“Συνειδητοί στην τώρα στιγμή σας” Κουτχούμι, Ιλλαρίων και Άγιος Γερμανός

Συνειδητοί στην τώρα στιγμή σας”,

Κουτχούμι, Ιλλαρίων,  Άγιος Γερμανός & Καίτη Τσώλη, 24/08/2011


Νάμαστε κι εμείς πάλι εδώ οικογένεια και βρισκόμαστε συνέχεια μαζί σας, γιατί θέλουμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο να σας υπενθυμίζουμε ποιοι είστε, έτσι ώστε να μην παίρνετε και τόσο πολύ στα σοβαρά το παιχνίδι της Γης και δυσκολεύετε την ζωή σας. 
Είναι το τέλος του καλοκαιριού και η ζέστη του σας κουράζει και το ξέρουμε, αλλά θα μπορούσατε εάν πιστεύατε σε σας και εάν εμπιστευόσασταν τον εαυτό σας να δημιουργήσετε στον κάθε χώρο που βρίσκεστε ένα πιο δροσερό περιβάλλον για σας. Το προτείνουμε και στη συνεργάτη μας αυτό (Καίτη), όταν μας παραπονιέται ότι ζεσταίνεται.
      Κι αυτό είναι ένα θεματάκι που θέλουμε να το συζητήσουμε μαζί σας, γιατί σας ακούμε πολύ συχνά να μας ζητάτε βοήθεια και να μας ζητάτε να δημιουργήσουμε εμείς για σας. Μας ζητάτε αφθονία, συντρόφους και γενικά μας ζητάτε να σας λύσουμε όλα αυτά που εσείς θεωρείτε προβλήματά σας.

Και  εδώ θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την συμφωνία μας. Εμείς οικογένεια δεν έχουμε το δικαίωμα να παρέμβουμε ούτε στην εξέλιξή σας, ούτε στις δημιουργίες σας. Είστε Θεοί δημιουργοί και μέσα από την εξέλιξή σας θα ενεργοποιήσετε και την δημιουργικότητά σας. Ούτε εμείς, ούτε ο Ιησούς, ούτε η Παναγία, ούτε ο Άγιος Γερμανός, αλλά και κανένας Άγιος, δεν έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν στην εξέλιξή σας και να σας βοηθήσουν, γιατί αυτή είναι η συμφωνία μας. Εάν ήταν να το κάνουμε εμείς για σας, ε, τότε αγαπημένοι μου δεν θα είχατε ενσαρκωθεί και δεν θα είχατε έρθει στη Γη.
      Σας βλέπουμε που δυσκολεύεστε ακόμα με πολλά θέματα οικογένεια και κυρίως με την αφθονία σας, αλλά το ξέρετε πολύ καλά, ότι εάν σας τα έδινε όλα έτοιμα το Πνεύμα, τότε δεν θα ενεργοποιούσατε μέσα σας την δική σας θεϊκότητα και δεν θα δουλεύατε για ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Όταν  δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε πρέπει να γνωρίζετε, ότι υπάρχει ακόμα μέσα σας κάποια μπλοκαρισμένη ενέργεια ή κάποια περιορισμένη πεποίθηση που σας εμποδίζει να το κάνετε. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου, δεν είναι κατάλληλο να στρέφετε την ενέργειά σας έξω από σας και να ζητάτε βοήθεια, ακόμα κι αν πρόκειται για μας.
      Πολλές φορές μάλιστα μας παραπονιέστε και θυμώνετε μαζί μας, γιατί πιστεύετε ότι δεν θέλουμε να σας ακούσουμε και δεν ανταποκρινόμαστε σ’ αυτά που μας ζητάτε. Όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε, γιατί συνήθως δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, εμείς σας λέμε ότι ο θυμός που νιώθετε είναι δικός σας και είναι μέσα σας και δεν έχει να κάνει με μας.
      Βρίσκεστε εδώ στη Γη λοιπόν αγαπημένοι μας, για να ενεργοποιήσετε τις δικές σας δημιουργικές ικανότητες και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Ο εαυτός σας είναι αυτός που θα σας δώσει όλα αυτά που θέλετε για σας. Είστε Θεοί δημιουργοί και πιστέψτε το, εμείς δεν είμαστε περισσότερο Θεοί από σας!!
