“Αλλάξτε Στάση” – Δάσκαλος Κουτχούμι, Adamus Saint Germain

“Αλλάξτε Στάση”

Δάσκαλος Κουτχούμι, Adamus Saint Germain & Καίτη Τσώλη, 13/03/2011

Νάμαστε κι εμείς εδώ οικογένεια. Γεια σας αγαπημένοι μας, γεια σας. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί με τον Άγιο Γερμανό, είμαστε κοντά σας σήμερα και θέλουμε  να σας μιλήσουμε για την καθημερινότητά σας. Θέλουμε να δούμε και να σταθούμε σε κάποιες στιγμές από την καθημερινή σας ζωή και αφού δούμε πως εσείς συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας και πως ζείτε την ζωή σας μέσα στην διττότητα, να κουβεντιάσουμε στη συνέχεια μαζί σας, πως εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε μια καινούργια αντίληψη και πως μπορείτε να ζήσετε μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο στην καθημερινότητά σας.
      Θέλουμε να καταλάβετε πως μπορείτε εσείς, μέσα απ’ όλη αυτή την ύπνωση της σκέψης, μέσα απ’ όλη αυτή την ύπνωση και την φυλακή που σας κρατάει το συλλογικό ασυνείδητο, πως μπορείτε να ξυπνήσετε, ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και να είστε πολύ περισσότερο συνειδητοί. Πως μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε για σας, μια καινούργια και διαφορετική πραγματικότητα. Να δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα μέσα στην οποία ο πόνος, η θλίψη, ο φόβος, η ανησυχία και η σύγκρουση δεν θα έχουν καμία θέση. Να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα όπου θα βιώνετε μέσα στην ηρεμία και στη γαλήνη, μόνο την αγάπη και την χαρά και θα μπορείτε από δω και στο εξής ν’ απολαμβάνετε την ζωή σας πάνω στον πλανήτη Γη!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και ας ξεκινήσουμε από την στιγμή που εσείς ξυπνάτε το πρωί. Ξυπνάτε λοιπόν το πρωί και “καλημέρα σας” οικογένεια. Σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και τι κάνετε; Αφήνετε αμέσως την σκέψη να πάρει τον έλεγχο; Σκέφτεστε τα προβλήματα που έχετε ν’ αντιμετωπίσετε και να λύσετε κατά την διάρκεια της ημέρας; Σκέφτεστε ότι κατά την διάρκεια της ημέρας έχετε πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να τα καταφέρετε και να τα προλάβετε όλα;! Και τότε τι συμβαίνει; Αμέσως δίνετε την ευκαιρία στην αμφιβολία να πάρει τον έλεγχο και να χαλάσει την διάθεσή σας. Και η αμφιβολία σας αγχώνει και σας μπλοκάρει, γιατί αυτή είναι η δουλειά της! Κι αμέσως εσείς μέσω της αμφιβολίας και του άγχους έχετε μπλοκάρει ήδη τα προβλήματά σας και πιστεύετε ότι ξανά σήμερα θα περάσετε μια πολύ δύσκολη μέρα.
      Ας σταθούμε λίγο εδώ και ας το δούμε με μια καινούργια αντίληψη. Καθώς εσείς ανοίγετε τα μάτια σας και ξυπνάτε το πρωί, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε «ποιοι είστε». «Εγώ είμαι αυτό που είμαι» και είμαι Θεός επίσης! Εάν ζείτε μόνοι σας, αλλά κι αν δεν ζείτε μόνοι και πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε, μπορείτε να το γράψετε  και να το έχετε στο κομοδίνο σας, ώστε να το βλέπετε κάθε πρωί και να σας το θυμίζει, πριν προλάβει η αμφιβολία να πάρει τον έλεγχο του εαυτού σας! «Εγώ είμαι αυτό που είμαι»!

