«Αλχημεία» – Δάσκαλος Ελ Μορύα, Αρχάγγελος Μιχαήλ

«ΑΛΧΗΜΕΙΑ»

Δάσκαλος Ελ Μορύα, Αρχάγγελος Μιχαήλ & Καίτη Τσώλη, 20/03/2011

Γεια σας οικογένειά μου, γεια σας! Εγώ είμαι ο δάσκαλος Μορύα κι έρχομαι σήμερα κοντά σας χορεύοντας και τραγουδώντας, έρχομαι σήμερα κοντά σας χοροπηδώντας και γελώντας, γιατί σας έχουν πει για μένα, ότι είμαι ένας πολύ σοβαρός δάσκαλος. Όμως όπως βλέπετε οικογένεια δεν είμαι καθόλου σοβαρός και  μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω, να γελάω, να τραγουδάω και… να χοροπηδάω. Και αυτή την στιγμή έρχομαι κοντά σας με πάρα πολύ ελαφριά ενέργεια και θέλω να με νιώσετε. Θέλω να με νιώσετε γιατί είμαστε οικογένεια! Και κυρίως θέλω να νιώσετε την συγκίνηση και την χαρά μου, στο να βρίσκομαι μαζί σας σήμερα αγαπημένοι μου!
      Έχω πιάσει αγκαζέ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ερχόμαστε παρέα. Σας έχω πει ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι το δώρο της πρώτης ακτίνας στην ανθρωπότητα και βρίσκεται συνέχεια κοντά σας, σε κάθε βήμα σας και σας βοηθάει όταν εσείς το χρειάζεστε. Και το κάνει με πολύ μεγάλη χαρά. Και το κάνουμε με μεγάλη χαρά όλοι μας. Γι’ αυτό να μην έχετε κανένα πρόβλημα όταν εσείς το θέλετε, να μας φωνάζετε κοντά σας, για να συν-εργαζόμαστε. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για όλους μας να δουλεύουμε μαζί σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια..
Και χαίρομαι πάρα πολύ σήμερα που βρίσκομαι εδώ μαζί σας και μου δίνετε την ευκαιρία να σας μιλήσω για την εξέλιξή σας. Μου δίνετε την ευκαιρία να σας εξηγήσω πως συμπεριφέρονται και πως μετασχηματίζονται οι ενέργειες μέσα σας, όταν εσείς αποφασίζετε να αλλάξετε και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Είστε μεγάλοι εξερευνητές και αλχημιστές από την φύση σας. Και θεωρώ ότι είμαι από τους πλέον κατάλληλους να σας μιλήσω γι’ αυτό σήμερα, όχι μόνο γιατί ήδη τα έχω περάσει σε κάποια προηγούμενη εποχή για σας, αλλά και γιατί –θα σας το πω, δεν το αντέχω να σας το κρύβω- και γιατί είμαι ενσαρκωμένος αυτή την στιγμή στη Γη και βρίσκομαι ανάμεσά σας και δουλεύω μαζί σας. Νομίζετε ότι θα το έχανα αυτό οικογένεια; Ούτε εγώ, αλλά ούτε και άλλοι αναληφθέντες δάσκαλοι, όπως μας ονομάζετε, δεν θα το χάναμε ν’ απουσιάζουμε αυτή την εποχή από τη Γη μας, να απουσιάζουμε αυτή την εποχή που γίνονται οι μεγάλες αλλαγές και συμβαίνει το μεγάλο θαύμα! Γιατί είναι ακριβώς αυτό που ονειρευτήκαμε όλοι μας σαν ανθρώπινοι άγγελοι, είναι αυτό για το οποίο όλοι μας σαν οικογένεια κουραστήκαμε πάρα πολύ και πονέσαμε και τώρα σ’ αυτή την ευλογημένη εποχή έρχεται η δικαίωσή μας.
