«Μαθαίνοντας να επιτρέπουμε» – Δάσκαλος Κουτχούμι

«Μαθαίνοντας να επιτρέπουμε»

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, Χίος, 5/12/2010

Γειά σας οικογένεια, γεια σας πολυαγαπημένοι μου. Είμαστε όλοι εδώ για σας, είμαστε όλοι εδώ μαζί με σας, είμαστε μαζί με την οικογένειά μας. Και επειδή η συνάντησή μας σήμερα είναι πολύ σημαντική, συνδεόμαστε  αυτή την στιγμή με τις ενέργειες όλων των εργατών του φωτός που δουλεύουν στην Ελλάδα, και συνδεόμαστε επίσης και με τις αγγελικές οικογένειές σας στις αγγελικές σφαίρες.

Αλλά πριν ξεκινήσουμε ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας…….
Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και σας αγαπάω πάρα πολύ. Όλοι σας αγαπάμε και όλοι σας τιμάμε και το Πνεύμα βρίσκεται σήμερα εδώ για σας. Το Πνεύμα σήμερα σας τιμάει και όπως λέει και ο δάσκαλος της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, ο οποίος βρίσκεται μαζί μας, το Πνεύμα σας πλένει τα πόδια. Μαζί μας επίσης βρίσκεται ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και πολλοί-πολλοί από την οικογένεια. Ο Ιησούς Χριστός τον οποίο εσείς καλέσατε και με μεγάλη χαρά δέχθηκε την πρόσκλησή σας και μόλις κατέφθασε και ο δάσκαλος Μορύα, ο οποίος δεν ήθελε να λείπει απ’ αυτή την συνάντηση και θέλει να σας μεταφέρω ότι γνωρίζεστε πολύ καλά, γιατί έχετε δουλέψει πολλές φορές μαζί του. Σήμερα οικογένεια θα μιλήσουμε για το «μαθαίνοντας να επιτρέπουμε». Μαθαίνοντας να επιτρέπουμε, μαθαίνουμε να δουλεύουμε με την θηλυκή μας ενέργεια και μαθαίνοντας να δουλεύουμε με την θηλυκή μας ενέργεια, μαθαίνουμε να επιτρέπουμε.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή…… και έχουμε να σας πούμε μια μεγάλη ιστορία σχετικά με το θέμα μας σήμερα. Μια ιστορία που συνδέεται με τις ενέργειες της Χίου, αλλά και σας υπενθυμίζει και διδάσκει πως η αρσενική σας και η θηλυκή σας ενέργεια κατέβηκαν πάνω στη Γη και έπαιξαν ένα ρόλο διαφορετικό απ’ αυτόν που προορίζονταν να παίξουν.
      Αγαπημένη μας οικογένεια, όταν φύγατε από την Εστία, όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, η αρσενική και η θηλυκή σας ενέργεια ήταν ενωμένες και ήταν πάρα πολύ αγαπημένες. Στο δεύτερο κύκλο της δημιουργίας, αρχικά εκπρόσωπος του Πνεύματος ήταν η θηλυκή σας ενέργεια και η αρσενική σας ενέργεια μπορούμε να πούμε ότι έπαιζε ένα ρόλο  υποστηρικτικό, ένα ρόλο προστατευτικό προς την θηλυκή σας ενέργεια. Και  ήταν ενωμένες οι ενέργειές σας και πολύ αγαπημένες και όλα ήταν πολύ όμορφα. Όλα αυτά συνέβησαν πριν κατεβείτε και ενσαρκωθείτε στη Γη. Η θηλυκή σας ενέργεια οικογένεια, είναι η ενέργεια που γεννάει, είναι η ενέργεια που δημιουργεί, είναι η ενέργεια που επιτρέπει. Και η θηλυκή ενέργεια επέτρεψε στα παιδιά της, επέτρεψε στους αγγέλους της, να παίξουν ελεύθερα με οποιοδήποτε τρόπο εκείνοι επιλέγουν και θέλουν να παίξουν.
