«Η τέχνη του βοηθάω στην Νέα Ενέργεια» – Adamus Saint Germain

«Η τέχνη του βοηθάω στην Νέα Ενέργεια»

Adamus Saint Germain & Καίτη Τσώλη, 23/01/2011

Γειά σας οικογένειά μου, γεια σας. Εγώ είμαι αυτό που είμαι. Είμαι ο Αδάμας,   είμαι ο Adamus Saint Germain και είμαι αυτόνομος, ανεξάρτητος και κυρίαρχος και αυτό είναι που θέλω και για σας.

Και είμαι άναρχος οικογένεια, είμαι άναρχος! Γιατί όποιος έχει αρχή, έχει και τέλος. Κι εγώ δεν έχω αρχή και δεν έχω και αρχές (κανόνες). Και στην θεϊκότητά σας είστε κι εσείς άναρχοι και δεν έχετε αρχές, αλλά η ανθρωπινότητά σας πιστεύει ακόμα ότι έχει αρχές. Και πολλές φορές σας ακούμε να λέτε «εγώ σέβομαι τις αρχές μου και δεν τις παραβιάζω, εγώ δεν πάω κόντρα στις αρχές μου» κι εμείς σας ακούμε και κρυφογελάμε. Γιατί οι αρχές σας οικογένεια είναι οι πεποιθήσεις σας, οι αρχές σας είναι οι κανόνες και οι νόμοι που επιβάλλατε στον εαυτό σας να ακολουθείτε.
      Η αγάπη οικογένεια δεν έχει ούτε αρχή, ούτε αρχές! Η αγάπη δεν έχει νόμους και κανόνες. Η αγάπη απλά είναι και μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα στην ελευθερία. Γι’ αυτό όπου υπάρχουν κανόνες δεν υπάρχει αγάπη, είναι τόσο απλό. Όταν πριν από αρκετούς αιώνες ο Άγιος Αυγουστίνος είπε την μεγάλη αλήθεια, «αγάπα και κάνε ότι θες», πολλοί θεολόγοι και «φωτισμένοι» της εποχής του αντέδρασαν πολύ έντονα και είπαν:
-Μα πως είναι δυνατόν να μας λέει να κάνουμε ότι θέλουμε, είναι δυνατόν να ζήσουμε χωρίς νόμους και κανόνες; Μπορεί μια κοινωνία να ζήσει χωρίς νόμους και κανόνες; Δηλαδή, αυτός μας λέει να ζήσουμε μέσα στην αναρχία!
      Όμως οικογένειά μου δεν είναι ότι δεν κατάλαβαν το αυτονόητο, αλλά έκαναν ότι δεν το κατάλαβαν, γιατί δεν τους συνέφερε να χάσουν τον έλεγχο που είχαν πάνω στους ανθρώπους. Και το αυτονόητο είναι ότι όπου υπάρχει  η αγάπη, όπου η αγάπη είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής, τίποτα άσχημο δεν μπορεί να προκύψει! Γιατί η αγάπη είναι το Φως σε δράση, η αγάπη είναι ομορφιά, είναι ισορροπία και είναι αρμονία. Και η αγάπη είναι δημιουργία! Η αγάπη δεν συμβιβάζεται και η αγάπη αναγνωρίζει και αγαπάει μόνο τον εαυτό της!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μου…..
Και καθώς εσείς αγαπημένοι μας προχωράτε όλο και πιο βαθιά στην εξέλιξή σας και το φως γκρεμίζει σταδιακά μέσα σας την διαμόρφωσή σας, και καθώς εσείς έχετε μετασχηματίσει κι έχετε απελευθερώσει πολλές περιοριστικές ενέργειες, όλο και περισσότερο χώρο απελευθερώνετε και η αγάπη παίρνει ξανά μέσα σας την θέση της. Γιατί η αγάπη αγαπημένοι μας είναι η ουσία σας, η αγάπη είστε εσείς, η αγάπη είναι ο Θεός που είστε!
      Κι έτσι λοιπόν αγαπημένη μου οικογένεια, η ανθρωπινότητά σας πιστεύει ότι έχει ακόμα αρχές και μία από τις αρχές σας είναι ότι είστε πάρα «πολύ καλοί» άνθρωποι και βοηθάτε τους άλλους συνανθρώπους σας. Κι αυτό είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα και θα το πάμε όσο πιο βαθιά χρειάζεται, για να το κατανοήσουμε.