      Είναι αγαπημένοι μου η μεγαλύτερη αλλαγή που συνέβη ποτέ σε ολόκληρο το Σύμπαν! Και πιστέψτε το, σε ολόκληρο το Σύμπαν έχουν μείνει όλοι έκπληκτοι. Γιατί οικογένεια δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Για σκεφθείτε λίγο, για σκεφθείτε! Κατεβαίνετε στη Γη και ενσαρκώνεστε και στην ανθρώπινη υπόστασή σας είστε καθαρά μαγνητικές υπάρξεις. Έχετε ξεχάσει ποιοι είστε και σας επηρεάζουν τα πάντα! Σας επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης και σας επηρεάζει η σελήνη και όλα τα ουράνια σώματα. Σας επηρεάζουν οι Συμπαντικοί Νόμοι και το Συμπαντικό δικτύωμα. Σκεφθείτε επίσης ότι είστε αλυσοδεμένοι μεταξύ σας, μέσα σ’ ένα συλλογικό ασυνείδητο, σκεφθείτε την διαμόρφωσή σας και τους περιορισμούς σας και σκεφθείτε ότι ζείτε μέσα στην ύπνωση με την σκέψη να κρατάει τον έλεγχο του εαυτού σας και να σας παραπλανεί συνεχώς. Οι ενεργειακοί ιοί επίσης μέσα σε όλη αυτή την ανισορροπία και την διαίρεση του εαυτού σας βρήκαν κι εκείνοι την ευκαιρία να εισέρθουν μέσα σας και να σας βάζουν συνεχώς εμπόδια ροκανίζοντας την ενέργειά σας. Και εκτός όλων αυτών που αναφέραμε αγαπημένοι μου, έρχεστε και με εντυπώματα, ενσαρκώνεστε με πέπλα που σας κρύβουν την αλήθεια για το ποιοι είστε.

Που είναι ο εαυτός σας οικογένεια;
Είναι απόλυτα φυσικό μέσα σε όλα αυτά να χαθείτε. Είναι φυσικό μέσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα να χάσετε τον εαυτό σας! Γι’ αυτό είναι αλήθεια ότι κανένας στο Σύμπαν δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρετε, εκτός από μας αγαπημένοι μου, γιατί εμείς σας γνωρίζουμε πολύ καλά! Για όλους τους άλλους στο Σύμπαν αυτό που καταφέρατε είναι πάνω από θαύμα, γιατί ξεχάσατε και χάσατε εντελώς τον εαυτό σας. Ο Άγιος Γερμανός που βρίσκεται εδώ παρέα με τον δάσκαλο Κουτχούμι, θα σας έλεγε για όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω, μέχρι την στιγμή που εσείς ξεκινήσετε την εξέλιξή σας «ότι ο εαυτός σας ήταν ένα τσουβάλι γεμάτο σκουπίδια»! Κι όμως εσείς τα καταφέρατε! Εσείς κάνατε το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο θαύμα σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Πάρτε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και δεν μπορώ να εκφράσω την χαρά μου που σήμερα βρίσκομαι κοντά σας  και σας κρατάω αγκαλιά, δεν υπάρχουν λόγια… Αλλά ας ξεκινήσουμε με το θέμα μας. Όταν φύγατε οικογένεια από την Εστία και βρεθήκατε στις αγγελικές σφαίρες του καινούργιου Σύμπαντος που δημιουργήσατε, εκφραστήκατε ανάλογα με τις ιδιαίτερες ποιότητες της ενέργειάς σας, σε μοναδικά και ομαδικά «Εγώ Ειμί» γκρουπ,  σε πρώτες, δεύτερες και τρίτες ακτίνες. Αυτές οι ακτίνες, που σε σας είναι γνωστές σαν Κοσμικές ακτίνες, σας εκφράζουν περισσότερο κατ’ αρχήν σαν οικογένειες.