      Οι άγγελοι άρχισαν όντως να παίζουν και κάποια στιγμή τους άρεσε ιδιαίτερα ένα παιχνίδι. Να κλέβουν ενέργεια ο ένας από τον άλλο. Πίστευαν ότι εάν κλέψουν την ενέργεια του άλλου, θ’ αυξήσουν την δική τους ενέργεια κι αυτό θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν πίσω στην Εστία τους, πίσω στην Πηγή τους,  κάτι για το οποίο είχαν μετανιώσει, είχαν μετανιώσει που είχαν φύγει. Στη συνέχεια όμως ξέχασαν ακόμα και το λόγο που ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι και τους άρεσε πάρα πολύ να κλέβουν ενέργεια ο ένας από τον άλλον.
      Η θηλυκή ενέργεια λυπήθηκε πάρα πολύ από την συμπεριφορά των αγγέλων της κι ένιωσε ότι πρόδωσε το Πνεύμα που την εμπιστεύτηκε. Γι’ αυτό ζήτησε από την αρσενική ενέργεια να πάρει εκείνη τον έλεγχο και παραδόθηκε στην αρσενική της ενέργεια. Η αρσενική ενέργεια δέχθηκε να έχει τον έλεγχο και αρχικά το έκανε από αγάπη προς την θηλυκή ενέργεια, το έκανε από αγάπη προς την δίδυμη φλόγα του και ανέλαβε πράγματι αυτό το βάρος , παρόλο που έβλεπε ότι οι άγγελοι όντως χρησιμοποιούσαν με «άσχημο» τρόπο την ενέργεια και είχαν ξεφύγει από τον σεβασμό προς τον εαυτό τους, από τον σεβασμό προς το Πνεύμα τους.
      Αγαπημένοι μου, καθώς κατεβήκατε στη Γη και ενσαρκωθήκατε, τον έλεγχο τον είχε ήδη η αρσενική σας ενέργεια. Θα ονομάσουμε την αρσενική σας ενέργεια Αδάμ και την θηλυκή σας Εύα, επειδή είστε εξοικειωμένοι με αυτά τα ονόματα και από την θρησκεία σας. Ο Αδάμ λοιπόν μπήκε πολύ μέσα στο παιχνίδι της Γης, πολύ μέσα στη διττότητα και χρησιμοποίησε τα εργαλεία που είχε στα χέρια του, χρησιμοποίησε τα εργαλεία της τρίτης διάστασης, δηλαδή το μυαλό και τη λογική. Και βέβαια όλο αυτό το παιχνίδι του κλεψίματος της ενέργειας συνεχίστηκε και από τους ανθρώπινους αγγέλους. Ο Αδάμ χρησιμοποίησε το «εγώ» και τον έλεγχο στις πιο χαμηλές συχνότητες και του άρεσε του Αδάμ να έχει στη Γη τον έλεγχο και την εξουσία.

Στην εποχή της Ατλαντίδας οικογένεια, η Εύα, η θηλυκή σας ενέργεια, θέλησε να διεκδικήσει ξανά την θέση της, θέλησε να διεκδικήσει την θέση της τουλάχιστον σαν ισότιμη του Αδάμ. Ο Αδάμ όμως αρνήθηκε να της δώσει πίσω την θέση της και επειδή φοβήθηκε μήπως χάσει την εξουσία του από την Εύα, σκέφτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην κινδυνεύσει να χάσει τον έλεγχο, θα ήταν να εκμηδενίσει ολοκληρωτικά την Εύα, να εκμηδενίσει την θηλυκή σας ενέργεια. Και στην Ατλαντίδα η θηλυκή σας ενέργεια δέχθηκε πολύ μεγάλη κακοποίηση, μεγάλη χειραγώγηση και πέρασε όλα τα δεινά, που εσείς δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.
