«Σημαιοφόροι της ψυχής μας!» – Δάσκαλος Ιλλαρίων

Σημαιοφόροι της ψυχής μας!

Δάσκαλος Ιλλαρίων & Καίτη Τσώλη, Θεσσαλονίκη 19 Ιουνίου 2011

Αγαπημένοι μου, αγαπημένοι μου, εγώ είμαι ο δάσκαλος Ιλλαρίων και είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Είμαι πολύ-πολύ γνώριμος σε σας, είμαι φίλος σας και αδερφός σας και δουλέψαμε πολλές φορές μαζί στις αγγελικές σφαίρες και σε πολλές ενσαρκώσεις σας. Και τώρα θα ξαναδουλέψουμε μαζί κάποιες πολύ σημαντικές ενέργειες εδώ πάνω στη Γη και ιδιαίτερα εδώ στη χώρα σας την Ελλάδα. Γι’ αυτό χθες το βράδυ ήρθα κοντά σας και έκανα σε όλους σας ένα προσωπικό κάλεσμα, ένα ιδιαίτερο κάλεσμα στον καθένα σας, για να βρίσκεστε σήμερα όλοι εδώ, σ’ αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση αγάπης με την οικογένειά σας! Οι θεϊκοί σας εαυτοί αγαπημένοι μου είναι εδώ, είναι παρόντες, είναι μέσα σας και οι περισσότεροι από σας τους έχετε γειώσει. Και τώρα εκείνο που είναι πολύ σημαντικό για σας, είναι να είστε συνειδητοί, είναι να νιώθετε συνεχώς «ποιοι είστε», είναι να αναγνωρίζετε στον εαυτό σας το Θεό και να νιώθετε ότι είστε Θεοί, στην κάθε τώρα σας στιγμή που ζείτε.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας….
Επισκεφθήκαμε λίγο πριν τον Ναό της Ιερής Φλόγας της αλήθειας στην Κρήτη, ο οποίος βρίσκεται πάω από τα Λευκά όρη σε αιθερικό επίπεδο και αναπνεύσατε την Ιερή φλόγα της αλήθειας, γιατί σήμερα θέλουμε να ενεργοποιήσουμε μνήμες μέσα σας. Όπως σας έχουμε πει οικογένεια, η Ιερή φλόγα της αλήθειας ενεργοποιεί το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας, το οποίο συγκρατεί τις μνήμες σας. Και είναι σημαντικό αυτό, γιατί η Ιερή φλόγα θα σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε την αλήθεια σας και θα σας βοηθήσει να γκρεμίσετε τα πέπλα σας και ν’ απελευθερώσετε την εσωτερική σας γνώση.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μου….
Και καθώς η νέα συνειδητότητα που κτίζετε αγαπημένοι μου, επεκτείνετε συνεχώς, φέρνετε όλο και περισσότερες νέες ενέργειες μέσα σας. Βομβαρδίζεστε  συνεχώς από πολλές-πολλές ενέργειες και από την Πηγή σας και από ολόκληρο το Σύμπαν, και ακόμα περισσότερο τους δυο τελευταίους μήνες.  Όμως αγαπημένοι μας για να μπορέσετε να διαχειριστείτε όλες αυτές τις νέες ενέργειες που συνεχώς προσλαμβάνετε, χρειάζεται να έχετε αφομοιώσει πρώτα μέσα σας, αυτές που ήδη υπάρχουν. Και είναι αυτή η στιγμή όπως σας είπαμε και στην προηγούμενη συνάντηση, όπου εσείς απελευθερώνετε και αλλάζετε όλες τις παλιές ενεργειακές δομές μέσα σας και όλες τις παλιές ενεργειακές συνδέσεις  και αλλάζει ολοκληρωτικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας και τα πάντα γύρω σας. Είστε πολύ περισσότερο ανοιχτοί σήμερα κι έχετε απελευθερώσει πολλές -πολλές περιοριστικές πεποιθήσεις κι έχετε απελευθερώσει επίσης τον περιορισμένο και μονόπλευρο τρόπο που βλέπατε τα πάντα πριν. Ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας και την ιστορία σας τώρα, είναι εντελώς διαφορετικός και είναι εντελώς καινούργιος.