Για να δούμε όμως πως λειτουργεί αυτό μέχρι
σήμερα;
Όπως σας είπαμε και άλλες φορές οικογένεια, όταν εσείς κατεβήκατε και ενσαρκωθήκατε στη Γη νιώθατε την έλλειψη της αγάπης του εαυτού σας, νιώθατε την έλλειψη της αγάπης της θεϊκότητά σας. Και αντί να στραφείτε μέσα σας, στραφήκατε έξω από σας και ζητούσατε την αγάπη από τους άλλους, ζητούσατε την προσοχή τους, το ενδιαφέρον τους και την αναγνώριση για να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Για να τα εισπράξετε όλα αυτά ήσασταν πάντα και είσαστε ακόμα πολύ «καλοί» με τους άλλους και βοηθάτε τους συνανθρώπους σας, περιμένοντας πάντα να σας το αναγνωρίσουν και να σας αγαπήσουν.
Και όταν αυτό δεν γίνεται οικογένεια, όταν δεν παίρνετε από τους άλλους όλα αυτά που προσδοκάτε, ενώ εσείς είστε «καλοί» και τους βοηθάτε, τότε τους ονομάζετε «αχάριστους». Το αχάριστος είναι μια τέλεια λέξη της διττότητας που καθρεφτίζει απόλυτα αυτό που σας λέμε, γιατί αχάριστος είναι αυτός που δεν σας αναγνωρίζει το «καλό» που του κάνατε.
Κι έτσι λοιπόν οικογένεια εσείς μέχρι σήμερα βοηθούσατε τους άλλους προσδοκώντας κάποιο αντάλλαγμα απ’ αυτούς κι αυτός είναι ο ένας λόγος.

Ένας άλλος λόγος οικογένεια που βοηθάτε, είναι γιατί σας είπε η εκκλησία, ότι εσείς πρέπει να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους και ειδικά πρέπει να βοηθάτε τους αδύναμους, γιατί έτσι θα σώσετε την ψυχή σας. Κι αυτή είναι η πιο ισχυρή πεποίθηση που πέρασε ποτέ μέσα σας κι έγινε πεποίθηση για όλους τους ανθρώπινους αγγέλους στη Γη. Και απ’ αυτό δεν εξαιρούμαστε ούτε κι εμείς, γιατί όσο ήμασταν ενσαρκωμένοι στη Γη αυτό κάναμε, μέχρι που το κατανοήσαμε και το απελευθερώσαμε.
      Αλλά εσείς οικογένεια δεν βοηθάτε απλώς τους συνανθρώπους σας, εσείς  φορτώνεστε στην κυριολεξία τις ζωές τους και μάλιστα σε βάρος της δικής σας ζωής. Κακοποιείτε και θυσιάζετε πολλές φορές τον εαυτό σας και την ενέργειά σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Εμείς αυτό το ονομάζουμε το «σύνδρομο του καλού Σαμαρείτη» της οικογένειας.
Ας σταθούμε  όμως λίγο εδώ και ας το πάμε πιο βαθιά. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί λυπάστε τόσο πολύ κάποιους άλλους ανθρώπους και πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι είναι πιο αδύναμοι από σας και χρειάζονται την βοήθειά σας;
Καλά εντάξει, σ’ ένα επίπεδο βέβαια σας καθρεφτίζουν την δική σας αυτολύπηση, αλλά γιατί τους θεωρείτε πιο αδύναμους; Θα έκανε ποτέ τέτοιες διακρίσεις το Πνεύμα σε δυνατούς και αδύνατους;