      Η συμφωνία μας που έγινε λίγο πριν ενσαρκωθείτε στη Γη, είναι να μην παρεμβαίνουμε στην εξέλιξή σας με κανένα τρόπο, αλλά να είμαστε μαζί σας, να είμαστε κοντά σας και να σας εξηγούμε τις ενέργειες που διαχειρίζεστε κάθε φορά, γιατί μ’ αυτόν το τρόπο σας διευκολύνουμε. Επίσης είμαστε  κοντά σας γιατί είμαστε η οικογένειά σας και θέλουμε να νιώθετε την αγκαλιά μας και την αγάπη μας. Θέλουμε να νιώθετε  την προστασία της οικογένειάς σας, θέλουμε να νιώθετε την προστασία του Πνεύματος.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Πολύ-πολύ αγαπημένοι μου δάσκαλοι και σύντροφοι σας χαιρετώ και σας αγκαλιάζω. Εγώ Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σ’ αυτή την οικογενειακή μας συνάντηση είναι επίσης μαζί μας οι αγαπημένοι σας δάσκαλοι   Ιλλαρίων και  Άγιος Γερμανός. Και θέλουμε σήμερα να σας μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Ένα θέμα στο οποίο εσείς αναφέρεστε πολύ συχνά και αφορά την εξέλιξή σας και για να είμαι ακριβής, είναι η εξέλιξή σας! Θα μιλήσουμε λοιπόν σήμερα για την συνείδηση και την συνειδητότητα στη Νέα ενέργεια.
      Επειδή όπως είπαμε υπάρχουν αρκετοί νέοι ανθρώπινοι άγγελοι που τώρα αφυπνίζονται και  διαβάζουν τις επικοινωνίες μας, κι αυτό είναι πολύ μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια, γι’ αυτό θα μιλήσουμε με απλά λόγια και λίγο εκτενέστερα, για το πώς εσείς κτίζετε μια νέα συνείδηση στη Γη.
      Όσο εσείς οικογένεια βρισκόσασταν μέσα στην διττότητα οι αντιληπτικές σας ικανότητες ήταν πολύ περιορισμένες και πολύ περιορισμένη ήταν επίσης και η συνείδησή σας. Ήσασταν εγκλωβισμένοι μέσα στην συλλογική συνείδηση της Γης ή για να το τοποθετήσουμε σωστά, ήσασταν εγκλωβισμένοι μέσα στο συλλογικό ασυνείδητο. Και δεν μπορούμε να μιλάμε εδώ καν για ατομική συνείδηση, αφού δεν είχατε καμία επίγνωση της ύπαρξής σας ή αν είχατε ήταν πολύ μικρή. Μεγαλώσατε μέσα στη διαμόρφωση, μέσα σε «κανόνες και πρέπει» και σας ενδιέφερε πολύ περισσότερο η γνώμη του περιβάλλοντός σας και της κοινωνίας, παρά ο ίδιος σας ο εαυτός. Ένας εαυτός περιορισμένος και φυλακισμένος μέσα στο συλλογικό ασυνείδητο, επηρεασμένος απόλυτα από το συλλογικό ασυνείδητο, με το μυαλό να έχει απόλυτα τον έλεγχο του εαυτού σας.
      Θα χρησιμοποιήσουμε πάλι εδώ την υπέροχη γλώσσα σας για να δούμε τι ακριβώς εννοούμε όταν αναφερόμαστε στη λέξη συνείδηση. Η λέξη συνείδηση προέρχεται από το απαρέμφατο συν-ειδέναι του ρήματος συν-οίδα που σημαίνει, γνωρίζω πλήρως, γνωρίζω εξ ιδίας αντιλήψεως, έχω επίγνωση και αντιλαμβάνομαι την ύπαρξή μου. Όταν οι προγονοί σας (μεγάλες και φωτεινές υπάρξεις), αναφερόταν στην έκφραση «είμαι συνειδητός» εννοούσαν «ότι έχω την προσοχή μου», ότι «είμαι ξύπνιος». Και πραγματικά μπορούμε να το εννοήσουμε κυριολεκτικά αυτό οικογένεια, αφού μέσα στην διττότητα λειτουργείτε μηχανικά και η σκέψη σας κρατάει στην κυριολεξία «κοιμισμένους». Βρίσκεστε σ’ ένα είδος ύπνου και δεν έχετε καμία επίγνωση, καμία αντίληψη του εαυτού σας.