Βαθιά αναπνοή οικογένεια, βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου….
Και είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι όλα συμβαίνουν στην τώρα στιγμή σας. Ότι όλα ήδη υπάρχουν στην τώρα στιγμή σας. Όλες οι ενσαρκώσεις, οι πτυχές σας και όλα τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια είναι ήδη εδώ. Η αλήθεια είναι, ότι πάντα ήταν γύρω σας, αλλά τα πέπλα σας εμπόδιζαν να το δείτε.
      Ο χρόνος δεν είναι γραμμικός όπως ήδη γνωρίζετε, ο χρόνος είναι κυκλικός και εκφράζεται μ’ έναν ελικοειδή τρόπο σε μια τώρα στιγμή. Και μπορεί να υπάρχει μια αλληλουχία γεγονότων, αλλά όλα είναι εδώ στην τώρα στιγμή σας. Οι πραγματικότητες τις οποίες εσείς δημιουργήσατε καθ’ όλη την διάρκεια της πορεία σας στη Γη, υπάρχουν επίσης στο τώρα σας και εισχωρούν η μία μέσα στην άλλη, όπως επίσης εισχωρούν και οι διαστάσεις η μία μέσα στην άλλη. Τίποτα δεν είναι γραμμικό στο Σύμπαν και θέλουμε να το κατανοήσετε καλά αυτό, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την συνέχεια στην εξέλιξής σας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πώς εσείς αντιλαμβάνεστε το χώρο, το χρόνο και τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτόν. Γιατί αγαπημένοι μου η ελευθερία σας και η αγάπη δεν μπορούν να υπάρξουν στον γραμμικό σας χρόνο. Δεν μπορείτε να σκέφτεστε τον εαυτό σας ακόμα μ’ έναν γραμμικό τρόπο και να πηγαίνετε πότε στο παρελθόν και πότε στο μέλλον. Αυτά είναι του μυαλού σας, αυτά είναι της σκέψης. Εσείς είστε αυτό που είστε, Θεοί επίσης και μπορείτε να υπάρχετε και να κατανοείτε και να δημιουργείτε μόνο στη τώρα στιγμή σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αγαπημένοι μου που επιμένουμε να κατανοήσετε όλα αυτά που σας λέμε σχετικά με τον χρόνο και τις πραγματικότητες. Είναι απαραίτητο εσείς να κατανοήσετε ότι όλα υπάρχουν και όλες οι εμπειρίες σας βιώνονται από σας μόνο στην τώρα στιγμή σας. Κι ένας από τους λόγους που το αναφέρουμε αυτό είναι γιατί θέλουμε να είστε προετοιμασμένοι. Είναι γιατί,  καθώς εσείς βιώνετε όλο και περισσότερο την θεϊκότητά σας και ανοίγετε τον εαυτό σας όλο και περισσότερο σε δυνατότητες και ικανότητες, από δω και στο εξής θα σας συμβαίνουν πολλά ακατανόητα και παράξενα γεγονότα για το μυαλό σας και την ανθρώπινη υπόστασή σας. Και δεν θέλουμε να εκπλαγείτε και να τα χάσετε.
      Μπορεί λοιπόν εσείς ξαφνικά να δείτε τον εαυτό σας να κινείται σε μια άλλη πραγματικότητα, η οποία είναι επίσης δική σας και την οποία δημιουργήσατε σε μια άλλη ενσάρκωση και είναι τόσο πραγματική, όσο είναι και η τωρινή σας ενσάρκωση. Και θέλουμε να το γνωρίζετε αυτό για να μην τρομάξετε. Δεν θέλουμε να τα χάσετε. Μπορείτε να επανέρθετε πολύ εύκολα και μόνο με την πρόθεσή σας, αλλά εάν τα χάσετε, μπορεί να χαθείτε για λίγο μέσα σε μια άλλη πραγματικότητα.