Εκείνο που συμβαίνει πραγματικά οικογένεια, είναι ότι τους βλέπετε διαχωριστικά από σας. Γιατί εάν αναγνωρίζατε ότι κι εκείνοι είναι κομμάτια Θεού όπως είστε κι εσείς, ότι κι εκείνοι είναι άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και παίζουν τους ρόλους τους πάνω στη Γη, όπως κι εσείς, τότε δεν θα τους βλέπατε αδύναμους. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει καμία αδυναμία εδώ. Όπως κι εσείς το ίδιο κι εκείνοι, σχεδιάζουν την κάθε εμπειρία τους στη Γη, για να εξελίξουν την ψυχή τους.  Γι’ αυτό θα πρέπει να λύνουν μόνοι τους τα προβλήματα που σχεδίασαν για την εξέλιξή τους. Σκεφθήκατε ποτέ ότι κάθε φορά που τους δίνετε μια λύση έτοιμη για το πρόβλημά τους, μπορεί να σαμποτάρετε την εξέλιξή τους και να τους αποδυναμώνετε, αντί να τους ενδυναμώνετε; Γιατί τους κάνετε να πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουν; Το Πνεύμα ποτέ δεν δίνει σε κανέναν ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να το λύσει.
      Είναι κι εκείνοι το Πνεύμα και το Πνεύμα τους φροντίζει, όπως φροντίζει κι εσάς. Μην υποτιμάτε το Πνεύμα τους και σταματήστε να τους φορτώνεστε και να τους δίνετε έτοιμες τις λύσεις. Γιατί έτσι όχι μόνο δεν τους βοηθάτε, αλλά αποδυναμώνετε και τον εαυτό σας και ξοδεύετε την ενέργειά σας, την οποία χρειάζεστε για την δική σας εξέλιξη. Βέβαια το να βοηθάτε τους άλλους είναι και «ένα καλό» δικαιολογητικό, κάτι που συντηρεί το μυαλό σας, για να μην ασχολείστε με τον δικό σας εαυτό. Γι’ αυτό αγαπημένοι μου από δω και στο εξής κανέναν στις πλάτες σας, και σταματήστε να φορτώνεστε τους άλλους ανθρώπους.
      Ήρθατε εδώ οικογένεια για να εξελίξετε τον εαυτό σας, ήρθατε εδώ για να μάθετε ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και ο καθένας φέρνει μόνο την ευθύνη του εαυτού του. Έτσι κι αλλιώς οικογένεια όταν εσείς δουλεύετε με τον εαυτό σας  και κάθε φορά που εσείς μετασχηματίζετε μια ενέργεια, κάθε φορά που εσείς κάνετε μια κατανόηση, επηρεάζετε ολόκληρη την ανθρώπινη αλυσίδα και βοηθάτε πολύ περισσότερο όλους τους ανθρώπους, γιατί όλοι είστε Ένα. Και εάν εσείς ανεβάζετε ψηλά την δόνησή σας και κρατάτε την ισορροπία σας, τους βοηθάτε πολύ περισσότερο απ’ όσο πιστεύετε.
Κι αυτή είναι η αληθινή βοήθεια. Αναλαμβάνετε την ευθύνη του εαυτού σας και επιτρέπετε και στους άλλους ν’ αναλάβουν την ευθύνη για τον δικό τους εαυτό. Οι άνθρωποι ξέρετε ότι βολεύονται. Όταν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να τους βοηθήσει και να λύσει τα θέματά τους τον αφήνουν να το κάνει, ακόμα κι όταν πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Γι’ αυτό οικογένεια να μην φορτώνεστε κανέναν στις πλάτες σας και θέλουμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή…δυο και τρεις αναπνοές…..  και να τινάξετε με δύναμη τις πλάτες σας αυτή τη στιγμή, γιατί θέλουμε να ξεφορτώσετε και να ελευθερώσετε τον εαυτό σας απ’ όλους τους ανθρώπους, όλους όσους έχετε φορτωθεί μέχρι σήμερα.

Υπάρχει βέβαια κι ένας άλλος λόγος που εσείς νιώθετε υπεύθυνοι για τους άλλους ανθρώπους. Εσείς οικογένεια, οι εργάτες του φωτός, σε πολλές ενσαρκώσεις σας δουλέψατε με το φως και συνήθως ήσασταν δάσκαλοι και νιώθατε υπεύθυνοι για τους άλλους ανθρώπους. Και ήταν εντάξει αυτό, γιατί τότε έτσι λειτουργούσε και αυτός ήταν ο τρόπος που γνωρίζατε και αυτός ήταν και ο τρόπος που δουλεύατε.
      Σήμερα όμως αυτό δεν ισχύει. Στην Νέα Ενέργεια δεν λειτουργεί έτσι και στη Νέα Ενέργεια δεν υπάρχουν δάσκαλοι και μαθητές. Ο καθένας δουλεύει με τον εαυτό του και ο καθένας είναι δάσκαλος και μαθητής του εαυτού του και το Πνεύμα του τον καθοδηγεί.

Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και απελευθερώστε τον εαυτό σας από όλες αυτές τις πεποιθήσεις, ότι εσείς πρέπει να φέρνετε την ευθύνη για τις ζωές των άλλων ανθρώπων!
Επίσης οικογένεια σταματήστε να κάνετε τους συμβολάτορες. Είναι κι αυτό ένα από τα «ταλέντα» σας. Γιατί μαγνητίζετε πολλούς που έρχονται κοντά σας για συμβουλές, για να τους πείτε εσείς τι να κάνουν με την ζωή τους και τα θέματά τους. Αφήστε τους να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους, γιατί γι’ αυτό βρίσκονται εδώ και οι αποφάσεις για την ζωή τους πρέπει να είναι δικές τους.
Υπάρχουν κάποιοι απ’ αυτούς που έρχονται κοντά σας, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την συμβουλή σας. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι να πουν τον πόνο τους και να βρουν έναν ώμο ν’ ακουμπήσουν και να κλάψουν. Στην ουσία αυτό που θέλουν, είναι να πάρουν από σας μια τονωτική δόση ενέργειας για να νιώσουν καλύτερα. Κι αυτό γίνεται συνέχεια ιδιαίτερα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και είναι συνήθως οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονται κοντά σας και σας κλαίγονται και προσπαθούν να σας παρασύρουν μαζί τους στο τρυπάκι τους.

