«Η ανάληψη της ευθύνης για τον Εαυτό μας» – Δάσκαλος Κουτχούμι

 

«Η ανάληψη της ευθύνης για τον Εαυτό μας»

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 24/07/2011

Νάμαστε κι εμείς εδώ μαζί σας οικογένεια!! Ελπίζω να μην μας βαρεθήκατε, καθώς ερχόμαστε τόσο πολύ συχνά κοντά σας και κουβεντιάζουμε συνεχώς μαζί σας. Για μας είναι μεγάλη χαρά, πολύ μεγάλη χαρά να είμαστε κοντά σας και να σας σκουντάμε να θυμηθείτε ποιοι είστε, αλλά και να σας βάζουμε τα σημαντικότερα θέματα μπροστά σας, για να μπορείτε να τα βλέπετε και να τα διαχειρίζεστε, έτσι ώστε να οδηγηθείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα προς την ελευθερία σας.
      Εγώ είμαι αυτό που είμαι και είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και είμαι ο καθένας από σας και είμαι εσείς!! Και σήμερα θα επανέρθουμε αγαπημένοι μου μ’ ένα πολύ σημαντικό θέμα, που σας το κουβεντιάσαμε  πολλές φορές, αλλά βλέπουμε ότι ακόμα δυσκολεύεστε να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερείτε την εξέλιξή σας και να συνεχίζετε να βασανίζεστε μέσα στην διττότητα. Επίσης ένας άλλος λόγος που θα μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα σήμερα, είναι γιατί πολλοί νέοι ανθρώπινοι άγγελοι αφυπνίζονται συνεχώς  (κάτι που μας δίνει μεγάλη χαρά) και χρειάζεται να γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι για την εξέλιξή τους, η ανάληψη της ευθύνης του εαυτού τους!

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου καθώς εσείς δημιουργήσατε το παιχνίδι της Γης και μπήκατε μέσα στο παιχνίδι σας και ενσαρκωθήκατε πάνω στη Γη για να το παίξετε, το ίδιο το παιχνίδι σας απορρόφησε. Μπερδευτήκατε μέσα σε όλες αυτές τις ενέργειες της Γης! Με τόσα πέπλα και εντυπώματα και με χαμηλή δόνηση καθώς εισήρθατε στον πλανήτη να εμπειραθείτε στις χαμηλότερες συχνότητές του και μέσα σ’ ένα ατέλειωτο πανζουρλισμό ενεργειών, πιαστήκατε στα δίχτυα της διττότητας και πιστέψατε ότι δεν είστε τίποτα περισσότερο από αδύναμοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχετε κανέναν έλεγχο στη ζωή σας. Την ζωή σας την καθόριζε και την καθορίζει ακόμα ως ένα σημείο, η διαμόρφωσή σας, το περιβάλλον σας, το συλλογικό ασυνείδητο και οι περιορισμένες πεποιθήσεις σας. Κάθε φορά που ήταν να κατεβείτε στη Γη για μια ακόμα ενσάρκωση, δημιουργούσατε ένα πλάνο ζωής στις αγγελικές σφαίρες με τις κατάλληλες εμπειρίες που σας εξυπηρετούσαν, έτσι ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Και κάνατε ένα κύκλο ενσαρκώσεων ξανά και ξανά, για να καταφέρετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την διττότητα, να καταφέρετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από ένα παιχνίδι που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε για την εμπειρία της ψυχής σας, μέσα στο φως και στο σκοτάδι. Ήρθατε για να ενώσετε τον διχασμένο εαυτό σας και να βγείτε ξανά στο Φως και στην αγάπη.

Αποκτήσατε πολύ μεγάλη εμπειρία από ολόκληρη την πορεία σας πάνω στη Γη και δώσατε μεγάλο πλούτο εμπειριών στην ψυχή σας. Και τώρα γνωρίζετε «ποιοι είστε». Όμως σας βλέπουμε ακόμα να παραπαίετε μέσα στην διττότητα οικογένεια και ξέρετε γιατί;! Γιατί αγαπημένοι μου δεν έχετε αναλάβει ακόμα ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας. Δεν έχετε αναλάβει ολοκληρωτικά την ευθύνη ότι εσείς είστε οι δημιουργοί της κάθε εμπειρίας  που βιώνετε. Σας έχουμε πει κι άλλες φορές ότι σας αρέσει το δράμα και εθιστήκατε πάρα πολύ μέσα σ’ αυτό, αλλά τώρα είναι η ώρα πραγματικά να κατανοήσετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πια, ότι το δράμα δεν είναι για σας πια!!