Κι έτσι η συνείδηση και το περιεχόμενο της συνείδησή σας μέσα στην διττότητα, ήταν πολύ φτωχικό και όπως σας έχει ξαναπεί ο Άγιος Γερμανός, ήταν ένα μάτσο σκουπίδια. Η ενέργειά σας ήταν επίσης πολύ λίγη, καθώς εσείς την σκορπίζατε διαρκώς και καθώς το να κλέβετε ο ένας την ενέργεια του άλλου, και να συγκρούεστε συνεχώς μεταξύ σας, ήταν από τα αγαπημένα σας σπόρ. Κι το ενδιαφέρον σας,  ήταν στραμμένο συνεχώς έξω από τον εαυτό σας, ψάχνοντας απελπισμένα για προσοχή, καταξίωση και αγάπη.
      Την αγάπη επίσης την εξηγούσατε με το μυαλό σας και ήταν πάντα σχεδόν σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προσδοκίες που είχατε και το βολικό σας συμφέρον. Κάνατε μόνο σκέψεις για την αγάπη και σας είπαμε πολλές φορές ότι η σκέψη δεν είναι αγάπη. Ξεχάσατε τι σημαίνει αγάπη, όπως είχατε ξεχάσει και ποιοι είστε. Και όταν οι προσδοκίες σας γκρεμίζονταν τότε υποφέρατε πάρα πολύ. Ζούσατε μέσα σε μια ατέλειωτη ψευδαίσθηση του πόνου, του φόβου και της ανησυχίας, που όμως ήταν οι μοναδικοί παράγοντες που σαν έκαναν να νιώθετε ζωντανοί. Κι έτσι σ’ αυτή την  κατάσταση όπως την βιώνατε μέσα στην διττότητα, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατομική συνείδηση ή για συνειδητότητα όπως την ονομάζετε εσείς.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μας, κάθε φορά που εσείς κατεβαίνατε στη Γη και κάνατε μία ακόμα ενσάρκωση, πάντοτε σχεδιάζατε να δημιουργήσετε δυνατές προκλήσεις ή ενεργειακά Σοκ, για να μπορέσετε να βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση του ύπνου και της διττότητας και να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Το καταφέρατε σε  κάποιες ενσαρκώσεις σας και πολλοί από σας οικογένεια, που δουλεύετε σήμερα με το φως, είχατε καταφέρει να σηκώσετε πολύ ψηλά τη συνείδησή σας. Βέβαια το γνωρίζουμε πολύ καλά και από την δική μας εμπειρία στη Γη, ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να σπάσετε την διαμόρφωσή σας και ν’ απελευθερωθείτε από τον έλεγχο που κάνατε εσείς στον εαυτό σας, αλλά και από τον έλεγχο όλων των άλλων. Και είστε αλήθεια άξιοι θαυμασμού αγαπημένοι μας, το ότι καταφέρατε να βγείτε στο φως μέσα από όλες αυτούς τους περιορισμούς και τις χαμηλές συχνότητες της γης.
      Σ’ αυτή την ενσάρκωση ήρθατε απόλυτα αποφασισμένοι να τα καταφέρετε και όλοι σας σχεδιάσατε και δημιουργήσατε πολύ δυνατές προκλήσεις για να στραφείτε μέσα σας. Έπρεπε η πρόκληση (Σοκ) να είναι τόσο ισχυρή, ώστε να μπορέσει να διαπεράσει τις αυταπάτες του μυαλού σας και να ταρακουνήσει ενεργειακά όλη σας την ύπαρξη. Έπρεπε να δημιουργήσει μία μεγάλη ρωγμή στην διαμόρφωσή σας που ήταν η προσωπική σας φυλακή και να γκρεμίσει επίσης αρχικά μερικούς από τους περιορισμούς και τις «ντε φάκτο» πεποιθήσεις σας, για να μπορέσει να μετακινήσει τις αντιληπτικές σας ικανότητες. Και όλοι σας σχεδόν βιώσατε τέτοιου είδους καταστάσεις, τέτοιου είδους ενεργειακά Σοκ, για να στραφείτε μέσα σας. Ο εαυτός σας ήθελε οπωσδήποτε να τραβήξει την προσοχή σας για να στραφείτε μέσα σας, ο εαυτός σας ήθελε επιτέλους να σας ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο της σκέψης και την μηχανικότητα της διττότητας. Ο εαυτός σας, σας ήθελε και σας θέλει «ξύπνιους», σας θέλει ζωντανούς και απόλυτα παρόντες στην ζωή σας.