Μετά βέβαια θα σας αρέσει και θα παίζετε μ’ αυτό, αλλά ο θεϊκός σας εαυτός δεν θέλει να δώσετε ιδιαίτερα την προσοχή σας σε όλα αυτά τα θέματα, τα οποία θα σας μαγέψουν προσωρινά. Όλα αυτά βέβαια τα θέματα, θα τα ξανασυζητήσουμε και σε άλλες συναντήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι σας συμβαίνει. Και ναι, από δω και στο εξής πολλοί από σας, θα βλέπετε άλλες ενσαρκώσεις σας και μεταμφιέσεις σας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είστε εσείς. Και πάλι σας προετοιμάζουμε να μην χάνετε την ισορροπία σας. Είστε πάντα εσείς και είναι όλα κομμάτια του εαυτού σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Αγαπημένοι μου, αγαπημένοι μου, αν μπορούσατε να θυμηθείτε πόσες φορές δουλέψαμε όλοι μαζί και με πόση μεγάλη λαχτάρα περιμέναμε όλοι μας αυτή την στιγμή, όπου το φως και η αγάπη θα κυριαρχήσουν ξανά στον πλανήτη Γη!!Αγαπημένοι μου ήρθατε σ’ αυτή την ενσάρκωση οι περισσότεροι από σας για να ολοκληρώσετε την εξέλιξή σας και εσείς είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας.
-Και τι σημαίνει ακριβώς σημαιοφόρος της ψυχής σας;!
      Ξέρετε αγαπημένοι μου, εσείς και σε άλλες πολλές ενσαρκώσεις δουλέψατε με το φως και σε άλλες ενσαρκώσεις διεκδικήσατε την θεϊκότητά σας.  Σ’ αυτή την ενσάρκωση όμως ήρθατε για να κάνετε κάτι πολύ περισσότερο. Ήρθατε για να ενώσετε τον εαυτό σας, ήρθατε για να μαζέψετε όλη την ενέργειά σας, να ενώσετε όλα τα κομμάτια σας, όλες τις πτυχές σας. Και η ενέργειά σας όπου κι αν βρίσκετε θα επιστρέψει ξανά στην Πηγή της, θα επιστρέψει ξανά σε σας, θα επιστρέψει ξανά στον κυρίαρχο εαυτό σας.  Εσείς είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας, γιατί εσείς είστε αυτοί που θα ενώσετε τον εαυτό σας, γιατί εσείς είστε ο Θεός.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου. …
Και θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε σχετικά μ’ αυτό, γιατί στην ένωση αυτή με όλα τα κομμάτια του εαυτού σας, υπάρχουν κάποιες παγίδες. Όπως είπαμε αποδεχόμαστε το κάθε κομμάτι του εαυτού μας που ενσωματώνουμε, που ενώνουμε. Και αυτό είναι περισσότερο μία φυσική διαδικασία για τον εαυτό σας, καθώς η ενέργεια επιστρέφει πάντα στην πηγή της και ίσως δεν θα χρειαζόταν περισσότερη διαδικασία, εάν εσείς αποδεχόσασταν τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, εάν εσείς επιτρέπατε στον εαυτό σας να υπάρχει στην κάθε στιγμή με τον τρόπο που επιλέγει να υπάρχει, γιατί τότε ο εαυτός σας θα αισθανόταν απόλυτα ελεύθερος και οι ενέργειές σας θα έβρισκαν τις πύλες ανοιχτές και θα ενώνονταν με τον εαυτό, χωρίς να χρειαστεί τίποτα περισσότερο.