Μπορείτε σήμερα να ξεκινήσετε την ημέρα σας συνειδητοποιώντας ότι είστε Θεοί; Μπορείτε σήμερα πραγματικά, αντί να δώσετε τον έλεγχο στην σκέψη, να εμπιστευθείτε την θεϊκότητά σας και να περάσετε μια όμορφη και χαρούμενη ημέρα, χωρίς άγχος και αμφιβολίες; Κατ’ αρχήν χαλαρώστε και αντί να κυνηγάτε εσείς το χρόνο, αφήστε το χρόνο να σας ακολουθεί. Συμβαίνει ξέρετε, συμβαίνει. Όταν εσείς είστε συνειδητοί και βρίσκεστε στο τώρα σας, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με τον γραμμικό σας χρόνο, μιας και ζείτε στην τρίτη διάσταση και τον χρησιμοποιείτε, είτε για τα ραντεβού σας, είτε για την δουλειά σας κ.λ.π. Ο γραμμικός χρόνος είναι πολύ σχετικός, γιατί είναι ψευδαίσθηση και είναι πολύ περισσότερο ψυχολογικός. Όταν εσείς είστε αγχωμένοι και τρέχετε και πιστεύετε ότι όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να κάνετε σε μία ώρα δεν θα τα καταφέρετε, τότε σίγουρα δεν θα καταφέρετε να τα κάνετε. Γιατί καθώς τρέχετε να τα προφτάσετε όλα και καθώς είστε αγχωμένοι και μπλοκαρισμένοι, χάνετε τις ισορροπίες σας και βάζετε οι ίδιοι συνεχώς εμπόδια μπροστά σας. Εάν όμως πάρετε μια βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε ποιοι είστε, θυμηθείτε ότι εσείς είστε οι κυρίαρχοι του εαυτού σας και της ζωής σας, χωρίς άγχος, χωρίς αμφιβολίες, χωρίς να βιάζεστε, τότε πιστέψτε ότι όλα θα λειτουργήσουν μ’ έναν εύκολο και ξεκούραστο τρόπο για σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και όσοι από σας εργάζεστε είναι η ώρα να ξεκινήσετε για την δουλειά σας. Συνήθως για να πάτε στην δουλειά σας χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο, πιθανόν πιο σύντομο δρόμο, πολλά χρόνια τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα πια σ’ αυτόν τον δρόμο για να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Σας κρατάει μέσα στη συνήθεια και περπατάτε μηχανικά, σαν ρομπότ, χωρίς να βλέπετε τίποτα γύρω σας.
      Σήμερα σας προτείνουμε να αλλάξετε δρόμο, γιατί αλλάζοντας δρόμο σπάζετε λίγο μια από τις συνήθειές σας! Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, θυμηθείτε ποιοι είστε , αλλάξτε δρόμο και παρατηρείστε τα πάντα γύρω σας. Νιώστε το βήμα σας, νιώστε το σώμα σας και κοιτάξτε γύρω σας. Θα δείτε ότι θ’ ανακαλύψετε πολλά καινούργια πράγματα. Σήμερα όλα θα γίνουν με τους δικούς σας ρυθμούς, γιατί για σήμερα επιλέγετε να εμπιστευθείτε την θεϊκότητά σας. Και θυμηθείτε πάλι, ότι εσείς είστε οι κυρίαρχοι της ζωής σας!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
και φτάνετε στη δουλειά σας και βρίσκετε να σας περιμένει πολύ μεγάλος όγκος εργασίας και αγχώνεστε ξανά.  Πως θα τα καταφέρετε; Φοβάστε ότι αν πείτε όχι, ο εργοδότης σας ή ο διευθυντής σας, θα σας απολύσει. Πάρτε βαθιά αναπνοή αυτή την στιγμή και αποδεχθείτε τον εαυτό σας. Αποδεχτείτε τον φόβο σας, χωρίς καμία κριτική. Δεν κρίνουμε τον εαυτό μας. Δεν τον κρίνουμε που έχουμε το φόβο της απόλυσης, που επιτρέπουμε στον εργοδότη να μας χειραγωγεί, που επιτρέπουμε όλον αυτόν τον έλεγχο στον εαυτό μας και για τον εαυτό μας.
      Σας προτείνουμε να παρατηρείτε τον εαυτό σας και να έχετε επίγνωση. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ και μην παρασύρεστε. Το ξέρουμε οικογένεια ότι θέλετε ν’ αποδείξετε επίσης πόσο καλό και εργατικό παιδί είστε. Και το ξέρουμε ότι εκείνη την στιγμή είναι δύσκολο για σας ν’ απελευθερώσετε τις πεποιθήσεις σας και να πείτε όχι. Να πείτε “όχι, γιατί είναι πάρα πολύ αυτή η δουλειά για μένα, όχι δεν θα το κάνω, γιατί αν το κάνω θα με κακοποιήσω”! Να πείτε, “ότι σήμερα πρόκειται ν’ ακολουθήσω τους δικούς μου ρυθμούς”!  Και είναι δύσκολο να το πείτε, γιατί εσείς το θεωρείτε δύσκολο. Γιατί μάθατε να είστε το καλό και υπάκουο και φοβισμένο παιδί. Όμως δεν κάνουμε κριτική εδώ και δεν ενοχοποιούμε τον εαυτό μας, απλά αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και βλέπουμε όλο αυτό που συμβαίνει σε σχέση με τον εαυτό μας. Ο εργοδότης σας και ο καθένας που μπορεί και σας ελέγχει, ακόμα και μέσα στην οικογένειά σας, σας καθρεφτίζει τον έλεγχο που κάνετε εσείς στον εαυτό σας. Ακόμα και όταν είστε οι ίδιοι εργοδότες, πάλι ελέγχετε με πάρα πολλούς τρόπους τον εαυτό σας.

