«Από τους Ανιχνευτές στους Δασκάλους» – Αρχάγγελος Μιχαήλ, Μέτατρον, Κουτχούμι

«Από τους Ανιχνευτές στους Δασκάλους»,

Αρχάγγελος Μιχαήλ, Μέτατρον, Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 10/8/ 2010

Αγαπημένα μου αδέρφια, αγαπημένη μου οικογένεια, είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ήρθα κοντά σας για να κουβεντιάσουμε κάποιες τελευταίες πληροφορίες, όσον αφορά το θεϊκό σας σχέδιο. Καθώς εσείς βαδίζετε ολοταχώς για την 10/10/10, όπου μια νέα εποχή ξεκινάει για σας τους δασκάλους της Νέας συνείδησης της Γης, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα, βρίσκεστε ακριβώς στο σημείο, όπου τα όνειρά σας θ’ αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Προετοιμάσατε πολύ καλά τις ενέργειες μέχρι τώρα και υπάρχουν αυτή την στιγμή, όπως το βλέπουμε από την δική μας πλευρά, πολλοί ανθρώπινοι άγγελοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι ν’ ανοίξουν τον εαυτό τους στην αγάπη και στην Νέα Ενέργεια. Θέλουμε να δείτε και να κατανοήσετε πόσο μεγάλη και σπουδαία είναι η εργασία που κάνατε πάνω στη Γη. Μαζί μας σήμερα είναι η ενέργεια του αγαπημένου σας Μέτατρον, μια ενέργεια η οποία έχει μετασχηματισθεί επίσης, αφού ο Αρχάγγελος Μέτατρον είναι η δική σας πνευματική συλλογική ενέργεια και επίσης πάντα κοντά σας είναι  και ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο οποίος εργάζεται με τον καθένας σας ξεχωριστά, έτσι ώστε οι καρδιές σας ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο στην αγάπη και η ενέργειά σας να επεκταθεί.
      Αγαπημένη μας οικογένεια, από το Σεπτέμβριο του 2007, καθώς γειώθηκε το κβαντικό άλμα των ανθρώπινων αγγέλων στη Γη, η εξέλιξη επιταχύνθηκε  ακόμα περισσότερο κι έχετε πια ξεπεράσει τον κρίσιμο αριθμό που χρειαζόταν στη Γη, για να κάνει ο πλανήτης την μεγάλη μετάβαση. Γι’ αυτό σήμερα και καθώς οδηγείστε στην Νέα σας Εποχή, όπου εσείς σαν δημιουργοί, θα δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα, θέλουμε να τιμήσουμε όλοι οι εργάτες του φωτός, μια πολύ τολμηρή ομάδα ανθρώπινων αγγέλων ανάμεσά σας, η οποία πρόσφερε πολύ-πολύ σημαντική εργασία στην εξέλιξή σας και στους οποίους δεν είχαμε αναφερθεί μέχρι σήμερα, για λόγους που θα κατανοήσετε παρακάτω.

Αγαπημένοι μας, όπως γνωρίζετε 144.000 άγγελοι από σας, οι οποίοι είχατε μεγάλη εμπειρία και γνωρίζατε πολύ καλά πως παίζετε το παιχνίδι της Γης, αποφασίσατε να ενσαρκωθείτε και να πάρετε την πρωτοβουλία ν’ ανεβάσετε την δόνηση της Γης, ανεβάζοντας πρώτα την δική σας δόνηση.
       Θα πρέπει να σας πούμε ότι αυτό είχε αποφασισθεί από σας πολύ καιρό πριν στον δικό σας γήινο χρόνο και κάθε φορά που μια ενσάρκωσή σας έφτανε στο τέλος της και ερχόσασταν ξανά στις αγγελικές σφαίρες, κάνατε πάντα μία «ενισχυμένη» μπορούμε να πούμε εκπαίδευση γι’ αυτό το σκοπό.
      Όλοι οι άγγελοι από την δική μας πλευρά, γνωρίζαμε ποιοι έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατεβείτε και να πραγματοποιήσετε την μεγάλη αλλαγή. Υπήρχαν άγγελοι, φίλοι κι αδέρφια σας, οι οποίοι όχι μόνο παραχώρησαν την θέση τους για να κατεβείτε εσείς σαν πιο έμπειροι γι’ αυτό το σκοπό, αλλά σας πρότειναν κιόλας στο Κοσμικό Συμβούλιο του Φωτός. Όλη η οικογένεια του φωτός ήμασταν αποφασισμένοι να πετύχουμε οπωσδήποτε.
       Εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι από τις αρχικές 144.000, οι 1440 από σας έπαιξαν έναν ιδιαίτερο ρόλο. Έπαιξαν τον ρόλο των ανιχνευτών! Δηλαδή είναι αυτοί που πήγαιναν πιο μπροστά και από εσάς που ονομάζουμε «μπροστάρηδες» και αφού έμπαιναν μέσα στις πιο ανισόρροπες και σκοτεινές ενέργειες της Γης, τις παραλάμβαναν και στη συνέχεια τις μετέφεραν στην υπόλοιπη οικογένεια (σε σας), για να τις  διαχειριστείτε. Είναι οι πλέον τολμηροί ανάμεσά σας, οι οποίοι δέχθηκα να κατεβάσουν  την δόνησή τους πάρα πολύ χαμηλά, (όλοι την κατεβάσατε πολύ χαμηλά, αλλά εκείνοι ακόμα περισσότερο), για να μπορέσουν να εισχωρήσουν στις πιο πυκνές και πιο χαμηλές συχνότητες της ενέργειας.

