«Τολμηροί, δεκτικοί και ευαίσθητοι» – Δάσκαλος Κουτχούμι, Ι. Χριστός

«Τολμηροί, δεκτικοί και ευαίσθητοι»

Δάσκαλος Κουτχούμι, Ι. Χριστός & Καίτη Τσώλη, 22/05/2011

Κι έτσι είναι λοιπόν αγαπημένοι μου, πολύ-πολύ αγαπημένοι μου που είμαστε πάλι εδώ σήμερα μαζί, για να σας εξηγήσουμε κάποια επιπλέον πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί μου είναι ο Άγιος Γερμανός και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έχετε προσκαλέσει επίσης σήμερα και μια μεγάλη οντότητα που αγαπάτε και σας αγαπάει ιδιαίτερα και η οποία θα έρθει κοντά σας, για να σας μιλήσει, κατά την διάρκεια της συνάντησής μας.

Ας ξεκινήσουμε με μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
Αγαπημένοι μας, καθώς εσείς αλλάζετε αντίληψη, αλλάζετε την συνείδησή σας και το περιεχόμενο της συνείδησή σας. Η συνειδητότητά σας αλλάζει συνεχώς και μετακινείται. Η συνειδητότητά σας μετακινείται όλο και περισσότερο προς την αγάπη και την χαρά, μετακινείται όλο και περισσότερο προς την ελευθερία σας! Η συνειδητότητά σας δεν είναι ενέργεια, όπως σας είπε και πριν ο Άγιος Γερμανός και είναι η συνειδητότητά σας η οποία αλλάζει μέσα σας όλες τις δομές, αλλάζει μέσα σας όλες τις ενεργειακές συνδέσεις, αλλάζει τις ενεργειακές σας σχέσεις  και αλλάζει ακόμα και τον τρόπο που εσείς αλληλοεπιδράτε ενεργειακά μεταξύ σας. Και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για σας, είναι δύσκολο καθώς όλα αλλάζουν μέσα σας και όλα αλλάζουν γύρω σας.
      Αλλά εκείνο που δυσκολεύεται περισσότερο με όλες αυτές τις αλλαγές και έχει υποστεί πραγματικά σοκ οικογένεια, είναι το μυαλό σας! Γιατί το μυαλό σας έμαθε να σας ελέγχει και να αναλύει τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Και αυτή την στιγμή με όλες αυτές τις αλλαγές πραγματικά έχει σοκαριστεί και δεν ξέρει πως ν’ αντιδράσει, δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί και πολλές φορές εσείς θα το βλέπετε να μην μπορεί να διαχειριστεί όλες αυτές τις καινούργιες ενέργειες και να τα χάνει. Κάποιες φορές θα βλέπετε το μυαλό σας να μένει στο κενό κι άλλες φορές θα ξεχνάει τα προφανή, τα συνηθισμένα και τα καθημερινά. Κι αυτές τις στιγμές εσείς ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ εσάς, πιστεύετε ότι κάτι σας συμβαίνει και ξεχνάτε. Όμως αγαπημένοι μας  και όλα αυτά σας τα λέμε ακριβώς για να μην ανησυχείτε, δεν σας συμβαίνει απολύτως τίποτα. Απλώς το μυαλό σας σε όλο αυτό το διάστημα των αλλαγών βρίσκεται και θα βρίσκεται πάρα πολύ συχνά σε μια κατάσταση Σοκ, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί και να εξηγήσει πλέον όλα αυτά τα καινούργια που συμβαίνουν.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Και το σημερινό μας θέμα μιλάει για τόλμη, μιλάει για δεκτικότητα και μιλάει για ευαισθησία. Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο οικογένειά μου, δεν τα πάτε πολύ καλά με αυτές τις έννοιες. Ας το εξηγήσουμε αυτό περισσότερο εδώ.
      Εσείς οικογένεια όλους αυτούς τους αιώνες που ενσαρκώνεστε έχετε βάλει πολλά τείχη γύρω σας, πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατέψετε τον εαυτό σας. Και θέλουμε σήμερα να τολμήσετε να γκρεμίσετε αυτά τα τείχη και να φύγει όλη αυτή η παλιά ενέργεια από πάνω σας, η οποία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην απελευθέρωση του εαυτού σας. Γιατί εσείς πιστεύοντας ότι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας, κρατάτε κλειστό τον εαυτό σας και μπλοκάρετε την ενέργειά σας κι έτσι δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να προχωρήσει, ν’ απελευθερωθεί και να εξελιχθεί.