      Καθώς ο Αδάμ έμεινε πολύ κολλημένος στο μυαλό, πολλοί ενεργειακοί ιοί μπήκαν μέσα στο μυαλό του και τον παραπλανούσαν. Και δυστυχώς οι ενεργειακοί ιοί, ο ενεργειακός σεξουαλικός ιός και ο ιός της αμφιβολίας, έπαιζαν το παιχνίδι τους μαζί σας και εξαπατούσαν την αρσενική σας ενέργεια, για να τρέφονται από σας, για να τρέφονται από την ενέργειά σας. Κι έτσι ο διαχωρισμός του εαυτού και η βία συνεχίστηκαν, η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια συνέχισε να είναι διαχωρισμένη και ο εαυτός κομματιάστηκε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…
Στην εποχή της Ατλαντίδας πολλοί εργάτες του φωτός, εργάσθηκαν για να ενώσουν την αρσενική τους και την θηλυκή τους ενέργεια, γιατί γνώριζαν πόσο σημαντικό ήταν να ενώσουν τον εαυτό τους. Ο δάσκαλος Τοβίας και ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ στους ναούς της Τιέν δούλεψαν πάρα πολύ μαζί σας, γιατί εσείς ήσασταν εκεί οικογένεια. Εσείς ήσασταν εκεί μαζί τους και δουλεύατε για να ισορροπήσετε και να ενώσετε τις δυο ενέργειές σας. Δυστυχώς όμως επικράτησαν αυτοί που ήθελαν κυρίαρχο την αρσενική ενέργεια κι έτσι για μια ακόμα φορά ο Αδάμ κυριάρχησε και η Εύα παραδόθηκε ξανά στον Αδάμ. Και από τότε η θηλυκή ενέργεια σίγασε.
      Λίγο πριν την καταστροφή της Ατλαντίδας, πολλοί εργάτες του φωτός  ενημερώθηκαν από το Πνεύμα για την επικείμενη καταστροφή και πρόλαβαν και έφυγαν. Αυτοί οι εργάτες του φωτός που έφυγαν από την Ατλαντίδα και διασκορπίστηκαν σε όλη τη Γη, είχαν ισορροπήσει και είχαν ενώσει την αρσενική τους με την θηλυκή τους ενέργεια.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας, πάρτε μια βαθιά αναπνοή…….για να συνεχίσουμε.
Εκείνη την εποχή λοιπόν εκτός από τον δάσκαλο Ιλλαρίων που μετέφερε την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας στην Κρήτη και έκτισε εκεί τον ομώνυμο Ναό και άλλοι εργάτες του φωτός από την Ατλαντίδα ήρθαν και κατοίκησαν στην Ελλάδα. Και κάποιοι απ’ αυτούς ήρθαν και στη Χίο. Στη Χίο ενώθηκαν με κάποιους άλλους εργάτες του φωτός, οι οποίοι ήταν αυτόχθονες. Εσείς βέβαια το νιώθετε πολύ βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας όλοι όσοι είστε εδώ και πολλοί άλλοι εργάτες του φωτός που θα το διαβάσουν, ότι αυτοί για τους οποίους μιλάμε όλη αυτή την ώρα είστε εσείς.
      Η ιστορία της Χίου οικογένεια πάει πολύ μακριά και πολύ βαθιά στο γραμμικό σας χρόνο, παρόλο που οι ιστορικοί σας είπαν ότι πάει μόνον 8000 χρόνια πίσω. Τότε βέβαια η Χίος είχε διαφορετικό όνομα, ονομαζόταν Κέα και αργότερα Κίος και είχε διαφορετική μορφή, αλλά είναι πάντα αυτά τα ίδια ιερά χώματα.  Και σ’ αυτά τα ιερά χώματα τότε αγαπημένοι μου, όσοι ήρθατε από την Ατλαντίδα και κάποιοι που μένατε εδώ, φυτέψατε στην κυριολεξία την θηλυκή ενέργεια  της ελευθερίας σας, την ενέργεια «του επιτρέπω». Την γειώσατε και την κρύψατε για να την προστατεύσετε. Και το κάνατε  με τέτοιο τρόπο, ώστε να έρθετε ξανά κάποια στιγμή στο μελλοντικό γραμμικό σας χρόνο και να την ενεργοποιήσετε.