Ας πάρουμε εδώ μια βαθιά αναπνοή….
Και χρειάζεται να κατανοήσετε ότι κανένας δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας και κανένας δεν μπορεί να σας βλάψει ή να σας μειώσει ή να σας κλέψει, εάν εσείς δεν το επιτρέψετε. Προκειμένου να μην αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, έχετε εφεύρει λέξεις μέσα στη διττότητα όπως το δίκιο και το άδικο! Και σας αρέσει να το παίζετε αδικημένοι!! Είναι το αγαπημένο σας τρυπάκι που σας κρατάει σε μια κατάσταση αυτολύπησης κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς κάτι με τον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να δράσετε, δεν χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας. Και βέβαια το γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να δείτε διαφορετικά μια πρόκληση, όπου φαινομενικά σας «αδίκησαν» και σας πόνεσαν, αλλά αν δεχθείτε ότι εσείς είστε οι δημιουργοί της εμπειρίας σας, τότε δεν υπάρχει καμία αδικία εδώ!
      Ο εαυτός σας με πολύ αγάπη δημιούργησε για σας και σ’ αυτήν την ενσάρκωση τις προκλήσεις και τις εμπειρίες που χρειαζόσασταν, για να στραφείτε όσο γίνεται πιο βαθιά μέσα σας, να θυμηθείτε ποιοι είστε και να κατανοήσετε τα δεσμά σας, να κατανοήσετε την φυλακή σας και την διττή φύση του παιχνιδιού της Γης. Κρατήσατε αιώνες τώρα τον εαυτό σας διχασμένο και διαιρεμένο και μέσα σας συντηρείτε ακόμα την σύγκρουση και την ανισορροπία. Και είναι η ώρα να τελειώνετε μ’ αυτό οικογένεια. Είναι η ώρα να  αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας και να περπατήσετε πάνω στη Γη, σαν Θεοί δημιουργοί!
      Γι’ αυτό σκεφτείτε για λίγο οικογένεια! Εάν εσείς δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, εάν εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε ότι οι άλλοι μπορούν να σας «αδικούν» και να σας πληγώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, τότε οι άλλοι έχουν εξουσία επάνω σας, έχουν τον έλεγχο του εαυτού σας και μπορούν να επηρεάζουν την κάθε στιγμή στη ζωή σας, μπορούν να επηρεάζουν τη διάθεσή σας, μπορούν να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις σας και στις επιλογές σας. Και τότε ποια είναι η ζωή που ζείτε; Μένετε κολλημένοι και εγκλωβισμένοι σε τρυπάκια αυτολύπησης κι έχετε σημαία σας πάντα αυτό που ονομάζετε «δίκιο», γιατί είναι ένα πολύ καλό χαρτί για να δικαιολογείτε τον εαυτό σας και να μην αποφασίζετε να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας. Επίσης μέσα απ’ αυτή την κατάσταση της ανελευθερίας και της μη ανάληψης της ευθύνης, η ζωή σας είναι στην κυριολεξία μια κόλαση. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ανά πάσα στιγμή κρίνετε τον εαυτό σας, εάν έπραξε σωστά ή λάθος και εάν ήσασταν καλός ή κακός. Και κρίνετε τον εαυτό σας σύμφωνα με την διαμόρφωσή σας, σύμφωνα με όσα σας έμαθαν τι είναι καλό και τι είναι κακό! Κι έτσι γεμίζετε με ενοχές και αμφιβολίες τον εαυτό σας. Και είσαστε συνεχώς διχασμένοι και βρίσκεστε συνεχώς σε ανισορροπία και σε σύγκρουση μέσα σας. Και με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείτε μια χαρά το παιχνίδι της διττότητας και την τρέφετε και την ενισχύετε με την ενέργειά σας. Εάν όμως αναλάβετε την ευθύνη ότι την πρόκληση, πράξη, σχέση κ.λ.π. και όλες τις εμπειρίες της ζωής σας, τις δημιουργήσατε εσείς, τότε ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα αλλάζει οριστικά!