      Και εκτός από το μυαλό σας οικογένεια που αντιστέκεται στις αλλαγές του εαυτού σας, γιατί δεν θέλει να χάσει τον έλεγχο, ένας άλλος σημαντικός λόγος που εσείς αντιστέκεστε αγαπημένοι μας είναι γιατί φοβάστε. Είναι οι φόβοι σας που εσείς ήδη τους μεταφέρετε και τους έχετε μαζί σας από πολύ παλιές και πολλές ενσαρκώσεις σας. Όταν φοβάστε οικογένεια, μαζεύεστε και κρύβεστε και γίνεστε πολύ μικροί άνθρωποι και ρίχνετε πολύ χαμηλά την δόνησή σας!  Σας έχουμε εξηγήσει ότι το κέντρο του φόβου σας είναι μέσα στο στομάχι σας και ότι ο φόβος σας είναι μια ψευδαίσθηση είναι έλλειψη φωτός, είναι έλλειψη γνώσης.

Κι αυτή την στιγμή θέλουμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή..….
να εστιαστείτε στο καρδιακό σας κέντρο, να συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας,  την πηγή του φωτός σας και να στρέψετε το φως σας στο στομάχι σας, κοιτάζοντας κατάματα τους φόβους σας. Φωτίστε το στομάχι σας, φωτίστε αυτή την σκοτεινή μπάλα του φόβου που βρίσκεται μέσα στο στομάχι σας και σας μπλοκάρει και μπλοκάρει την ενέργειά σας και σας εμποδίζει να προχωρήσετε με την εξέλιξή σας. Γιατί αγαπημένοι μου εξαιτίας των φόβων σας νιώθετε εσείς αδύναμες, ανυπεράσπιστες και απροστάτευτες υπάρξεις. Αποδεχθείτε  τους φόβους σας και φωτίστε τους και ελευθερώστε την ενέργειά σας! Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε όλους τους φόβους σας και να πάτε πέρα απ’ αυτούς.
      Ένας άλλος λόγος οικογένεια που εσείς αντιστέκεστε, είναι η διαμόρφωσή σας, η οποία δημιούργησε αυτό το «καλό παιδί» μέσα σας. Γιατί αυτό το «καλό παιδί» είναι που αντιστέκεται. Αυτό το καλό παιδί είναι υπεύθυνο για την κριτική στον εαυτό σας και τις ενοχές που νιώθετε και βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία και συμμαχία με το μυαλό σας. Κάθε φορά που εσείς παραβιάζετε κάποιους κανόνες, κάθε φορά που εσείς παραβιάζετε όλα αυτά τα πρέπει που σας έχουν φορτώσει η κοινωνία και η εκκλησία, που σας έχουν πείσει ότι είναι για το καλό σας και μόνο εάν τους υπακούτε θα είστε καλοί άνθρωποι, κάθε φορά λοιπόν που εσείς παραβιάζετε κανόνες και πρέπει που βρίσκονται μέσα σ’ αυτή την «εικόνα» που έχετε διαμορφώσει για σας, τότε είναι που εσείς κρίνετε τον εαυτό σας και νιώθετε ενοχές.
Αποδεχθείτε και απελευθερώστε! Τολμήστε να είστε ελεύθεροι, χωρίς ενοχές, χωρίς  κανόνες και χωρίς να κρίνετε τον εαυτό σας. Τολμήστε το!
      Το σοβαρότερο θέμα σας είναι το σκοτάδι. Εσείς δεν τολμάτε ακόμα  να δεχθείτε ότι όλα όσα βιώνετε είναι εμπειρίες για την ψυχή σας και ότι η ψυχή σας εμπειράθηκε και στο φως και στο σκοτάδι.  Ότι δεν υπάρχουν καν τέτοιες διττές και διαχωριστικές  ενέργειες για την ψυχή σας. Αυτές οι διττές ενέργειες είναι παιχνίδια της διττότητας, για να σας κρατάει διαχωρισμένους και κομματιασμένους. Αποδεχθείτε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας οικογένεια και ενώστε τα!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Όμως οικογένειά μας εκτός όλων αυτών που αναφέραμε παραπάνω και που λίγο- πολύ όλοι σας τα γνωρίζετε, σήμερα θα μιλήσουμε και για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που εσείς δεν γνωρίζετε συνειδητά και πραγματικά δημιουργεί μεγάλο μπλοκάρισμα στην ενέργειά σας. Έχει μιλήσει ο Τοβίας στην «Ασπεκτολογία» γι’ αυτό και πρόκειται για τον πολεμιστή που έχετε μέσα σας.