Έγινε μεγάλη προετοιμασία γι’ αυτό. Την εποπτεία του γενικού σχεδίου είχε ο Αρχάγγελος Μέτατρον και ο δάσκαλος Κουτχούμι. Ο δάσκαλος Κοτχούμι από την θέση που έβαλε τον εαυτό του, έχει την ικανότητα να εργάζεται και να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα και βέβαια έχει την ικανότητα να λειτουργεί και σε γήινο, αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Εγώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ανέλαβα την προστασία των ανιχνευτών της οικογένειας και είχα μαζί μου βοηθούς, πλήθος αγγέλων γι’ αυτό το σκοπό. Πόσο όμως ήταν εφικτή η προστασία τους;
      Δεν ήταν πάντα  εφικτή οικογένεια κι αυτό το γνώριζαν οι «ανιχνευτές» ευθύς εξ αρχής. Γνώριζαν ότι όταν εκείνοι εισχωρούσαν στην καρδιά του σκοταδιού θα έμειναν απροστάτευτοι και μόνοι, γιατί ήταν αδύνατο για μας τους αγγέλους να χαμηλώσουμε τόσο πολύ την συχνότητά μας και να είμαστε μαζί τους. Κι εκείνες τις στιγμές «ανησυχούσαμε» κι εμείς μήπως χαθούν. Και είναι αλήθεια ότι αυτούς τους κινδύνους τους γνώριζαν από πριν, αλλά ρισκάρισαν. Γνώριζαν ότι μπορούσαν να χαθούν μέσα σ’ αυτές τις ιδιαίτερα πολύπλοκες και περίπλοκες, ανισόρροπες ενέργειες που πήγαν να παραλάβουν, για να τις μεταφέρουν στην συνέχεια σε σας να τις διαχειριστείτε και να τις ισορροπήσετε όλοι μαζί.
      Οι ανιχνευτές έφερναν σε σας να επεξεργαστείτε ενέργειες του σκοταδιού, του ελέγχου, του ελέγχου και της εξουσίας, του φόβου, του δόλου και της εξαπάτησης, της κακοποίησης, της χειραγώγησης, της παραίσθησης (ναρκωτικά, ψυχοφάρμακα) κ.λ.π. και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Για να το κάνουν αυτό έπρεπε να μπουν οι ίδιοι μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι και να παίξουν τον ίδιο ρόλο μ’ αυτές τις ενέργειες. Και δεν ήταν δύσκολο να παραλάβουν αυτές τις ενέργειες οικογένεια, καθώς αυτές οι ενέργειες δεν είναι ιδιαίτερα ευφυείς και το μόνο που θέλουν είναι ο έλεγχος, η εξουσία και η δύναμη. Πιστεύοντας λοιπόν αυτές οι ενέργειες ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο του εαυτού, ήταν πολύ εύκολο ν’ ακολουθήσουν τους «ανιχνευτές». Το δύσκολο για τους ανιχνευτές ήταν ότι αυτές οι ενέργειες μπορούσαν να πάρουν πράγματι τον έλεγχο του εαυτού τους και να τους παρασύρουν στα δικά τους σκοτάδια.

