«Σκέψεις και Σκεπτομορφές» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«Σκέψεις και Σκεπτομορφές»

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 27/02/2011

Νάμαστε κι εμείς εδώ λοιπόν οικογένεια. Είμαστε και πάλι κοντά σας και σας έχουμε αγκαλιάσει με την ενέργειά μας. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι κάθε φορά που σας αγκαλιάζουμε, είμαστε χαρούμενοι κάθε φορά που ενώνουμε τις ενέργειές μας κι είμαστε Ένα. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και είμαι αυτός που θα σας μιλήσει σήμερα εκ μέρους της Πνευματικής μας οικογένειας, εκ μέρους του Πνεύματος. Σήμερα θα πούμε πολλά και θέλουμε να μας δώσετε μια στιγμή εδώ, για να συνδεθούμε με τα ακασικά αρχεία. Και θέλουμε σήμερα να πάτε ακόμα πιο βαθιά μέσα σας για να ενεργοποιήσετε και ν’ απελευθερώσετε τις μνήμες σας. Μνήμες και πληροφορίες που συγκρατούν τα κύτταρά σας, μνήμες και πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στα κύτταρά σας, γιατί θέλουμε να εν-θυμηθείτε την ιστορία σας και την πορεία σας πάνω στη Γη. Γιατί είναι η ώρα που τα κύτταρά σας πρέπει ν’ απελευθερώσουν όλη την πληροφόρηση, όλη την ιστορία της ψυχής σας που την συγκρατούν, για να την χρησιμοποιήσετε για την εξέλιξή σας. Γι’ αυτό σήμερα πριν ξεκινήσουμε να σας μιλήσουμε για το θέμα μας, είναι σημαντικό να ενεργοποιήσουμε μέσα σας αυτές τις πληροφορίες με την βοήθεια της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας.

Η Ιερή Φλόγα της αλήθειας οικογένεια, όταν εισέρχεται μέσα σας έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας, το οποίο συγκρατεί τις μνήμες σας. Η Ιερή Φλόγα της αλήθειας  αφού ενεργοποιήσει το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας διεισδύει στη συνέχεια στο κέντρο του DNΑ σας, εκεί όπου υπάρχουν οι οδηγίες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μνήμες και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, σαν Θεοί που είστε.
      Καλεσμένοι μας  σήμερα, οι οποίοι ήδη βρίσκονται εδώ μαζί μας, είναι οι εκπρόσωποι της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας, οι οποίοι είναι και οι διαχειριστές της πέμπτης Κοσμικής Ακτίνας. Είναι ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ηγέτης της 5ης ακτίνας, η Θεά Αθηνά, Θεά της Αλήθειας  την οποία εσείς οι Έλληνες γνωρίζετε πολύ καλά ενεργειακά, έχει δουλέψει μαζί σας και συνεχίζει να δουλεύει και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο αγαπημένος σας συμπαντικός θεραπευτής. Είναι χαρούμενοι που είναι μαζί σας σήμερα, σας έχουν αγκαλιάσει με την ενέργειά τους και είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν στον Ιερό Ναό της Αλήθειας στην Κρήτη, για να  αναπνεύσετε την Ιερή Φλόγα και να ενωθείτε μαζί της.

Πάρτε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και συνδεθείτε στον ασφαλή σας χώρο, στο καρδιακό σας κέντρο με την θεϊκότητά σας, «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την ενέργειά σας. Και ας αγκαλιαστούμε τώρα όλοι μαζί, ας ενώσουμε τις ενέργειές μας και επιτρέψτε να μεταφερθούμε στον Ιερό Ναό της Ιερής φλόγας της αλήθειας. Βαθιά αναπνοή οικογένεια και ήδη μεταφερθήκαμε μέσα στον Ιερό Ναό, μπροστά στον Ιερό βωμό, μέσα στον οποίο καίει η λαμπερή, ασημοπράσινη Ιερή φλόγα της αλήθειας.
      Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και αναπνεύστε την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας. Και καθώς εσείς την εισπνέετε η Ιερή φλόγα διογκώνεται και επεκτείνεται. Επεκτείνεται και σας αγκαλιάζει και με την εισπνοή σας εισέρχεται μέσα σας. Η Ιερή φλόγα είναι ζωντανή, η Ιερή Φλόγα έχει συνειδητότητα.
      Πάρτε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και νιώστε μέσα σας την Ιερή Φλόγα της αλήθειας. Η  Ιερή φλόγα εισχωρεί βαθιά μέσα σας, εισχωρεί σε όλη σας την ύπαρξη, εισχωρεί στα κύτταρά σας και ενεργοποιεί το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας και απελευθερώνει τις μνήμες σας. Κι αυτό είναι που θέλουμε για όλους σας. Θέλουμε να εν-θυμηθείτε όλα αυτά που θ’ ακούσετε από μας, γιατί είναι πολύ σημαντικά και υπάρχουν ήδη μέσα σας.

Άλλη μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
και επανερχόμαστε στο χώρο μας στη τώρα στιγμή μας, πάντα συνδεδεμένοι με τον θεϊκό μας εαυτό, για να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας. Να δουλεύετε με την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας όσο πιο συχνά μπορείτε και κάθε φορά που το θυμάστε. Όσο δουλεύετε μαζί της θα σας αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες, πάρα πολλές αλήθειες. Και μην νομίζετε ότι είναι δύσκολο να συνδεθείτε μαζί της. Αρκεί να την επικαλείστε με την πρόθεσή σας να συνδεθείτε μαζί της και στη συνέχεια την αναπνέετε. Είναι τόσο απλό, είναι πάρα πολύ απλό!
      Και για να επανέρθουμε λοιπόν, θέλουμε σήμερα να σας μιλήσουμε για το πως γεννήθηκε η σκέψη. Η σκέψη, η οποία είναι ο κύριος σύμμαχος της διττότητας και είναι υπεύθυνη για την ανελευθερία σας και για όλα τα βάσανα και τους πόνους που περάσατε και περνάτε ακόμα πάνω στη Γη. Θα σας εξηγήσουμε επίσης πως από τις σκέψεις δημιουργήσατε τις σκεπτομορφές. Για να τα κατανοήσετε όλα αυτά, θα σας πάμε πολύ πίσω στην ιστορία σας.
      Θα σας πάμε στην εποχή της Λεμουρίας, στις πρώτες ενσαρκώσεις σας στη Γη, σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε η σκέψη. Τότε η Γη δεν είχε την μορφή που έχει τώρα, ήταν περισσότερο αιθερική και θερμή και τα σώματά σας επίσης ήταν περισσότερο αιθερικά. Η φύση επίσης και τα ζώα ήταν διαφορετικά. Δεν μπορούσατε σε καμία περίπτωση να διανοηθείτε τον εαυτό σας σαν κάτι ξεχωριστό από τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, σαν κάτι ξεχωριστό από τη Γη, από την φύση και τα άλλα ζώα. Ζούσατε μέσα στην ενότητα και ζούσατε την τώρα στιγμή σας. Εάν βλέπατε σήμερα έναν Λεμούριο θα τον ονομάζατε μάγο και θαυματοποιό. Οι ικανότητές σας και οι δυνατότητές σας τότε, ήταν ανεπτυγμένες στον ύψιστο βαθμό. Βρισκόσασταν σε τέτοια ενότητα και αρμονία με την φύση, ώστε ήταν απόλυτα φυσικό να έχετε ότι χρειάζεστε, την στιγμή που το χρειάζεστε. Εάν π.χ. θέλατε καρπούς, το δέντρο δημιουργούσε καρπούς για σας άμεσα.  Και όλα τα στοιχεία της φύσης δούλευαν για να σας εξυπηρετήσουν. Και υπήρχε αγάπη και αρμονία οικογένεια, υπήρχε αγάπη και χαρά. Τα μοναδικό στοιχείο που σας είναι γνωστό σήμερα από εκείνη την εποχή είναι η φαντασία και η φαντασία δεν έχει καμία σχέση με την σκέψη, γιατί η φαντασία έχει την δική της ενέργεια. Η φαντασία σας τότε είχε σχέση περισσότερο με παραστάσεις, που αφορούσαν το φυσικό σας περιβάλλον.