      Ο πολεμιστής είναι μια πτυχή σας οικογένεια την οποία εσείς δημιουργήσατε στην εποχή της Ατλαντίδας και από τότε την κουβαλάτε συνεχώς μαζί σας, σε όλες σας τις ενσαρκώσεις σας μέχρι σήμερα.
-Γιατί όμως δημιουργήσατε εσείς, μια πτυχή του πολεμιστή στην Ατλαντίδα;
Στην Ατλαντίδα οικογένεια ζούσατε σε κοινόβια και στο μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντειας εποχής  ζούσατε μέσα στην αγάπη, στη χαρά και στην ενότητα. Όταν όμως ο ενεργειακός σεξουαλικός ιός εισήρθε μέσα σας και ο διαχωρισμός της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειάς σας έγινε μεγάλος και έντονος, τότε η αρσενική ενέργεια προσπάθησε να ελέγξει, να χειραγωγήσει και να κακοποιήσει την θηλυκή σας ενέργεια. Όλοι τότε δημιουργήσατε μια πτυχή για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αλλά κυρίως εσείς οι εργάτες του φωτός δημιουργήσατε την πτυχή του «πολεμιστή»  γιατί θέλατε να υπερασπιστείτε και να προστατεύσετε το φως σας! Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ότι αυτό ήταν «λάθος», γιατί τίποτα δεν είναι λάθος και όλα είναι απόλυτα κατάλληλα για την εμπειρία σας. Αυτή την πτυχή σας του πολεμιστή την έχετε πάντα μαζί σας και εκφράζετε με όλους τους τρόπους σε οτιδήποτε κι αν κάνετε στην ζωή σας, γιατί πιστεύει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο σας προστατεύει. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός που την δημιουργήσατε.
      Παρατηρείστε την πτυχή του πολεμιστή σας!  Όταν εσείς πάτε να γνωρίσετε έναν άνθρωπο, αντί ν’ ανοίξετε την καρδιά σας, βρίσκεστε σχεδόν πάντα σε άμυνα εξ’ αιτίας του πολεμιστή σας, για να δείτε πρώτα τι θα γίνει και πως θα σας συμπεριφερθεί ο άλλος. Ο πολεμιστής είναι επίσης σύμμαχος με το μυαλό σας και οι περισσότερες εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σας, οφείλονται κυρίως σ’ αυτόν. Είναι ο πολεμιστής όταν εσείς σκέφτεστε και συγκρούεστε με τον εαυτό σας σχετικά με το πώς θ’ αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, όταν σκέφτεστε τι θα κάνετε και πως θ’ αντιμετωπίσετε κάποιον που δεν συμπαθείτε, όταν σκέφτεστε τι θα κάνετε και πως θ’ αντιμετωπίσετε επίσης κάποιον που θεωρείτε ότι σας έβλαψε ή κάποιον που πιστεύετε ότι πρόκειται να σας βλάψει.
      Και πολλές φορές όταν ο πολεμιστής σας νικιέται, γιατί όλοι έχετε μέσα σας έναν πολεμιστή, γι’ αυτό και υπάρχει ένας συνεχόμενος πόλεμος και μεταξύ σας, όταν λοιπόν ο πολεμιστής σας νικηθεί, τότε θυμώνει πάρα πολύ και στην συνέχεια καταστρώνει συνεχώς σχέδια για να το ανταποδώσει. Ο πολεμιστής σας επίσης είναι ο κύριος υπεύθυνος για το μεγαλύτερο μέρος του θυμού σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας…
Αυτός ο πολεμιστής μέσα σας οικογένεια έχει κουραστεί πάρα πολύ και δεν θέλει άλλο την σύγκρουση. Αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειες έχουν αλλάξει, ότι η συνειδητότητα έχει αλλάξει και θέλει να σταματήσει τον πόλεμο και να ενωθεί με τον εαυτό σας. Και είναι αυτές οι στιγμές που εσείς νιώθετε πολύ μεγάλη κούραση, είναι αυτές τις στιγμές που εσείς νιώθετε απελπιστικά κουρασμένοι και εξαντλημένοι και σας ακούμε πολύ συχνά να λέτε στον εαυτό σας «όχι, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο έτσι». Αυτές τις στιγμές αγαπημένοι μας είναι η κουρασμένη πτυχή του πολεμιστή μέσα σας και νιώθετε έτσι.