Οι «ανιχνευτές» οικογένεια, αλλά και όλοι σας δουλέψατε και στο «φυσικό επίπεδο της τρίτης διάστασης, και στα αστρικά πεδία της τέταρτης διάστασης. Έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει εκκαθάριση του αστρικού σας κόσμου απ’ αυτές τις ενέργειες, για να προχωρήσει η ανθρωπότητα. Γιατί καθώς οι άνθρωποι «πεθαίνουν» και κάνουν την μετάβαση από την τρίτη διάσταση, πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα αστρικά πεδία, ανάλογα με τα πιστεύω και τα συστήματα πεποιθήσεων που έχουν. Εκεί λοιπόν αυτές οι ιδιαίτερα ανισόρροπες ενέργειες παραπλανούσαν πάρα πολλές ανθρώπινες ψυχές και πολλές φορές κατάφερναν να τις εγκλωβίσουν και δεν τους επέτρεπαν να κάνουν την μετάβασή τους στις αγγελικές σφαίρες. Μ’ αυτό τον τρόπο καθυστερούσαν πάρα πολύ την εξέλιξη. Την εργασία στα αστρικά πεδία την κάνατε την ώρα του ύπνου σας, γιατί φυσικά δεν μπορούσατε να πάτε εκεί με το φυσικό σας σώμα.
      Ευτυχώς όμως οικογένεια ελάχιστοι είναι αυτοί που χάθηκαν από τους «ανιχνευτές» σας, αλλά κι αυτούς τώρα με μεγάλη μας χαρά τους βλέπουμε να επανέρχονται. Μελετήσατε και οργανώσατε τόσο καλά το θεϊκό σας σχέδιο, ώστε βάλατε δικλείδες ασφαλείας. Δηλαδή εάν χάνατε κάποιους από τους «ανιχνευτές» σας σχεδιάσατε να πάτε κι εσείς μέσα να τους βρείτε και να τους επαναφέρετε. Και το κάνατε κι αυτό «οικογένεια», το κάνατε και αυτό, αλλά και τι δεν κάνατε. Όταν βλέπατε κάποιες στιγμές ότι το θεϊκό σας σχέδιο δεν προχωρούσε όπως θα θέλατε, κάνατε ξανά και ξανά και ξανά συνεχώς αναπροσαρμογές.
      Πολλές φορές σας προκαλεί εντύπωση που σας θαυμάζουμε τόσο πολύ, αλλά εμείς γνωρίζουμε τι κάνατε και τι καταφέρατε. Και εάν μέχρι τώρα δεν σας λέγαμε πολλές  λεπτομέρειες γι’ αυτό το κομμάτι της εργασία σας, ήταν για να μην τρομάξει ο ανθρώπινος εαυτός σας και φοβηθεί. Γιατί πράγματι η ανθρώπινη πτυχή σας δεν μπορεί να τα συλλάβει όλα αυτά, την στιγμή μάλιστα που κουβαλάει ακόμα κάποιους από τους δικούς της προσωπικούς φόβους.

Αγαπημένοι μου αρχιτεχνίτες και πολυτεχνίτες, αγαπημένοι μου δημιουργοί, τώρα όπως γνωρίζετε τα καταφέρατε, τώρα όπως γνωρίζετε αποφοιτήσατε και είστε Θεοί επίσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Γης, οι πρώτοι ανθρώπινοι άγγελοι, οι οποίοι απελευθέρωσαν πλήρως τον εαυτό τους από την διττότητα, περπατάνε πάνω στον πλανήτη.
      Είστε τα «Πρότυπα» για όλους τους ανθρώπινους αγγέλους και είστε οι δάσκαλοι της Νέας συνείδησης. Είστε αυτοί που θα βοηθήσουν τους καινούργιους αγγέλους να κάνουν με την σειρά τους την δική τους εργασία και ν’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους από την διττότητα, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.
      Κι εδώ θέλουμε να μιλήσουμε λίγο και για τον δικό μας ρόλο, για τον ρόλο των Αγγέλων και των αναληφθέντων δασκάλων, τον ρόλο που έπαιξε η πνευματική σας οικογένεια από την άλλη πλευρά του πέπλου. Βρισκόμαστε συνέχεια κοντά σας από την αρχή και για όλο αυτό το διάστημα που εσείς δουλεύετε για να εξελίξετε τον εαυτό σας, εμείς σας δίνουμε πληροφορίες από την Πηγή, από την Εστία σας, σας θυμίζουμε συνεχώς «ποιοι είστε», σας καθοδηγούμε και σας ενδυναμώνουμε, χωρίς να παρεμβαίνουμε στην εξέλιξή σας.