Εσείς εκείνη την στιγμή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να κρατήσετε την ισορροπία σας. Γιατί οικογένεια η ενέργεια λειτουργεί μαγικά. Όταν κρατάτε εσείς την ισορροπία σας, τότε αντί να σας παρασύρει ο άλλος και να σας βάλει μέσα στο πρόβλημά του, αντί να σας παρασύρει ο άλλος στο τρυπάκι του και να σας κλέψει ενέργεια, όταν εσείς βρίσκεστε σε ισορροπία, τον βγάζετε εσείς έξω από το τρυπάκι του. Όταν εσείς κρατάτε την ενεργειακή σας ισορροπία, όταν κρατάτε σταθερή την δόνησή σας, κανένας δεν μπορεί να σας κλέψει ενέργεια και ταυτόχρονα με την ισορροπία σας βοηθάτε και τους άλλους ανθρώπους.
Τώρα όσον αφορά στις συνειδητές ανταλλαγές που κάνετε μεταξύ σας, φροντίστε να υπάρχει ενεργειακή ισορροπία σ’ αυτό που δίνετε και σ’ αυτό που παίρνετε, ώστε να μην έχετε απώλεια στην ενέργειά σας.

Και θέλουμε εδώ ν’ απευθυνθούμε και στους γονείς της οικογένειας. Αγαπημένοι μας γονείς σας παρακαλούμε, αναθρέψτε και μεγαλώστε ενδυναμωμένες οντότητες. Μην δίνετε όλες τις λύσεις έτοιμες στα παιδιά σας κι εσείς οι Έλληνες γονείς το κάνετε αυτό και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι πιστεύετε ότι το κάνετε για το «καλό» τους. Όμως αγαπημένοι μας επιτρέψτε στα παιδιά σας, επιτρέψτε τους από μικρά παιδιά να μάθουν να λύνουν μόνα τους τα μικρά τους προβλήματα και επιτρέψτε τους να εκφράσουν την ύπαρξή τους   με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Αφήστε τα να κάνουν επιλογές και να μάθουν να παίρνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους. Γιατί εάν εσείς τους δίνετε έτοιμες τις λύσεις για όλα τους τα θέματα, τότε δεν μεγαλώνετε ενδυναμωμένες και αυτόνομες οντότητες και όταν μεγαλώσουν και φύγουν από κοντά σας θα ψάχνουν πάλι για δεκανίκια, θα ψάχνουν πάλι να βρουν κάποιους άλλους έξω από τον εαυτό τους για να  λύσει τα προβλήματά τους. Γι’ αυτό αγαπημένοι μας γονείς αναθρέψτε και μεγαλώστε ενδυναμωμένες οντότητες, γιατί βοηθάτε πολύ περισσότερο στην εξέλιξή τους.

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και θα μου πείτε φίλε μας Adamus, αδερφέ Adamus έτσι όπως μας τα λες, δεν βοηθάμε δηλαδή εμείς τους άλλους ανθρώπους, με κανένα τρόπο;
-Και βέβαια τους βοηθάτε οικογένεια και πολλές φορές μάλιστα είστε και η λύση στο πρόβλημα κάποιου. Αλλά αυτό λειτουργεί μ’ έναν υγιή τρόπο, όταν αυτό λειτουργεί συγχρονιστικά και όταν δεν υπάρχει καμία προηγούμενη σκέψη πριν. Θα πούμε μερικά παραδείγματα εδώ.
      Ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας και στην άκρη του δρόμου βλέπετε κάποιον που χρειάζεται την βοήθειά σας, ή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του ή γιατί χρειάζεται να τον μεταφέρετε κι εσείς φυσικά βοηθάτε. Οι συγχρονισμοί έφεραν στον δρόμο σας έναν ανθρώπινο άγγελο που χρειάζεται βοήθεια κι εσείς βοηθάτε.
      Όπως επίσης βρίσκεστε στο φανάρι του δρόμου και κάποιος χρειάζεται να περάσει απέναντι και δεν μπορεί. Κι εσείς τον βοηθάτε. Αυτό δεν σας φορτώνει, είναι συγχρονισμός και είστε η λύση στο πρόβλημά του. Επίσης κάποιος έρχεται στο σπίτι σας και σας χτυπάει την πόρτα γιατί χρειάζεται κάτι κι εσείς του το δίνετε, αλλά δεν μιλάμε για τους ζητιάνους εδώ. Κι αυτό είναι ένα πολύ- πολύ ενδιαφέρον θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε αμέσως πολύ εκτενέστερα κι έχουμε να πούμε πάρα πολλά!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Εσείς οικογένεια όταν συναντάτε κάποιον ζητιάνο συνήθως νιώθετε ενοχές. Νιώθετε ενοχές που εσείς έχετε να φάτε κι εκείνος όχι και ταυτόχρονα νιώθετε μια ικανοποίηση μπορούμε να πούμε γιατί βρίσκεστε σε καλύτερη «τύχη», σε καλύτερη «θέση» απ’ αυτόν. Συνήθως δίνετε μισό ευρώ ή ένα ευρώ και το ισορροπείτε μ’ αυτό που νιώθετε. Το δίνετε πάντα για να νιώσετε καλά εσείς και όχι για εκείνον. Και δεν δίνετε περισσότερη σημασία σ’ έναν ζητιάνο. Και ποιος δίνει τώρα σημασία σ’ έναν ζητιάνο! Νιώθετε όλοι σας πολύ διαχωριστικά από εκείνους.
      Κι όμως εμείς έχουμε να σας πούμε οικογένεια, ότι και οι ζητιάνοι είναι οικογένειά σας! Είναι κι εκείνοι ανθρώπινοι άγγελοι που παίζουν έναν ρόλο όπως κι εσείς. Και παίζουν αυτόν τον ρόλο του ζητιάνου, γιατί πιστεύουν ότι αν βυθισθούν πολύ βαθιά στην πυκνότητα της ενέργειας, πιθανόν αυτό να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο άλμα συνειδητότητας. Κι έτσι είναι οικογένεια και είστε πολλοί και από σας που παίξατε αυτό το ρόλο σε κάποιες ενσαρκώσεις σας και γι’ αυτό να τους τιμάτε και να μην τους βλέπετε διαχωριστικά.