Η θηλυκή ενέργεια του «επιτρέπω» είναι η ενέργεια της ελευθερίας και επιτρέπω σημαίνει, ότι δίνω την ελευθερία κατ’ αρχήν στον εαυτό μου.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
και είναι η κατάλληλη στιγμή να υποδεχθούμε εδώ στο χώρο μας δύο πολύ υψηλούς καλεσμένους μας που έρχονται με μεγάλη τιμή και πολύ αγάπη για σας. Αυτή την στιγμή εισέρχεται στο χώρο μας ο Θεός Αίολος, αυτός που εσείς γνωρίζετε σαν τον ποιητή Όμηρο και τον συνοδεύει η δίδυμη φλόγα του, η Θεά Αθηνά και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό. Ο Θεός Αίολος αγαπάει πάρα πολύ τη Χίο και όπως λέει και θέλει να σας το μεταφέρω, εδώ στη Χίο ολοκλήρωσε την εξέλιξή του στη Γη. Όπως λέει γνωρίζεστε πάρα πολύ καλά και γι’ αυτό αυτή την στιγμή είστε τόσο πολύ συγκινημένοι, γιατί νιώθετε και γνωρίζετε την ενέργειά του. Η Θεά Αθηνά που εδώ σήμερα εκπροσωπεί την θηλυκή σας ενέργεια και την οποία εσείς επίσης γνωρίζετε πολύ καλά, σας τιμάει και θέλει να ενθυμηθείτε και να το νιώσετε στην καρδιά σας, ότι τότε που εσείς γειώσατε και κρύψατε την θηλυκή ενέργεια της ελευθερίας σ’ αυτά τα άγια χώματα, εκείνη ήταν μαζί σας.
      Κι εγώ εδώ, ο δάσκαλος Κουτχούμι, θέλω να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας, με όλες τις δικές μας ευλογίες και τις ευλογίες του Πνεύματος και με την χαρά του Ανώτερου Θεϊκού σας Εαυτού, θέλουμε να συγκεντρωθείτε στο καρδιακό σας κέντρο και να ενώσετε τις δυο ενέργειές σας. Θέλουμε να ενώσετε την αρσενική και την θηλυκή σας ενέργεια.
Γι’ αυτό δείτε σ’ ένα γαλάζιο χρώμα την αρσενική σας ενέργεια και σ’ ένα ρόζ ανοιχτό την θηλυκή σας ενέργεια να ενώνονται και να γίνονται ένα, μέσα στο καρδιακό σας κέντρο, δείτε τις ενέργειές σας να εισχωρούν η μία μέσα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ενέργειές σας και σαν ένα ζευγάρι, τον Αδάμ και την Εύα να αγκαλιάζονται, να ενώνονται και να γίνονται ένα σώμα.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια… γιατί ενώνουμε τον εαυτό μας αυτή την στιγμή και είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει, καθώς η ενέργειά σας συμμετέχει απόλυτα και θέλουμε μια βαθιά αναπνοή για να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε να σας πούμε κι άλλα πολλά.

Τον 6ο με 5ο π.Χ. αιώνα, πολλοί εργάτες του φωτός, πολλοί από σας που συμμετείχατε την πρώτη φορά στην γείωση της θηλυκής ενέργειας της ελευθερίας, ενσαρκωθήκατε ξανά και επιστρέψατε εδώ στη Χίο. Επιστρέψατε εδώ, γιατί αυτή την ενέργεια την είχατε τοποθετήσει σε πολύ υψηλή συχνότητα, σε πολύ υψηλή δόνηση και μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνο από εργάτες του φωτός με αντίστοιχη δόνηση, μπορούσε να ενεργοποιηθεί πάλι από σας. Και πραγματικά αγαπημένοι μου ενεργοποιήσατε αυτή την ενέργεια τότε και την βάλατε ξανά σε κίνηση. Κι έτσι αυτή η ενέργεια άνθισε και για πρώτη φορά στα χρονικά της Γης, ακούστηκε η λέξη δημοκρατία (δήμος κρατεί). Δεν το γνωρίζετε όλοι οικογένεια, αλλά η δημοκρατία ξεκίνησε από δω, από τη Χίο, κι εδώ ήταν που υπήρξε η πρώτη Βουλή. Ο Σόλων ο Αθηναίος δανείστηκε αυτό το σύστημα της Χίου και το μετέφερε στην Αθήνα. Κι έτσι πιστεύουν όλοι ότι η δημοκρατία ξεκίνησε από την Αθήνα. Όμως η ελευθερία, η ενέργεια της ελευθερίας ξεκίνησε από την Χίο και αυτή την στιγμή καταλαβαίνετε, γιατί βρεθήκαμε όλοι εδώ σήμερα και πόσο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει.