      Έτσι λοιπόν έχουμε την πρώτη, δεύτερη και τρίτη Κοσμικές ακτίνες και η τέταρτη η πέμπτη, η έκτη και έβδομη, είναι υπο-ακτίνες της τρίτης ακτίνας. Όλοι σας ανήκετε σε μία από αυτές τις ακτίνες και όλοι σας κρατάτε την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της ακτίνας σας. Όμως όταν ενσαρκωθήκατε στη Γη και για την εξέλιξή σας και γιατί θέλατε να γνωρίσετε όλες τις ποιότητες της ενέργειας, εσείς αλληλοεπιδράσατε με όλες τις ενέργειες και περάσατε μέσα από όλες τις ακτίνες. Τώρα που εσείς με την εξέλιξή σας απελευθερώνετε τον εαυτό σας και καθώς η έβδομη ακτίνα της ολοκλήρωσης και της απελευθέρωσης κυριαρχεί στον Πλανήτη, καλείται ο καθένας σας να ξανα-ανακαλύψει την ακτίνα του. Καθώς λοιπόν ενσαρκωθήκατε σαν μαγνητικές ανθρώπινες υπάρξεις, εκφρασθήκατε σύμφωνα  με τους Συμπαντικούς Νόμους, γιατί όπως είπαμε όλοι οι Συμπαντικοί Νόμοι σας επηρεάζουν. Και σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο του Επτά, εσείς στην  ύπαρξή σας φέρνετε επτά ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας. Αυτά τα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας είναι συνδεδεμένα με τους επτά κύριους αδένες σας και με το DNA σας. Τα ενεργειακά σας κέντρα η τσάκρας οικογένεια βρίσκονται στο αιθερικό σας σώμα. Το αιθερικό σας σώμα είναι λίγο μεγαλύτερο από το βιολογικό σας σώμα και κρατάει την ζωτική σας ενέργεια και τις φυσικές σας αισθήσεις.
      Τα ενεργειακά σας κέντρα ή τσάκρας είναι ηλεκτρομαγνητικά και συνδέονται  άμεσα με τις Κοσμικές σας ακτίνες, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε εσείς όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε από την Πνευματική σας οικογένεια και το Σύμπαν. Επίσης έξω από σας, έχετε και άλλα επτά ενεργειακά κέντρα, τα οποία σας συνδέουν με την Γη, τον ήλιο, τον γαλαξία και το τελευταίο σας συνδέει με ολόκληρο το Σύμπαν και είναι αγκυροβολημένο μάλιστα κάπου στην άκρη του Σύμπαντος. Τα πάντα εν σοφία εποίησε οικογένεια, τα πάντα εν σοφία εποίησε. Ενσαρκωθήκατε στη Γη, αλλά ο Θεός που είστε σας δημιούργησε με τέτοιον τρόπο, ώστε εσείς να έχετε στην διάθεσή σας όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε, για να μπορέσετε να θυμηθείτε ποιοι είστε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μου…
Γιατί με όλα αυτά που αναφέραμε πριν ότι σας επηρεάζουν σαν ανθρώπινες υπάρξεις και σας φυλακίζουν και απομυζούν την ενέργειά σας μέσα στην διττότητα, εσείς μπλοκάρατε τα ενεργειακά σας κέντρα και μπλοκάρατε και όλη την πληροφόρηση που το Πνεύμα έθεσε στην διάθεσή σας. Τα ενεργειακά σας κέντρα εκτός από την πληροφόρηση, καθώς περιστρέφονται μέσα σας φροντίζουν και για τον ίσο καταμερισμό της ενέργειάς σας σε όλη την ύπαρξή σας και άρα είναι υπεύθυνα και για την ενεργειακή σας ισορροπία. Αλλά δεν είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι που έκλεισαν τα ενεργειακά σας κέντρα οικογένειά μας, γιατί δεχθήκατε τον έλεγχο από εσω-γήινες και εξω-γήινες δυνάμεις. Οι δυνάμεις αυτές προκειμένου να μπορούν να σας ελέγχουν έκαναν παρεμβάσεις στη γεννητική σας, σκορπίσανε το DNA σας και έκλεισαν τα τσάκρα σας. Και μ’ αυτό τον τρόπο κατάφεραν όχι μόνο να σας ελέγχουν, αλλά κατάφεραν και να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητές σας.