Όμως εδώ υπάρχει κι άλλο θέμα. Επειδή στους ζητιάνους πραγματικά δεν δίνει κανείς πολύ σημασία, ούτε εσείς, ούτε η κοινωνία σας και κανένας δεν αναρωτιέται ποιος είναι ένας ζητιάνος και τι είναι, σ’ αυτούς τους χώρους των ζητιάνων δίνεται η ευκαιρία να μπαίνουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την εξέλιξή σας και μάλιστα συνωμοτούν  για να την σαμποτάρουν.  Τώρα εσείς μπορείτε αν θέλετε να τους ονομάσετε  εξωγήινους. Θέλουμε να σας δώσουμε αυτές τις πληροφορίες και να σας ενημερώσουμε γι’ αυτό το θέμα, γιατί από δω και στο εξής θα το ακούτε πολύ συχνά. Και θα σας πούμε ακριβώς, όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα, γιατί θέλουμε να μην φοβάστε.
      Οικογένεια αυτούς που ονομάζετε εξωγήινους δεν κατέβηκαν τώρα στη Γη, ήταν πάντα εδώ και κυκλοφορούσαν ανάμεσά σας. Πολλές φορές σας έχουμε μιλήσει για τον έλεγχο που έχει υποστεί η Γη από άλλες φυλές του Σύμπαντος. Βρίσκονται ανάμεσά σας λοιπόν και μπορούσαν μέχρι σήμερα να μεταμφιέζονται και να παίζουν με το νοητικό σας, για να μην τους αναγνωρίζετε. Τώρα όλα αυτά θα αποκαλυφθούν και θα βγουν στο φως.
      Καθώς η Νέα Συνείδηση έχει συνεπάρει ολόκληρο τον πλανήτη, ανησυχούν πάρα πολύ ότι θα χάσουν τον έλεγχο που έχουν ακόμα πάνω στη Γη και στους ανθρώπους σε συνεργασία με το σκοτάδι. Και είναι αλήθεια ότι ετοιμάζουν την άμυνά τους και πιάσανε κάποια πόστα. Ένα απ’ αυτά είναι ο χώρος των ζητιάνων, γιατί εκεί μπορούν να κυκλοφορούν απαρατήρητοι. Εσείς όμως οικογένεια δεν έχετε να φοβηθείτε οτιδήποτε σε σχέση μ’ αυτούς. Πιστεύετε αλήθεια ότι ενώ ήρθατε τόσο πολύ αποφασισμένοι, για να τα καταφέρετε αυτή τη φορά ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και τη Γη, αυτό δεν θα το είχαμε προβλέψει;

