«Σπάζοντας τις κληρονομικές μας αλυσίδες»- Αρχ.Μιχαήλ, Ιησούς Χριστός, Κρύων

«Σπάζοντας τις κληρονομικές μας αλυσίδες»

Αρχάγγελος Μιχαήλ, Ιησούς Χριστός, Κρύων, 19/12/2010, Καίτη Τσώλη

Γεια σας οικογένειά μου, γεια σας. Τι μεγάλη χαρά είναι αυτή να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, τι μεγάλη χαρά είναι για μένα, να βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας! Εγώ είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και είναι μεγάλη η χαρά μου σήμερα και είναι μεγάλη η χαρά μου κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί με την οικογένειά μου. Σας ακούω πολλές φορές να λέτε, ότι τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον κουράζουμε, γιατί συνέχεια τον φωνάζουμε και τον καλούμε κοντά μας. Συνέχεια του ζητάμε να μας βοηθήσει και να κάνει πολλά και διάφορα για μας. Και σας λέω να μην έχετε κανένα πρόβλημα σχετικά μ’ αυτό αγαπημένοι μου, γιατί αυτό είναι μεγάλη χαρά για μένα. Πιστέψτε το, ότι είμαι εδώ για τον καθένα σας.
      Και σήμερα οικογένειά μου, σήμερα πολυαγαπημένοι μου έχω έρθει κοντά σας κι έχω φέρει μαζί μου και το λαμπερό, το αστραφτερό μου ξίφος, γιατί θα σας χρειαστεί και θα το χρησιμοποιήσετε. Θα σας χρειαστεί, γιατί θα κάνουμε εργασία μ’ αυτό!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας…. καθώς στον κύκλο μας αυτή τη στιγμή εισέρχεται ο αγαπημένος μας Ιησούς Χριστός, ο οποίος ήρθε να μοιραστεί αγάπη και χαρά μαζί σας και θέλει κι εκείνος να σας μεταφέρει τα δικά του μηνύματα. Σήμερα αγαπημένοι μου θα μιλήσουμε για την κληρονομιά σας και όπως θα δείτε είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Πριν συνεχίσουμε όμως  χρειάζεται κατ’ αρχήν να καταλάβουμε τι εννοούμε εμείς και τι εννοείτε εσείς κληρονομιά και κληρονομικό. Εσείς κληρονομικό εννοείτε, οτιδήποτε κληρονομείτε από τους γονείς σας και εννοείτε κάτι που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Εμείς όμως κληρονομικό εννοούμε κι αυτό που εσείς μεταφέρετε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, γιατί αυτή είναι η άμεση κληρονομιά του εαυτού σας. Δηλαδή είχε σημασία, το πως διαχειρίστηκε και πως διέθεσε την ενέργεια ο εαυτός σας στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας.
      Γι’ αυτό θα δούμε τι συνέβη στις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας και ποια θέματα δεν έχουν λυθεί. Κι αυτό σας αφορά λίγο- πολύ όλους σας. Και οτιδήποτε δεν έχει λυθεί, το μεταφέρετε οικογένεια, που σημαίνει δηλαδή ότι όλα όσα έχουν μεταφερθεί στην παρούσα σας ενσάρκωση από προηγούμενες ενσαρκώσεις, είναι κληρονομικά.

Κληρονομικό θεωρείται κατ’ αρχήν αυτό που εσείς ονομάζετε «κάρμα» και που έχει να κάνει πραγματικά με την διαχείριση και την διάθεση της ενέργειας. σε όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας. Επίσης κληρονομικό μπορούμε να θεωρήσουμε τον προγραμματισμό σας και την διαμόρφωση. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το πως εσείς το παραλαμβάνετε αυτό από τους γονείς σας και μπορεί βέβαια να διαφέρει ανάλογα με την Ήπειρο και την χώρα που ζείτε, αλλά η διαμόρφωση έτσι κι αλλιώς υπάρχει παντού στη Γη κι εσείς την κληρονομείτε. Κληρονομικές μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε και όλες αυτές τις ενέργειες, όλο αυτό το συνονθύλευμα των ενεργειών, που βρίσκονται μέσα στο φόβο και στην ενοχή και που εσείς κληρονομείτε και από τους γονείς σας, αλλά ήδη βρίσκονται και μέσα σας και τα μεταφέρετε από προηγούμενες ενσαρκώσεις.