      Υπάρχει όμως ένα ενεργειακό κέντρο (τσάκρας), το οποίο ευτυχώς για σας, δεν τους συνέφερε να το κλείσουν εντελώς κι αυτό είναι το τσάκρας του σεξουαλικού σας κέντρου. Εάν το έκλειναν εντελώς, θα έκλειναν επίσης και οι μηχανισμοί  αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους κι αυτό δεν τους συνέφερε. Γι’ αυτό το σεξουαλικό σας ενεργειακό κέντρο είναι περισσότερο ανοιχτό και περισσότερο ενεργό απ’ όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή το σεξουαλικό σας τσάκρας ήταν για αιώνες η μοναδική σας ανοιχτή πύλη που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, για να έρθετε σε επαφή με την Πνευματική σας οικογένεια και το Σύμπαν. Αλλά σήμερα θα δούμε, γιατί τελικά λίγοι τα καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την Πύλη και γιατί δεν ήταν εύκολο για σας να το κάνετε αυτό. Επίσης  σήμερα θα δούμε πως εάν εσείς καταφέρετε και ενεργοποιήσετε ολοκληρωτικά το σεξουαλικό σας ενεργειακό κέντρο, μπορείτε στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε και να βάλετε σε κίνηση όλα σας τα τσάκρας.
      Οι πιο πολλοί από σας που έχετε προχωρήσει στην εξέλιξή σας, έχετε ήδη ενεργοποιήσει τα τσάκρα σας και όπως σας είπαμε, δεν χρειάζεται να τα γνωρίζετε όλα αυτά και να νιώσετε ότι σας δυσκολεύουν. Ο εαυτός σας έχει την γνώση κι εσείς μπορείτε να προχωράτε στην εξέλιξή σας χρησιμοποιώντας μόνο την πρόθεσή σας. Την διαχείριση και τον μετασχηματισμό της ενέργειας, αφήστε τα στον εαυτό σας. Ο εαυτός σας γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει, πως θα διαχειριστεί τις ενέργειες και πως θα τις μετασχηματίσει, για να σας απελευθερώσει. Εμείς  σήμερα θα σας δείξουμε και θα σας εξηγήσουμε πως λειτουργούν και πως μετασχηματίζονται οι ενέργειες μέσα σας, μόνο και μόνο για να καταλάβετε πόσο πολύτιμη και σπουδαία εργασία κάνετε με τον εαυτό σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Σας μιλήσαμε πριν για τον Συμπαντικό Κοσμικό Νόμο του Επτά και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην εξέλιξή σας και μιας και έχει περάσει στην κατανόηση της Καίτης μας, μπορούμε να σας τον εξηγήσουμε με λίγα και απλά λόγια. Ο Συμπαντικός Νόμος του Επτά λοιπόν μας λέει, ότι καμιά ενέργεια στο Σύμπαν δεν λειτουργεί προς την ίδια κατεύθυνση και χωρίς διακοπές, χωρίς παύσεις. Δηλαδή δεν υπάρχουν ευθείες γραμμές στο Σύμπαν.
Αν δεν υπήρχε ο Νόμος του Επτά, τα πάντα στο Σύμπαν θα είχαν οδηγηθεί προς την τελική, την οριστική τους έκβαση, δηλαδή τα πάντα θα είχαν οδηγηθεί άμεσα στην λύση τους. Κρατείστε το τώρα αυτό οικογένεια, κρατείστε το, γιατί θα μας χρειαστεί για τη συνέχεια, όταν θα σας έχουμε εξηγήσει ολόκληρη την διαδικασία του μετασχηματισμού της ενέργειας!
