“5η Διάσταση” (προετοιμασία) – Δάσκαλοι Ιλλαρίων και Κουτχούμι

5η Διάσταση (προετοιμασία)

Ιλλαρίων, Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 27/11/2011

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή οικογένεια…..
και στρέφουμε ολοκληρωτικά την προσοχή μας στο καρδιακό μας κέντρο και συνδεόμαστε με την θεϊκότητά μας, συνδεόμαστε με τον Θεό που είμαστε και «Εγώ είμαι αυτό που είμαι», «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να νιώσει την ενέργειά μας, να νιώσει την θεϊκότητά μας, να νιώσει την αγάπη του Θεού που είμαστε!
      Είναι πολύ σημαντικό  να νιώσετε την θεϊκότητά σας αγαπημένοι μου, είναι πολύ σημαντικό να νιώσετε ότι είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που περπατάτε στη Γη.  Και θέλουμε να είστε απόλυτα συνειδητοί, να είστε απόλυτα παρόντες σ’ αυτή την τώρα στιγμή, γιατί είναι πολύ σημαντική και η εργασία που θα κάνουμε  σήμερα μαζί. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Ιλλαρίων και μαζί με τον δάσκαλο Κουτχούμι, θα σας προετοιμάσουμε και θα σας εξηγήσουμε πώς είναι να ζείτε, να βιώνετε  μια καινούργια κατάσταση ύπαρξης.
      Σήμερα εδώ είναι παρούσα η Πηγή σας και πολλοί, πολλοί δάσκαλοι και άγγελοι. Μεταξύ αυτών είναι ο Άγιος Γερμανός, ο δάσκαλος Σέραπις, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Ραφαήλ, ο Γαβριήλ και πολλοί άγγελοι, οι οποίοι είναι εκπρόσωποι των αγγελικών σας οικογενειών! Και σκοπός αυτής της σύναξης αγαπημένοι μου είναι να εν-θυμηθείτε, είναι να πυροδοτήσουμε μέσα σας και ν’ απελευθερωθούν ακόμα περισσότερες πληροφορίες και μνήμες, πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητές σας και τις δυνατότητές σας, πληροφορίες οι οποίες βρίσκονται στο κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας. Και στο κέντρο του DNA σας βρίσκονται οι οδηγίες, για το πώς μπορείτε εσείς να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες. Και αυτή είναι η στιγμή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσετε αυτές τις οδηγίες, για να διευκολύνουν την ολοκληρωτική σας μετάβαση στη 5η διάσταση.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Με την ευθυγράμμιση των ενεργειών του 11/11/11 αγαπημένοι μου, η οποία  σηματοδοτεί την φώτισή σας και την απελευθέρωσή σας από την διττότητα,  εσείς ανοίξατε και μια μεγάλη ενεργειακή πύλη στη 5η διάσταση. Και ανοίγοντας τη πύλη για τη 5η διάσταση, οι ενέργειες σας διευκολύνουν τώρα πολύ περισσότερο. Εσείς οικογένεια  σαν ανθρώπινοι άγγελοι θα κάνετε την μετάβασή σας στη 5η  διάσταση και αυτή είναι μια καινούργια κατάσταση ύπαρξης για σας. Γιατί ενώ εσείς γνωρίζετε πολύ καλά την 5η  διάσταση σαν Θεοί, σαν άγγελοι, εν τούτοις δεν την έχετε ζήσει ποτέ ξανά σαν ανθρώπινοι άγγελοι. Εσείς αγαπημένοι μου ενώσατε το θεϊκό με το ανθρώπινο και προχωράτε τώρα με τον εαυτό σας ενωμένο, με όλες τις ενσαρκώσεις και τις πτυχές σας και παίρνετε μαζί σας στη 5η διάσταση και τη βιολογία σας, σ’ αυτό το απίστευτο ταξίδι που κάνετε αυτή την στιγμή και το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στο Σύμπαν, αλλά και σε όλα τα Σύμπαντα. Είστε πρωτοπόροι αγαπημένοι μου και είστε η μεγάλη χαρά και η μεγάλη τιμή της οικογένειάς μας.