      Από τον 5ο αιώνα π.Χ. και μετά προσπάθησαν αυτή την ενέργεια να την ελέγξουν ξανά, καθώς συνεχίστηκε η σύγκρουση του αρσενικού και του θηλυκού. Και από τη Χίο πέρασαν πάρα πολλοί κατακτητές και ακόμα και οι ελληνικές φυλές συγκρούστηκαν μεταξύ τους για να κυριαρχήσουν σ’ αυτόν τον τόπο. Και όλα αυτά συνέβησαν για να ελεγχθεί αυτή η ενέργεια της ελευθερίας, αυτή η ενέργεια του επιτρέπω.
      Κι ερχόμαστε εμείς εδώ σήμερα οικογένεια, με την παρουσία του ποιητή των ποιητών Όμηρου (Θεού Αίολου), ο οποίος εκπροσωπεί το Πνεύμα στο πλανητικό μας σύστημα και με την παρουσία επίσης της δίδυμης φλόγας του της Θεάς Αθηνάς, της μεγάλης Θεάς της Αλήθειας, η οποία είναι αρχι-ιέρεια στον Ιερό Ναό της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας στην Κρήτη. Και όλοι εμείς, όλη η οικογένειά σας, εγώ ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο Άγιος Γερμανός, ο Κρύων, οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Ραφαήλ, Ζακχιήλ, Γαβριήλ, ο δάσκαλος Μορύα και με την ευλογία του Ιησού Χριστού στο κέντρο του κύκλου σας και όλες τις δικές σας ενέργειες και τις ενέργειες των εργατών του φωτός όλης της Ελλάδας, οι οποίες είναι παρούσες σ’ αυτή την συνάντηση, είμαστε εδώ  σήμερα, για να  βάλουμε σε κίνηση και να ενεργοποιήσουμε ξανά, για μια ακόμα φορά, αυτή την θηλυκή ενέργεια της ελευθερίας και να ανοίξουμε αυτή την πύλη για ολόκληρη τη Γη. Και είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι όλοι μας γι’ αυτό οικογένεια. Σας σπρώξαμε για να γίνει αυτό, γιατί το είχατε σχεδιάσει.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…
Η συχνότητά σας αυτή την στιγμή είναι πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά ανεβασμένη και είναι ευθυγραμμισμένη με την ενέργεια της ελευθερίας. Γι’ αυτό μέσα από την πρόθεσή σας βάλτε σε κίνηση και ενεργοποιείστε αυτή την καταπληκτική θηλυκή ενέργεια, γιατί αυτή είναι ιερή και αποτελεί το σκοπό της εξέλιξής σας. Δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη χωρίς την ελευθερία του εαυτού σας! Υπήρξαν κάποιοι ανθρώπινοι άγγελοι στους περασμένους αιώνες που τα κατάφεραν ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους, αλλά έπρεπε να υπερβούν κατά πολύ τις συχνότητες για τις οποίες μιλάμε εδώ και το έκαναν με πολύ κόπο και πόνο. Τώρα ανοίγοντας την ενέργεια της ελευθερίας θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας και θα σας βοηθήσει και θα διευκολύνει την εξέλιξή σας. Θα σας βοηθήσει ν’ απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από την διττότητα. Γι’ αυτό ενεργοποιείστε την με την πρόθεσή σας για σας πρώτα, για τον εαυτό σας και μετά επεκταθείτε σε όλη την Ελλάδα και σε ολόκληρη τη Γη. Απ’ αυτό το μικρό σχετικά νησί της Χίου, εμείς σήμερα ανοίγουμε αυτή την πύλη της ελευθερίας και πρώτα φέρνουμε την ενέργεια μέσα μας, για να μεταφερθεί στη συνέχεια και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Η αρσενική σας ενέργεια μέσα στην διττότητα και δεν έχει σημασία αν ενσαρκωθήκατε σαν άνδρες ή γυναίκες (έχετε μέσα σας και τις δυο ενέργειες), μέσα στην διττότητα ο Αδάμ λοιπόν έμαθε να σπρώχνει την ενέργεια. Πραγματικά  αυτός είναι ο τρόπος του να λειτουργεί κι αυτόν τον τρόπο γνώριζε. Ακόμα και οι γυναίκες όσες φορές ενσαρκωθήκατε σαν εκπρόσωποι της Θεάς, της θηλυκής ενέργειας βιολογικά, εν τούτοις γνωρίζατε μόνον έναν τρόπο να εκφράζεστε και να συμπεριφέρεστε, αυτόν της αρσενικής σας ενέργειας, γιατί πάντα είχατε σαν πρότυπο την αρσενική ενέργεια. Εσείς σήμερα καθώς ενώσατε τις δυο ενέργειες μέσα σας και καθώς ενεργοποιήσατε την θηλυκή ενέργεια της ελευθερίας, θα μάθετε να δουλεύετε με την θηλυκή σας ενέργεια, θα μάθετε να επιτρέπετε.