Καμία ενέργεια λοιπόν δεν λειτουργεί προς την ίδια κατεύθυνση και τα πάντα στο Σύμπαν είναι τακτοποιημένα σε οκτάβες. Δηλαδή έχουμε εδώ το Νόμο του Επτά, ο οποίος αντιστοιχεί στις Επτά νότες της μουσικής κλίμακας και με την επανάληψη της δόνησης της μιας νότας, δημιουργεί μια οκτάβα. Έτσι κι εσείς έχετε την δική σας οκτάβα, με την επανάληψη της δόνησης της νότας ΝΤΟ στο τσάκρας του κεφαλιού σας και με δύο παύσεις στην οκτάβα σας, την μία παύση στο σεξουαλικό σας κέντρο και την άλλη στο τρίτο σας μάτι. Εδώ θα ασχοληθούμε μόνο με την πρώτη παύση, την παύση που αφορά στο σεξουαλικό σας κέντρο, γιατί μέχρι να φτάσετε στη δεύτερη παύση στο τρίτο σας μάτι, ήδη θα έχετε απελευθερώσει μεγάλο όγκο ενέργειας κι έτσι η δεύτερη παύση θα έχει ξεπεραστεί και η  εργασία θα έχει ολοκληρωθεί. Η οκτάβα σας οικογένεια είναι κατερχόμενη όταν εσείς ενσαρκώνεστε στη Γη και ανερχόμενη όταν εσείς εξελίσσεστε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Κι έτσι όπως βλέπετε εδώ, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε πλήρως αρχικά το τσάκρας του σεξουαλικού μας κέντρου, για να ξεπεράσουμε την διακοπή (παύση) της ενέργειας και να θέσουμε σε κίνηση όλα τα τσάκρας.  Εδώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το σεξουαλικό σας κέντρο συνδέεται με την έβδομη κοσμική ακτίνα, που είναι η ακτίνα του εξαγνισμού, της απελευθέρωσης και της ολοκλήρωσης. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο; Καθόλου. Γιατί από το σεξουαλικό σας κέντρο ξεκινάει η εργασία της απελευθέρωσης του εαυτού σας, από κει ξεκινάει η εργασία της εξέλιξής σας. Αλλά όταν έρχεται η ευλογημένη στιγμή να εξελιχθείτε και είστε έτοιμοι, δεν έχετε αρκετή ενέργεια, δεν  υπάρχει αρκετή ενέργεια για να προχωρήσετε, καθώς έχετε διασκορπίσει την ενέργειά σας με όλους τους τρόπους πάνω στη Γη, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές. Ο εαυτός σας όμως το έχει προβλέψει αυτό! Γι’ αυτό αυτή την στιγμή που εσείς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, την στιγμή που εσείς θέλετε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, ο εαυτός σας προκαλεί ένα Σοκ στη ζωή σας, μια δυνατή πρόκληση, έτσι ώστε η ενέργεια που θα δημιουργηθεί απ’ αυτό το Σοκ, να είναι αρκετή και ικανή, για να ξεπεράσει την παύση και να ενεργοποιήσει ολοκληρωτικά το σεξουαλικό σας κέντρο. Κι εκείνη την στιγμή αυτής της πιο δυνατής ίσως πρόκλησης στην ζωή σας, εσείς μπερδεύεστε και νιώθετε πραγματικά ότι χάνεστε και μην έχοντας από πού να πιαστείτε, επιτέλους εισέρχεστε μέσα σας! Και όσο κι αν φαίνεται λίγο αστείο στον ανθρώπινο εαυτό σας λόγω πεποίθησης, εν τούτοις είναι αλήθεια, η εξέλιξή σας ξεκινάει πραγματικά από το σεξουαλικό σας κέντρο.
      Αυτή η πρόκληση Σοκ λοιπόν οικογένεια, συνέβη σχεδόν σε όλους τους εργάτες του Φωτός. Κι έτσι σχεδόν σε όλους σας αυτήν την δεδομένη στιγμή, ο εαυτός σας δημιούργησε κάποιες δυνατές προκλήσεις για να εισέρθετε μέσα σας. Άλλοι χάσατε αγαπημένα σας πρόσωπα, άλλοι χάσατε την δουλειά σας, άλλοι δεχθήκατε μια μεγάλη απόρριψη κι άλλοι τα χάσατε όλα… Λίγοι ήταν εκείνοι από σας, που είχατε αρχικά αρκετή ενέργεια και ξεκινήσατε την εξέλιξή σας μ’ έναν  απλό και ανώδυνο τρόπο.
      Το σεξουαλικό σας κέντρο λοιπόν μπήκε σε κίνηση κι εσείς αρχίζετε την διαδικασία της διαχείρησης της ενέργειας και του μετασχηματισμού. Για να μετασχηματιστεί όμως μια ενέργεια και να έχουμε μια καινούργια, χρειαζόμαστε, όπως γνωρίζετε από την χημεία σας, χρειαζόμαστε την σύμπραξη, την αλληλοεπίδραση και την ένωση τριών ενεργειών (Συμπαντικός Νόμος του Τρία).