      Όπως σας έχουμε πει, οι διαστάσεις δεν είναι γραμμικές και εισχωρούν η μία μέσα στην άλλη. Όλα αυτά τα χρόνια κάνατε πολύ μεγάλη προετοιμασία γι’ αυτή την εξαίσια θεϊκή στιγμή. Και μέσα από τις δικές μας συναντήσεις, έγινε πολύ μεγάλη προετοιμασία, καθώς εσείς δουλέψατε με όλες τις ενέργειες τις διττότητας και τις μετασχηματίσατε σε αγάπη και απελευθερώσατε τον εαυτό σας. Ναι δεν είστε ακόμα όλοι έτοιμοι, αλλά και σ’ αυτούς που ακολουθούν μπορούμε να τους πούμε ότι αυτό θα συμβεί, αρκεί ν’ αφεθούν στη ροή, αρκεί ν’ αποδεχθούν και να εμπιστευτούν τον εαυτό τους.
      Και όχι δεν πρόκειται να σας πούμε ότι αύριο θα πετάξετε ή θα διακτινιστείτε. Αυτά θα τα πούμε πολύ αργότερα. Σκοπός είναι να μάθετε να βιώνετε αρχικά τη 5η διάσταση, γιατί μέχρι σήμερα την επισκέπτεστε και τις ρίχνετε μόνο κλεφτές ματιές, μόνο κάθε φορά που εσείς αναγνωρίζετε και νιώθετε ποιοι είστε. Θα εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και θα προετοιμαστείτε, έτσι ώστε μέχρι το τέλος του 2012, οι περισσότερο από σας να είστε έτοιμοι και να βιώνετε ολοκληρωτικά την ύπαρξή σας στη 5η διάσταση.

Στη 5η διάσταση αγαπημένοι θα προχωρήσετε χωρίς αποσκευές, χωρίς όλες αυτές τις αποσκευές της παλιάς ενέργειας. Θα προχωρήσετε μόνοι σας χωρίς καθόλου αποσκευές, αλλά δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κανένα εισιτήριο. Ο δάσκαλος Κουτχούμι και ο Άγιος Γερμανός σας πειράζουν αυτή την στιγμή. Λένε ότι εσείς ήδη προπληρώσατε το εισιτήριό σας και μάλιστα πολύ ακριβά. Το πληρώσατε στη τρίτη διάσταση όταν όλα αυτά τα ενεργειακά Σοκ, οι προκλήσεις που δεχτήκατε ταρακούνησαν την ύπαρξή σας και τα πληρώσατε στη τέταρτη διάσταση, όταν εσείς διαχειριστήκατε όλο αυτό το συνονθύλευμα των συναισθημάτων σας.
      Προπληρώσατε λοιπόν πολύ ακριβά το εισιτήριο και γι’ αυτό τώρα η μετάβασή σας στη 5η διάσταση θα είναι δωρεάν, αλλά για να πάτε εκεί αγαπημένοι μου, χρειάζεται να τηρείτε οπωσδήποτε τρεις πολύ σημαντικές προϋποθέσεις. Και είναι απόλυτα απαραίτητο να υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις. Η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχετε αναγνωρίσει εσείς στον εαυτό σας ποιοι είστε, να έχετε αναγνωρίσει στον εαυτό σας, ότι είστε Θεοί επίσης. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι ν’ αγαπάτε και να τιμάτε εσείς τον εαυτό σας άνευ όρων και η τρίτη εξίσου σημαντική προϋπόθεση είναι να εμπιστεύεστε εσείς τον εαυτό σας άνευ όρων! Δεν γίνεται αγαπημένοι μου να προχωρήσετε στη 5η διάσταση, αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρεις πολύ σημαντικές και  απαραίτητες προϋποθέσεις.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και σ’ αυτό το διάστημα της προετοιμασίας θα έχετε ακόμα κάποια θέματα, τα οποία θ’ αφορούν περισσότερο την βιολογία σας, καθώς η ύλη της θα γίνεται όλο και πιο αραιά και το κενό μεταξύ των κυτταρικών σας ατόμων θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Τα ηλεκτρόνιά σας επίσης θα πάλλονται  και θα κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Η βιολογία σας, η οποία ακολουθεί την ενέργειά σας, θα γίνεται όλο και πιο ελαφριά, θα γίνεται όλο και περισσότερο αιθερική και κρυσταλλική. Θα είστε και θα νιώθετε πιο ελαφριοί σταδιακά, ανεξάρτητα από το βάρος και το σχήμα του σώματός σας. Επίσης θα παρατηρήσετε και μια απουσία πείνας και δεν θα σας είναι πλέον τόσο απαραίτητη η τροφή, όπως σας ήταν στη 3η διάσταση. Σας το λέμε αυτό αγαπημένοι μου, για να μην ανησυχήσετε που δεν θα πεινάτε και πιστέψετε ότι είστε ανορεξικοί και τρέχετε στους γιατρούς.