      Όταν επιτέλους εσείς αρχίσατε να «ξυπνάτε» από τον βαθύ ύπνο της διττότητας οικογένεια και στραφήκατε μέσα σας και εκφράσατε την πρόθεσή σας να εξελιχθείτε, τότε μετακινηθήκατε από το μυαλό προς την καρδιά και το συναίσθημα, μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο. Και από αυτή την στιγμή  βάλατε τον πρώτο λίθο κι αρχίσατε να κτίζετε την ατομική σας συνείδηση ή συνειδητότητα.

Βαθιά αναπνοή οικογένεια…
Και μετά άρχισε το ξεκαθάρισμα. Εσείς μπήκατε σε διαδικασία απελευθέρωσης του εαυτού σας και όλα μέσα σας άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι αντιληπτικές σας ικανότητες άρχισαν ν’ αλλάζουν και να διευρύνονται και η ενέργειά σας άρχισε ν’ αλλάζει δομές. Τα κύτταρά σας άρχισαν ν’ απελευθερώνουν την κωδικοποιημένη γνώση σας που κρατάνε στο κρυστάλλινο περικάλυμμά τους και ξεκίνησε επίσης και η ενεργοποίηση του D.N.A σας. Αρχίσατε να μαζεύετε την ενέργειά σας και να ενώνετε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας. Και όσο κι αν εσείς αντιστέκεστε και δυσκολεύετε τον εαυτό σας, όλες οι ανισόρροπες ενέργειες που υπάρχουν μέσα σας θα ισορροπήσουν. Επίσης ότι παλιό υπάρχει και δεν εξυπηρετεί πλέον τον εαυτό σας θα απελευθερωθεί. Όσο επιτρέπετε και προχωράτε στην απελευθέρωση του εαυτού σας, όσο μετασχηματίζετε ενέργειες και δημιουργείτε κενά μέσα σας, έχετε όλο και περισσότερη επίγνωση του εαυτού σας και επεκτείνετε και «καθαρίζετε» (δεν έχουμε πιο κατάλληλη λέξη) την συνειδητότητά σας.
      Όταν έχεις επίγνωση της ύπαρξής σου, όταν νιώθεις την ύπαρξή σου, τότε είσαι συνειδητός και είσαι απόλυτα παρόν στη ζωή σου. Όταν είσαι συνειδητός, δεν είσαι μέσα στο μυαλό σου για να σε μεταφέρει συνεχώς από το παρελθόν στο μέλλον. Γιατί η συνειδητότητά σας είναι πέρα από το μυαλό. Κι έτσι το να είσαι συνειδητός αφορά το τώρα σας και δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά οικογένεια, γιατί η συνειδητότητα δεν έχει καμία σχέση με την γραμμικότητα του χρόνου.
      Κι έτσι αγαπημένοι μου, είμαι συνειδητός σημαίνει, αντιλαμβάνομαι, νιώθω, έχω επίγνωση της ύπαρξής μου και όλων όσων μου συμβαίνουν και συμβαίνουν γύρω μου και είμαι απόλυτα παρόν. Είμαι απόλυτα παρόν στην κάθε τώρα στιγμή που βιώνω. Βιώνω συνειδητά την κάθε τώρα στιγμή. Όταν είστε συνειδητοί, είστε και απόλυτα παρόντες! Συνειδητοί μπορείτε να είστε μόνο στο τώρα σας. Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να σας μεταφέρουμε σήμερα οικογένεια. Να είστε συνειδητοί στην κάθε τώρα στιγμή σας και να ζείτε συνειδητά τη ζωή σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……
Οι στιγμές που ζείτε αυτό το χρόνο οικογένεια και θα συνεχιστεί και για το 2012 είναι συγκλονιστικές και υπέροχες ταυτόχρονα, γιατί έχουν ευθυγραμμιστεί και τείνουν να ολοκληρωθούν όλες οι αλλαγές που εσείς βάλατε σε κίνηση με την πρόθεσή σας. Βρίσκεστε ακριβώς σε μια στιγμή όπου όλα αλλάζουν. Εσείς τ’ αλλάζετε. Και όσο αλλάζετε αντίληψη και δόνηση, η συνειδητότητά σας επίσης αλλάζει και κινείται συνεχώς προς την ελευθερία που είναι αγάπη. Κινείται συνεχώς πέρα από την τρίτη διάσταση, και αγκαλιάζει τον αθάνατο και αιώνιο εαυτό σας. Γι’ αυτό όταν κάνετε μεγάλες αλλαγές, εμείς σας μιλάμε για άλματα συνειδητότητας.