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή εδώ και θυμόμαστε «ποιοι είμαστε»! Σας έχουμε ένα μυστικό εδώ. Όταν εσείς αποδέχεστε τον εαυτό σας και δεν συγκρούεστε με τον εαυτό σας, αλλά παρατηρείτε τον εαυτό σας κι έχετε επίγνωση της όλης κατάστασης, για οτιδήποτε σας συμβαίνει, τότε ο εαυτό σας θα φροντίσει να σας απελευθερώσει. Θα έρθει η στιγμή που θα το θεωρήσετε απόλυτα φυσικό να πείτε πολλά «όχι» στους άλλους, που σας χειραγωγούν και σας ελέγχουν!

Πάρτε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια.. να δουλεύετε συνέχεια με την αναπνοή σας, γιατί σας βοηθάει ν’ αλλάζετε την ροή της ενέργειας την στιγμή που το χρειάζεστε!
      Κι ενώ λοιπόν κάνετε το διάλειμμά σας, έρχονται κάποιοι συνάδελφοι και σας λένε τα τρέχοντα νέα. Σας λένε ότι η οικονομική κρίση θα σας κάνει όλους πολύ φτωχούς κι εσάς σας πιάνει ξανά ο φόβος και ο πανικός και σκέφτεστε πως θα τα καταφέρετε να επιβιώσετε. Τι θ’ απογίνετε, εάν η κυβέρνησή σας κηρύξει πτώχευση και πιθανόν εσείς να χάσετε και την δουλειά σας; Τι θ’ απογίνετε; Κι αμέσως μπαίνετε μέσα στο τρυπάκι και παρασύρεστε ξανά μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια. Για να το δούμε λίγο αυτό, για να το δούμε.
      Για σκεφτείτε για λίγο εδώ, για σκεφτείτε, αυτή είναι η πραγματικότητα που θέλετε για σας; Το γνωρίζετε ότι είστε Θεοί δημιουργοί! Το γνωρίζετε ότι εσείς είστε αυτοί, που δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα! Δεν το ξεχνάτε σε καμία περίπτωση αυτό!
      Οπότε τι κάνετε εκείνη την στιγμή; Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, θυμάστε «ποιοι είστε» και λέτε, “ότι αυτή δεν είναι η δική μου πραγματικότητα” και επιλέγετε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας! Δεν σας αφορά, δεν έχει να κάνει μ’ εσάς!  Μην μπαίνετε σ’ αυτά τα τρυπάκια του φόβου, της ανασφάλειας και της αυτολύπησης. Εάν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι ακόμα κι αν χάσετε την δουλειά σας, ακόμα κι εάν χάσετε τα χρήματά σας και οτιδήποτε άλλο υλικό, εάν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, να ξέρετε ότι την στιγμή που εσείς θα χρειαστείτε οτιδήποτε, ότι κι αν είναι αυτό, θα το έχετε στα χέρια σας, την στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε.
      Έχετε δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας για σας και την ασφάλειά σας την έχετε τοποθετήσει έξω από σας! Πιστεύετε ότι η ασφάλειά σας βρίσκετε σε κάποια χρήματα στην τράπεζα, στην δουλειά σας, σ’ ένα-δυο σπίτια και πιστεύετε ότι η ασφάλειά σας βρίσκετε γενικά σ’ ένα περιβάλλον που το έχει δημιουργήσει το «εγώ» σας, που το έχει δημιουργήσει ο ανθρώπινος εαυτός σας, για να έχει την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας. Και ξαφνικά κάποια στιγμή τα βλέπετε όλα αυτά που θεωρείτε ασφάλειά σας να γκρεμίζονται και νιώθετε πανικόβλητοι και νιώθετε ότι θα χαθείτε.