      Και ο Αδάμ τώρα είδε, έμαθε και κατάλαβε, ότι δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, γιατί το μυαλό είναι περιορισμένο από την φύση του. Και ο Αδάμ νιώθει κουρασμένος και διχασμένος και θέλει πίσω την Θεά του, θέλει πίσω την Εύα του. Δεν θέλει άλλο πλέον τον διαχωρισμό του εαυτού του και ζητάει να ενωθεί ξανά με την θηλυκή του ενέργεια.
      Και είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή τώρα που ενώσατε και ισορροπήσατε τις δυο ενέργειες μέσα σας, να μάθετε επιτέλους να δουλεύετε και με τις δυο ενέργειες. Να μάθετε να δουλεύετε και με την θηλυκή σας ενέργεια οικογένεια, γιατί το ξεχάσατε και μέχρι σήμερα είχατε σαν πρότυπο πάντα την αρσενική ενέργεια και σας ενδιέφερε η δύναμη, πάντα η δύναμη. Σας ενδιέφερε ο έλεγχος, η εξουσία, η χειραγώγηση και το κλέψιμο της ενέργειας ο ένας από τον άλλον.
Η θηλυκή σας ενέργεια οικογένεια λειτουργεί με την καρδιά και πάει πολύ πιο πέρα από το μυαλό, πάει πέρα από τη δύναμη, πάει πέρα από το γνωστό και πάει πέρα από την τρίτη διάσταση και την διττότητα.
Κι έτσι μαθαίνοντας να δουλεύουμε με την καρδιά, μαθαίνουμε να δουλεύουμε με την θηλυκή μας ενέργεια. Και «επιτρέπω» σημαίνει δίνω την ελευθερία στον εαυτό μου και αφήνομαι με εμπιστοσύνη, χωρίς ν’ αντιστέκομαι και χωρίς να σπρώχνω την ενέργεια. Αφήνομαι στην θεϊκότητά μου και αφήνομαι στη ροή  της ενέργειας, χωρίς να αντιστέκομαι και χωρίς να σπρώχνω. Και «επιτρέπω» στις ενέργειες μέσα μου να επαν-ισορροπήσουν.
Η θηλυκή μας ενέργεια γεννάει, δημιουργεί και επιτρέπει. Επιτρέπουμε λοιπόν στον εαυτό μας να βρίσκεται στην φυσική του κατάσταση, δηλαδή να βρίσκεται στην ισορροπία του.

-Και ποια είναι η φυσική κατάσταση του εαυτού σας οικογένεια;
Η ελευθερία του εαυτού σας είναι η φυσική σας κατάσταση. Επιτρέπουμε δηλαδή στον εαυτό μας να υφίσταται, να υπάρχει με τον τρόπο που εκείνος επιλέγει και θέλει, χωρίς κριτική και χωρίς ενοχές. Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να υπάρχει με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και ολοκληρωτικά ελεύθερο. Επιτρέπουμε στον εαυτό μας  να «είναι αυτό που είναι». Τότε και μόνον τότε, μέσα στην απόλυτη ελευθερία του, ο εαυτός μας βρίσκεται στην ισορροπία του.