Αγαπημένοι μας, τώρα που είστε οι δάσκαλοι και καλείστε να παίξετε εσείς αυτό το ρόλο, εμείς θα κάνουμε ένα βήμα πίσω. Δεν μας χρειάζεστε πια, γιατί μέσα σας έχετε ενεργοποιήσει την θεϊκότητά σας, έχετε ενεργοποιήσει τον άγγελο που είστε και μπορείτε να έχετε όλη την πληροφόρηση κατ’ ευθείαν από τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να στρέφετε άλλο την προσοχή σας έξω από τον εαυτό σας, ακόμα κι αν πρόκειται για μας.
      Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σας λέμε, γιατί δεν αρκεί μόνο να φέρετε μέσα σας το Θεό που είστε, χρειάζεται να δουλέψετε με την θεϊκότητά σας και να εμπειραθείτε με την θεϊκότητά σας, γιατί διαφορετικά ο Θεός που είστε μένει απλώς παρατηρητής. Είναι πάντα δική σας η απόφαση και η επιλογή να δώσετε την άδεια και να παραδώσετε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του εαυτού σας στην θεϊκότητά σας. Ο Θεός-Θεά που είστε είναι ο αληθινός, είναι ο αιώνιος εαυτός σας. Είναι η ουσία σας και είναι η αγάπη. Γι’ αυτό στρέψτε ολοκληρωτικά την προσοχή σας στην θεϊκότητά σας. Να τον αναγνωρίζετε, να τον θυμάστε «είμαι αυτό που είμαι» και να τον εμπιστεύεστε απεριόριστα!
      Θέλουμε επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι θα έρθουν κοντά σας πολλές νέες ενέργειες. Είναι ενέργειες- δάσκαλοι από την Εστία σας και από άλλους πλανήτες που συμφωνήσατε να συν-εργαστείτε. Θα υπάρξει ανταλλαγή. Εκείνοι θα σας φέρουν τα δικά τους δώρα κι εσείς θα τους δώσετε σαν δάσκαλοι της Νέας συνείδησης στη Γη την πείρα σας και την σοφία σας, για να την μεταφέρουν και στους «δικούς τους» αγγέλους.

Θα υπάρξουν κι εκείνοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν ή από περιέργεια ή προσπαθώντας να κλέψουν από σας. Δεν κινδυνεύετε αγαπημένοι μας, δεν κινδυνεύετε. Γιατί καθώς εσείς έχετε ισορροπήσει ενεργειακά κι έχετε σταθεροποιήσει την συχνότητάς σας, είστε οι φύλακες της συχνότητας του φωτός και της αγάπης. Εκείνοι δεν μπορούν να σας βλάψουν με κανένα τρόπο, γιατί έχετε διαφορετικές συχνότητες και λειτουργείτε σε διαφορετικές συχνότητες!
       Μπορούν να σας κλέψουν ενέργεια και να σας παραπλανήσουν μόνον εάν εσείς τους το επιτρέψετε, δηλαδή όταν εσείς χαμηλώνετε την δόνησή σας και πιστεύετε ότι μπορούν να σας βλάψουν και επιτρέψετε σε κάποια πτυχή του φόβου σας, την οποία ακόμα δεν έχετε αφομοιώσει να πάρει τον έλεγχο του εαυτού σας. Σ’ αυτή την περίπτωση πάρτε βαθιά αναπνοή και συνδεθείτε αμέσως με τον θεϊκό σας εαυτό!
      Αυτός  ήταν για μας ένας ακόμα λόγος που σας προστατεύαμε μέχρι τώρα από κάθε είδους τέτοιες ενέργειες που σας πλησίαζαν. Γιατί όσο εσείς δουλεύατε με τις εμπειρίες σας και μέχρι να ξεκαθαρίσετε με όλα σας τα θέματα, η δόνησή σας πολλές φορές έπεφτε πολύ χαμηλά.