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και σας έχουμε πολύ καλά νέα. Φυσικά και το προβλέψαμε αγαπημένοι μας. Υπάρχει μια «επίλεκτη» ομάδα της οικογένειας με υψηλή δόνηση η οποία δέχθηκε να βρεθεί σ’ αυτούς τους χώρους. Αυτή η ομάδα είναι από σας. Θέλουμε να πούμε ότι είναι κι εκείνοι άγγελοι που ήρθαν στη Γη να ολοκληρώσουν την εξέλιξή τους, όπως κι εσείς. Στην πορεία της εξέλιξής τους κάποια στιγμή τα έχασαν όλα, ξέρετε τώρα, είναι αυτό που επαναλαμβάνει συνέχεια ο Κουτχούμι, «στο δρόμο για την ανάληψη τα έχασα όλα»! Και καθώς τα έχασαν όλα, δέχθηκαν πριν την τελική τους απελευθέρωση να κάνουν μια στάση σ’ αυτούς τους χώρους, για να τους φωτίσουν και να κρατήσουν την ισορροπία της ενέργειας.
      Αν τώρα μας ρωτήσετε, αν θυμούνται ποιοι είναι, θα σας πούμε ότι έχουν μια κάποια επίγνωση, αλλά δεν θυμούνται. Πιστεύουν δηλαδή ότι αυτό είναι το μάθημά τους. Όμως όχι οικογένεια δεν είναι μάθημα, είναι καθαρά  επιλογή τους για να βοηθήσουν την οικογένεια. Και θέλουμε σήμερα οικογένεια να τους τιμήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε πάρα πολύ γι’ αυτό.
      Τα επόμενα χρόνια καθώς θα έχουν ολοκληρώσει την εργασία τους, θα βγάλουν τον εαυτό τους απ’ αυτή την θέση. Απλά βοηθάνε αυτή την στιγμή την οικογένεια, γιατί με το να μεταφέρουν το φως τους και να κρατάνε την ισορροπία στην ενέργεια, δεν έχουν τα περιθώρια αυτοί που θέλουν να σταματήσουν την εξέλιξή σας, να κάνουν πολλά πράγματα.
      Θα τους αναγνωρίσετε οικογένεια, θα τους αναγνωρίσετε. Συνήθως όταν έρχεστε αντιμέτωποι μ’ έναν ζητιάνο δεν κοιτάζεστε στα μάτια. Εκείνοι θα μαγνητίσουν το βλέμμα σας και θα σας κοιτάξουν κατάματα. Και σε κάποιους από σας έχει ήδη συμβεί να κοιτάξετε στα μάτια έναν ζητιάνο και να νιώσετε ταραχή. Είναι γιατί η ύπαρξή σας ένιωσε και αναγνώρισε ότι είναι οικογένεια, παρόλο που αυτό δεν έγινε συνειδητά.

Μέσα απ’ αυτή την πολύ αγαπημένη ομάδα της οικογένειάς μας που δέχθηκε να παίξει αυτό το ρόλο, κατεβαίνουμε κι εμείς πολλές φορές σ’ αυτούς τους χώρους όταν το θεωρούμε απαραίτητο. Συμφωνήσαμε μαζί τους στ’ ανώτερα επίπεδα να χρησιμοποιούμε τα σώματά τους, και κατεβαίνουμε κι εμείς.
      Εγώ πάντως ο Άγιος Γερμανός και ο Κουτχούμι, ομολογούμε ότι κάθε φορά που κατεβαίνουμε μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους το διασκεδάζουμε πάρα πολύ, ειδικά όταν βρισκόμαστε κοντά σας και γνωρίζουμε ποιους έχουμε απέναντί μας. Γιατί καθώς εμείς σας απλώνουμε το χέρι σαν ζητιάνοι, σας βλέπουμε να αναρωτιέστε «να δώσω τώρα ή να μην δώσω» κι εμείς κρυφογελάμε.Και δεν έχει σημασία τελικά οικογένεια σ’ αυτές τις περιπτώσεις εάν δώσετε ή αν δεν δώσετε. Κάνετε αυτό που θα νιώσετε εκείνη την στιγμή. Σημασία έχει να μην τους βλέπετε διαχωριστικά και να τους τιμάτε σαν οικογένεια, να τους τιμάτε για τις επιλογές τους.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…και για να επανέρθουμε σ’ αυτούς που ονομάζετε εξωγήινους, δεν χρειάζεται να τους φοβάστε. Γιατί όταν εσείς έχετε ανεβάσει την συχνότητά σας και κρατάτε την ισορροπία της ενέργειά σας, σταματάνε ν’ ασχολούνται μαζί σας και δεν σας πλησιάζουν καθόλου. Θέλουμε να καταλάβετε εδώ ότι εκείνοι φοβούνται το φως σας πολύ περισσότερο, απ’ ότι τους φοβάστε εσείς. Ειδικά κάποιους από σας που έχετε σταθεροποιήσει την συχνότητά σας και είστε φύλακες της συχνότητας του φωτός και της αγάπης, φοβούνται να σας πλησιάσουν, γιατί αν σας πλησιάσουν πάρα πολύ και μπουν στην αύρα σας το φως θα έχει άμεση επίδραση επάνω τους και θ’ αλλάξουν. Το γνωρίζουν αυτό, το έχουν δει να συμβαίνει πολλές φορές.
      Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας κλέψουν την ενέργειά σας, εάν εσείς χαμηλώσετε πολύ την συχνότητά σας και παρασυρθείτε μέσα σε ενέργειες φόβου. Αυτό μπορούν να το κάνουν κι εμείς εδώ δεν μπορούμε να παρέμβουμε οικογένεια. Γιατί θέλουμε να το γνωρίζετε ότι προστατεύεστε. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει μαζί του στρατιές αγγέλων και σας προστατεύει, ώστε σε καμία περίπτωση να μην κινδυνεύει η ακεραιότητά σας και η ζωή σας. Αλλά και πολλοί άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην δική σας κλίμακα εξέλιξης και ζητάνε βοήθεια, επίσης προστατεύονται.
      Στο μόνο που δεν μπορούμε να παρέμβουμε, είναι όταν κλέβουν την ενέργειά σας. Γιατί το να μάθετε να κρατάτε και να ισορροπείτε την ενέργειά σας οικογένεια, είναι από τα σημαντικότερα μαθήματα της εξέλιξής σας. Γι’ αυτό εδώ θα σας πούμε ν’ αποφεύγετε με κάθε τρόπο αυτούς από τους ζητιάνους που σας πιέζουν πάρα πολύ όταν έρχονται κοντά σας και είναι πολύ επίμονοι. Την στιγμή που εσείς νιώθετε αυτήν την πίεση και περνάει μέσα σας, εκείνη την στιγμή υπάρχει και μεγάλη διαρροή στην ενέργειάς σας.
      Κι έτσι λοιπόν παραμείναμε λίγο περισσότερο σ’ αυτό το θέμα, γιατί το 2011 θ’ ακούσετε πάρα πολλά για τους εξωγήινους. Εσάς οικογένεια η στάση σας είναι πάντα η ίδια. Σκεφθείτε ότι μπήκατε μέσα στα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σας και μετασχηματίσατε ενέργειες και τ’ αποδεχθήκατε. Το ίδιο θα κάνετε κι εδώ, απλά αναπνέετε και αποδέχεστε, αναπνέετε και αποδέχεστε στο καρδιακό σας κέντρο. Όλα είναι ενέργειες . Ανεξάρτητα από το ποια μορφή έχουν, όλα είναι ενέργειες κι εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε οτιδήποτε.