      Κληρονομικούς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και τους ενεργειακούς ιούς. Εάν εσείς δεν έχετε ενώσει τον εαυτό σας (αρσενική και θηλυκή ενέργεια) και εάν δεν τον εκτιμάτε και δεν τον εμπιστεύεστε, τότε ο ενεργειακός σεξουαλικός ιός και ο ιός της αμφιβολίας αντίστοιχα, οι οποίοι βρίσκονται μέσα σας από ανισορροπία της συνείδησης, όταν πεθαίνετε τους παίρνετε μαζί σας στα αστρικά πεδία και τους ξαναφέρνετε όταν ξανά-ενσαρκώνεστε.
      Επίσης κληρονομικές είναι και οι θρησκείες σας. Γιατί όλες οι θρησκείες σε όποιο μέρος της Γης κι αν γεννηθήκατε, τις κληρονομείτε από τους γονείς σας και όλες στρέφουν την προσοχή σας σ’ έναν Θεό έξω από σας. Κι  έτσι συνήθως βολεύεστε μ’ αυτό και σταματάτε να ψάχνετε, για να βρείτε το δικό σας Θεό, τον δικός σας θεϊκό εαυτό μέσα σας, (εννοείται ότι αυτό τώρα δεν αφορά τους εργάτες του φωτός).
      Κληρονομικές είναι επίσης και οι υποσχέσεις και οι όρκοι με τους οποίους εσείς δεσμεύσατε τον εαυτό σας, αλλά ακόμα και κάποιες ισχυρές συνήθειες που κουβαλούσατε μαζί σας. Και βέβαια θα μιλήσουμε εκτενέστερα σε όλα όσα αναφερθήκαμε παραπάνω, για να δούμε πως μπορούμε ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας αποτιδήποτε  θεωρούμε κληρονομικό και το κουβαλάμε ακόμα μαζί μας και μας κρατάει εγκλωβισμένους.   Όμως οικογένειά μας υπάρχει ακόμα κάτι πολύ πιο σοβαρό από όλα αυτά που είπαμε. Κάτι που πραγματικά σας κρατούσε αλυσοδεμένους σε όλες σας τις ζωές και τώρα ήρθε η ώρα να σπάσετε τα δεσμά σας και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Γι’ αυτό πριν συνεχίσουμε, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…
Έχει να κάνει μ’ αυτό που ο Τοβίας σας μετέφερε σαν το «αγγελικό σας κάρμα» κι έχει να κάνει με το κλέψιμο της ενέργειας. Εσείς οικογένεια αρχίσατε να κλέβετε ενέργεια ο ένας από τον άλλον, όταν σαν άγγελοι βρεθήκατε στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας. Όταν αποφασίσατε να κατεβείτε στη Γη και ενσαρκωθήκατε το μεταφέρατε μαζί σας. Ας το  πάρουμε όμως από την αρχή.
      Καθώς ενσαρκωθήκατε πάνω στη Γη οικογένεια, η αλήθεια είναι ότι εσείς νιώθατε τον διαχωρισμό του εαυτού σας και νιώθατε μόνοι και δυστυχισμένοι. Στο βάθος της ύπαρξής σας, νιώθατε την έλλειψη της αγάπης, γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας. Κι επειδή αρχικά δεν γνωρίζατε, δεν ξέρατε τον τρόπο να πάτε μέσα σας, αρχίσατε να ψάχνετε για την αγάπη, την αποδοχή και την εκτίμηση του εαυτού σας έξω από σας. Περιμένατε όλα αυτά που εσείς δεν δίνατε στον εαυτό σας, να σας τα δώσουν οι άλλοι. Κι έτσι λοιπόν δημιουργήσατε μεταξύ σας,  ενεργειακές αιθερικές χορδές και συν-δεθήκατε μεταξύ σας στο ηλιακό σας πλέγμα. Δηλαδή στο δικό σας ηλιακό πλέγμα και στο ηλιακό πλέγμα του κάθε ανθρώπινου αγγέλου που εσείς ήρθατε σ’ επαφή μαζί του, σας δένουν μεταξύ σας αυτές οι αιθερικές ενεργειακές χορδές. Και υπάρχουν πολλές απ’ αυτές οικογένεια, υπάρχουν στοίβες, στοιβάδες απ’ αυτές.