      Μέχρι σήμερα κάνατε πολύ μεγάλη προετοιμασία και είναι αλήθεια ότι και βιολογικά περάσατε άσχημα. Όμως καθώς οι ενέργειες ισορροπούν μέσα σας η υγεία σας θα αποκατασταθεί ολοκληρωτικά, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ασθένεια είναι αποτέλεσμα της ανισορροπίας στην ενέργεια. Όταν θα βιώνετε την 5η διάσταση, δεν θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και θα υπάρξει επίσης   μεγάλη επιβράδυνση του γήρατος, καθώς εσείς θα σταματήσετε να βιώνετε το γραμμικό χρόνο και θα ζείτε συνεχώς στη τώρα στιγμή σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου θα βρίσκεστε στις υψηλές συχνότητες της 5ης  διάστασης και θ’ αλληλεπιδράτε με ανθρώπους και καταστάσεις της 3ης διάστασης. Αυτό μόνο εσείς θα μπορούσατε να το καταφέρετε και πραγματικά πάρα πολλές φορές μας αφήνετε έκπληκτους με όλα αυτά που καταφέρνετε και δημιουργείτε. Κι εσείς δεν έχετε συνειδητοποιήσει τίποτα από όλα αυτά τα μοναδικά και σπουδαία που δημιουργείτε και από όλο  αυτό το μεγαλείο που βλέπουμε εμείς. Τι να πούμε.
      Στην 5η διάσταση θα έχετε πάει πέρα από το μυαλό, τη λογική και την ανάλυση. Θα είστε περισσότερο παρατηρητές οικογένεια. Αλλά και όταν σκέπτεσθε, γιατί το ανθρώπινο στοιχείο θα συνεχίσει να υπάρχει, θα σκέπτεσθε  μ’ έναν εντελώς διαφορετικό και καινούργιο τρόπο. Η σκέψη σας δεν θα σέρνεται, δεν θα κυλάει με αυτόν τον αργό ρυθμό, δεν θα επαναλαμβάνεται και δεν θα κολλάει στο παρελθόν και στο μέλλον όπως συνέβαινε στη 3η διάσταση. Γιατί καθώς τη σκέψη σας θα την έχει αγκαλιάσει ολοκληρωτικά η καινούργια σας συνειδητότητα, θα εναρμονισθεί απόλυτα μαζί της και θα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα, μ’ έναν όμορφο και καινούργιο τρόπο σαν μια συνεχόμενη ροή. Και όλοι θα βρίσκεστε σ’ αυτή τη ροή της ενέργειας.
      Θα είστε πολύ περισσότερο ευαίσθητοι. Ο τρόπος που θα βλέπετε το περιβάλλον σας θ’ αλλάξει δραστικά και θα βλέπετε τα χρώματα πολύ πιο έντονα, θα νιώθετε τις μυρωδιές επίσης πιο έντονα. Θα είναι ένας κόσμος, μια πραγματικότητα πολύ υψηλής δόνησης και συχνότητας και όλα θα τα βιώνετε πολύ έντονα. Δεν θα θέλετε πια άλλο το δράμα στη ζωή σας με κανένα τρόπο οικογένεια. Και ναι,  θα σας κουράζουν οι άλλοι άνθρωποι που θα σας μιλάνε για το δράμα τους. Αλλά εσείς να είστε υπομονητικοί μαζί τους αγαπημένοι μου, να είστε υπομονετικοί. Θα σας κουράζει επίσης και αυτό το πολύ μπλα-μπλα και δεν θα θέλετε να μιλάτε πολύ. Ξέρετε αυτή η άσκοπη ομιλία της 3ης διάστασης, όπου ξοδεύατε πάρα πολύ ενέργεια και όπου κανένας δεν άκουγε κανέναν. Και πως μπορούσατε ν’ ακούσετε αλήθεια, αφού η προσοχή σας ήταν εντελώς διασπασμένη;!