Και εδώ ας το προχωρήσουμε λίγο περισσότερο. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που θέλουν να σαμποτάρουν την εξέλιξή σας, αλλά υπάρχουν και αυτοί της οικογένειας που ονομάζετε εξωγήινους και ενδιαφέρονται αληθινά για την εξέλιξή σας και θ’ αρχίσετε ν’ ακούτε επίσης και γι’ αυτούς. Είναι η ώρα και θέλουν να έρθουν εδώ και να γιορτάσουν μαζί σας. Είναι όντως αδέρφια σας  κι έχετε δουλέψει μαζί τους  σε πολλά αστρικά συστήματα και θα το νιώσετε αυτό στην καρδιά σας.
      Όμως  αγαπημένοι μας εδώ θέλουμε να επισημάνουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση να μην πιστέψετε ότι είναι σπουδαιότεροι ή περισσότερο εξελιγμένοι από σας, επειδή θα σας φέρουν μια περισσότερο προηγμένη τεχνολογία από την δική σας. Εσείς οικογένεια δεν θα δώσετε σε κανέναν τον έλεγχο, όσο φωτεινός κι αν σας φανεί. Γιατί οικογένεια αυτό που έγινε πάνω στον πλανήτη Γη, αυτό το τεράστιο άλμα συνειδητότητας  που κάνατε εσείς πάνω στη Γη, δεν συνέβη πουθενά αλλού, σε ολόκληρο το Σύμπαν.
      Και επίσης οικογένεια να θυμάστε την καταγωγή σας. Να θυμάστε αυτό που σας είπε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, να θυμάστε πάντα ότι είστε 12 υπέροχες φωτεινές ακτίνες που βγήκαν/ξέσπασαν από την καρδιά της μητέρας/πατέρα Θεού. Είστε πάντα κομμάτια του Ένα. Είστε πάντα κομμάτια απ’ αυτές τις υπέροχές μεγαλειώδες φωτεινές ακτίνες! Φεύγοντας από την Εστία σας πορευθήκατε και εμπειραθήκατε σε πολλά αστρικά και πλανητικά συστήματα, αλλά αυτή είναι η εμπειρία της ψυχής σας και είναι η ιστορία σας, δεν είναι η καταγωγή σας. Και σας το τονίζουμε αυτό, γιατί όσο κι αν σας φαίνεται αστείο, σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν πολλοί που θα διεκδικούν ακόμα και την καταγωγή σας!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Και για να κλείσουμε αυτό το θέμα οικογένεια και να επανέρθουμε, σας προτείνουμε «κανέναν στις πλάτες σας», γιατί ο καθένας φέρνει μόνον την ευθύνη του εαυτού του. Δώστε την ευκαιρία και στους άλλους να δουλέψουν με τα θέματά τους και να ενδυναμώσουν, για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Και επισημαίνουμε και σ’ αυτούς τους «λίγους» από σας οικογένεια που δουλεύετε με το Φως και το κάνετε ακόμα, να μην φορτώνεστε κι εσείς στις πλάτες κανενός και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας λύσουν τα θέματά σας! Δεν σαν ταιριάζει και δεν το χρειάζεστε. Έχετε την ενέργειά σας, έχετε την δική σας Πηγή ενέργειας και δεν σας χρειάζονται δεκανίκια. Σταματήστε λοιπόν από δω και στο εξής να «βοηθάτε» και να φορτώνεστε ο ένας τον άλλον και να χρησιμοποιείτε ο ένας την ενέργεια του άλλου, με τον τρόπο που το κάνατε μέχρι σήμερα.