      Αυτή την εποχή θα βιώνετε αγαπημένοι μας όλο και περισσότερα κενά μέσα σας. Σας έχουμε μιλήσει γι’ αυτά, αλλά τώρα θα είναι πολύ περισσότερο έντονα. Θα υπάρχουν  στιγμές που εσείς θα νιώθετε άδειοι μέσα σας, χωρίς ενδιαφέρον και χωρίς πάθος για την ζωή και το μυαλό σας θα κολλάει και θα τα χάνει. Μείνετε στα κενά σας, μείνετε με τα κενά σας. Ο λόγος που νιώθετε έτσι είναι γιατί μετασχηματίστηκαν και απελευθερώθηκαν οι παλιές ενέργειες. Είναι γιατί δεν τις κρατάτε πια και δημιούργησαν χώρο, δημούργησαν κενό μέσα σας.
      Γι’ αυτό οικογένεια να μην είστε ανυπόμονοι και να μην θυμώνετε με τον εαυτό σας, Προσέξτε επίσης να μην  ανασύρετε πάλι παλιές ενέργειες, για να καλύψετε τα κενά σας. Μην πέφτετε στην παγίδα του μυαλού σας που προσπαθεί συνεχώς να σας ξεγελάσει. Πολύ γρήγορα αυτά τα κενά σας θα γεμίσουν και θα νιώσετε πλήρεις. Θα νιώσετε μια υπέροχη πληρότητα, γιατί θα είναι η αγάπη και η χαρά που θα καλύψει τα κενά σας, θα είναι η αγάπη και η χαρά που θα πλημμυρίσει την ύπαρξή σας και να είστε βέβαιοι ότι το πάθος της ψυχής σας, το πάθος για την επίγεια ζωή σας θα εμφανιστεί πιο έντονο και περισσότερο ανανεωμένο. Γι’ αυτό εμπιστευθείτε και επιτρέψτε στην θεϊκότητά σας να δουλέψει μαζί σας, επιτρέψτε της να δουλέψει μέσα σας, γιατί αγαπημένοι μου η θεϊκότητά σας είναι εσείς.
      Επίσης θα έχετε πολλές καινούργιες ιδέες που πιθανόν να τις θεωρήσετε λίγο τρελές και να μην τολμήσετε να τις εκφράσετε. Σας προτείνουμε να τις κουβεντιάζετε τουλάχιστον μεταξύ σας ή να τις γράφετε, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο τις γειώνετε και τις φέρνετε στο φυσικό επίπεδο της Γης. Τις χρειάζεται η Γη αυτές τις πρωτότυπες ιδέες σας, όπως και οι ανθρώπινοι άγγελοι, γι’ αυτό μην τις πετάτε επειδή σας φαίνονται πολύ αντισυμβατικές! Σας είπαμε ότι πολλές φορές  τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Είστε Θεοί δημιουργοί και θέλουμε να τολμήσετε και να κάνετε πράξη τις δημιουργικές σας ιδέες. Εσείς είστε αυτοί που φέρνετε το καινούργιο στη Γη, εσείς είστε αυτοί που φέρνετε το καινούργιο σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Από δω και στο εξής αγαπημένοι μου θ’ αρχίσετε να βιώνετε την ύπαρξή σας πολύ περισσότερο μέσα στη σιωπή. Καθώς το μυαλό έχει χάσει το παιχνίδι και τον έλεγχο του εαυτού, θ’ ακολουθήσει κι αυτό την καινούργια κατάσταση της ύπαρξής σας και θα ηρεμήσει, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχει άλλη επιλογή. Μείνετε στη σιωπή οικογένεια, μείνετε στη σιωπή. Όσο εσείς βρίσκεστε στη σιωπή, είστε απόλυτα συνδεδεμένοι με την Πηγή σας και την ενότητα και όλες οι πύλες του Σύμπαντος τις στιγμές της σιωπής σας είναι ανοικτές για σας. Σ’ αυτές τις θεϊκές σας στιγμές της σιωπής η συνειδητότητά σας επίσης επεκτείνετε και αγκαλιάζει πολλές διαστάσεις και πραγματικότητες ταυτόχρονα και επισκέπτεται πολλούς άλλους πλανήτες.
