξω από τον εαυτό σας, μήπως είναι καλύτερα να στραφείτε ολοκληρωτικά μέσα σας; Γιατί μόνο ο εαυτός σας μπορεί να σας δώσει την ελευθερία σας και την αγάπη. Μόνο ο εαυτός σας μπορεί να σας δώσει την αλήθεια σας, κανένας, μα κανένας έξω από σας. Ούτε ο καλύτερος δάσκαλος των δασκάλων και φυσικά ούτε κι εμείς. Μόνο ο εαυτός σας.  Και δεν χρειάζεται να ξοδεύετε άσκοπα το χρόνο σας και την ενέργειά σας, ενώ μπορείτε να το κάνετε πολύ πιο σύντομο, πολύ πιο απλό και λιγότερο επώδυνο.
      Γι’ αυτό αγαπημένοι μας συντομεύστε το και κερδίστε την ελευθερία σας, στρέφοντας ολοκληρωτικά την προσοχή σας μέσα σας και απελευθερώνοντας τον έλεγχο του μυαλού σας που σας λέει ότι έχετε προβλήματα ακόμα να λύσετε. Και περάστε σ’ αυτή την κατάσταση της εμπιστοσύνης για σας, σ’ αυτή την κατάσταση της εμπιστοσύνης άνευ όρων για τον εαυτό σας. Δοκιμάστε το αγαπημένοι, δοκιμάστε το και θα νιώσετε μιαν υπέροχη και ανυπέρβλητη ελευθερία. Θα νιώσετε ανακούφιση και ηρεμία. Θα νιώσετε ελαφράδα και χαρά.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Ένα Πρότυπο έχει ανοίξει την ενέργειά του ολοκληρωτικά στο Σύμπαν και δέχεται τα δώρα του Πνεύματος και του Σύμπαντος, γιατί εκεί τον οδήγησε η απελευθέρωσή του, γιατί εκεί τον οδήγησε η κατανόησή του της ενότητας με τα πάντα. Γιατί ένα Πρότυπο γνωρίζει ότι συνδέετε με τα Πάντα στο Σύμπαν. Και ότι αντανακλά το Σύμπαν είναι ο εαυτός του. Γνωρίζει ότι εκφράζει μέσα από την ύπαρξή του την ενότητα. Και με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να επικοινωνεί με τον εαυτό του, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να επικοινωνεί με οτιδήποτε υπάρχει στο Σύμπαν, όπου κι αν βρίσκεται, γιατί ένα Πρότυπο γνωρίζει ότι δεν υπάρχει χώρος και χρόνος. Και ενώ βρίσκεται μέσα στην ενότητα,  εν τούτοις είναι μια αυτόνομη ανεξάρτητη και κυρίαρχη  οντότητα κι έτσι λειτουργεί εκφράζοντας αυτό που είναι, εκφράζοντας την θεϊκότητά του, εκφράζοντας το Πνεύμα.

Πρότυπο λοιπόν είναι ο καθημερινός ανθρώπινος άγγελος που συνεχίζει να ζει την ζωή του πάνω στη Γη, μέσα στην καθημερινότητα και στην απλότητα, μέσα στην ελευθερία και στη χαρά. Ζει την ζωή του μέσα σε μια πραγματικότητα ελευθερίας, αγάπης και ειρήνης που έχει δημιουργήσει και η ίδια του η ζωή είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Ένα Πρότυπο προκαλεί στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους πολύ περισσότερο την περιέργεια να μάθουν με ποιο τρόπο τα κατάφερε να ζει μ’ αυτό τον τρόπο, παρά να τους ειπωθούν πολλά πολλά λόγια. Γιατί ποια είναι η σημασία να λέει κάποιος οικογένεια μεγάλα λόγια και να προσπαθεί να σας πείσει ν’ ακολουθήσετε πνευματικούς δρόμους, όταν ο ίδιος δεν έχει απελευθερώσει τον εαυτό του; Όταν ο ίδιος είναι βουτηγμένος ακόμα μέσα στα προβλήματα και στους περιορισμούς;.
      Γι’ αυτό αγαπημένοι μου και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπινους αγγέλους, αν θέλετε να εξετάσετε την αυθεντικότητα και αυτά που σας μεταφέρει ένας ανθρώπινος άγγελος, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να δείτε τι έχει κάνει με την ζωή του. Είναι Πρότυπο; Έχει απελευθερώσει τον εαυτό του από το παιχνίδι, από τους περιορισμούς και από όλα αυτά που ονομάζετε προβλήματα και δημιουργούν σύγκρουση; Γιατί καρδιές μου η εξέλιξη είναι εμπειρία, γι’ αυτό στραφείτε ολοκληρωτικά μέσα σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο σας χέρια στη καρδιά και νιώστε, νιώστε την θεϊκότητά σας και νιώστε την αγάπη του θεού μέσα σας. Και στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί μέσα στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email