Κι αυτή η προστασία από την Πνευματική σας οικογένεια ισχύει για όλους τους ανθρώπινους αγγέλους που δουλεύουν για να εξελίξουν τον εαυτό τους. Από την στιγμή που θα εκφράσουν την πρόθεσή τους να εξελιχθούν, αυτόματα μπαίνουν σε μια ιδιαίτερη προστασία από το Πνεύμα. Κι αυτή είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ μας, πριν ακόμα ενσαρκωθείτε, γιατί διαφορετικά δεν έχουμε το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε στην ελεύθερη βούλησή σας!
Αγαπημένοι μας δημιουργοί θέλουμε να ξεδιπλώσετε ολοκληρωτικά το δικό σας δυναμικό και να ζήσετε το όνειρό σας. Να ζήσετε την πραγματικότητα που θέλετε για σας μέσα στην ελευθερία που είναι αγάπη, μέσα στην ολοκλήρωση και στη χαρά. Δουλέψτε με τον θεϊκό σας εαυτό. Ζήστε την κάθε εμπειρία σας μαζί του και απολαύστε το κάθε τι πάνω στον πλανήτη. Ο Θεός που είστε είναι «εσύ» και είναι η αθάνατη, η αιώνια ύπαρξή σας! Μην προστρέχετε πια σε μας, ειλικρινά δεν μας χρειάζεστε πια με τον τρόπο που εσείς πιστεύετε ότι μας χρειάζεστε. Αφεθείτε στην θεϊκότητά σας, μείνετε στο τώρα σας και επιτρέψτε στον Θεό που είστε να σας οδηγεί.
      Και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, οι οποίοι θα έρχονται κοντά σας για να τους βοηθήσετε, εξηγείστε τους τι συμβαίνει με τις ενέργειες, αλλά να είστε προσεκτικοί μαζί τους και να μην παρεμβαίνετε στην εξέλιξή τους, γιατί δεν τους βοηθάτε μ’ αυτόν τον τρόπο. Είπαμε κανένας δεν μπορεί να το κάνει για τον άλλον! Και ο δικός σας ρόλος είναι να τους σπρώχνετε να δουλέψουν με τον εαυτό τους, να δουλέψουν με την θεϊκότητά τους. Μόνον έτσι θ’ απελευθερώσουν τον εαυτό τους!

Αγαπημένοι μας δάσκαλοι, μια καινούργια εποχή ξεκινάει για σας, για όλη την ανθρωπότητα, για την Γη και για ολόκληρο το Σύμπαν!
      Το πιστεύαμε  ότι θα γινόταν έτσι, γιατί πιστεύαμε σε σας, αλλά εσείς ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μας! Και τώρα που φτάσαμε εδώ επιτρέψτε στο Θεό που είστε να περπατάει πάνω στη Γη και επεκταθείτε. Βρείτε καινούργιους και διαφορετικούς τρόπους να παίξετε με την συνείδηση. Κάντε τα όλα και παίξτε όλους τους ρόλους. Ξεδιπλώστε όλα τα ταλέντα σας και εκμεταλλευθείτε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις δυνατότητές σας, γιατί είναι απεριόριστες. Αγαπημένοι μας, μην χάσετε καμία ευκαιρία! Παίξτε, γελάστε, χαρείτε!! Ξαναθυμηθείτε το χιούμορ σας και απολαύστε το, γιατί ο εαυτός σας τα αξίζει και τα δικαιούται όλα!
      Εμείς είμαστε πάντα κοντά σας και θα είμαστε, αλλά για όσους είστε οι δάσκαλοι, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορούμε να είμαστε κοντά σας να σας αγαπάμε και να σας καμαρώνουμε. Τώρα την σκυτάλη την κρατάτε εσείς! Αγαπημένοι μας είμαστε  η οικογένειά σας, είμαστε τ’ αδέρφια σας και είμαστε περήφανοι για σας!
«Εγώ Είμαι» ο Αρχάγγελος Μιχαήλ!

Η άσκηση του μήνα.
Να θυμάστε όσο πιο συχνά μπορείτε «ποιοι είστε»! Από το πρωί που ξυπνάτε, έως το βράδυ πριν κλείσετε τα μάτια σας, θυμηθείτε ότι είστε Θεοί επίσης! Θυμηθείτε ότι «είμαι αυτό που είμαι»!
Όταν κατά την διάρκεια της μέρας, σας παρασύρει το μυαλό και η διττότητα και το ξεχνάτε, δεν πειράζει, αποδεχτείτε τον εαυτό σας και επανέρθετε αμέσως μόλις το θυμηθείτε! Το σημαντικό είναι να έχετε την πρόθεση, γιατί όταν έχετε την πρόθεση, τότε στρέφετε όλο και πιο συχνά την προσοχή σας σ’ αυτό! «Εγώ είμαι και είμαι αυτό που είμαι»!

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email