      Ναι η συνειδητότητά σας ταξιδεύει, ενώ εσείς είστε ήσυχοι και ήρεμοι στο κρεβάτι σας. Σας μεταφέρει πολλές καινούργιες πληροφορίες τις οποίες εσείς στην συνέχεια επεξεργάζεστε. Με τις πρωτότυπες, θεϊκές δημιουργικές  ιδέες σας και την γνώση που σας μεταφέρει η συνειδητότητά σας, θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος αυτή την εποχή στη Γη, πρόοδος στην αστρολογία, Φυσική, Ιατρική, τεχνολογία κ.λ.π. Η συνειδητότητά σας εκεί που πάει διδάσκει επίσης τις νέες ενέργειες της Γης, αλλά και διδάσκεται και σας μεταφέρει γνώσεις. Θα έχετε πολλές καινούργιες ανακαλύψεις πολύ σύντομα και η τεχνολογία σας θα εκτιναχτεί πολύ πιο ψηλά. Εσείς το κάνετε αυτό, πιστέψτε το.
      Και ναι οικογένεια δεν θ’ αργήσετε να περάσετε σ’ αυτή την εκπληκτική και θαυμαστή κατάσταση της καθαρής συνείδησης. Και τότε θα είστε ένα ολοκληρωμένο Ον. Θα είστε αυτό το αιώνιο Ον που ήσασταν πάντα, απόλυτα κυρίαρχοι μέσα στο ανθρώπινο σώμα σας, αλλά θα έχετε επεκταθεί πολύ περισσότερο και θα έχετε επαναπροσδιορίσει τον εαυτό σας. Θα είστε πολύ περισσότερο πλούσιοι, από ότι ήσασταν όταν φύγατε από την Εστία σας. Κρατάτε τώρα πολλά, πάρα πολλά δώρα για την ψυχή σας, για όλους τους αγγέλους και για ολόκληρο το Σύμπαν. Και θα είστε ολοκληρωτικά «η εγώ ειμί παρουσία» πάνω στη Γη, μέσα στη βιολογία σας. Κάτι που δεν έγινε ποτέ άλλη φορά σ’ αυτό το Σύμπαν, αλλά και σε όλα τα σύμπαντα!!

Θα είστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Οντότητες, αλλά θα συνεχίσετε να συνδέεστε με  όλους τους ανθρώπινους αγγέλους στη Γη, γιατί είμαστε όλοι το Πνεύμα και οποιαδήποτε δική σας αλλαγή τους επηρεάζει όλους. Και αλλάζοντας και κτίζοντας μια δική σας καινούργια συνειδητότητα, ταυτόχρονα επηρεάζετε και αλλάζετε και την συνείδηση όλης της Γης.
      Και αγαπημένοι μας καθώς τα πέπλα ανάμεσά μας λεπταίνουν όλο και περισσότερο και πολύ σύντομα θα τα γκρεμίσετε εντελώς, μπορούμε κι εμείς  να είμαστε περισσότερο μαζί σας και θα μας νιώθετε πιο έντονα και θα νιώσετε επίσης πόσο πολύ σας αγαπάμε. Κι εσείς θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να μας ακούτε. Θα κάνουμε πολλές κουβέντες μαζί σας, με τον ίδιο τρόπο που αυτή την στιγμή  σαν ενσαρκωμένοι άγγελοι κουβεντιάζετε μεταξύ σας πάνω στη Γη.
Είμαστε η οικογένειά σας και οτιδήποτε καινούργιο δημιουργείτε στη Γη, εμείς είμαστε οι πρώτοι που χαιρόμαστε και σας χειροκροτούμε.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email