      Και μ’ αυτές κάνατε και κάνετε αυτό που γνωρίζατε πολύ καλά και σαν άγγελοι στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας. Κλέβετε ενέργεια ο ένας από τον άλλον. Κι έτσι αρχίσατε το ενεργειακό θρέψιμο, πρώτα μέσα στην οικογένεια, μετά μεταξύ των συντρόφων, των  φίλων και ούτω καθ’ εξής και το ενεργειακό θρέψιμο συνεχίστηκε με όλους τους ανθρώπους που εσείς συναντήσατε στη ζωή σας και ήρθατε  σ’ επαφή.
      Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει εδώ. Αυτές οι ενεργειακές αιθερικές χορδές σας βύθισαν πολύ βαθιά μέσα στο παιχνίδι της Γης και δούλευαν και για τις δυο πλευρές. Κι έτσι κάθε φορά που εσείς ζητούσατε από τους άλλους αγάπη, αποδοχή και εκτίμηση και πιστεύατε ότι θα πάρετε αυτό που χρειαζόσασταν, πολύ συχνά τους δίνατε την ευκαιρία να σας κλέψουν την ενέργειά σας. Και μετά εσείς νιώθατε αδύναμοι, άδειοι και αποστραγγισμένοι. Κι έχει πάντα να κάνει με το ποιος είναι πιο δυνατός, ποιο ισχυρός μέσα σε μια σχέση, γιατί ο πιο ισχυρός κλέβει την ενέργεια από τον πιο αδύναμο.
      Και σε όσους από εσάς έκλεβαν την ενέργειά σας οικογένεια, έπρεπε να βρείτε έναν τρόπο και πραγματικά δεν μπορούσατε να κάνετε και διαφορετικά, γιατί έπρεπε ν’ αναπληρώσετε την χαμένη σας ενέργεια και ψάχνατε κι εσείς να βρείτε έναν πιο αδύνατο από σας, για να του κλέψετε την ενέργειά του.
      Αυτές οι ενεργειακές χορδές στην πορεία τόσων πολλών ενσαρκώσεων ενισχύθηκαν πάρα πολύ. Όλους αυτούς τους αιώνες που εσείς στρέφατε συνεχώς την προσοχή σας προς τα έξω, αυτές οι ενεργειακές αιθερικές χορδές που σας έδεσαν μεταξύ σας έγιναν χοντρές αλυσίδες και βρεθήκατε όλοι αλυσοδεμένοι μεταξύ σας. Υφάνατε μια τεράστια ενεργειακή αιθερική αλυσίδα και δεθήκατε μεταξύ σας.
      Και βέβαια επηρεάζεστε άμεσα ο ένας από τον άλλον και είναι αυτό που εσείς ονομάζετε «συλλογικό ασυνείδητο». Και είναι όντως ασυνείδητο, γιατί δεν θα μπορούσατε να είστε συνειδητοί όταν βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια τέτοια κατάσταση. Επηρεάζεστε από τους φόβους και τις πεποιθήσεις του συνόλου και καμία επιλογή, καμία απόφαση δεν είναι δική σας. Δεν σας ανήκουν ούτε καν οι σκέψεις σας.

Και μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, μέσα στη σύγχυση, στο φόβο και την ανασφάλεια, εσείς ζητούσατε ασφάλεια. Και δώσατε ασυνείδητα τον έλεγχο του εαυτού σας σε εξουσίες. Δημιουργήσατε εξουσίες. Πιστέψατε στις δελεαστικές υποσχέσεις τους, πιστέψατε ότι θα έχετε ασφάλεια και ότι η ζωή σας θα γίνει καλύτερη και πάντοτε συνέβαινε το ίδιο, σε όλη σας την πορεία στη Γη, απλά συνέβαινε με διαφορετικό τρόπο. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι εσείς τους δώσατε τον έλεγχο του εαυτού σας. Και δεν έχει σημασία αν οι ηγέτες ήταν πολιτικοί ή θρησκευτικοί. Και δεν έχει σημασία αν λέτε σήμερα, εγώ απλά ψήφισα, γιατί και η ψήφος είναι ενέργεια.