       Και σήμερα οικογένειά μας θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε και ν’ απελευθερώσουμε αυτή την ενέργεια της πτυχής του πολεμιστή μέσα σας. Σήμερα αγαπημένοι μας θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε όλες τις ενέργειες που είναι η αιτία κι εσείς αντιστέκεστε στον εαυτό σας και δεν επιτρέπετε στην εύκολη ροή της ενέργειας μέσα σας. Και όλες οι αντιστάσεις σας, όλες όσες αναφέραμε παραπάνω είναι υπεύθυνες για όλα τα τείχη που έχετε κτίσει εσείς γύρω από τον εαυτό σας.

Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου…
Συγκεντρωθείτε ξανά στο καρδιακό σας κέντρο και υποδεχτείτε, καλωσορίστε και αποδεχτείτε με μια βαθιά αναπνοή την πτυχή του πολεμιστή μέσα σας, γιατί ήρθε η ώρα να ενωθεί με τον εαυτό, ήρθε η ώρα να σταματήσει  όλη αυτή η εσωτερική σας σύγκρουση. Και καθώς εσείς αποδέχεστε και συμφιλιώνεστε με τον πολεμιστή μέσα σας, μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας απελευθερώνεται και θα αισθανθείτε στη συνέχεια πάρα πολύ ενδυναμωμένοι, γιατί η πτυχή του πολεμιστή εγκλώβιζε πραγματικά πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.
Κι έτσι οικογένειά μας αυτές είναι οι πιο σοβαρές αντιστάσεις σας, οι οποίες μπλοκάρουν πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε.

Παίρνουμε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μου….
καθώς αυτή την στιγμή υποδεχόμαστε στον κύκλο μας τον Ιησού Χριστό! Ο Ιησούς όπως τον αποκαλείτε, θέλει να είναι εδώ μαζί σας κι έχει να σας πει πολύ όμορφα πράγματα για την εξέλιξή σας. Νιώστε την αγκαλιά του αγαπημένοι μας, νιώστε την αγάπη του και νιώστε την ζεστασιά του. Νιώστε τον στην καρδιά σας και ακούστε τον.
      «Αγαπημένοι μου, εγώ είμαι ο Ιησούς Χριστός κι είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να είμαι μαζί σας και να σας κρατάω στην αγκαλιά μου. Βρίσκομαι κοντά σας για να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά «ποιοι είστε» και να σας πω ότι ήρθε η ώρα για να τολμήσετε, ήρθε η ώρα για να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας οικογένεια! Ο δάσκαλος Κουτχούμι δούλεψε μαζί σας για ν’ απελευθερώσετε όλες τις αντιστάσεις του εαυτού σας και με τον εαυτό σας και τώρα ήρθε η ώρα για να τολμήσετε.
      Νιώστε, νιώστε ποιοι είστε αγαπημένοι μου, νιώστε, νιώστε την αλήθεια σας και τολμήστε να είστε η αλήθεια σας και τολμήστε να εκφράσετε την αλήθεια σας. Δεν μπορείτε άλλο να σιωπάτε. Δεν ήρθατε εδώ για να κρυφτείτε. Όχι οικογένεια, αυτή την φορά ήρθατε για να είστε αυτό που είστε, ήρθατε για να τολμήσετε και να περπατήσετε πάνω στη Γη σαν Θεοί! Ήρθατε για ν’ αλλάξετε την συνείδηση της Γης, ήρθατε για να φέρετε την ελευθερία, την αγάπη και την χαρά πάνω στη Γη. Ναι αγαπημένοι μου μην κρύβεστε άλλο και τολμήστε. Τολμήστε για όλα!

Τολμήστε επιτέλους να είστε η αλήθεια σας!
Τολμήστε να αγκαλιάσετε το σκοτάδι!
Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τους όρκους σας!
Τολμήστε να ζείτε στο τώρα σας, χωρίς ατζέντα!
Τολμήστε να πετάξετε όλες τις ετικέτες!
Τολμήστε να πετάξετε τις πεποιθήσεις σας!