-Που είναι η ασφάλειά σας οικογένεια; Που είναι;
Ο εαυτός σας είναι η μοναδική σας ασφάλεια! Πιστέψτε ότι χρειάζεστε μόνο τον εαυτό σας, θυμηθείτε «ποιοι είστε» και εμπιστευτείτε. Η ασφάλειά σας βρίσκετε μέσα σας, δεν βρίσκετε έξω από σας! Εσείς δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα κι αυτή η πραγματικότητα  του φόβου, της ανασφάλειας και της αυτολύπησης θα είναι δική σας, μόνο εάν εσείς το επιλέξετε.

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και καθώς γυρίζετε στο σπίτι σας, ετοιμάζεστε να φάτε το φαγητό σας. Τι θα φάτε αλήθεια; Θα φάτε κάποια συγκεκριμένη τροφή δίαιτας; Κάποιος διαιτολόγος έξω από σας αποφάσισε, για το τι χρειάζεται η δική σας βιολογία; Και δεν αμφισβητούμε ότι ο διαιτολόγος σπούδασε και γνωρίζει πραγματικά πολύ καλά πόσες  και ποιες βιταμίνες και πόσες θερμίδες έχουν τα τρόφιμα. Όμως πιστεύετε ότι κάποιος έξω από σας, γνωρίζει πραγματικά τι χρειάζεται η δική σας βιολογία; Και τι κάνετε εδώ οικογένεια;
      Ρωτάτε καθόλου την βιολογία σας, εάν θέλει, εάν συμφωνεί να φάει το φαγητό που τις δίνετε; Πόσο συνειδητοί είστε αλήθεια, σε σχέση με το φαγητό σας;
      Λοιπόν αλλάζουμε κι εδώ στάση. Αποδεχτείτε βέβαια την ανθρώπινη υπόστασή σας με τις πεποιθήσεις σας περί δίαιτας και τι είναι υγιεινή διατροφή, αλλά συνειδητά ρωτήστε την βιολογία σας τι θέλει να φάει. Αν θέλει να φάει γλυκό να της το δώσετε. Γνωρίζει πολύ καλά ποια ενέργεια φαγητού χρειάζεται για να κρατάει σε ισορροπία τον οργανισμό σας και σταματήστε όλον αυτόν τον έλεγχο, γιατί όλες αυτές οι δίαιτες είναι έλεγχος στον εαυτό σας. Για οτιδήποτε χρειάζεστε να ρωτάτε τον εαυτό σας, όχι μόνο για το φαγητό, αλλά για τα πάντα, για όλα όσα σας αφορούν.

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
Και το απόγευμα έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάποια επίσκεψη ή κάποιες επισκέψεις σε κάποιους συγγενείς ή γνωστούς γιατί πιστεύετε ότι πρέπει ή γιατί έχετε υποχρέωση. Θέλετε να την κάνετε  αυτή την επίσκεψη; Ή τραβάτε τον εαυτό σας με το ζόρι και τον αναγκάζετε να πάει, επειδή πρέπει! Αποδεχόμαστε κι εδώ τον ανθρώπινο εαυτό μας οικογένεια, πάντα αποδεχόμαστε τον ανθρώπινο εαυτό μας, αλλά όπως είπαμε τον παρατηρούμε χωρίς κριτική και ενοχές και με επίγνωση της όλης κατάστασης, γιατί μόνον έτσι ο εαυτός μας θα μας οδηγήσει στην αποδέσμευση.
Και σ’ αυτή την περίπτωση παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και θυμάστε «ποιοι είστε» και βέβαια αυτό που είναι κατάλληλο είναι να κάνετε αυτό που νιώθετε και να μην πιέσετε τον εαυτό σας να πάει κάπου που δεν θέλει. Καλύτερα είναι να μην πηγαίνετε από δω και στο εξής οπουδήποτε δεν σας δίνει χαρά, μόνο και μόνο γιατί υπάρχει αυτή η πεποίθηση της διαμόρφωσής σας που σας λέει ότι πρέπει. Όπως και νάχει, αν εκείνη την στιγμή σας φαίνεται αδύνατο να κάνετε αυτό που νιώθετε, και επιλέξετε να πάτε για να μην παρεξηγηθούν οι συγγενείς, οι φίλοι ή το RV της υποχρέωσης, κάντε το με αποδοχή στον ανθρώπινο εαυτό σας, μέχρι την στιγμή που εσείς θα νιώσετε έτοιμοι και θα εναρμονίζεστε πλήρως με τα θέλω και τα «νιώθω» του εαυτού σας. Ξέρετε οι συγγενείς έτσι κι αλλιώς πάντα βρίσκουν λόγους να παρεξηγούνται, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι και στο κλέψιμο της ενέργειας και ακόμα κι αν πάτε κάποιον άλλο λόγο θα βρουν να σας κατηγορήσουν για κάτι και να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα και να σας κλέψουν την ενέργειά σας. Αλλά και κάποια στιγμή θα καταλάβετε επίσης, ότι είναι ώρα να σταματήσετε να σας απασχολεί η γνώμη των άλλων και ν’ ακούτε τον εαυτό σας. Το ξέρετε ότι η γνώμη των άλλων και η κάθε πρόκληση που δέχεστε απ’ αυτούς είναι το καθρέφτισμά σας.