      Σημασία έχει ότι εσείς δώσατε τον έλεγχο του εαυτού σας και την ενέργειά σας οικογένεια σε εξουσίες, οι οποίες αποφάσιζαν για σας. Και μέσα σ’ αυτό χαθήκατε, χάσατε τον εαυτό σας, γιατί μπορούσαν πάντα να σας ελέγχουν, να σας κατευθύνουν και να σας υποτάσσουν μέσα από τον φόβο και την χειραγώγηση.
-Τι γίνεται όμως, πως φεύγουμε μέσα απ’ αυτή τη φυλακή;
Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη φύγει οικογένεια. Γιατί καθώς εσείς στρέψατε την προσοχή σας προς τα μέσα σας  ανακαλύψατε την δική σας Πηγή ενέργειας. Όταν εσείς έχετε την δική σας Πηγή ενέργειας, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κλέψετε την ενέργεια κάποιου άλλου. Και σταδιακά αυτές οι ενεργειακές αιθερικές χορδές, καθώς εσείς σταματήσατε να στρέφεστε προς τα έξω και να κλέβετε ενέργεια από τους άλλους, αυτές οι χορδές άρχισαν να ατροφούν, άρχισαν να αδυνατούν και σήμερα θέλουμε να τις κόψουμε εντελώς.
      Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι που σας κλέβουν ενέργεια. Εσείς όμως οικογένεια, καθώς βάλατε σε κίνηση την δική σας Πηγή ενέργειας και ανεβάσατε κατακόρυφα την ενέργειά σας και την δόνησή σας, είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να μπορέσουν να σας κλέψουν την ενέργειά σας. Εκτός αυτού, επειδή γνωρίζετε πολύ καλά το παιχνίδι τους, ένα παιχνίδι που το παίξατε και οι ίδιοι, μπορείτε πλέον να το βλέπετε, να το παρατηρείτε και ξέρετε πως να προστατεύετε τον εαυτό σας.
      Κι εδώ έρχομαι εγώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και σας δίνω αυτή την στιγμή το λαμπερό, το αστραφτερό μου ξίφος και σας το δίνω με μεγάλη χαρά και με την ευλογία του Ιησού και θέλουμε να κόψετε οικογένεια όλες αυτές τις ενεργειακές χορδές από το ηλιακό σας πλέγμα, κόψτε όλες τις ενεργειακές χορδές από γύρω σας οικογένεια. Κόψτε αυτές τις χορδές και πάρτε ταυτόχρονα και μια βαθιά αναπνοή καθώς τις κόβετε. Απελευθερώστε την ενέργειά σας και απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά. Η χαρά μας είναι να είστε αυτό που είστε, ελεύθερες, ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες οντότητες.
       Κι αφού σπάσαμε τις αλυσίδες μας και απελευθερώσαμε τον εαυτό μας, ας ασχοληθούμε εδώ και με τα υπόλοιπα θέματα, στα οποία αναφερθήκαμε και ονομάσαμε κληρονομικά και ας μιλήσουμε κατ’ αρχήν γι’ αυτό που εσείς ονομάζετε κάρμα. Και με τιμή καλέσαμε τον δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, ο οποίος μόλις εισήρθε στο χώρο μας, για να σας μιλήσει για την καρμική απαλλαγή και το ουδέτερο εμφύτευμα. Σας το ξαναείπε πολλές φορές.