Οι αλλαγές στη Γη όμως συνεχίζονταν. Η Γη έγινε πυκνότερη και το σώμα σας επίσης έγινε πιο στέρεο και δεν σας άρεσε, γιατί νιώθατε ότι τα σώματα σας περιόριζαν και οι αλλαγές αυτές άρχισαν να σας δημιουργούν  δυσκολίες. Έπρεπε ν’ αντιμετωπίσετε κάποιες καινούργιες και δύσκολες καταστάσεις. Για να μπορέσετε ν’ αντιμετωπίσετε τις καινούργιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αρχίσατε ν’ ανακαλείτε μνήμες από προηγούμενες εμπειρίες. Κι έτσι εμφανίσθηκε και  προστέθηκε στην ενέργεια της φαντασίας και μια άλλη ενέργεια, η ενέργεια της μνήμης. Την μνήμη αρχικά την χρησιμοποιούσατε συλλογικά και μόνο για ν’ αντιμετωπίσετε τα καινούργια προβλήματα που παρουσιάζονταν με την αλλαγή της πυκνότητας της Γης.
      Όταν η ζωή στη Λεμουρία πήρε τέλος οικογένεια, σαν απόγονοι των Λεμούριων ξεκινήσατε μια νέα ζωή, σε μια νέα εποχή στην Ατλαντίδα. Και σαν Ατλάντιοι αρχικά ζούσατε σε αρμονία και σε ενότητα, αλλά σε διαφορετικές συνθήκες, γιατί η Γη είχε σταθεροποιηθεί ακόμα περισσότερο και αντίστοιχα και τα σώματά σας. Και η φύση επίσης είχε αλλάξει και στην αρχή στην εποχή της Ατλαντίδας οικογένεια, είχατε ακόμα κάποιες φυσικές ικανότητες και δυνατότητες όπως οι προγονοί σας και ζούσατε μέσα στην ενότητα, χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο κύριες ενέργειες, την ενέργεια της μνήμης και την ενέργεια της φαντασίας. Όμως η συμπύκνωση της Γης συνεχίστηκε κι έπρεπε όλο και πιο συχνά να προσφεύγετε στη μνήμη σας, για να μπορείτε ν’ αντιμετωπίζετε τις  καινούργιες δυσκολίες.
      Κι εδώ οικογένεια έχουμε την γέννηση της σκέψης. Από την ένωση των δύο αυτών ενεργειών, της μνήμης και της φαντασίας γεννήθηκε μια καινούργια ενέργεια, η ενέργεια της σκέψης. Τον ρόλο του καταλύτη σ’ αυτή την ένωση των δύο ενεργειών τον έπαιξε η συμπύκνωση της Γης. Μία καινούργια λοιπόν ενέργεια εμφανίσθηκε και σεις σαν εξερευνητές που είστε από την φύση σας αρχίσατε να την ψάχνετε. Θέλατε να μάθετε τι ακριβώς είναι και πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η καινούργια ενέργεια. Πιστέψατε μάλιστα αρχικά ότι μέσα από την σκέψη πρέπει να εκφράζεται το Πνεύμα. Και κάνατε παρεμβάσεις στο μυαλό σας, έτσι ώστε αν γινόταν να έχετε όλοι την ίδια διανοητική ικανότητα. Κάνατε παρεμβάσεις γιατί αρχικά θέλατε να μοιράζεστε όλοι το ίδιο επίπεδο  σκέψης. Και δεν υπάρχει καμία κριτική εδώ, γιατί όπως σας είπαμε εσείς είστε εξερευνητές από τη φύση σας.