      Και θέλουμε να είστε κι εδώ πολύ υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους που συναντάτε και συνεχίζουν να λένε πολλά. Εσείς (οι εργάτες του φωτός), θ’ ανακαλύψετε ότι μπορείτε να συνεννοείστε μεταξύ σας με πολύ λίγα ή καθόλου λόγια. Αυτό εσείς τώρα το λέτε τηλεπάθεια, αλλά δεν είναι πραγματικά αυτή η κατάλληλη λέξη, γιατί είναι η καρδιά που μιλάει και είναι η αγάπη!
      Οι σχέσεις σας θα είναι σχέσεις ελευθερίας και αγάπης. Και στους άλλους ανθρώπους θα βλέπετε το Θεό μεταμφιεσμένο. Θα τους συμπονάτε που περνάνε όλα αυτά που περάσατε κι εσείς, αλλά θα καταλαβαίνετε την καταλληλότητα και δεν θα φορτώνεστε με τις ενέργειές τους όπως πριν και τίποτα δικό τους δεν θα το κάνετε δικό σας.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και έχετε στη διάθεσή σας πολλά, πάρα πολλά, πολύτιμα και σημαντικά εργαλεία, τα οποία τώρα ενεργοποιούνται μέσα σας, για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Αυτά τα εργαλεία θα σας διευκολύνουν, για να μπορείτε να ζείτε εσείς στη 5η διάσταση μια ζωή εύκολη, ειρηνική και όμορφη, μια ζωή την οποία θα χαίρεστε και θα απολαμβάνετε. Και κάποια απ’ αυτά τα εργαλεία για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα, μπορεί να τα έχετε ακούσει, αλλά μόνο σαν ιδιαίτερες ικανότητες κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων. Αυτά τα εργαλεία οικογένεια είναι δικά σας, είναι στις ικανότητές σας και είναι για τους νέους ανθρώπινους αγγέλους που θα κατοικούν στη 5η  διάσταση.
      Έμπνευση: Οικογένεια η συνειδητότητά σας η οποία έχει επεκταθεί,  ταξιδεύει στο Σύμπαν, ανοίγει καινούργιους δρόμους στο Σύμπαν, κάνει εξερευνήσεις και σας μεταφέρει πάρα πολλές πληροφορίες και πολλές καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες. Έτσι εσείς θα βρίσκεστε σε μια κατάσταση συνεχούς έμπνευσης. Επειδή όλες θα είναι όμορφες ιδέες και θ’ αντιστοιχούν στην δική σας δόνηση, εσείς φροντίστε να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες και ιδέες, οι οποίες θ’ αντανακλούν περισσότερο στο πάθος σας και θα ταιριάζουν περισσότερο στην δημιουργικότητά σας. Και για να το κάνετε αυτό, καλά είναι να χρησιμοποιήσετε την διάκρισή σας.
      Διάκριση: Η διάκριση έχει να κάνει με την αντίληψή σας. Καθώς η αντίληψή σας έχει οξυνθεί κι έχει διευρυνθεί πάρα πολύ, εσείς αγαπημένοι μου έχετε την  ικανότητα ν’ αντιλαμβάνεστε όλες τις ποιότητες της ενέργειας. Θ’ αντιλαμβάνεστε άμεσα οποιαδήποτε ενέργεια σας πλησιάζει ορατή ή αόρατη, καθώς και την ποιότητα αυτής της ενέργειας.  Θ’ αντιλαμβάνεστε την ποιότητα της κάθε ενέργειας, από την χαμηλότερη συχνότητα έως την υψηλότερη συχνότητα.