      Όταν εσείς οικογένειά μας θυμηθήκατε «ποιοι είστε», όταν εσείς από το 87 και μετά που έγινε η σύγκλιση των πλανητών ανεβάσατε την δόνησή σας και εκφράσατε την πρόθεση ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και την Γη, τότε το Πνεύμα σας έκανε ένα μεγάλο δώρο. Σας απάλλαξε από το κάρμα σας και σας έδωσε το «ουδέτερο εμφύτευμα».  Και όσοι δεν το κάνατε, γιατί πολλοί από τους εργάτες του φωτός το κάνατε, όσοι δεν το ζητήσατε συνειδητά με την πρόθεσή σας από το Πνεύμα, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Κι εσείς επίσης που διαβάζετε την επικοινωνία, μπορείτε να το ζητήσετε. Ζητείστε την καρμική σας απαλλαγή. Είναι τόσο απλό. Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και με την πρόθεσή σας απελευθερώστε το κάρμα σας και φύγετε απ’ αυτό, φύγετε και μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά άλλο μ’ αυτό. Στη συνέχεια ζητείστε από το Πνεύμα να περάσετε στο επίπεδο του αποφοίτου, που είναι το «ουδέτερο εμφύτευμα». Και είναι εμφύτευμα οικογένεια, είναι ένα εμφύτευμα που σας δίνετε από το Πνεύμα σας και σας βάζει στην τελική ευθεία της απελευθέρωσης του εαυτού σας. Σας προετοιμάζει επίσης και για την ανάληψή σας, εάν εσείς το θέλετε. Σας το κάνει εύκολο, γιατί είναι ένα εμφύτευμα που σας διευκολύνει πάρα πολύ στην εξέλιξή σας, διαφορετικά θα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα για σας. Βλέπετε το Πνεύμα σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, για ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, αλλά εξαρτάται πάντα από σας. Και με το εμφύτευμα του αποφοίτου είστε δάσκαλοι οικογένεια, έχετε περάσει στο επίπεδο του δασκάλου.

Και ας πάμε οικογένεια στον προγραμματισμό σας. Ο προγραμματισμός έχει να κάνει με την διαμόρφωσή σας κυρίως πρώτα από την οικογένεια και στην συνέχεια και από την κοινωνία σας. Έχει να κάνει με περιορισμένες πεποιθήσεις, κανόνες, ηθική, νόμους, ακόμα και συνήθειες. Έχει να κάνει με όλα αυτά τα «πρέπει» που φορτώσατε τον εαυτό σας. Και όλα αυτά δεν είναι τόσο δύσκολο να τ’ απελευθερώσετε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι μέσα στην καρδιά σας γι’ αυτό οικογένεια.
      Μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την διαμόρφωση, εάν εσείς εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, να βρίσκεστε στο τώρα σας και του επιτρέπετε να νιώθει. Όχι άλλο όλα αυτά τα πρέπει, όχι άλλους κανόνες  γιατί έτσι σας έμαθαν και όχι άλλο στον περιορισμό και στην αυτολύπηση. Αποδεχθείτε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας και ζήστε στην τώρα σας στιγμή και νιώστε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει και να ζει ανάλογα με το πώς νιώθει και όχι ανάλογα με το πώς πρέπει.
      Εάν προσπαθήσετε ν’ αλλάξετε κάποιες συνήθειες στον εαυτό σας και το επιβάλλετε στον εαυτό σας να σταματήσει αυτές τις συνήθειες, τότε ελέγχετε τον εαυτό σας κι εμείς δεν σας το συνιστούμε αυτό. Σας λέμε να μένετε στο τώρα σας και να κάνετε αυτό που νιώθετε. Και τότε όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και οι συνήθειες αποδυναμώνονται.