      Αν εξαιρέσουμε κάποιους από τους εργάτες του φωτός που αντιλήφθηκαν έγκαιρα την παγίδα της σκέψης, οι υπόλοιποι στρέψατε ολοκληρωτικά την προσοχή σας στην εξερεύνηση της σκέψης. Και άρχισε ο διαχωρισμός και η διαίρεση του εαυτού σας. Γιατί η σκέψη διαιρεί, η σκέψη κομματιάζει τον εαυτό. Και χρησιμοποιώντας τις χαμηλότερες συχνότητες του «εγώ» σας, μια ενέργεια που την φέρατε μαζί σας από τις αγγελικές σφαίρες για να σας εξυπηρετήσει με διαφορετικό τρόπο στην εξέλιξή σας, αρχίσατε τις συγκρούσεις πρώτα μέσα σας και μετά μεταξύ σας. Άρχισε να σας ενδιαφέρει ποιος θα επικρατήσει, ποιος θα ξεχωρίσει κι έτσι η ενότητα ξεχάσθηκε, η ενότητα χάθηκε.  

Από την Ατλαντίδα και σε ολόκληρη την πορεία σας στη Γη τον έλεγχο του εαυτού σας τον έχει η σκέψη. Προσπαθούσατε όλα να τα εξηγήσετε μέσα από την σκέψη και γίνατε πάρα πολύ διανοητικοί. Προσπαθούσατε να εξηγήσετε το Θεό μέσα από την σκέψη και γι’ αυτό τον διαχωρίσατε από σας. Ο Θεός βρισκόταν κάπου εκεί έξω. Οι επιστήμονες προσδιόριζαν τον εαυτό σας μέσα από την σκέψη. Πριν μερικούς μόνο αιώνες ο Γάλλος Ρενέ Ντεκάρτ (Καρτέσιος) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αφού «σκέπτομαι, άρα υπάρχω». Κι έτσι η σκέψη καθόρισε την συνείδησή σας και το περιεχόμενο της συνείδησή σας.
      Και ξεχάσατε την υπόλοιπη ύπαρξή σας οικογένεια. Ξεχάσατε ότι η ύπαρξη, ο εαυτός σας αντιλαμβάνεται ολοκληρωτικά, με το κάθε κύτταρο, με το κάθε μόριο. Όταν και το τελευταίο μόριο στην άκρη του ποδιού σας έχει αντίληψη, εσείς καθορίσατε την ύπαρξή σας μόνο μέσα από την σκέψη. Μεγάλη παγίδα οικογένεια, πολύ μεγάλη παγίδα! Και η σκέψη με εργαλείο της το μυαλό, ένα εργαλείο της τρίτης διάστασης, έδωσε και δίνει τις εντολές, εντολές οι οποίες καταγράφονται στα κύτταρά σας, για το πώς πρέπει να λειτουργεί ο εαυτός σας. Καθόρισε νόμους και κανόνες και έκτισε γύρω σας μια φυλακή. Σας κρατάει στον ύπνο και σας απασχολεί διαρκώς με προβλήματα που η ίδια κατασκευάζει. Και από την Ατλαντίδα και μετά ζείτε μέσα στον ύπνο και την ψευδαίσθηση, διαχωρισμένοι και διαιρεμένοι. Και ο διαχωρισμός προκαλεί πόνο, ο διαχωρισμός έφερε την δυστυχία σας και όλα αυτά τα βάσανα που περάσατε σαν ανθρώπινοι άγγελοι και συνεχίζετε να περνάτε. Η σκέψη και ο διαχωρισμός έφεραν την ανισορροπία στην συνείδησή σας κι έδωσαν την ευκαιρία στους ενεργειακούς ιούς να κατοικήσουν μέσα σας και χρησιμοποιώντας το μυαλό σας να σας δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα κι ακόμα πιο επώδυνα προβλήματα, για να τρέφονται από την ενέργειά σας. Μιλάμε για τον ενεργειακό σεξουαλικό ιό και τον ιό της αμφιβολίας. Και εξ’ αιτίας αυτών των ιών τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα και περισσότερο επώδυνα.