      Εάν πάντως δεν πάτε, εμείς σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στη φύση. Η φύση είναι το φυσικό σας περιβάλλον και καθώς θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε μέσα στα δέντρα, θα έχετε και την ευκαιρία να γειωθείτε και να αναζωογονηθείτε. Γιατί η ενέργειά σας θα κινηθεί και θα ανανεωθεί, καθώς θα ενωθεί με την ενέργεια της φύσης. Και προτείνουμε να δίνετε εάν μπορείτε καθημερινά αυτό το φυσικό δώρο στον εαυτό σας, γιατί θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξή σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
Και πάμε ξανά στο σπίτι και για όσους έχετε παιδιά, είναι η ώρα να ελέγξετε τα παιδιά σας! Δεν σας αρέσει η λέξη οικογένεια; Αυτό δεν κάνετε; Τα ελέγχετε για να δείτε αν έφαγαν το φαγητό τους, εάν διάβασαν και τα εξετάζετε όπως λέτε, για να δείτε εάν έμαθαν καλά το μάθημά τους. Εντάξει ας έχουμε κι εδώ επίγνωση. Φυσικά μαθαίνετε στα παιδιά σας  να είναι υπεύθυνα απέναντι στον εαυτό τους και στους άλλους, αλλά εσείς τα έχετε φορτώσει μόνον με υποχρεώσεις, ενώ τα παιδιά σας θέλουν να παίξουν!
      Κι έχουμε κι εδώ να σας πούμε κάτι. Τα παιδιά είναι άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους όπως είστε κι εσείς κι έχουν ήδη σχεδιάσει τις δικές τους εμπειρίες για την εξέλιξη της ψυχής τους πριν ακόμα κατεβούν στη Γη και θα τις ζήσουν, είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Και εάν έχουν σχεδιάσει να γίνουν γεωργοί, θα γίνουν γεωργοί, όσο κι αν εσείς θέλετε και πασχίζετε και αγωνιάτε, προκειμένου να τους κάνετε επιστήμονες! Το ξέρουμε ότι πιστεύετε ότι το κάνετε για το «καλό» τους, έτσι όπως εσείς το έχετε διαμορφώσει αυτό το «καλό» στο μυαλό σας. Για δείτε όμως, που σας οδήγησε εσάς αυτό που θεωρούσατε «καλό» και πόσο πολύ σας δυσκόλεψε και σας δυσκολεύει ακόμα αυτό το «καλό παιδί» και η διαμόρφωσή σας; Αυτό θέλετε και για τα παιδιά σας;
      Δεν είναι τυχαίο που όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν. Εάν εσείς τους επιτρέπατε να εκφράσουν ελεύθερα αυτό που είναι, χωρίς έλεγχο και χειραγώγηση, εάν τους επιτρέπατε να παίξουν, εάν τους επιτρέπατε να βάλουν σε εφαρμογή με το δικό τους τρόπο, το δικό τους σχέδιο για το πώς θα ζήσουν, θα κάνατε την εξέλιξή τους πολύ πιο εύκολη οικογένεια! Και ξέρετε γιατί; Γιατί θα έβλεπαν όλη την ζωή τους πάνω στη Γη σαν ένα παιχνίδι. Γιατί ακριβώς αυτό είναι η ζωή σας πάνω στη Γη, ένα παιχνίδι. Και δεν θα  έπαιρναν το παιχνίδι της Γης τόσο πολύ στα σοβαρά όπως το παίρνετε εσείς, εάν εσείς τους επιτρέπατε να μεγαλώσουν παίζοντας οικογένεια. Εάν δεν βάζατε τα παιδιά σας μέσα σε όλους αυτούς τους κανόνες και την διαμόρφωση, που τα φυλακίζει.