      Ας πάμε παρακάτω οικογένεια και ας ασχοληθούμε με τους όρκους και τις υποσχέσεις, που τις χαρακτηρίζουμε κληρονομικές, αφού τις μεταφέρετε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση. Εκείνες τις στιγμές που εσείς κάνετε έναν όρκο ή δίνετε μια υπόσχεση, ξέρετε τώρα, τους χρησιμοποιείτε πολύ συχνά αυτούς τους όρκους, «θα είμαι μαζί σου για πάντα», «θα σ’ αγαπώ για πάντα» κ.λ.π., κ.λ.π. ένας όρκος λοιπόν έχει τόσο ισχυρή  ενέργεια που αποτυπώνεται αμέσως στα κύτταρά σας και τον κουβαλάτε από κει και μετά σε όλες σας τις ενσαρκώσεις. Και μετά προβληματίζεστε πολλές φορές γιατί βρίσκεστε και σχετίζεστε με «λάθος» ανθρώπους, με ανθρώπους που δεν ταιριάζετε. Συνήθως μ’ αυτούς τους ανθρώπους σας συνδέουν κάποιες υποσχέσεις ή κάποιοι όρκοι που ειπώθηκαν σε κάποια ενσάρκωση, αλλά στη συνέχεια κατά την διάρκεια της πορείας σας στη Γη αλλάξατε  και πιθανόν ο ένας από τους δυο να εξελίχθηκε και να δημιουργήθηκε απόσταση μεταξύ σας. Αλλά συνεχίζει να σας δένει πάντα μια υπόσχεση ή ένας όρκος, ο οποίος σας έφερε και πάλι μαζί.
      Θέλουμε πραγματικά ν’ απελευθερώσετε στο τώρα σας αυτούς τους όρκους κι αυτές τις υποσχέσεις που σας δεσμεύουν. Γι’ αυτό σας προετοιμάζω πρώτα, όταν πάρετε μια βαθιά αναπνοή, θέλουμε να εκπνεύσετε με δύναμη και με την πρόθεση, ότι την στιγμή της εκπνοής απελευθερώνετε κάθε υπόσχεση και κάθε όρκο που δώσατε ποτέ, σε όλη σας την πορεία πάνω στη Γη, σε όλες σας τις ενσαρκώσεις. Είμαστε έτοιμοι; Παίρνουμε βαθιά αναπνοή οικογένεια και εκπνέοντας πολύ δυνατά, απελευθερώνουμε υποσχέσεις και όρκους.
Παίρνουμε κι άλλη βαθιά αναπνοή και εκπνέουμε επίσης πολύ δυνατά…πολύ ωραία συμμετέχετε όλοι ενεργειακά……..κι άλλη βαθιά αναπνοή και δυνατή εκπνοή…. με τον ίδιο τρόπο.

Για να δούμε τι άλλο έχουμε; Βέβαια, βέβαια έχουμε την κριτική και τις ενοχές. Κληρονομικά, ναι είναι κληρονομικά. Ακόμα και οι γονείς σας, σας μεταφέρουν ενοχικά συμπλέγματα. Κι εδώ χρειάζεται μεγάλη αποδοχή, μεγάλη αποδοχή στον ανθρώπινο εαυτό σας.
      Και είναι η ώρα οικογένεια να βάλετε τον ανθρώπινο εαυτό σας στην αγκαλιά της θεϊκότητάς σας, για να νιώσει απόλυτα αποδεκτός και να νιώσει ασφαλής και ήρεμος. Γιατί εάν ο ανθρώπινος εαυτός σας νιώσει ολοκληρωτικά αποδεκτός, ακριβώς έτσι όπως είναι, τότε μπορείτε πολύ εύκολα ν’ αποδεχθείτε και το κάθε κομμάτι σας (ενσάρκωση ή πτυχή) του εαυτού σας. Γιατί ο ανθρώπινος εαυτός σας σ’ αυτή την τελευταία σας ενσάρκωση, μπορούμε να πούμε ότι με κάποιο τρόπο είναι το σύνολο όλων των ενσαρκώσεών σας, είναι το σύνολο όλων των εμπειριών σας και είναι ο σημαιοφόρος της ψυχής σας.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια …..  και ας πάμε στο καρδιακό μας κέντρο να συνδεθείτε  με την θεϊκότητά σας. Επιτρέψτε στη θεϊκή σας ενέργεια να επεκταθεί μέσα και έξω από την βιολογία σας και να τυλίξει τον ανθρώπινο εαυτό σας. Νιώστε την θεϊκή σας ενέργεια ν’ αγκαλιάζει τον ανθρώπινο εαυτό σας και αφεθείτε, αφεθείτε ολοκληρωτικά. Δώστε στην θεϊκότητά σας το τιμόνι του εαυτού σας και αφήστε τον να σας οδηγεί. Και από δω και στο εξής σταματήστε να σκέπτεστε σαν άνθρωποι. Μείνετε στο τώρα σας και αφήστε τον Θεό που είστε ν’ αποφασίζει για τον εαυτό. Είναι πάντα εσείς, είναι πάντα ο σοφός, ο αιώνιος εαυτός σας.