      Και βέβαια εσείς πιστεύετε οικογένεια ότι η παγίδα για την οποία σας μίλησα πριν, μάλλον θα πρέπει να βρίσκεται στην ένωση του εαυτού σας με τα σκοτεινά σας κομμάτια. Και όμως όχι. Τα σκοτεινά σας κομμάτια θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν, γιατί είναι πολύ κουρασμένα και το μόνο που θέλουν από σας, είναι αποδοχή και κατανόηση. Και το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με τα σκοτεινά σας κομμάτια θα είναι, μόνον εάν εσείς συνεχίσετε να αντιστέκεστε σ’ αυτή την ένωση μαζί τους. Τότε θα θυμώσουν και θα πάρουν τον έλεγχο του εαυτού για λίγο και για 4-5 μέρες θα δημιουργηθεί μια σύγκρουση μέσα σας και θα νιώσετε αναστατωμένοι, θυμωμένοι και κακιωμένοι και μπορεί στα καλά καθούμενα ν’ αρχίσετε να βρίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί είστε εργάτες του φωτός και θα επανέρθετε πολύ γρήγορα στην ισορροπία σας.
      Μα τότε που βρίσκετε η παγίδα δάσκαλε;! θα με ρωτήσετε. Η παγίδα οικογένεια βρίσκετε στα φωτεινά σας κομμάτια. Στις φωτεινές σας ενσαρκώσεις!! Απίστευτο έτσι; Κι όμως οικογένεια μου, κι όμως… Πριν όμως σας εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει και που βρίσκεται η παγίδα, θέλω να κουβεντιάσουμε λίγο για τις ενέργειες της Ελλάδας. Και παρόλο που το θέμα μας δεν είναι η οικονομική κρίση και ο έλεγχος που υφίσταται αυτή την στιγμή η Ελλάδα, εν τούτοις θα σας πούμε λίγα λόγια και γι’ αυτό.
       Σας είπαμε οικογένεια, ότι η Ελλάδα καθρεφτίζει την δική σας εξέλιξη. Εξελίσσεστε εσείς, εξελίσσετε και η Ελλάδα και ήδη οι εργάτες του φωτός βάλατε σε κίνηση ενέργειες, οι οποίες γκρεμίζουν όλες τις παλιές δομές και όλες τις παλιές ενεργειακές συνδέσεις στη χώρα σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με σας. Το καινούργιο που έχουμε να σας πούμε σχετικά μ’ αυτό είναι, ότι από την στιγμή που όλοι οι Έλληνες επιλέξατε σε συλλογικό επίπεδο να βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση του ελέγχου και της αυτολύπησης, και κινηθήκατε προςαυτή την κατεύθυνση, βάλατε σε κίνηση και μια άλλη νέα ενέργεια, η οποία θα κινηθεί και θα δουλέψει πολύ πιο γρήγορα, για να βρει τη λύση. Κι έτσι εδώ θα σας πούμε, ότι εσείς δημιουργείτε τα δυναμικά κι εσείς καθορίζετε την πραγματικότητα, για το τι συμβαίνει και για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα.
      Θα σας υπενθυμίσουμε κι ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα που θα επηρεάσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη τη Γη. Ο πλανήτης  έχει ήδη μπει στην διαδικασία ευθυγράμμισης με τον κεντρικό ήλιο και όπως αντιλαμβάνεστε όλα έχουν σχέση, όλα όσα συμβαίνουν πάνω στη Γη έχουν σχέση μ’ αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα  που λαμβάνει χώρα και θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του 2012.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή…. και να επανέρθουμε στο θέμα μας οικογένεια…
Η Ελλάδα αγαπημένοι μου κολύμπησε για πολλούς αιώνες μέσα στο Φως. Όλοι έχετε κάνει εδώ σ’ αυτή την χώρα σημαντικές και φωτεινές ενσαρκώσεις. Και παρόλο που η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, εν τούτοις είχε πάντα τις περισσότερες μυστηριακές σχολές σε σχέση με τις άλλες χώρες σε ολόκληρη τη Γη. Θ’ αναφερθούμε δειγματικά σε μερικές απ’ αυτές, γιατί είναι πολλές περισσότερες. Η μυστηριακή σχολή των Δελφών, τα ελευσίνια μυστήρια, τα Ορφικά μυστήρια, τα Πυθαγόρεια, κ.λ.π. Γνωρίζω πολύ καλά αυτές τις ενέργειες της Ελλάδας, όπως τις γνωρίζετε κι εσείς, γιατί κι εγώ ενσαρκώθηκα και μυήθηκα πολλές φορές σ’ αυτές τις σχολές, όπως και ο δάσκαλος Κουτχούμι, αλλά και όλοι μας περάσαμε απ’ αυτές τις μυητικές σχολές στην Ελλάδα. Όλοι μας δουλέψαμε εδώ και όλοι μας έχουμε περισσότερες από μία φωτεινές ενσαρκώσεις σ’ αυτό τον ιερό τόπο. Άλλωστε αγαπημένοι μας σας έχουμε πει πολλές φορές ότι εμείς είμαστε εσείς. Το πέπλο είναι που σας κρύβει την αλήθεια και δεν μπορείτε να θυμηθείτε την λαμπρή πορεία σας πάνω στη Γη.
      Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ενσαρκωθήκατε ξανά σ’ αυτή τη χώρα και ολοκληρώνετε την εξέλιξή σας εδώ, είναι γιατί πιστεύετε ότι αυτές οι ενέργειες που σας είναι ήδη γνωστές, θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Και είναι αλήθεια αυτό οικογένεια. Οι φωτεινές αυτές ενέργειες είναι πάντα παρούσες, είναι στο τώρα σας και είναι έτοιμες να  ενωθούν μαζί σας, να ενωθούν με τον εαυτό τους και να  βοηθήσουν. Και ειδικά αυτό το καλοκαίρι, θα έρθετε λίγο-πολύ σε επαφή όλοι σας μ’ αυτές τις ενέργειες και μάλιστα πολύ περισσότερο συνειδητά.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και ας δούμε μαζί που βρίσκετε η παγίδα. Η παγίδα οικογένεια βρίσκετε στο να ξεχάσετε εσείς, ότι είστε οι σημαιοφόροι της ψυχής σας. Και αυτό είναι εύκολο να συμβεί αγαπημένοι μου. Γιατί όταν εσείς ενσαρκωθήκατε και εκφρασθήκατε σαν μία απ’ αυτές τις μεγάλες και φωτεινές οντότητες, ο εαυτός σας ένιωσε τότε μεγάλη καταξίωση και διαχωρίστηκε από τους υπόλοιπους ανθρώπους και νιώσατε πολύ σπουδαίοι μέσα σ’ αυτές τις φωτεινές ενσαρκώσεις. Κι εκεί βρίσκεται η παγίδα. Γιατί καθώς θα ενώσετε τον εαυτό σας με μια τέτοια φωτεινή ενσάρκωση, θα αναδυθούν μέσα σας ξανά αυτές οι μνήμες και εάν δεν είστε ακόμα καλά ισορροπημένοι, θα δώσετε τον έλεγχο σε μια απ’ αυτές τις φωτεινές ενσαρκώσεις σας, γιατί θέλετε μέσα απ’ αυτές να νιώσετε πάλι καταξιωμένοι.
      Κι αυτό είναι επικίνδυνο αγαπημένοι μου! Είναι επικίνδυνο γιατί θα σας εγκλωβίσει, θα σας από-προσανατολήσει και θα σας πολώσει. Επίσης θα σας διχάσει από τον εαυτό σας, γιατί θα τον κρίνετε. Θα κολλήσετε σε μια ταυτότητα  και θα στρέψετε την προσοχή σας προς αυτήν την κατεύθυνση και θα διαιρέσετε τον εαυτό σας. Το βλέπετε ήδη να συμβαίνει με πολλούς συμπατριώτες σας, εργάτες του φωτός. Είναι πολλοί εργάτες του φωτός που έχουν κολλήσει σ’ αυτό που ονομάζετε αρχαία θρησκεία σας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η αλήθεια τους! Ενώ αυτό αντιπροσωπεύει μόνο ένα κομμάτι του εαυτού τους και όχι ολόκληρο τον εαυτό τους.