      Σ’ εσάς η πρώτη ενέργεια (ενεργητική) είναι η ανθρώπινη Συνείδηση, η δεύτερη ενέργεια είναι το συναίσθημα (παθητική) και η τρίτη ενέργεια που παίζει το ρόλο του καταλύτη είναι η πρόκληση, είναι το ενεργειακό Σοκ! Κι’ αρχίζει ο μετασχηματισμός της ενέργειας και εισέρχεστε μέσα σας και είναι επώδυνο, πολύ επώδυνο για σας αγαπημένοι μου, γιατί τώρα χρειάζεται να διαχειριστείτε και να μετασχηματίσετε πάρα πολλές ενέργειες, οι οποίες είναι κολημμένες σ’ αυτή την περιοχή μεταξύ του σεξουαλικού σας κέντρου και του ηλιακού σας πλέγματος.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και πέφτετε σχεδόν όλοι σας τον πρώτο καιρό σε κατάθλιψη. Επίσης το γεγονός ότι νιώθετε αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας να σας οδηγούν σε κάτι καινούργιο και σε υψηλότερες συχνότητες, όσο απελευθερωτικό κι αν είναι αυτό σας τρομοκρατεί και πιάνεστε απελπισμένα από το γνωστό, πιάνεστε απελπισμένα απ’ οτιδήποτε σας είναι οικείο, παρόλο που το βλέπετε ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τον εαυτό σας. Κι ενώ η καρδιά σας θέλει να προχωρήσει, ο ανθρώπινος εαυτός σας και το μυαλό, σας εμποδίζει. Κι έτσι τα πράγματα  δυσκολεύουν πάρα πολύ και πολλοί από σας στο πρώτο διάστημα της εξέλιξής σας χάνετε την ψυχραιμία σας και την ισορροπία σας και τρέχετε στους ψυχιάτρους, για να βρείτε λύσεις. Εμείς σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές σας, είμαστε συνεχώς κοντά σας και προσπαθούμε να σας ενδυναμώσουμε.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και θα μπορούσε να ήταν εύκολο αγαπημένοι μου, θα μπορούσε να ήταν πολύ εύκολο, εάν εσείς δεν αντιστεκόσασταν και επιτρέπατε στις ενέργειες σε συνεργασία με τα τσάκρα σας, να ολοκληρώσουν την εργασία του μετασχηματισμού σας. Γιατί τα τσάκρας από την στιγμή που ενεργοποιούνται, κινούνται και στροβιλίζονται με ταχύτητα και ανεβάζουν συνεχώς όλο και πιο ψηλά την συχνότητά σας. Επίσης αρχίζουν να φέρνουν μέσα σας την πληροφόρηση που εσείς χρειάζεστε από τις Κοσμικές Ακτίνες και το Σύμπαν. Ταυτόχρονα όμως επειδή τα τσάκρα σας είναι συνδεδεμένα με το DNA σας,  ενεργοποιούν το DNA σας το οποίο αρχίζει να επανα-συγκροτείται και  απελευθερώνει και το DNA σας την πληροφόρηση που συγκρατεί, σχετικά με το ποιοι είστε. Οι ενέργειες που βρίσκονται μεταξύ του σεξουαλικού σας κέντρου και του τσάκρας του ηλιακού σας πλέγματος μετασχηματίζονται και απελευθερώνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας το οποίο έχει φόρτιση αρνητική. Εδώ μετασχηματίζετε τον θυμό σε συμπόνια, το μίσος σε αποδοχή, το φόβο σε ενδυνάμωση κ.λ.π. Αυτό το μέρος της ενέργειάς σας που εσείς απελευθερώνεται εδώ και με φορτίο αρνητικό, δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που εσείς στην διττότητα εννοείτε σαν «αρνητικό», αλλά έχει να κάνει μόνο με την διαφορετική η ποιότητα της ενέργειας.