       Η σκέψη οικογένεια επειδή προέρχεται από την ενέργεια της μνήμης ασχολείται συνεχώς με το παρελθόν και είναι παραδοσιακή. Παίζει συνεχώς το ίδιο παιχνίδι. Ασχολείται με το παρελθόν και φαντασιώνεται το μέλλον προβάλλοντας το παρελθόν σας. Κι έτσι δεν βρίσκεστε ποτέ στο παρόν, δεν βρίσκεστε ποτέ στο τώρα σας και δεν σας αφήνει να ζήσετε, δεν σας αφήνει να είστε ξύπνιοι και συνειδητοί. Στην σκέψη οφείλετε την γραμμικότητα του χρόνου. Στην σκέψη οφείλετε την διαμόρφωσή σας, στην σκέψη οφείλετε όλους αυτούς τους κανόνες, τους νόμους  και τους περιορισμούς που έχουν καταγραφεί μέσα σας. Και η σκέψη είναι αυτή που σας κρατάει συνεχώς μέσα στην ανησυχία και στην ανασφάλεια,  σας κρατάει μέσα στην ύπνωση και την ψευδαίσθηση.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Γιατί ενώ η σκέψη σας ελέγχει, δώσατε την ευκαιρία μέσα από την σκέψη επίσης να σας ελέγχουν πάρα πολλοί. Πολλοί γήινοι και εξωγήινοι. Γιατί μπορούν να καταλάβουν πως λειτουργεί η σκέψη. Η σκέψη είναι προβλεπόμενη. Προσπαθεί να εμφανιστεί πρωτότυπη, αλλά είναι περιορισμένη από τη φύση της. Και γνωρίζουν πως λειτουργεί οικογένεια και μπορούν να σας ελέγχουν. Κι έτσι λοιπόν πολλές εξουσίες πάνω στη Γη, πολλές δικτατορίες κτίστηκαν, επηρεάζοντας και ελέγχοντας την σκέψη σας. Ακόμα και σήμερα οι πολυεθνικές εταιρίες εκπαιδεύουν στελέχη, για το πώς μπορούν να σας χειραγωγήσουν μέσα από την σκέψη, για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Και γνωρίζετε ήδη ότι οι περισσότερες σκέψεις δεν είναι καν δικές σας. Το συλλογικό ασυνείδητο επηρεάζει τις σκέψεις σας και η σκέψη παρασύρεται και πείθεται πολύ εύκολα και παρασύρεται ακόμα περισσότερο όταν κάποιος κολακέψει το εγώ της.
      Το Πνεύμα σας οικογένεια θέλησε να σας προστατέψει από την σκέψη. Γι’ αυτό περιόρισε το μυαλό σας στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας, έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή που εσείς θα ήσασταν έτοιμοι για να πάτε πέρα από τη σκέψη, να μπορέσετε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας. Και υπάρχουν φωτεινές μεμβράνες φωτός, οι οποίες διαχωρίζουν το αριστερό από το δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας, για να μην έχει πρόσβαση η σκέψη στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας, που είναι το πνευματικό σας μέρος και συνδέεται με το Σύμπαν, και συνδέεται με την Εστία σας και τις αγγελικές σφαίρες.
      Και οι φωτεινές αυτές μεμβράνες, οι οποίες σας διαχωρίζουν από το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας, απενεργοποιούνται μόνον όταν εσείς εξελίσσεστε και φτάνετε σε υψηλές συχνότητες, όταν εσείς ανεβάζετε την δόνησή σας σε συγκεκριμένες υψηλές συχνότητες. Κι αυτό ήδη  συμβαίνει αγαπημένοι μας, αυτό ήδη το καταφέρατε.