Και θα πρέπει να τονίσουμε εδώ, ότι η διάκριση δεν έχει σχέση με την κριτική, η διάκριση έχει υπερβεί την κριτική, καθώς εσείς έχετε περάσει στην ολοκληρωτική αποδοχή και στην ενότητα των πάντων. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα είναι το Πνεύμα. Κι έτσι αποδέχεστε και κατανοείτε, χωρίς να έχετε την διάθεση να κάνετε οποιαδήποτε κριτική.  Όμως η διάκριση είναι ο δείκτης που θα σας οδηγήσει σε ανθρώπινους αγγέλους και καταστάσεις που έχουν την δική σας δόνηση και θα δημιουργήσετε όμορφες, αρμονικές και χαρούμενες σχέσεις. Και θα χρειαστείτε επίσης τη διάκριση, για να επιλέξετε τις πιο όμορφες ιδέες για τις δημιουργίες σας. Και όλα θ’ αντανακλούν, όλα θα καθρεφτίζουν την καινούργια σας ύπαρξη.
      Διόραση: Εσείς οικογένεια διορατικό λέτε αυτόν που βλέπει μακριά στο μέλλον. Όμως αυτό δεν ισχύει για σας, καθώς εσείς θα ζείτε στη τώρα στιγμή σας. Για μας διορατικός είναι αυτός ο ανθρώπινος άγγελος που έχει την ικανότητα να βλέπει την ουσία, να βλέπει την αλήθεια, πέρα από την οποιαδήποτε μεταμφίεση που έχουν οι άνθρωποι και οι καταστάσεις. Οποιαδήποτε μεταμφίεση κι αν υπάρχει, εσείς θα βλέπετε πίσω από τα γεγονότα και θα γνωρίζετε ποια είναι η αλήθεια. Δεν θα υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας κρυφτεί και να σας εξαπατήσει. Αυτή η ικανότητά σας ενεργοποιήθηκε επίσης τώρα που εσείς γνωρίζετε τη δική σας αλήθεια και εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Διαίσθηση: Και ας μιλήσουμε για την διαίσθηση. Τι είναι η διαίσθηση;
Η διαίσθηση είναι η φυσική επίγνωση του εαυτού σας, είναι αυτό το φυσικό κομμάτι μέσα σας που γνωρίζει και δεν μπορείτε να το εξηγήσετε με τη λογική.  Ο εαυτός σας γνωρίζει τα υπάρχοντα δυναμικά σας και γνωρίζει και τα δυναμικά που αναπτύσσονται, οπότε γνωρίζει και τα αμέσως επόμενα βήματά σας. Η διαίσθηση έχει να κάνει με την ενότητα των πάντων που είναι μέσα σας και έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση του εαυτού σας με τους άλλους αγγέλους, γεγονότα και καταστάσεις. Υπάρχει μία σύνδεση εδώ φυσικής επίγνωσης και συναισθήματος, και ο εαυτός σας όλο αυτό σας το δίνει σαν προαίσθημα. Δηλαδή εσείς έχετε την απάντηση πριν γίνει η ερώτηση. Το μόνο που χρειάζεστε γι’ αυτό είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να  είστε ανοιχτοί.
      Η διαίσθηση οικογένεια έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην αρχαία Ελλάδα και ήταν θέμα μελέτης για τους αρχαίους Έλληνες. Υπήρξαν μάλιστα πολλές μυστηριακές σχολές που ασχολήθηκαν με την διαίσθηση και το πώς λειτουργεί η διαίσθηση. Γι’ αυτό οι Έλληνες είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σ’ αυτή την ενέργεια. Γιατί ακόμα και όταν έκλεισαν αυτές οι μυστηριακές σχολές, η ενέργεια της διαίσθησης παρέμεινε στο τόπο σας.  Και όλοι όσοι βρίσκεστε σήμερα εδώ και πολλοί από σας που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, γιατί γνωρίζουμε ποιοι είστε, μαθητεύσατε σ’ αυτές τις μυστηριακές σχολές. Και είστε εσείς οι Έλληνες εργάτες του φωτός, που ανοίγετε αυτή την ενέργεια ξανά τώρα και την μεταφέρετε και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, με τον ίδιο τρόπο που και σε άλλα μέρη της Γης, οι εργάτες του φωτός κάνουν ανοίγματα σε άλλες, εξίσου σημαντικές ενέργειες για σας.