      Αυτό συμβαίνει επίσης και με πολλούς εργάτες του φωτός που δούλεψαν με τον Ιησού, αλλά και μαζί μου όταν ενσαρκώθηκα σαν Απόστολος Παύλος. Συνεχίζουν να παραμένουν και να δηλώνουν φανατικοί χριστιανοί και δυσκολεύονται να πετάξουν την ταυτότητά τους. Οικογένεια είμαστε όλοι αδέρφια, είμαστε όλοι Θεοί μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές για το Πνεύμα. Η διαφορά είναι μόνο δονητική κι έχει να κάνει μόνο με την εργασία που κάνει ο καθένας με τον εαυτό του. Και όλοι είστε δάσκαλοι. Όλοι έχετε την ίδια ευκαιρία και την ίδια δυνατότητα να εξελιχθείτε και να οδηγήσετε τον εαυτό σας στην ανάληψη. Γιατί πρέπει να τιμάτε οποιαδήποτε άλλη οντότητα, όσο σπουδαία κι αν είναι περισσότερο από τον δικό σας Θεό; Περισσότερο από τον Θεό που είναι μέσα σας, από τον Θεό που είστε εσείς;!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και σκεφθείτε αγαπημένοι μου ότι έτσι κι αλλιώς εσείς ενσαρκωθήκατε σε  όλη τη Γη και με όλους τους τρόπους. Σκεφθείτε ότι όλα είναι πολύ απλά, καθώς εσείς είστε ένας Θεός που αλλάζει μεταμφιέσεις και όλες αυτές οι ενσαρκώσεις σας είναι απλά μεταμφιέσεις του Θεού που είστε. Όλα μα όλα συνέβησαν για την εμπειρία της ψυχής σας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ’ αυτό. Γι’ αυτό οικογένεια να μην δώσετε τον έλεγχο σε καμία μεταμφίεσή σας. Σκεφθείτε τον εαυτό σας σαν ένα λεωφορείο ή σαν ένα τραίνο, ότι σας αρέσει. Ποιος οδηγεί το λεωφορείο σας; Εσείς είστε ο οδηγός του λεωφορείου σας οικογένεια, γιατί εσείς είστε ο Θεός. Το λεωφορείο σας κάνει συνεχώς στάσεις και μέσα μπαίνουν πάρα πολλοί επιβάτες, όλοι οι επιβάτες, όλα τα κομμάτια του εαυτού σας. Κάθε επιβάτης σας που μπαίνει στο λεωφορείο, σκίζει το εισιτήριό του. Ναι οικογένεια το σκίζει, γιατί αυτό το εισιτήριο είναι η ταυτότητα της κάθε σας ενσάρκωσης. Εσείς οικογένεια οδηγείτε το λεωφορείο και ταυτόχρονα παρατηρείτε  με πολύ αγάπη και αποδοχή, έτσι ώστε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας να σκίζουν τις ταυτότητες. Εάν κάποιο κομμάτι σας θέλει να κρατήσει την ταυτότητά του, μπορεί να το κάνει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει τον έλεγχο του εαυτού σας. Σε καμία περίπτωση.

Και ας μιλήσουμε και για την ταυτότητα που έχετε στην τωρινή σας ενσάρκωση αγαπημένοι μου. Η ταυτότητα που έχετε τώρα έχει να κάνει με το πώς η ανθρώπινη υπόστασή σας αντιλαμβάνεται τον εαυτό της και στηρίζεται κυρίως στην διαμόρφωσή σας. Λοιπόν είστε έτοιμοι να σκίσετε την ταυτότητά σας; Είστε έτοιμοι ν’ αναγνωρίσετε επιτέλους στον εαυτό σας, ότι είστε Θεοί επίσης; Μπορεί οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας να συνεχίσουν να σας φωνάζουν Γιώργο, Κρίστι, Μαρία κ.λ.π.  με το ανθρώπινο όνομά σας, όμως καρδιές μου κρατείστε μόνο το όνομα, γιατί το όνομα σας χρειάζεται για την επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους, αλλά πετάξτε κάθε ταυτότητα.
      Ο Θεός που είστε δεν χρειάζεται ταυτότητες γιατί «είναι αυτό που είναι», είναι η αιώνια ύπαρξής σας και είναι αγάπη! Και η αγάπη δεν έχει ταυτότητα! Η αγάπη απλά είναι.