Για πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια, θυμηθείτε «ποιοι είστε» και σας έχουμε μια πρόταση. Αυτή την ημέρα, αντί να ελέγξετε τα παιδιά σας, αντί να τα βάλετε να σας παπαγαλίσουν το μάθημα της ιστορίας, των θρησκευτικών και των άλλων μαθημάτων, αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν και επιλέξτε να παίξετε κι εσείς μαζί τους. Ζητήστε τους να σας παίξουν και ακολουθήστε τα στο παιχνίδι τους. Θα το χαρούν πάρα πολύ, αν σας δουν να συμμετέχετε κι έχουν να σας διδάξουν πάρα πολλά. Υπάρχει πολύ περισσότερη γνώση στο παιχνίδι, πιστέψτε το. Κι ύστερα καθώς θα είναι μέσα στην χαρά τους παίζοντας  και καθώς θα έχουν ανοίξει ολοκληρωτικά την καρδούλα τους στην αγάπη τους για σας, επειδή συμμετέχετε στο παιχνίδι τους, δείτε για μια στιγμή, νιώστε αυτή την στιγμή την ενέργεια που αναπτύσσεται μεταξύ σας και σας αγκαλιάζει με το παιδί σας, δείτε και νιώστε αυτή την ενέργεια της αγάπης, της στοργής και της αποδοχής. Νιώστε αυτή την γλυκιά ενέργεια της αθωότητας οικογένεια. Νιώστε την! Γιατί αυτό δεν είναι το ζητούμενο και για σας αγαπημένοι μας; Εκεί δεν σας οδηγεί η εξέλιξή σας; Το ζητούμενο δεν είναι να ξαναβρείτε την χαμένη σας αλήθεια, την χαμένη σας αθωότητα και ξενοιασιά, τον ξεχασμένο αυθορμητισμό σας, την αγάπη για τον εαυτό σας και την χαρά σας; Δεν σας λέμε συνέχεια, σταματήστε να παίρνετε τον εαυτό σας τόσο πολύ στα σοβαρά και ξαναγίνετε αθώοι και απλοί, και ξανα-παίξτε, όπως παίζατε όταν ήσασταν μικρά παιδιά;!

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια..
Κι ύστερα ανοίγετε την τηλεόραση, για να δείτε και ν’ ακούσετε τις ειδήσεις. Και τι γίνεται; Ξαναπέφτετε στο τρυπάκι της αυτολύπησης, καθώς βλέπετε τα ηφαίστεια να ξυπνάνε, καθώς βλέπετε τους σεισμούς και το τσουνάμι να παρασύρει και να καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά του. Κι εσείς ξανα- μπαίνετε στο τρυπάκι και ξανα-σκορπίζετε την ενέργειά σας, την οποία καταπίνουν οι φόβοι σας, το συλλογικό ασυνείδητο, αλλά ακόμη και οι άνθρωποι που λένε τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Όλα μέσα στην διττότητα είναι ένα παιχνίδι κλεψίματος της ενέργειας. Κι εδώ χρειάζετε να έχετε επίγνωση και να είστε συνειδητοί οικογένεια.
Και τι κάνουμε; Παίρνουμε κι εδώ μια βαθιά αναπνοή και όταν θυμάστε «ποιοι είστε», στη συνέχεια δεν είναι εύκολο να παρασυρθείτε.
      Μπορεί ο κόσμος πραγματικά να γκρεμίζεται γύρω σας οικογένεια, αλλά εσείς γνωρίζετε τι συμβαίνει, τα προβλέψαμε όλα αυτά και σας τα έχουμε πει πολλές φορές. Σας είπαμε ότι η Γη εξελίσσετε μαζί με σας και απελευθερώνει και τινάζει από πάνω της όλες τις παλιές μαγνητικές ενέργειες και όλες οι ενέργειες με χαμηλές συχνότητες που υπάρχουν μέσα της και πάνω της πρέπει να φύγουν. Και ναι σας είπαμε, ότι ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα, ότι ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί και συνέβη ήδη και ότι πρόκειται να συμβούν μεγάλες αλλαγές πάνω στον πλανήτη. Και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της δικής σας εργασίας, είναι αποτέλεσμα της δικής σας αλλαγής συνειδητότητας.