      Την διαίσθηση τη βιώνετε περισσότερο σαν εμπειρία. Και χάρη στη διαίσθηση, εάν εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι θα ακολουθήσει άμεσα. Όχι με τον τρόπο που βιώνατε τη διαίσθηση στη διττότητα κάποιες φορές, γιατί στη διττότητα ο εαυτός γνώριζε το θεϊκό σχέδιο που ήδη είχατε δημιουργήσει γι’ αυτή την ενσάρκωση και η διαίσθηση εκεί ήταν μια απελευθέρωση πληροφόρησης. Εδώ τώρα θα είναι διαφορετικά. Γιατί ενώ θα βρίσκεστε στη ροή σας, εσείς θα έχετε απλά αυτή τη φυσική επίγνωση, με ποιους ανθρώπινους αγγέλους θα αλληλοεπιδράσετε στις αμέσως επόμενες στιγμές σας και ποιες εμπειρίες θα βιώσετε. Θα νιώθετε και θα γνωρίζετε τι θα ζήσετε, πριν ακόμα το ζήσετε.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Δημιουργικό γνωρίζω: Έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτή την ενέργεια. Όταν εσείς αγαπημένοι μου κατεβήκατε και ενσαρκωθήκαστε στη Γη, φέρατε μαζί σας από τις αγγελικές σφαίρες και αυτή την ενέργεια, η οποία είναι η δημιουργική σας λύση. Την φέρατε μαζί σας, για να την χρησιμοποιήσετε σαν γέφυρα μεταξύ του θεϊκού σας εαυτού και του ανθρώπινου και να διευκολύνετε τον εαυτό σας στις δημιουργίες σας, γιατί γνωρίζατε ότι η πυκνή ύλη της Γης θα σας δυσκολέψει. Το δημιουργικό σας γνωρίζω είναι μια ενέργεια η οποία ενώνει  το θεϊκό με το ανθρώπινο κι εσείς την μεταφέρατε στη Γη, έτσι ώστε να δημιουργείτε μ’ έναν απλό και εύκολο τρόπο. Να υπάρχει μια αμεσότητα στις δημιουργίες σας.
      Δυστυχώς όμως οικογένεια αυτή την ενέργεια την αποδυναμώσατε, την μπλοκάρατε στην Ατλαντίδα και την αφήσατε εκεί. Γιατί στην Ατλαντίδα όταν εσείς στρέψατε την προσοχή σας στην εξερεύνηση και στην ανάλυση του μυαλού σας, τότε φύγατε από την καρδιά σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Και αυτή η ενέργεια δεν έχει καμία σχέση με το μυαλό. Έχει σχέση με την καρδιά σας και με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έχει σχέση με την δημιουργική σας ικανότητα και δυνατότητα και με την θεϊκή σας σοφία.
      Την μπλοκάρατε λοιπόν και συνεχίσατε την πορεία σας, χωρίς αυτή την πολύτιμη ενέργεια η οποία θα σας διευκόλυνε πάρα πολύ το ταξίδι σας στη Γη. Και χωρίς αυτή την ενέργεια όλες οι δημιουργίες που επιχειρούσατε στη Γη, χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια, κούραση, κόπο και σπρώξιμο για να γίνουν.
      Τώρα όμως οικογένεια, που εσείς ανοίξατε τον εαυτό σας και στραφήκατε στην καρδιά σας και στην εμπιστοσύνη και αναγνωρίσατε ποιοι είστε, αυτή η ενέργεια ενεργοποιήθηκε ξανά και έρχεται πάλι μέσα και επιστρέφει σε σας. Και θέλουμε αυτή την στιγμή να την αναπνεύσετε.

Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και επιτρέψτε στην ενέργεια του δημιουργικού σας γνωρίζω να πάρει ξανά την θέση της μέσα σας. Και αναπνεύστε την ξανά οικογένεια……. και άλλη μια φορά ακόμα…… Ευχαριστούμε πολύ!!!