      Στην πορεία της ανθρωπότητας αυτό το κατάφεραν, εκτός από τους μύστες, ελάχιστοι άνθρωποι. Λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο δεξί μέρος του εγκεφάλου τους. Τώρα όμως καθώς εσείς ανεβάζετε συνεχώς την δόνησή σας, αγγίζετε όλο και πιο ψηλές συχνότητες και οι φωτεινές μεμβράνες που σας διαχωρίζουν από το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας, άρχισαν ν’ απενεργοποιούνται και ο εγκέφαλός σας ενώνεται. Γι’ αυτό εάν τις επόμενες μέρες έχετε κάποιους πονοκεφάλους να μην ανησυχήσετε, γιατί οφείλονται στην ένωση του εγκεφάλου σας.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Η κάθε σκέψη προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται από την ενέργειά σας. Όταν το καταφέρει τότε επαναλαμβάνεται συνεχώς και επηρεάζει όλο και περισσότερο τα συναισθήματά σας. Απορροφάει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειά σας και επηρεάζει τα συναισθήματά σας. Όταν μια σκέψη επενδύεται συναισθηματικά κάτι που συμβαίνει συνεχώς, αποκτάει ιδιαίτερη δύναμη. Και καθώς μια σκέψη έχει καταφέρει κι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας και η σκέψη αρέσκεται πάρα πολύ να επαναλαμβάνεται και να αναλύει τον εαυτό της, τότε γίνεται έμμονη και σεις μιλάτε για έμμονες ιδέες. Και δεν θα τις λέγαμε ιδέες γιατί δεν είναι, αλλά είναι έμμονες σκέψεις, τις οποίες εσείς επαναλαμβάνετε συνεχώς και τις τροφοδοτείτε συνεχώς με την ενέργειά σας. Όσο αυτές οι σκέψεις έχουν συνεχώς την προσοχή σας και όσο εσείς τις τροφοδοτείτε με την ενέργειά σας, τότε αυτές οι σκέψεις αρχίζουν και παίρνουν μορφή κι έτσι εσείς δημιουργείτε τις περίφημες σκεπτομορφές. Και εδώ θέλουμε να το πάμε πιο βαθιά και ν’ ασχοληθούμε λίγο περισσότερο μ’ αυτό το θέμα, για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι οι σκεπτομορφές.
-Τι ακριβώς είναι οι σκεπτομορφές οικογένεια;

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ….
Εσείς οικογένεια είστε δημιουργοί από την φύση σας. Ακόμα και όταν ξεχάσατε «ποιοι είστε», συνεχίσατε να δημιουργείτε. Κι έτσι συνεχίσατε να δημιουργείτε και μέσα από την σκέψη. Οι σκεπτομορφές δεν είναι τίποτα περισσότερο από δικές σας πτυχές, είναι πτυχές σας τις οποίες δημιουργείτε μ’ έναν ανορθόδοξο και διαστρεβλωμένο τρόπο  μέσα από την σκέψη. Ο Τοβίας όταν μίλησε για την ασπεκτολογία, σας υπενθύμισε πως μπορείτε εσείς να δημιουργείτε πτυχές μ’ έναν υγιή τρόπο, για να σας εξυπηρετούν στη ζωή σας και στη καθημερινότητά σας και ο τρόπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με την σκέψη. Οι σκεπτομορφές /πτυχές που δημιουργείτε μέσα από την σκέψη έχουν το χρώμα και την ποιότητα της ενέργειας με την οποία εσείς τις δημιουργήσατε. Οι σκεπτομορφές αποκτούν κάποια συνείδηση. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ημισυνείδητες κι αυτό που τις ενδιαφέρει είναι να συντηρήσουν την ύπαρξή τους. Η επαναλαμβανόμενη ανησυχία σας π.