      Ο άνθρωπος είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην αγκαλιά του Θεού, είναι χαρούμενος που ενώθηκε με τον εαυτό του. Το μυαλό είναι αυτό που συντηρεί ακόμα την σύγκρουση και τον διαχωρισμό, όμως είναι εντάξει. Και το μυαλό το αποδεχόμαστε.
      Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε και σας το επαναλαμβάνουμε συνέχεια, είναι ότι χρειάζεται να σταματήσουμε τις συγκρούσεις και τις αντιστάσεις μέσα μας κι αυτό θα συμβεί μόνον εάν αποδεχθούμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας, χωρίς να τον κρίνουμε και να τον ενοχοποιούμε. Γιατί οικογένειά μας θέλουμε να θυμάστε ότι η κριτική και οι ενοχές είναι αυτές που δημιουργούν το κάρμα, η κριτική και οι ενοχές είναι αυτές που δημιούργησαν το κάρμα σας και στις προηγούμενες ενσαρκώσεις. Και θέλουμε να νιώσετε πολύ βαθιά ότι δεν έχει σημασία πως και με ποιο τρόπο παίζετε το παιχνίδι σας στη Γη. Και σας το είπε αυτό πολλές φορές και ο Τοβίας. Δεν έχει σημασία πως παίζετε το παιχνίδι, αλλά έχει σημασία μόνο όταν εσείς κρίνετε και ενοχοποιείτε τον εαυτό σας.

Και το τελευταίο θέμα μας είναι οι θρησκείες. Εσάς τώρα δεν σας αφορά και πολύ, γιατί έχετε φύγει από αυτό, αλλά δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε. Οι θρησκείες τις οποίες συνήθως κληρονομείτε από τους γονείς σας, όπως είπαμε σας στρέφουν σ’ ένα Θεό έξω από σας. Κι έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο αποπροσανατολισμού και συνεχίζουν να παίζουν ακόμα και σήμερα για πολλούς ανθρώπινους αγγέλους. Οι θρησκείες λοιπόν αποσπούν κι στρέφουν την προσοχή σας σ’ έναν Θεό έξω από σας κι έτσι εσείς δεν μπαίνετε μέσα σας ν’ ανακαλύψετε τον δικό σας Θεό, την δική σας αλήθεια. Κανένας Θεός έξω από σας οικογένεια, γιατί εσείς είστε ο Θεός. Και σας το λέω εγώ, ο αγαπημένος σας αδερφός Αρχάγγελος Μιχαήλ. Ήμασταν και είμαστε πάντα μαζί αγαπημένοι μου. Κατεβήκαμε μαζί στη Γη, από την αρχή των ενσαρκώσεών σας και κάναμε μαζί όλη αυτή την πορεία μέχρι σήμερα. Κι είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου σήμερα να σας μιλάω για την ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού σας από τα δεσμά, από τις αλυσίδες της κληρονομικότητας, που είναι τα δεσμά της διττότητας.
      Και θέλουμε να φύγετε από την πεποίθηση ότι έχετε πολλά θέματα να λύσετε. Απελευθερώστε το κι αυτό. Γιατί εάν εσείς πιστεύετε ότι έχετε θέματα, τότε τα δημιουργείτε και τα βάζετε στον δρόμο σας κι αυτό δεν τελειώνει. Ο εαυτός σας γνωρίζει τι χρειάζεστε ακόμα. Γι’ αυτό εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ν’ αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να είστε αποφασισμένοι μέσα στην καρδιά σας, για να κάνετε αυτό το ολοκληρωτικό βήμα της ολοκληρωτικής απελευθέρωσης και να σταθείτε στη μεριά του Θεού. Να είστε Θεοί. Έχει να κάνει μόνο μ’ αυτό!