      Και για να σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί αυτή η ενέργεια οικογένεια, θα πρέπει να φύγετε εντελώς από το μυαλό και τις προσδοκίες σας. Και τότε η ενέργεια του δημιουργικού σας γνωρίζω, για να μπει σε κίνηση και ν’ αρχίσει να δημιουργεί, χρειάζεται μόνο την επιλογή σας και την πρόθεσή σας. Δηλαδή εσείς κάνετε την επιλογή για οτιδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε, στη συνέχεια εκφράζετε την πρόθεσή σας και  αυτό έχει ήδη συμβεί. Η ενέργεια της δημιουργικής σας λύσης αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την δημιουργία σας, χρησιμοποιώντας το υψηλότερο, το ύψιστο δυναμικό σας, την πιο υψηλή εκδοχή της δημιουργίας σας. Και ολοκληρώνει την δημιουργία σας με τον ομορφότερο, τον ωραιότερο και τον πλέον εύκολο και αποτελεσματικότερο τρόπο, τον οποίο δεν μπορείτε ούτε καν να φανταστείτε.
       Δεν είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο;! Ω εσείς όταν μάθετε να την χρησιμοποιείτε θα παίξετε μαζί της και θα κάνετε υπέροχες δημιουργίες. Θα κάνετε πολύ όμορφα δώρα στον εαυτό σας και στη Γη. Κάνετε τις επιλογές σας, εκφράζετε την πρόθεσή σας γι’ αυτό που θέλετε και ύστερα γνωρίζετε ότι αυτό έχει ήδη συμβεί. Κι αυτό είναι το δημιουργικό σας γνωρίζω. Και σας ετοιμάζει πολλές, πολλές και ευχάριστες δημιουργικές εκπλήξεις, αρκεί εσείς να την εμπιστευτείτε. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μην μπαίνετε στη μέση οικογένεια, γιατί της κόβετε την ροή.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Χιούμορ: Είναι μια εκπληκτική, μοναδική και ιδιαίτερη ενέργεια. Τώρα βέβαια η λέξη χιούμορ είναι μια αγγλική λέξη που σημαίνει «το κέφι», η «εύθυμη διάθεση». Και ναι, η λέξη αυτή αποδίδει το αποτέλεσμα, δεν εξηγεί όμως την ενέργεια.
      Την ενέργεια του χιούμορ οικογένεια την δημιουργήσατε εσείς οι ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη. Δηλαδή σαν άγγελοι στις αγγελικές σφαίρες δεν γνωρίζαμε αυτή την ενέργεια, σαν άγγελοι δεν είχαμε χιούμορ και δεν χρησιμοποιούσαμε το χιούμορ. Στις αγγελικές σφαίρες  ζούσαμε σε ενότητα, αγαπιόμαστε, παίζαμε με χαρά, αλλά δεν γνωρίζαμε το χιούμορ. Και είναι μια ενέργεια που την αγαπήσαμε όλοι οι άγγελοι πάρα πολύ και έχει μεταφερθεί από τη Γη και στις αγγελικές σφαίρες.
      Αυτή η ενέργεια λοιπόν του χιούμορ, γεννήθηκε, ξεπήδησε από την αρχαία ελληνική σάτιρα. Ας πούμε ότι η σάτιρα είναι λίγο πιο βαριά, πιο χονδροειδής μπορούμε να πούμε ενέργεια, ενώ το χιούμορ είναι πιο λεπτοφυής, περισσότερο εκλεπτυσμένη, πιο κομψή, πιο ευγενική και περισσότερο ελαφριά ενέργεια και εμπεριέχει αγάπη.
      Το χιούμορ οικογένεια απομυθοποιεί τη σοβαρότητα. Απομυθοποιεί την σοβαρότητα με την οποία εσείς παίζετε το ρόλο σας στο παιχνίδι και απομυθοποιεί την ίδια τη σοβαρότητα του εαυτού σας, καθώς η σοβαρότητα είναι κατασκευή του μυαλού σας.

Εσείς οικογένεια μέσα στο παιχνίδι παίρνετε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας, τον ρόλο σας και το ίδιο το παιχνίδι κι έρχεται αυτή η ενέργεια  του χιούμορ με την περιπαιχτική της διάθεση και μ’ έναν ελαφρύ αυτοσαρκασμό και απομυθοποιεί όλη αυτή τη σοβαρότητα. Στην κυριολεξία μετασχηματίζει και αλλάζει την ενέργεια, κάθε φορά που είναι παρούσα και την χρησιμοποιείτε και αλλάζει άμεσα την ψυχολογία σας και την διάθεσή σας.