      Σας είπαμε όμως επίσης ότι εσείς σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύετε και δεν χρειάζετε να σας παρασύρει ο φόβος. Ήρθατε εδώ για να εξελιχθείτε και εάν θέλετε  και επιλέγετε να παραμείνετε πάνω στον πλανήτη, θα παραμείνετε πάνω στον πλανήτη. Και την κάθε στιγμή που θα συμβαίνει οτιδήποτε, εσείς θα είστε πάντα ασφαλείς. Το Πνεύμα σας προστατεύει. Όλη η οικογένεια σας προστατεύει και είναι κοντά σας στο κάθε βήμα σας. Το μόνο που σας προτείνουμε είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Να κάνετε πάντα την επιλογή αυτή της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, ακόμα κι αν έρχονται στιγμές που παρασύρεστε από την διττότητα και το αναιρείτε. Αποδοχή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ξανά και ξανά!

Έρχεται το καινούργιο και είναι η στιγμή που η οικογένεια του φωτός πανηγυρίζει! Γι’ αυτό σταματήστε να σκέφτεστε σαν άνθρωποι. Εσείς είστε αυτοί που θέλετε να κάνετε τον πλανήτη, έναν πλανήτη ισορροπίας, ελευθερίας, ειρήνης, αγάπης και χαράς. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να προηγηθεί όλη αυτή η εργασία και ότι παλιό υπάρχει θα γκρεμισθεί και ότι δεν αντιστοιχεί στην δική σας καινούργια συχνότητα και την καινούργια συχνότητα της Γης, θα φύγει. Η ίδια η Γη δεν ανέχεται πια να τα κρατάει επάνω της.
      Και δεν θέλουμε να λυπάστε ούτε για τους ανθρώπους που φεύγουν (πεθαίνουν), κάθε φορά που συμβαίνουν αυτές οι καταστροφές, γιατί γνωρίζετε ότι αυτό το έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Είναι ο δικός τους τρόπος για να βοηθηθούν στην αφύπνισή τους, αλλά και για να ξυπνήσουν φεύγοντας περισσότερες συνειδήσεις. Θα επανέρθουν στον πλανήτη για να ολοκληρώσουν την εξέλιξή τους, με καινούργια δεδομένα. Γι’ αυτό θέλουμε να τιμάτε τις επιλογές τους και πιστέψτε ότι δεν τους βοηθάτε όταν λυπάστε γι’ αυτούς, αλλά τους βοηθάτε πραγματικά όταν τιμάτε την ψυχή τους για τις επιλογές τους και τους στέλνετε την αγάπη σας και το Φως σας. Τότε αληθινά κάνετε πιο εύκολο το ταξίδι τους στην επιστροφή.

Και ας πάρουμε και μια άλλη στιγμή από την ζωή σας, ας πάρουμε την στιγμή που εσείς ξαπλώνετε το βράδυ στο κρεβάτι σας για να κοιμηθείτε. Θυμάστε εκείνη την στιγμή οικογένεια «ποιοι είστε», ή αφήνετε το μυαλό να πάρει και  πάλι τον έλεγχο και να αναμασήσει όλα τα γεγονότα της ημέρας; Όλα αυτά που εσείς θεωρείτε προβλήματα, το μυαλό σας τα παίρνει και τα αναλύει και τα αναμασάει και ψάχνετε για λύσεις, πάλι δια μέσου του μυαλού σας κι έτσι τις περισσότερες φορές χάνετε τον ύπνο σας.
Προτείνουμε εκείνη την στιγμή να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να θυμηθείτε ξανά «ποιοι είστε»! Συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας στο καρδιακό σας κέντρο «Εγώ είμαι αυτό που είμαι» και αναπνεύστε βαθιά αποδοχή στον εαυτό σας. Μην κρίνετε τον εαυτό σας και μην σκέπτεστε ποιο ήταν το «λάθος»! Όλα όσα σας συμβαίνουν είναι απόλυτα κατάλληλα για την εξέλιξή σας και δεν υπάρχει κανένα «λάθος»! Αποδοχή για τα πάντα και δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν κάνουμε κανέναν αγώνα δρόμου στην εξέλιξη. Θα μπορούσε να είχαν τελειώσει όλα σε μια στιγμή, εάν εσείς νιώθατε πραγματικά «ότι είστε αυτό που είστε» και ότι όλα στη Γη είναι ένα παιχνίδι. Αλλά δεν πειράζει, γιατί εσείς επιλέγετε να δίνετε περισσότερες και μεγαλύτερης διάρκειας εμπειρίες στην ψυχή σας. Γι’ αυτό να είστε υπομονητικοί και να δίνετε συνεχώς αποδοχή, αγάπη και κατανόηση στον ανθρώπινο εαυτό σας. Παρατηρείστε όμως όλα όσα σας συμβαίνουν και να έχετε επίγνωση.