Και η θεϊκότητά σας αγαπημένοι μου θέλει τώρα να την αναγνωρίσετε και θέλει να την εμπιστευτείτε. Δεν χωράει άλλη αναβολή, όχι άλλη αναβολή, όχι αύριο, ούτε μεθαύριο, αλλά τώρα!! Αποδεχθείτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, αποδεχθείτε τους άλλους και όλα γύρω σας ακριβώς όπως είναι και βγείτε τώρα από την διττότητα αγαπημένοι μου! Απελευθερωθείτε τώρα!
      Και γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ μαζί σας, γιατί στον επόμενο χρόνο θα προχωρήσουμε σε νέες ενέργειες πέρα από την διττότητα και θα κάνουμε καινούργια βήματα πολύ πιο πέρα από την τρίτη διάσταση. Μαζί με τον δάσκαλο Κουτχούμι, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Saint Germain και τον δάσκαλο Ελ Μορύα, με τους οποίους δουλεύετε πιο στενά μαζί τους όλο αυτό το διάστημα, είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να σας πούμε ότι ενεργειακά ολοκληρώσατε την εργασία με τον εαυτό σας, ενεργειακά ολοκληρώσατε. Μόνο εάν εσείς επιμένετε να δίνετε τον έλεγχο στο μυαλό σας, μπλοκάρετε την ενέργειά σας και συνεχίζετε να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας.
      Απ’ αυτή την συνάντηση και μετά θα είμαι κι  εγώ στην παρέα σας αγαπημένοι μου και θα δουλέψουμε και τον επόμενο χρόνο μαζί. Και για να είμαστε ακριβείς, εσείς δουλεύετε και διαχειρίζεστε τις ενέργειες και εμείς σας τις εξηγούμε. Εσείς κάνετε το θαύμα στη Γη αγαπημένοι μου, εσείς κάνετε το θαύμα.

Παίρνουμε κι εδώ μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
Και αυτό το καλοκαίρι, σχεδόν όλοι σας θα έχετε επαφές με όλα τα κομμάτια σας, με τις ενέργειες εδώ στην Ελλάδα, οι οποίες είναι κυρίως φωτεινές ενέργειες και θα έχετε να διηγηθείτε εμπειρίες. Ήδη έχουν συμφωνήσει 33 από σας, ένας αριθμός ιερός, ο οποίος θα λειτουργήσει σαν καταλύτης και θα φέρετε μέσα όλες αυτές τις ενέργειες. Και όχι δεν σημαίνει ότι οι 33 είστε καλύτεροι από τους άλλους, δεν λειτουργεί έτσι, απλά είστε πιο έμπειροι σχετικά μ’ αυτές τις ενέργειες και τις γνωρίζετε καλύτερα. Θα τις φέρετε όλες μέσα, γιατί θα δώσουν σε όλους σας μεγάλη ώθηση στην δόνησή σας και αφού τις διαχειριστείτε πρώτα εσείς, στην συνέχεια θα τις παραλάβει όλη η οικογένεια.
       Και καθώς είστε έτοιμοι αγαπημένοι μου να κάνετε αυτό το άνοιγμα στο άπειρο των δυνατοτήτων σας, πολύ όμορφα και θαυμαστά πράγματα θ’ αρχίσουν να σας συμβαίνουν και γι’ αυτό θέλουμε να σχίσετε όλες τις ταυτότητες, ν’ απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά και ν’ αναλάβετε ολοκληρωτικά την ευθύνη της ύπαρξής σας. Και με μεγάλη χαρά θα κάνετε όλοι μαζί ένα ακόμα μεγάλο άλμα συνειδητότητας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μου….
Και αγαπημένοι μου, βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά και μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας.
Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι.
Εγώ είμαι ο δάσκαλος Ιλλαρίων!

Η παρούσα Ανώτεροι Επικοινωνία «Σημαιοφόροι της ψυχής μας», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email