Κι έτσι η ερώτηση κάθε φορά που σας συμβαίνει οτιδήποτε ή που ζείτε μια επώδυνη πρόκληση είναι: Γιατί το δημιούργησα εγώ αυτό στον εαυτό μου και στη ζωή μου;  Τι χρειάζεται να κατανοήσω σχετικά μ’ εμένα που δεν το έχω κατανοήσει;
Και αυτό είναι η ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό σας!
Κι εκείνη την στιγμή που θα κάνετε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας, εκείνη ακριβώς την στιγμή αρχίζει πραγματικά η απελευθέρωση του εαυτού σας. Η απελευθέρωση του εαυτού σας αρχίζει από την στιγμή που εσείς σταματάτε να νιώθετε θύματα της ζωής! Αρχίζει από την στιγμή που εσείς σταματάτε να νιώθετε αδικημένοι και αδύναμοι.
      Κι εδώ θέλουμε για λίγο να στραφείτε σε κάποιες πολύ οδυνηρές και καθοριστικές εμπειρίες που ζήσατε κι αφού αναλάβετε την ευθύνη ότι τις δημιουργήσατε, να τις κοιτάξετε με μια καινούργια αντίληψη. Τότε θα σταματήσετε να δείχνετε με το δάχτυλό σας τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και θα νιώσετε ότι οτιδήποτε σας συνέβη και σας πλήγωσε, όλα μα όλα όσα σας συνέβησαν έγιναν από αγάπη. Από αγάπη του εαυτού σας κατ’ αρχήν για να σας απελευθερώσει από την διττότητα και από αγάπη των άλλων ανθρώπινων αγγέλων που δέχθηκαν να παίξουν αυτό το ρόλο για σας, για να σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, για να σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε.
      Και τότε θα καταλάβετε. Και τότε θα νιώσετε ευγνωμοσύνη για όλους όσους βρέθηκαν στο δρόμο σας και με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο σας έσπρωξαν πολύ βαθιά μέσα στον εαυτό σας. Θα σταματήσετε να τους δείχνετε και να τους κατηγορείτε ότι ευθύνονται για την δυστυχία σας. Και θα καταλάβετε αγαπημένοι μου ότι δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κανένας εχθρός εκεί έξω, για να συγκρουσθείτε μαζί του και να πολεμήσετε. Γιατί όλοι είστε το Πνεύμα και όλοι οι άλλοι είναι μεταμφιεσμένοι άγγελοι σε ανθρώπους, όπως είστε κι εσείς, και όλοι οι άλλοι είναι εσείς. Όλοι οι άλλοι είναι κομμάτια του εαυτού σας που σας τα καθρεφτίζουν.