Τολμήστε να πετάξετε την διαμόρφωσή σας, την ταυτότητά σας!
Τολμήστε να αγκαλιάσετε όλους τους ανθρώπους!
Τολμήστε να πετάξετε τους ρόλους σας!
Τολμήστε να παίξετε καινούργιους ρόλους. Παίξτε μ’ αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς πάνω στη Γη έναν ρόλο παίζετε. Και ναι τολμήστε, αλλάξτε προσωπικότητα, αλλάξτε ύφος. Δεν έχει καμία σημασία πια πως το παίζετε το παιχνίδι. Οπότε τολμήστε τα όλα!
Τολμήστε να πεθάνετε ολοκληρωτικά μέσα σας και να ξαναγεννηθείτε! Ένας καινούργιος, αγνός, ιερός, ανθρώπινος άγγελος!
Τολμήστε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, απ’ όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε μικροί κι ανίσχυροι και νιώστε, τολμήστε να είστε Θεοί επίσης!
Τολμήστε να είστε δημιουργικοί, γιατί η αγάπη είναι δημιουργία!
Τολμήστε να σηκώσετε πολύ ψηλά το φως σας, ώστε όλοι να μπορούν να το βλέπουν!
Τολμήστε να είστε η αγάπη, γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας!
Τολμήστε να εκτεθείτε με οποιονδήποτε τρόπο και διασκεδάστε το!
Τολμήστε να επεκταθείτε!
Τολμήστε να χορέψετε και να τραγουδήσετε και επιτέλους τολμήστε να χαρείτε, να χαρείτε τον εαυτό σας και να χαρείτε με τον εαυτό σας.
Τολμήστε να είστε ο αιώνιος εαυτός σας!
Και επιτέλους τολμήστε να ζήσετε οικογένειά μας!!! Τολμήστε να ζήσετε….!!!

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και αφεθείτε στη ροή της ενέργειας, χωρίς να χρειάζετε πια να φοβάστε, χωρίς να χρειάζεστε πια κανέναν πολεμιστή να σας προστατεύει και χωρίς να κάνετε και οι ίδιοι, διάφορες ιεροτελεστίες για να προστατεύετε τον εαυτό σας.
      Και αλήθεια τι προσπαθείτε να προστατεύσετε οικογένεια; Τον καλό σας εαυτό, από τον κακό; Το φως σας από το σκοτάδι, ίσως; Αυτά όλα αγαπημένοι μου είναι παιχνίδια της διττότητας. Πιστεύετε αλήθεια ότι έχει ανάγκη από προστασία το φως; Όχι αγαπημένοι μου το Φως δεν έχει ανάγκη από καμία προστασία, γιατί κανένας δεν μπορεί να το αγγίξει, κανένας δεν μπορεί να το ακουμπήσει. Το φως όπως σας έχουμε πει, είναι η αγάπη σε δράση και γι’ αυτό επιμένουμε να μην σκορπίζετε την ενέργειά σας και να σταθεροποιήσετε την δόνησή σας στην συχνότητα του φωτός.
Είναι η ώρα αγαπημένοι μου να τολμήσετε τώρα να είστε το φως σας, να είστε η αλήθεια σας, να είστε η αγάπη και να είστε αυτό που είστε, ο αιώνιος και αθάνατος εαυτός σας!! Εμπιστευθείτε καρδιές μου και αφεθείτε. Δείτε τον εαυτό σας σαν ένα δέντρο εκεί έξω που αφήνεται ολοκληρωτικά και χορεύει στο ρυθμό του ανέμου! Αφήνεται και υποδέχεται με ευγνωμοσύνη την βροχή που το ξεπλένει και το καθαρίζει από τη σκόνη. Και όταν χιονίζει δεν παγώνει και νιώθει ότι το χιόνι το αγκαλιάζει και το προστατεύει από πολλά μικρόβια που θα μπορούσαν να το βλάψουν. Εμπιστεύεται ότι όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα από το Πνεύμα και από τη φύση, έτσι ακριβώς όπως είναι.