      Αφού επιτρέψουμε στον εαυτό μας να υπάρχει μέσα στην ελευθερία του και τον αποδεχθούμε ολοκληρωτικά, ακριβώς όπως είναι, του επιτρέπουμε βεβαίως και να νιώθει όπως επιλέγει και θέλει, να νιώθει όλα του τα συναισθήματα, χωρίς απαγορευτικά, αντιστάσεις και κριτική για το πώς νιώθει. Τα συναισθήματά σας οικογένεια είναι ο προσωπικός σας πλούτος, τα συναισθήματά σας είναι η προσωπική σας λίμνη, όπου εσείς βουτάτε και κολυμπάτε μέσα της και βγαίνετε μετασχηματισμένοι. Γιατί μέσα από τα συναισθήματά σας μετασχηματίζεται η ενέργεια οικογένεια, μέσα από την καρδιά και τα συναισθήματά σας.
      Και ο λόγος που πονάτε και υποφέρετε οικογένεια είναι γιατί αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας, καθώς εσείς είστε ακόμα κολλημένοι στην διαμόρφωση και στον προγραμματισμό σας με όλους αυτούς τους κανόνες, τους νόμους, τα πρέπει σας και πολλούς άλλους περιορισμούς. Κι εμείς σας λέμε συνέχεια ότι όλα είναι εύκολα και απλά, αρκεί εσείς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει και να επιτρέψετε στις ενέργειες να βρουν τις λύσεις μέσα σας, για να ισορροπήσουν.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
και ας προχωρήσουμε. Επιτρέπουμε στην υγεία μας να εισέρθει μέσα μας, καθώς η φυσική σας κατάσταση και η ισορροπία σας είναι να είστε υγιείς. Οποιοδήποτε θέμα έχετε με την υγεία σας, είναι ανισορροπία της ενέργειάς σας. Εάν λοιπόν εσείς εμπιστευθείτε και επιτρέψετε, οι ενέργειες θα επαν-ισορροπήσουν και η υγεία σας θ’ αποκατασταθεί.
      Η φυσική μας κατάσταση και η ισορροπία μας είναι να έχουμε επίσης αφθονία. Όχι λίγα, όχι τόσο, όσο. Και μιλάμε για αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Και υπάρχουν αυτές οι περιοριστικές πεποιθήσεις που μπλοκάρουν την αφθονία σας. Γι’ αυτό τινάξτε για μια στιγμή εδώ τα χέρια σας οικογένεια, τινάξτε τα χέρια σας με δύναμη κι αφήστε να φύγουν αυτές οι περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες σας εμποδίζουν να έχετε και να απολαμβάνετε την αφθονία σας. Και όταν μιλάμε για αφθονία δεν εννοούμε μόνο τα χρήματα, αλλά εννοούμε και τις σχέσεις σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς στη ζωή σας και σας φέρνει χαρά. Οτιδήποτε θέλετε το Πνεύμα σας θέλει να το έχετε σε αφθονία. Γι’ αυτό επιτρέψτε στην αφθονία σας να εισέρθει μέσα σας με μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και απλά επιτρέπετε και αφήνετε τις ενέργειες να επαν-ισορροπήσουν, χωρίς ν’ αντιστέκεστε και χωρίς να μπαίνει το μυαλό στη μέση και να δημιουργεί προσδοκίες και ψευδαισθήσεις. Αλλά και στις στιγμές που το μυαλό μπαίνει στη μέση και το βλέπετε, εσείς απλά το αποδέχεστε χωρίς να συγκρούεστε μαζί του και επανέρχεστε ξανά στην εμπιστοσύνη. Αφεθείτε οικογένεια, αφεθείτε στην θεϊκότητά σας.

Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Χάσαμε την ευαισθησία μας οικογένεια, χάσαμε την ευαισθησία μας. Η ευαισθησία είναι μια τόσο όμορφη θηλυκή ενέργεια, πολύ εκλεπτυσμένη ενέργεια, πολύ σμιλεμένη ενέργεια και ντελικάτη. Η ευαισθησία είναι ομορφιά κι ευγένεια. Η ευαισθησία οικογένεια συνδέεται με την αγάπη και με την συγκίνηση που φέρνει η χαρά και η συμπόνια. Και δεν μιλάμε για την συμπόνια στις χαμηλές συχνότητες που σημαίνει ότι παίρνω τον πόνο του άλλου και συμπάσχω και μπαίνω στο τρυπάκι της αυτολύπησης, όχι-όχι δεν έχει καμιά σχέση μ’ αυτό, μιλάμε για την συμπόνια στην υψηλή της συχνότητα, που είναι αποδοχή, κατανόηση και αγάπη για την οικογένεια.
Η ευαισθησία έχει τρυφερότητα, έχει στοργή και έχει αγκαλιά. Έχει μια μεγάλη αγκαλιά και είναι συνδεδεμένη με την αλήθεια σας, έχει να κάνει μ’ αυτό το άμεσο κοίταγμα στα μάτια σας, έχει να κάνει μ’ αυτό το άμεσο κοίταγμα, όπου ο Θεός κοιτάζει στα μάτια το Θεό. Έχει αυτό το άμεσο βαθύ κοίταγμα της αλήθειας κι έχει την αγάπη και την χαρά του Πνεύματος.
Και πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας και ας επιτρέψουμε στην ευαισθησία μας να έρθει και να κατοικήσει ξανά μέσα μας. Ας ξαναπάρουμε πίσω την ευαισθησία μας οικογένεια.
       Να μάθουμε λοιπόν να δουλεύουμε και με τις δυο ενέργειές μας οικογένεια και να επιτρέπουμε και στις δυο ενέργειές μας να είναι μέσα μας ενωμένες και αγαπημένες, να είναι ερωτευμένες και χαρούμενες. Και όπως είπαμε και ο Αδάμ τώρα θέλει την Εύα του, γιατί μ’ αυτόν τον διαχωρισμό από την Εύα του ένιωθε πάντα ανολοκλήρωτος, ένιωθε μόνος, ένιωθε μέσα του αυτό το ανικανοποίητο κενό, ένιωθε δυστυχισμένος και ανεκπλήρωτος.

Βαθιά αναπνοή οικογένεια…. Και επιτρέπουμε και δίνουμε την άδεια στον εαυτό μας να νιώθει και να είναι ελεύθερος, να είναι αυτό που είναι, όπως εκείνος επιλέγει. Και εάν εσείς επιτρέψετε στον εαυτό σας και τον σεβαστείτε, γιατί περί σεβασμού προς τον εαυτό σας πρόκειται, αυτόματα θα σεβαστείτε και όλους τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, θα σεβαστείτε την ελευθερία τους και το δικαίωμά τους να υπάρχουν με τον τρόπο που εκείνοι επιλέγουν να υπάρχουν. Και θα σεβαστείτε και θ’ αποδεχθείτε και την διαφορετικότητά τους, με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε και στον εαυτό σας,  γιατί και οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι είναι ο εαυτός σας. Κι έτσι οικογένεια θα σταματήσουν να  υπάρχουν διαχωριστικές ενέργειες μέσα σας.
       Και οικογένειά μας αφεθείτε και επιτρέψτε στις ενέργειες να επαν-ισορροπήσουν μέσα σας, γιατί όπως σας είπε και ο Τοβίας, ακόμα και 100.000 ενέργειες να είναι και να είναι ανισόρροπες, όλες ψάχνουν να βρουν τις λύσεις για σας και όλες θέλουν να επαν-ισορροπήσουν, αρκεί εσείς να το επιτρέψετε.
      Και με όλη αυτή την χαρά σήμερα και όλη αυτή την τιμή να είμαστε εδώ μαζί σας αγαπημένοι μου, βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε πόσο μεγάλοι άγγελοι είστε και νιώστε ότι είστε πρωτοπόροι. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς οικογένεια, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά.
Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο, είμαστε πάντα κοντά σας και δουλεύουμε μαζί σας.
Κι έτσι είναι.

Η παρούσα Ανώτερη Επικοινωνία «Μαθαίνοντας να επιτρέπουμε» μπορεί να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή της.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email