Παίρνουμε βαθιά αναπνοή οικογένειά μας……  καθώς ο αγαπημένος μας Ιησούς βρίσκεται εδώ και ευλογεί τον κύκλο σας και θέλει να σας μεταφέρει την αγάπη του και το μήνυμά του.
-Πολυαγαπημένη μου οικογένεια, αγαπημένοι μου εργάτες του φωτός, αγαπημένα μου αδέρφια, είμαι αυτός που εσείς ονομάζετε Ιησού και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί σας, νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που ενώνουμε τις καρδιές μας και γινόμαστε Ένα. Γιατί είμαστε Ένα! Ενωθήκαμε πολλές φορές μαζί και δουλέψαμε πάνω στη Γη και κάναμε θαύματα. Μαζί σπείραμε τον σπόρο της αγάπης και της ενότητας. Και σήμερα καθώς είστε έτοιμοι, ανοίξτε ολοκληρωτικά την καρδιά σας και υποδεχθείτε μέσα σας την Χριστική αγάπη.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια ….  και καλωσορίστε μέσα σας τον Χριστό που είστε. Γι’ αυτό βρίσκεστε πάνω στη Γη. Και το 2011 είναι πραγματικά μια καινούργια εποχή για σας, καθώς οι περισσότεροι από σας περνάτε ολοκληρωτικά στην χριστική σας συνειδητότητα και είμαι από τους πρώτους που θα σας χειροκροτήσω μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και όλους τους δασκάλους που δουλεύουμε μαζί σας.
      Αγαπημένοι μου, οικογένειά μου θέλουμε ν’ αρχίσετε να χαίρεστε. Σας το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Αυτό θέλει το Πνεύμα για σας. Χαρείτε και απολαύστε το κάθε τι πάνω στη Γη. Και θέλω να θυμηθείτε αυτά που λέγαμε μαζί, λίγο πριν ενσαρκωθείτε. Λέγαμε ότι σ’ αυτήν την τελευταία για τους περισσότερους από σας ενσάρκωση, ότι θα το απολαύσετε και θα το γλεντήσετε. Ο θεϊκός σας εαυτός αυτό θέλει για σας και σας θέλει μέσα στην αγάπη, μέσα στη χαρά και στην αφθονία!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…και με την αναπνοή σας εκφράστε την πρόθεση στην τώρα στιγμή σας, εκφράστε την πρόθεση για όσο επιλέξετε να παραμείνετε στον πλανήτη, να ζήσετε μέσα στην ελευθερία, στην αγάπη, στη χαρά και στην αφθονία! Περάσατε δεκάδες χιλιάδες ενσαρκώσεις μέσα στο πόνο, στην θλίψη, στην κακοποίηση και στον έλεγχο, φτάνει πια! Τώρα θέλουμε μόνο αγάπη και χαρά για την ύπαρξή μας!
      Και βέβαια οικογένειά μας, αυτή την αγάπη και την χαρά, θα την μεταφέρετε ενεργειακά και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, γιατί εσείς είστε τα Πρότυπα, αλλά όπως γνωρίζετε πρέπει πρώτα να το καταφέρετε για σας.
      Πολυαγαπημένοι μου βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε «ποιοι είστε», νιώστε την θεϊκότητά σας και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά. Έχετε πάντα τις ευλογίες μας και την αγάπη μας.
Κι έτσι είναι.

Η άσκηση του μήνα: Να βρίσκεστε και να ζείτε στην τώρα στιγμή σας. Μπορείτε ακόμα και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό, βάζοντας κάποια σημάδια που θα σας το θυμίζουν. Όταν βρίσκεστε στο τώρα σας, περνάτε στο άχρονο που είναι ο αληθινός συμπαντικός χρόνος και απελευθερώνετε τον εαυτό σας από τον γραμμικό χρόνο της Γης και την τρίτη διάσταση. Στην τώρα στιγμή σας ζείτε πραγματικά και είστε συνειδητοί. Αρκεί να έχετε την πρόθεση, γιατί όταν έχετε την πρόθεση όλο και πιο συχνά στρέφετε την προσοχή σας σ’ αυτό.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email