Θα καταλάβετε οικογένεια, ότι ο μοναδικός αντίπαλός σας είναι ο διχασμένος και διαιρεμένος εαυτός σας. Η σύγκρουση ήταν και είναι μέσα σας! Κι ήρθατε εδώ για να ενώσετε τον εαυτό σας, για να ενώσετε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας και να τα φέρετε σε ειρήνη, να τ’ αποδεχθείτε και να τ’ αγαπήσετε. Γιατί αγαπημένοι μου μόνο η ένωση του εαυτού σας και η αγάπη για τον εαυτό σας θα σας απελευθερώσει από την διττότητα! Εάν εσείς έχετε αγάπη και ειρήνη μέσα σας, τότε δεν θα υπάρχει καμία σύγκρουση και έξω από σας! Τότε κανένας δεν θα έχει καμία εξουσία επάνω σας και κανένας δεν θα μπορεί να σας βλάψει ή να σας εξαπατήσει ή να σας απορρίψει ή να σας κλέψει, παρά μόνον εάν εσείς το επιτρέψετε! Κι εσείς δεν θα το επιτρέπετε πια. Γιατί με την ανάληψη της ευθύνης για τον εαυτό σας αμέσως θ’ αρχίσουν να λύνονται πολλά θέματα. Ο εαυτός σας δεν θα μπορεί πια να συμβιβάζεται. Δεν θα δέχεται κανέναν έλεγχο, καμία χειραγώγηση και οι αμφιβολίες σας θ’ αρχίσουν να υποχωρούν. Οι φόβοι σας σταδιακά θα εξαφανιστούν και θα εξαφανιστεί και ο φόβος του θανάτου. Γιατί αλήθεια να φοβάστε τον θάνατό σας, όταν γνωρίζετε ότι εσείς τον δημιουργείτε κι εσείς αποφασίζετε γι’ αυτόν;! Και επίσης θα σταματήσετε να νιώθετε υπεύθυνοι και να φορτώνεστε τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, αφού κι εκείνοι όπως κι εσείς χρειάζεται να αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους. Θα είστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό σας.
      Χρειάζεται λοιπόν οικογένεια να αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή σας, για ν’ αρχίσετε να ισορροπείτε μέσα σας. Και όλες οι ενέργειες μέχρι που εσείς ν’ αποφασίσετε να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, θα συνεχίσουν να σας προκαλούν, θα συνεχίσουν να σας τσιγκλάνε και θα γίνεται όλο και περισσότερο επώδυνο για σας. Ακόμα και τα κομμάτια σας, ακόμα και οι πτυχές σας δεν πρόκειται να ενωθούν μαζί σας, εάν δεν νιώσουν ότι εσείς είστε ο ιδιοκτήτης του εαυτού σας, εάν δεν νιώσουν ότι εσείς είστε ο αρχηγός, ο Κύριος του εαυτού σας, εάν δεν νιώσουν ότι εσείς είστε ο δημιουργός της ζωής σας. Και όσο σας νιώθουν σε ανισορροπία, θα προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του εαυτού και θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και μεγαλύτερη ανισορροπία και αμφιβολία μέσα σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Η ανάληψη της ευθύνης για τον  εαυτό σας αγαπημένοι μου, αλλάζει ολόκληρη την δομή της εμπειρία σας, αλλάζει τον τρόπο που εσείς βλέπετε την κάθε εμπειρία στη ζωή σας. Αυτό αλλάζει επίσης όλες τις ενεργειακές δομές και ενεργειακές συνδέσεις μέσα σας. Αρχίζετε να τα βλέπετε όλα μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο, με μια άλλη καινούργια κατανόηση, η οποία έχει να κάνει με την αποδοχή και την αγάπη στον εαυτό σας και για τον εαυτό σας. Δηλαδή αλλάζει οριστικά ο τρόπος που εσείς αντιλαμβάνεστε και απ’ αυτή τη στιγμή αλλάζετε οριστικά και διευρύνετε τη συνειδητότητά σας. Από αυτή τη στιγμή και μετά αρχίζετε να δημιουργείτε και να κτίζετε μια νέα ενέργεια, αρχίζετε να δημιουργείτε και να κτίζετε τη νέα συνείδηση της Γης.
      Και πολλές φορές δυστυχώς οικογένεια κι αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει ακόμα με πολλούς εργάτες του φωτός, λέτε στον εαυτό σας ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και το κάνετε διανοητικά, το κάνετε με το μυαλό σας και με την πρώτη πρόκληση ξαναπέφτετε σε απελπισία, χωρίς να προσπαθείτε καν να πάρετε τις απαντήσεις από τον εαυτό σας. Και εάν δεν νιώσετε πόσο σοβαρό είναι το να πάρετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, δεν πρόκειται να προχωρήσετε. Όσο εσείς θεωρείτε υπεύθυνους τους άλλους, φεύγετε εντελώς από τον εαυτό σας, φεύγετε εντελώς από το κέντρο σας και σκορπίζετε συνεχώς και διώχνετε μακριά   την ενέργειά σας.
      Και δεν σας λέμε εδώ ότι πρέπει να εμποδίζετε τον ανθρώπινο εαυτό σας, να νιώθει όλα όσα θέλει να νιώθει με όλα αυτά που του συμβαίνουν! Κάθε άλλο! Να επιτρέπετε στον εαυτό σας χωρίς να αντιστέκεστε, αλλά με επίγνωση και με αποδοχή, να του επιτρέπετε να νιώσει όλα όσα θέλει να νιώσει την στιγμή της πρόκλησης, την στιγμή της εμπειρίας. Να του επιτρέπετε να νιώσει την θλίψη, τον θυμό, την απόρριψη κ.λ.π. γιατί έτσι  μετασχηματίζονται οι ενέργειες μέσα σας. Και όπως γνωρίζετε οι ενέργειες μετασχηματίζονται μέσα από το συναίσθημα και την καρδιά σας.  Αλλά αγαπημένοι μου μην το κάνετε διανοητικό! Μην λέτε μόνο με το μυαλό σας ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κάνετε διανοητικά. Γιατί ενώ με τον μετασχηματισμό της ενέργειας η θλίψη φεύγει αμέσως, εάν εσείς το κρατήσετε στο μυαλό σας, τότε είναι δύσκολο να βγείτε από το τρυπάκι της αυτολύπησης και του αδικημένου. Και δεν έχει πραγματικά κανένα νόημα, εάν επειδή σας το λέμε και το γνωρίζετε το κάνετε μόνο διανοητικά και δεν αναλαμβάνετε ολοκληρωτικά και ουσιαστικά την ευθύνη για τον εαυτό σας.
      Χρειάζεται να νιώσετε βαθιά μέσα σας ότι είστε ο αρχηγός του εαυτού σας, ότι είστε το αφεντικό του εαυτού σας, ότι μόνον και μόνον εσείς μπορείτε να αποφασίζετε για σας και για την ζωή σας και να νιώσετε επιτέλους οικογένεια ότι είστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Οντότητες,  να νιώσετε ότι είστε Θεοί επίσης και μάλιστα Θεοί δημιουργοί!!