χ. δημιούργησε μια γκρίζα σκεπτομορφή η οποία κάθε φορά που εσείς πάτε να κάνετε κάτι, παίρνει αυτόματα τον έλεγχο του εαυτού σας και σας βάζει σε κατάσταση σύγχυσης. Μια σκεπτομορφή μίσους την οποία τροφοδοτείτε συνεχώς με την ενέργειά σας, μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το φόνο. Πόσες φορές άνθρωποι μετανοημένοι λένε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν. Τάιζαν όμως συνεχώς με την ενέργειά τους μια σκεπτομορφή μίσους, η οποία τους ώθησε μέχρι το έγκλημα. Έχετε δημιουργήσει τόσες πολλές σκεπτομορφές/ πτυχές, οι οποίες κινούνται συνεχώς γύρω σας, κινούνται μέσα στην αύρα σας και προσπαθούν συνεχώς να πάρουν τον έλεγχο του εαυτού σας και σας κρατάνε σε μια κατάσταση ανισορροπίας. Σας κλέβουν συνεχώς την ενέργειά σας για να τρέφονται και να συνεχίσουν την ύπαρξή τους και πολλές φορές σας έχουν οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και πράξεις.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…
Και βέβαια από την στιγμή που η σκέψη γεννήθηκε και πήρε τον έλεγχο του εαυτού, εσείς χάσατε τις έμφυτες και μαγικές ικανότητες, τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Και ο διαχωρισμός του εαυτού σας, σας έκανε να χάσετε και την αμεσότητα που είχατε σαν δημιουργοί, γιατί η δημιουργία και η ενότητα πάνε μαζί, πάνε αγκαλιά! Ο Θεϊκός σας εαυτός όταν σας δημιούργησε έκρυψε μέσα στα κύτταρά σας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είστε και τις δυνατότητές σας, έτσι ώστε εσείς να έχετε την ευκαιρία της πρόσβασης σ’ αυτές, όταν ξυπνήσετε από τον ύπνο της σκέψης και της ψευδαίσθησης. Γι’ αυτό σήμερα ενωθήκατε και αναπνεύσατε την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας, γιατί η Ιερή Φλόγα της Αλήθειας απελευθερώνει από τα κύτταρά σας αυτές τις μνήμες.
      Και τώρα αγαπημένοι μου, αν με ρωτήσετε εάν μέσα από την σκέψη μπορείτε να οδηγηθείτε στην αλήθεια σας, εάν μπορείτε να επεκταθείτε και να  συναντήσετε αυτό που είναι πέρα από το γνωστό, εάν μπορείτε να συναντήσετε το καινούργιο και το αληθινό, η απάντησή μου είναι όχι. Γιατί η σκέψη όπως είπαμε είναι περιορισμένη από την φύση της. Κινείται μόνο σ’ αυτό που γνωρίζει, γιατί αυτό που γνωρίζει μπορεί και το ελέγχει. Η σκέψη στηρίζεται στην ανάλυση και στη λογική, στηρίζεται στο παλιό και στο γνωστό.

Κι έτσι οικογένεια πρέπει να δούμε εδώ, τι μας έχει κάνει η σκέψη και το θέμα είναι πως μπορούμε ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας και να πάμε πέρα από την σκέψη. Γιατί εσείς οικογένεια ήρθατε εδώ για ν’ ανακαλύψετε την αιώνια αλήθεια σας.
-Τότε ποια είναι η λύση οικογένεια; Πως απελευθερώνουμε τον εαυτό μας, την ύπαρξή μας, από την φυλακή της σκέψης;
Πολλοί ψυχολόγοι και επιστήμονες σας λένε συνεχώς να σκέπτεστε θετικά. Γιατί γνωρίζουν ότι η σκέψη δημιουργεί, δηλαδή εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε μέσα από την σκέψη. Όμως είναι αυτή η λύση οικογένεια;
Γιατί όπου υπάρχει το θετικό, υπάρχει και το αρνητικό και υπάρχει σύγκρουση, οπότε εδώ υπάρχει διαίρεση και συνεχίζετε να συντηρείτε το παιχνίδι της διττότητας. Άλλωστε με το να επιβάλλετε στον εαυτό σας να σκέπτεται μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτό σημαίνει ότι τον χειραγωγείτε και τον ελέγχετε. Και σε ποιον δίνετε τον έλεγχο όταν προσπαθείτε να σκεφθείτε θετικά; Δεν τον δίνετε πάλι στο μυαλό σας; Εσείς όμως οικογένεια θέλετε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τον έλεγχο και να πάτε πέρα από τη σκέψη. Θέλετε να ενωθείτε με την θεϊκότητά σας και θέλετε να ανακαλύψετε την αλήθεια σας. Θέλετε να πάτε πέρα από το γνωστό και να συναντήσετε το καινούργιο και το αιώνιο. Κι αυτό δεν μπορείτε  αγαπημένοι μου να το καταφέρετε μέσα από την σκέψη.