      Καθώς όλα τα ενεργειακά σας κέντρα έχουν ενεργοποιηθεί και έχουν ανοίξει, αρχίζουν να εισέρχονται μέσα σας ενέργειες από τα τσάκρας της κορυφής του κεφαλιού, το τρίτο μάτι και του λαιμού, αυτά που εσείς ονομάζετε ανώτερα τσάκρας. Το φορτίο αυτό της ενέργειας που εισέρχεται μέσα σας από τα ανώτερα τσάκρας, έχει φόρτιση θετική και είναι οι Πνευματικές σας ενέργειες. Απ’ αυτά τα  τσάκρας καθώς εσείς αρχίζετε ν’ αντιλαμβάνεστε και να συνειδητοποιείτε «ποιοι είστε», σταδιακά αρχίζει να εισέρχεται η θεϊκή σας ενέργεια. Είναι η ενέργειά σας και είναι αυτή που εσείς ονομάζετε Ανώτερο Εαυτό σας. Η θεϊκή σας ενέργεια λοιπόν καθώς εισέρχεται μέσα σας με φόρτιση θετική και η ανθρώπινή σας ενέργεια καθώς απελευθερώνεται και ανεβαίνει προς τα πάνω μέσα σας με φόρτιση αρνητική, συναντιούνται. Η θεϊκή σας ενέργεια και η ανθρώπινή σας ενέργεια συναντιούνται και ενώνονται στο τσάκρας της καρδιάς σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και η καρδιά σας με τον ίδιο τρόπο που είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής της βιολογίας σας, τώρα αναλαμβάνει επίσης με τον ίδιο τρόπο να είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής της εξέλιξής σας, καθώς συνδέεται και με το συναισθηματικό και με το Πνευματικό σας σώμα. Όταν ενώνεται ο ανθρώπινος με τον θεϊκό σας εαυτό, η Πύλη της καρδιάς σας ανοίγει όλο και περισσότερο και η καρδιά σας είναι αυτή που ενώνει ολοκληρωτικά τον εαυτό σας. Γιατί στη συνέχεια υπάρχει και η εργασία της ένωσης του εαυτού σας. Ενώνετε την αρσενική με την θηλυκή σας ενέργεια, ενώνετε τις πτυχές σας, ενώνετε τα πολυδιαστασιακά σας κομμάτια, τις ενσαρκώσεις σας και όλη η εργασία της ένωσης του εαυτού σας γίνεται στο καρδιακό σας κέντρο.
      Με τον μετασχηματισμό τόσων και τόσων πολλών περιοριστικών ενεργειών, πεποιθήσεων, φόβων, ενοχών κ.λ.π., κ.λ.π. απελευθερώνετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και μέσα σας δημιουργείτε ένα μεγάλο κενό χώρο, ο οποίος αυξάνει συνεχώς, όσο εσείς συνεχίζετε ν’ απελευθερώνετε τον εαυτό σας. Κι έτσι η αγάπη που είναι η αληθινή σας ουσία, που είναι ο Θεός που είστε, παίρνει σταδιακά ξανά την θέση της μέσα σας και πλημμυρίζει και γεμίζει το κενό που δημιουργήσατε. Και είστε ξανά αγάπη οικογένεια, ο εαυτός σας είναι και πάλι αγάπη!!
      Σταδιακά ενδυναμώνετε και αποστασιοποιείστε  από όλα όσα σας επηρεάζουν μέσα στην διττότητα, στην τρίτη διάσταση σαν ανθρώπινες υπάρξεις, σαν μαγνητικές υπάρξεις. Όταν εσείς αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, όταν μένετε στο τώρα σας και αφήνεστε στη ροή της ενέργειας, τότε η καρδιά σας, παραδίνει το τιμόνι στον καπετάνιο του εαυτού σας, παραδίνει το τιμόνι στο Θεό που είστε!  Η θεϊκή σας φύση είναι ηλεκτρική και όταν ο Θεός εισέρχεται μέσα σας και είστε συνειδητοί, τότε αλλάζετε και διάσταση. Γιατί ο Θεός κατοικεί μόνο στις ανώτερες διαστάσεις, δηλαδή κατοικεί από την Πέμπτη διάσταση και πάνω. Κι αυτό το παιχνίδι μεταξύ της τρίτης και της πέμπτης διάστασης αγαπημένοι μου, εσείς το παίζετε συνεχώς όσο εξελίσσεστε, καθώς κινείστε μεταξύ συνειδητού και ασυνειδήτου.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Κι έρχεται αυτή η ευλογημένη στιγμή που εσείς τα καταφέρνετε. Έχετε απελευθερώσει τον εαυτό σας, έχετε απεξαρτηθεί κι έχετε αποστασιοποιηθεί οριστικά και αμετάκλητα από τις ενέργειες της διττότητας και τίποτα πια δεν μπορεί να σας επηρεάσει και να σας ακουμπήσει. Όλα αυτά που σας επηρέαζαν πριν και που αναφέραμε στην αρχή της επικοινωνίας μας, σταματούν να σας επηρεάζουν, αλλά επίσης σταματούν να σας επηρεάζουν και οι κοσμικοί Νόμοι. Ξαναβρήκατε τον εαυτό σας και ισορροπήσατε την ενέργειά σας και είστε δικαιωματικά Θεοί. Είστε Θεοί επίσης οικογένεια, είστε Θεοί επίσης! Και τότε όλα τα τσάκρας σας έχουν ευθυγραμμιστεί και έχουν γίνει ένα τσάκρας! Γιατί αγαπημένοι μου σαν Θεοί, σαν αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες Οντότητες, δεν χρειάζεστε πια βοηθητικούς μηχανισμούς μέσα σας, για την ομαλή ροή της ενέργειας! Όλα μέσα σας βρίσκονται σε ηρεμία και η ενέργειά σας βρίσκετε σε ισορροπία!