      Να είστε σαν αυτό το δέντρο οικογένειά μου, να εμπιστεύεστε και να αφήνεστε και πιστέψτε ότι οι κεραυνοί δεν πρόκειται να σας κάψουν, ούτε κινδυνεύετε να σας ξεριζώσουν οι θύελλες. Γιατί αγαπημένοι μας από την στιγμή που εσείς θα αφεθείτε, πολλά θαυμαστά πρόκειται να σας συμβούν, πάρα πολλά θαυμαστά και οι δυνατότητές σας και οι ικανότητές σας όλες θα ενεργοποιηθούν. Θα δημιουργείτε εσείς την κάθε πραγματικότητα που σας αρέσει. Όταν κρυώνετε, εσείς θα δημιουργείτε άνετα ένα ζεστό περιβάλλον για σας, χωρίς να χρειάζεστε άλλες πηγές ενέργειας και όταν ζεσταίνεστε θα μπορείτε να δημιουργείτε επίσης ένα δροσερό περιβάλλον.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Όταν αγαπημένοι μας εσείς εμπιστευθείτε και αφεθείτε στην αγκαλιά της θεϊκότητάς σας, όπως σας είπε και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, πολύ ευχάριστα θα εκπλαγείτε. Και τότε θα γίνετε πολύ ανοιχτοί και πολύ δεκτικοί. Θ’ ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας, θα επεκταθείτε πάρα πολύ και θα δώσετε όλο το χώρο στην αγάπη, γιατί θα είστε η αγάπη!
      Και επίσης θα γίνετε υπέρμετρα ευαίσθητοι. Θ’ αντιλαμβάνεστε όλες τις ποιότητες της ενέργειας και θα τις αγκαλιάζετε όλες, χωρίς καμία κριτική. Και ναι αγαπημένοι μου, όταν η αγάπη θα είναι ο διαχειριστής στη ζωή σας, καμία δύναμη στη Γη και στο  Σύμπαν δεν θα μπορεί να σας βλάψει, γιατί η αγάπη πάει πολύ πιο πέρα από την δύναμη. Και δεν μπορούν βλέπετε να σας κλέψουν την αγάπη όπως σας κλέβουν την ενέργειά σας, γιατί η αγάπη δεν είναι ενέργεια, η αγάπη είναι ο Θεός, η αγάπη είναι η αθάνατη ουσία σας και είστε εσείς.
      Αγαπημένοι μας, μας ακούτε να σας επαναλαμβάνουμε πολλές φορές να μην σκορπίζετε την ενέργειά σας και σας το λέμε ακριβώς γιατί την χρειάζεστε για να μπορέσετε να φτάσετε σ’ αυτό το επίπεδο της συχνότητας της αγάπης, σ’ αυτό το επίπεδο της καθαρής αγάπης, για να είστε σταθεροί, να είστε οι φύλακες της συχνότητας της αγάπης. Και πολλοί από σας πιστεύετε ότι χρειάζετε να είστε πολλοί εργάτες του φωτός για ν’ αλλάξετε την υπάρχουσα πραγματικότητα. Όχι οικογένεια, δεν χρειάζετε να είστε πολλοί, γιατί η αντιστοιχία με το ανθρώπινο δυναμικό που είναι εγκλωβισμένο στη διττότητα, που είναι εγκλωβισμένο στο συλλογικό ασυνείδητο, η αντιστοιχία  σ’ αυτές τις συχνότητες του φωτός και της καθαρής αγάπης είναι καταλυτική και είναι ένας προς 700.000 ίσως και περισσότερο. Σας φαίνεται απίστευτο; Σας φαίνεται απίστευτο, εάν σας πούμε ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα, αρκούν 18 μόνο ανθρώπινοι άγγελοι από σας, εάν περάσουν σ’ αυτές τις υψηλές συχνότητες του φωτός και της καθαρής αγάπης, να κάνουν την μεγάλη αλλαγή και να ανατρέψουν τα πάντα μόνο σε μια στιγμή; Και είστε αρκετοί από σας οικογένεια, είστε αρκετοί αγαπημένοι μου αυτοί που είστε έτοιμοι να κάνετε αυτά τα επόμενα βήματα και να περάσετε σ’ αυτές τις υψηλότερες συχνότητες.