-Πως απελευθερώνουμε λοιπόν τον εαυτό μας από την σκέψη;

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Η λύση είναι οικογένεια να αποδεχθείτε ολοκληρωτικά την σκέψη και τις δημιουργίες της και στη συνέχεια ν’ αποσύρετε την προσοχή σας από την σκέψη. Να στρέψετε την προσοχή σας ολοκληρωτικά στην καρδιά σας. Γιατί η καρδιά είναι η πύλη που σας συνδέει με το Πνεύμα σας, που σας συνδέει με την θεϊκότητά σας, η καρδιά  είναι η πύλη που σας συνδέει με την αγάπη. Η αγάπη οικογένεια εκφράζεται μέσα από την καρδιά! Και η αγάπη δεν έχει καμία σχέση με τη σκέψη. Την αγάπη δεν την σκεφτόμαστε και οι σκέψεις που γίνονται σχετικά με την αγάπη, δεν είναι αγάπη! Την αγάπη μπορούμε μόνο να τη νιώσουμε και μπορούμε να την νιώσουμε μόνο μέσα στη καρδιά μας. Γι’ αυτό μας ακούτε να σας το  επαναλαμβάνουμε συνέχεια και να σας το τονίζουμε, στην εξέλιξή σας να προχωράτε με την καρδιά και όχι με το μυαλό, όχι με την σκέψη.
      Η καρδιά είναι αυτή που συνδέετε επίσης άμεσα με τα συναισθήματα και μπορείτε από το σκέφτομαι να περάσετε στο νιώθω. Η καρδιά είναι η ήρεμη και ειρηνοποιός δύναμη μέσα σας και η καρδιά θα δουλέψει για την ενότητα του εαυτού. Η καρδιά θα ενώσει όλα τα κομμάτια του εαυτού σας και η Ιερή καρδιά σας, θα ενωθεί με τον Ιερό νου σας και θα ισορροπήσει την ενέργειά σας.
      Όταν εσείς αποσύρετε την προσοχή σας από την σκέψη, τότε η σκέψη σταδιακά θ’ αποδυναμωθεί και οι σκεπτομορφές/ πτυχές σας θα επιστρέψουν επίσης σε σας. Γιατί πάντοτε όλες οι πτυχές επιστρέφουν στην Πηγή τους, με όποιον τρόπο κι αν έχουν δημιουργηθεί. Εσείς είστε η Πηγή τους και είναι η ενέργειά σας βλέπετε. Αποδεχθείτε οικογένεια, αποδεχθείτε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας, χωρίς καμία κριτική. Αποδεχθείτε την κάθε πτυχή σας, το κάθε κομμάτι του εαυτού σας και καλωσορίστε το μέσα σας, έτσι απλά με την αναπνοή σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ αγαπημένοι μας…
Ενώστε τον εαυτό σας οικογένεια, ενώστε τον εαυτό σας. Γιατί όσο ο εαυτός είναι κομματιασμένος το ίδιο είναι και η συνειδητότητά σας. Η σκέψη θα υποχωρήσει και θα περιορισθεί στον ρόλο της εξυπηρέτησης του εαυτού στην τρίτη διάσταση, όταν εσείς αποσύρετε την προσοχή σας κι εκείνη χάσει τον έλεγχο του εαυτού σας, όταν εσείς κατανοήσετε και ενεργοποιήσετε ολοκληρωτικά την ύπαρξή σας και δώσετε την διαχείριση του εαυτού σας στην θεϊκότητά σας. Γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή αγαπημένοι μας…
Και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας και μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας.
Είμαστε πάντα κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία “Σκέψεις και Σκεπτομορφές”, μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email