      Γι’ αυτό θυμηθείτε «ποιοι είστε» αυτή την ώρα του ύπνου και νιώστε την ενέργειά σας και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Και επίσης οικογένεια, εκείνη την στιγμή πριν αποκοιμηθείτε, αναπνεύστε την βιολετί ενέργεια. Γιατί όποιες ενέργειες, οι οποίες δεν είναι πλέον κατάλληλες για σας, ότι κι αν έχει μαζέψει ο εαυτός σας κατά την διάρκεια της ημέρας, αρκεί ν’ αναπνεύσετε την βιολετί ενέργεια, κι εκείνη θα σας καθαρίσει και θα σας εξαγνίσει. Η βιολετί ενέργεια έχει την ικανότητα να εισχωρεί στα κύτταρά σας, καθαρίζει και δουλεύει με τα κύτταρά σας και απελευθερώνει τα μπλοκαρισμένα ηλεκτρόνια των κυττάρων σας, τα οποία στη συνέχεια κινούνται με την ύψιστη δυνατή ταχύτητα και ανεβάζουν την δόνησή σας!
      Κι ύστερα σας παίρνει ο ύπνος κι εμείς δεν σας λέμε καληνύχτα, γιατί σας περιμένουμε. Γιατί όταν κοιμάστε αγαπημένοι μας, αφήνετε το σώμα σας στο κρεβάτι κι έρχεστε στις αγγελικές σφαίρες και μας συναντάτε. Κι εκεί όταν συναντιόμαστε το γλεντάμε όλοι μαζί οικογένεια, γιατί οι θεϊκοί σας εαυτοί είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξή σας, είναι πολύ χαρούμενοι με την εργασία που κάνετε πάνω στη Γη και με όλα όσα έχετε καταφέρει. Καμαρώνουν για σας και είναι πολύ περήφανοι. Βλέπετε ο θεϊκός σας εαυτός, δεν τα βλέπει, όπως ο ανθρώπινος εαυτός σας. Στις αγγελικές σφαίρες κάνουμε πάρα πολλές συζητήσεις, για το πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα πιο απλά και πιο εύκολα, έτσι ώστε η εξέλιξή σας να γίνετε με λιγότερο επώδυνο τρόπο. Αλλά επίσης στις αγγελικές σφαίρες γίνονται και πολλές καινούργιες συμφωνίες μεταξύ σας, μεταξύ αγγέλων, δηλαδή ζητάτε από κάποιους αγγέλους που έχετε ιδιαίτερα φιλικές και αγαπησιάρικες σχέσεις να παίξουν έναν ρόλο για σας, έτσι ώστε να σας σπρώξουν περισσότερο μέσα σας, αλλά και να μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποια προβλήματα που έχετε ακόμα στο ανθρώπινο μυαλό σας, παρόλο που σας έχουμε πει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Όλα τα προβλήματα είναι σχεδιασμένα από το μυαλό σας, γιατί θέλει να συνεχίσει να σας κρατάει απασχολημένους, για να μην χάσει τον έλεγχο του εαυτού σας.
      Περνάμε υπέροχα στις αγγελικές σφαίρες οικογένεια και υπάρχει χαρά, υπάρχει μεγάλη χαρά για όλα όσα καταφέρατε, γιατί αυτό ήταν το θεϊκό μας σχέδιο. Να μπορέσουμε ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας και τη Γη μας!

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια και θυμηθείτε! Να φροντίζετε, ν’ αποδέχεστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας! Να παρατηρείτε επίσης  συνεχώς τον εαυτό σας και να μην ξεχνάτε ποτέ «ποιοι είστε», γιατί είστε Θεοί επίσης! Αν αλλάξετε στάση απέναντι στον εαυτό σας, θ’ αλλάξετε και αντίληψη και θ’ αλλάξετε και συνειδητότητα!
Και καθώς πολυαγαπημένοι μας οι ενέργειές μας συνδέθηκαν και ενώθηκαν μέσα στις καρδιές σας, επεκτάθηκαν και αγκάλιασαν όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, επεκτάθηκαν και αγκάλιασαν ολόκληρη τη Γη, γιατί είμαστε  Ένα! Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο κι είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί «εμείς είμαστε» και είμαστε η  οικογένεια σας!
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία “Αλλάξτε Στάση”, μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email