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Η λέξη ανάληψη (ανα+λαμβάνω) της ευθύνης του εαυτού σας, όπως έχουμε ξαναπεί σημαίνει ξαναπαίρνω. Ξαναπαίρνω πίσω την ενέργειά μου, ξαναπαίρνω πίσω την δύναμή μου, ξαναπαίρνω πίσω τον εαυτό μου, ξαναπαίρνω πίσω την θεϊκότητά μου! Και η διαδικασία για την ανάληψή σας αρχίζει ακριβώς απ’ αυτή την στιγμή που εσείς θα αναλάβετε αποφασιστικά και ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας. Να αναλάβετε την ευθύνη ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια που σας αφορά και που αφορά οτιδήποτε έχει σχέση με τον εαυτό σας, είτε πρόκειται για την βιολογία σας, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας, για την δουλειά σας, για τα πάντα, οτιδήποτε κι αν σας αφορά.
      Χρειάζεται να είστε αποφασιστικοί και τολμηροί! Χρειάζεται να κατανοήσετε ότι για την ψυχή σας δεν έχει καμιά σημασία πως σχεδιάσατε και πως παίζετε το παιχνιδάκι σας στη Γη. Είναι μια θεατρική παράσταση. Σκεφτείτε το. Είστε μεταμφιεσμένοι Θεοί!
-Μπορείτε να έχετε τις εμπειρίες σας αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού σας και να συνεχίσετε να  παίζετε με χαρά το παιχνίδι σας;!
Παραπονιέστε πολύ συχνά στο  Πνεύμα, γιατί δεν δημιουργείτε ευημερία και αφθονία στη ζωή σας. Πως είναι δυνατόν να δημιουργήσετε, εάν εσείς δεν έχετε αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό σας και εάν εσείς δεν πιστεύετε ότι είστε οι δημιουργοί της δικής σας πραγματικότητας;
      Κι αφού συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε όλα όσα σας συνέβησαν και συμβαίνουν μέχρι σήμερα στη ζωή σας οικογένεια, συνειδητοποιείστε επιτέλους ότι σαν Θεοί δημιουργοί μπορείτε να δημιουργήσετε για σας τα πάντα, αλλά αυτή την φορά μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο! Μπορείτε να δημιουργήσετε στο τώρα σας  μια καινούργια πραγματικότητα μέσα στην ελευθερία, στην αγάπη, στην ειρήνη και στη χαρά! Μια πραγματικότητα μέσα στη Νέα ενέργεια, με  καινούργια συνειδητότητα! Μια πραγματικότητα την οποία εσείς μπορείτε να την στολίσετε όπως σας αρέσει. Γι’ αυτό φροντίστε  να έχει μέσα ελευθερία, ηρεμία, αφθονία, όμορφες σχέσεις και οτιδήποτε άλλο επιλέγετε και θέλετε εσείς να υπάρχει στη ζωή σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ αγαπημένοι μου….
Το μυστικό είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και την δημιουργικότητά σας! Το μυστικό είναι να δημιουργείτε με χαρά και να σταματήσετε να παίρνετε τόσο πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας και τον ρόλο σας πάνω στη Γη. Γιατί η ενέργεια της χαράς είναι ελαφριά και παιχνιδιάρικη και δεν αντέχει την βαριά ενέργεια της σοβαρότητάς σας. Εάν θέλετε να κατοικήσει μόνιμα μέσα σας η χαρά, σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας, σταματήστε να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά και αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη για τον εαυτό σας.
Γι’ αυτό αγαπημένοι μου πιστέψτε το, εσείς είστε οι Θεοί, εσείς είστε οι αρχηγοί του εαυτού σας, εσείς είστε οι δάσκαλοι κι εσείς είστε οι δημιουργοί!! Αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από την διττότητα. Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει εκτός από σας. Γι’ αυτό τολμήστε να είστε αυτό που είστε, είστε Θεοί επίσης! Και δημιουργήστε με χαρά, αυτό που θέλετε και όπως θέλετε να το ζήσετε πάνω στη Γη!! Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας! Μόνον εσείς!! Εμείς μπορούμε μόνο να βρισκόμαστε κοντά σας, να σας αγαπάμε και να σας θυμίζουμε πόσο μεγάλες και σημαντικές οντότητες είστε στη Γη και σε ολόκληρο το Σύμπαν!
Είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο!
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Η ανάληψη της ευθύνης του εαυτού μας», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email