Και καθώς θα έχετε σταθεροποιηθεί σ’ αυτές τις συχνότητες, καθώς εσείς θα είστε φύλακες της συχνότητας του φωτός και της καθαρής αγάπης, το ενεργειακό σας φωτεινό σώμα θα επεκταθεί πάρα πολύ και το φως σας θα λειτουργεί σαν καταλύτης για όλους τους ανθρώπους και ειδικά με όσους έρχεστε σε επαφή. Και όλες οι ενέργειες ακόμα και αυτές που βρίσκονται στις πιο χαμηλές συχνότητες, όταν βρίσκονται μέσα στην αύρα σας θ’ αλλάζουν οριστικά. Και βέβαια όπου βρίσκεστε θα μαγνητίζετε κοντά σας τα πάντα. Αν και η λέξη «μαγνητίζετε», δεν είναι η κατάλληλη, γιατί θα είστε πολύ περισσότερο ηλεκτρικές υπάρξεις, γι’ αυτό μπορούμε να σας πούμε, ότι θα τα φέρνετε όλα μέσα, ότι θα τα φέρνετε όλα κοντά σας.
      Και θα έχετε την θέαση όλων των πραγμάτων! Θα είναι σαν να στέκεστε στο υψηλότερο σημείο και θα βλέπετε τα πάντα γύρω σας, σε πάρα πολύ μεγάλη ακτίνα. Και τότε αγαπημένοι μου ναι, τότε ναι, απ’ αυτή τη θέση και απ’ αυτή την συχνότητα της καθαρής αγάπης καρδιές μου,  θα είστε εσείς αυτοί που θα ανοίξετε την αγκαλιά σας και θα υποδεχτείτε όλα τα χαμένα παιδιά του Χριστού!! Αυτά είναι τα χαμένα σας αδέρφια. Και είναι όλα τους τόσο μα τόσο πολύ κουρασμένα οικογένεια και τώρα θέλουν να επιστρέψουν. Τώρα είναι η ώρα για να επιστρέψουν. Και δεν θέλουν λύπηση αγαπημένοι μου και δεν ζητάνε παρηγοριά! Το μόνο που θέλουν είναι η αγκαλιά σας. Το μόνο που θέλουν είναι να τ’ αποδεχθείτε και να τ’ αγαπήσετε. Γιατί το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν ξανά στην αγάπη, να επιστρέψουν ξανά στην οικογένειά τους και στην Πηγή τους. Κι εσείς, εσείς είστε αγαπημένοι μου η οικογένειά τους, εσείς είστε η Πηγή τους!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Θα τ’ αγκαλιάσετε όλα, θα τ’ αγαπήσετε όλα και το κάθε τι που υπάρχει στη Γη θα σας καθρεφτίζει την αγάπη για τον εαυτό σας, θα σας καθρεφτίζει την αγάπη στον εαυτό σας. Γιατί αυτό συμβαίνει πάντα αγαπημένοι μου. Οτιδήποτε έξω από σας καθρεφτίζει πάντα το μέσα σας. Και όσο εσείς βρισκόσασταν σε ανισορροπία και δεν αγαπούσατε τον εαυτό σας, τότε απ’ έξω είχατε όλες τις προκλήσεις και την έλλειψη αγάπης, που σας καθρέφτιζε την ανισορροπία μέσα σας.
      Όλα έξω από σας, σας συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας. Και όταν εσείς περάσετε σ’ αυτή την συχνότητα της καθαρής αγάπης, τότε όλα έξω από σας,  θα σας αγαπάνε. Όλα θα σας καθρεφτίζουν την αγάπη μέσα σας, όλα θα σας καθρεφτίζουν την αγάπη στον εαυτό σας, την αγάπη για τον εαυτό σας. Γιατί αγαπημένοι μου δεν υπάρχει τίποτα στη Γη που δεν σας αγαπάει, απλά εσείς είστε αυτοί που δεν αγαπάτε τον εαυτό σας και σας το καθρεφτίζουν.
      Κι έτσι είναι αγαπημένοι μου και είναι μεγάλη η χαρά μου σήμερα που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, παρέα με τον δάσκαλο Κουτχούμι, με τον Άγιο Γερμανό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είμαστε η οικογένειά σας και θέλουμε να  νιώσετε την αγάπη μας για σας μέσα στην καρδιά σας.

Και πάρτε αγαπημένοι μας άλλη μια βαθιά αναπνοή …
και απελευθερώστε όλες τις αντιστάσεις μέσα σας και αποδεχθείτε και αγαπήστε και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.
Αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο χέρια στην καρδιά σας και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά και μέσα στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Είμαστε συνέχεια κοντά σας και είμαστε περήφανοι για σας και για όλη την εργασία και τις αλλαγές που κάνετε πάνω στη Γη. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Τολμηροί, δεκτικοί και ευαίσθητοι» μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην Πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email