      Τώρα που εσείς θα παίζετε μ’ έναν καινούργιο τρόπο στη Γη, θα χρησιμοποιείτε πολύ- πολύ περισσότερο αυτή την ενέργεια, γιατί θα έχετε αυτή την ελαφριά, χαρούμενη και περιπαιχτική διάθεση με τον εαυτό σας και με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και θα γελάτε πολύ, θα γελάτε πάρα πολύ αγαπημένοι μου. Είναι κάτι που το κάνουμε κι εμείς συνέχεια αυτό, είναι κάτι που το κάνουμε όλοι μεταξύ μας, γιατί αγαπάμε πάρα πολύ αυτή την ενέργεια του χιούμορ.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Έτσι λοιπόν εσείς αγαπημένοι μου θα βιώνετε την καινούργια σας ύπαρξη στην 5η διάσταση και θα παίζετε μ’ έναν καινούργιο τρόπο. Θα χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα διαθέσιμα εργαλεία για τα οποία σας μιλήσαμε σήμερα και πολλά-πολλά ακόμα, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας και οι δυνατότητές σας.  Θα είστε οι πρωτοπόροι, τα πρότυπα, θα είστε οι καινούργιοι ανθρώπινοι άγγελοι που θα περπατάτε στη Γη, σε μια καινούργια υψηλής δόνησης συχνότητα. Και καθώς αγαπημένοι μου είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τον εαυτό σας σ’ αυτή την υψηλή συχνότητα του φωτός, θα ανεβάσετε επίσης και την συχνότητα της Γης.
      Και κάνουμε αυτήν την προετοιμασία σήμερα οικογένεια, γιατί εσείς είστε έτοιμοι γι’ αυτό, καθώς και τα πέπλα έχουν αραιώσει πάρα πολύ και η επικοινωνία με την θεϊκότητά σας και μαζί μας θα είναι πολύ πιο άμεση. Και δεν είναι απαραίτητο αυτό να γίνεται με λόγια. Θα νιώθετε και θα γνωρίζετε τις απαντήσεις και τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα. Δηλαδή δεν θα χρειάζεστε διάμεσα όπως η Καίτη μας ας πούμε, γιατί  θα είστε οι ίδιοι διάμεσα.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Θέλουμε να πάρετε αυτή την βαθιά αναπνοή και να επιτρέψετε αγαπημένοι μου,  να επιτρέψετε στο καινούργιο να έρθει στη ζωή σας. Γιατί αγαπημένοι μου θα έρθουν πολλά καινούργια πράγματα στην ζωή σας, αρκεί εσείς να μένετε στο τώρα σας, στη ροή σας και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Οι θεϊκοί σας εαυτοί  κρατάνε πάρα πολλά δώρα για σας και είναι έτοιμοι να σας τα δώσουν. Γι’ αυτό επιτρέψτε και φέρτε τα μέσα οικογένεια, φέρτε τα στη ζωή σας και στην πραγματικότητά σας, γιατί εξαρτάται μόνο από σας. Και όπως σας είπε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε πάρα πολύ ευχάριστα.

Αναπνεύστε μας οικογένεια, αναπνεύστε αυτή την πυκνή, πλούσια ενέργεια της Πηγής σας, την ενέργεια της αγάπης που είναι σήμερα εδώ μαζί σας.
Και αγαπημένοι μου βάλτε και τα δυο χέρια στην καρδιά σας και νιώστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο. Είμαστε η οικογένειά σας και είμαστε συνέχεια κοντά σας.
Κι έτσι είναι.

Οι δάσκαλοι θέλουν να σας μεταφέρω οικογένεια, ότι επειδή οι ενέργειες που παραλάβαμε σήμερα είναι πάρα πολλές και δεν αρκεί ένας μήνας για ν’ αφομοιωθούν, γι’ αυτό τον επόμενο μήνα δεν θα γίνει συνάντηση. Η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει τον Ιανουάριο 2012, στο καινούργιο γραμμικό μας χρόνο.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email