Αν θέλετε μπορείτε να μοιραστείτε. Να μοιραστείτε την γνώση, την χαρά, την αθωότητα, το γέλιο, την γιορτή, το παιχνίδι και την εμπειρίας σας. Να μοιραστείτε την απόλαυση της εμπειρίας να ζείτε πάνω στον πλανήτη Γη στην χρυσή εποχή του σαν ανθρώπινοι άγγελοι και να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές! Γιατί εσείς είστε οι φέροντες την αλλαγή της συνείδησης στη Γη, εσείς είστε οι μπροστάρηδες και τα Πρότυπα για ολόκληρη την ανθρωπότητα!
      Και οικογένειά μας, απελευθερώστε οποιαδήποτε πεποίθηση έχετε, ότι βρίσκεστε εδώ και είστε ταγμένοι για κάποιο σπουδαίο σκοπό. Ο μόνος «σκοπός» που έχετε αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι ν’ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι να αποδεχθείτε, ν’ αγαπήσετε και να ερωτευτείτε τον εαυτό σας πέρα από κάθε μέτρο. Ο μόνος σκοπός είναι να εξελίξετε και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας! Σας είπαμε ότι το ζητούμενο είναι να είστε αυτόνομες, ανεξάρτητες και κυρίαρχες οντότητες. Είστε Θεοί επίσης οικογένεια, είστε Θεοί επίσης!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ…
Και αγαπημένοι μας το 2011 εσείς σαν οικογένεια που δουλεύετε με το φως, έχετε σχεδιάσει να βρεθείτε όλοι μεταξύ σας. Όσοι λοιπόν από σας οικογένεια δεν βρίσκεστε μέσα σε ενέργειες ανταγωνισμού ή έχετε φύγει απ’ αυτές τις ενέργειες και δεν υπάρχει καμία κριτική εδώ, γιατί κι αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα. Οι ενέργειες ανταγωνισμού διδάσκουν πως από το «εγώ» πάμε στο εμείς, πως από τον διαχωρισμό πάμε στην ενότητα! Όσοι λοιπόν οικογένειά μας δεν βρίσκεστε μέσα σ’ αυτές τις ενέργειες του ανταγωνισμού, απλώστε εσείς πρώτοι τα χέρια σας αγαπημένοι μας και ανοίξτε εσείς πρώτοι την αγκαλιά σας και αγκαλιάστε και την υπόλοιπη οικογένεια. Και δεν έχει καμία σημασία για την ενέργεια, που βρίσκετε ο καθένας σας. Δεν έχει καμία σημασία αν βρίσκεστε στην Αθήνα, στην Θεσ/νίκη, στον Έβρο, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη. Για την ενέργεια δεν μετράνε αυτά, γιατί όπως δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει και χώρος  και το γνωρίζετε τώρα πολύ καλά αυτό!

Σχεδιάσατε να βρεθείτε όλοι μαζί οικογένεια και να κρατηθείτε χέρι- χέρι. Και από δω και στο εξής ενωμένοι, θ’ απολαμβάνετε πολύ περισσότερο αυτή την μοναδική, καταπληκτική κι ανεπανάληπτη εμπειρία σας πάνω στη Γη! Γιατί είστε Ένα αγαπημένοι μας,  γιατί είμαστε το Ένα!  Κι εμείς μπορούμε να σας θαυμάζουμε, να σας καμαρώνουμε, να χαιρόμαστε με την χαρά σας  και να σας χειροκροτάμε!
Πολυαγαπημένοι μας πάρτε μια βαθιά αναπνοή και βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας. Και στην καρδιά σας νιώστε την θεϊκότητά σας,  νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε. Και στην καρδιά σας αγαπημένοι μας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο! Να φροντίζετε και ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας αγαπημένοι μας, γιατί είναι πολύτιμος!
Κι έτσι είναι.     

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Η τέχνη του Βοηθάω στη Νέα Ενέργεια», μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email