      Κι εδώ είναι που θέλουμε να σας θυμίσουμε, αυτό που σας είπαμε να κρατήσετε όταν μιλούσαμε για τον νόμο του Επτά! Θέλουμε να σας πούμε, ότι από την στιγμή που δεν θα μπορεί να σας επηρεάσει ο Συμπαντικός Νόμος του Επτά, αλλά και κανένας Συμπαντικός Νόμος, όλες οι δημιουργικές σας προθέσεις θα οδηγούνται άμεσα στην λύση τους, χωρίς αλλαγή της κατεύθυνσης, αλλά και χωρίς διακοπές (παύσεις) της ενέργειας. Θα είστε δημιουργοί με τον ίδιο τρόπο  που ήσασταν και στην Πηγή σας και ότι θέλετε, θα το δημιουργείτε άμεσα. Κι αυτό αγαπημένοι μου, για όσους καταφέρετε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την διττότητα, θα το δείτε να συμβαίνει σύντομα, θα το δείτε να συμβαίνει  στην παρούσα σας ενσάρκωση!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και αυτή θα είναι η μεγάλη χαρά του Πνεύματος! Αυτή θα είναι η μεγάλη χαρά όλων μας, καθώς εσείς μόνο με την πρόθεσή σας, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αυτή την αναμενόμενη καινούργια πραγματικότητα πάνω στη Γη. Γιατί είστε εσείς αγαπημένοι μου αυτοί που θα φέρετε την ειρήνη, την αγάπη, την χαρά και την αρμονία πάνω στη Γη μας! Και η Γη μας θα είναι αυτό που όλοι μας ονειρευτήκαμε και δουλέψαμε με πάθος σαν οικογένεια, η Γη μας θα είναι ένας παράδεισος!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο σήμερα να σας αποχωριστώ και το ξέρω ότι το νιώθετε αυτό. Νιώθετε την ενέργειά μου, την αγάπη μου, την ευλογία μου και τον απέραντο σεβασμό μου προς εσάς αγαπημένοι μου! Και θα ήθελα πριν αποχωρήσω να με νιώσετε στην καρδιά σας!
      Αγαπημένοι μου (πολύ συγκινημένος) βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας και νιώστε με. Εγώ είμαι ο αδερφός σας, ο δάσκαλος Ελ Μορύα και στέκομαι μπροστά σας και υποκλίνομαι σε μεγάλους δασκάλους εδώ!
Και μέσα στην καρδιά σας αγαπημένοι μας, νιώστε μας όλους μας, γιατί μέσα στην καρδιά σας γίνεται η ένωσή μας!
Να θυμάστε πάντα «ποιοι είστε» και να θυμάστε κι εμάς τ’ αδέρφια σας! Γιατί είμαστε μια οικογένεια και είμαστε το Ένα!
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία η «ΑΛΧΗΜΕΙΑ», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

Υ.Γ. της Καίτης Τσώλη:

Όταν απομαγνητοφώνησα και έγραφα την Ανώτερη Επικοινωνία για να την μεταφέρω στο site συνεργάσθηκα ξανά με τον δάσκαλο Ελ Μορύα, για να  μπορέσουμε ν’ αποδώσουμε και να μεταφέρουμε τα νοήματα, όσο αυτό είναι δυνατόν, με απλούστερο τρόπο.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email