“Δημιουργείστε την δική σας πραγματικότητα!” Κουτχούμι, Ι. Χριστός, Αρχ. Μιχαήλ

Δημιουργείστε την δική σας πραγματικότητα!

Κουτχούμι, Ι. Χριστός, Αρχάγγελος Μιχαήλ & Καίτη Τσώλη

Νάμαστε και πάλι εδώ μαζί σας οικογένεια! Όπως βλέπετε δεν μπορούμε κι εμείς να σας αποχωριστούμε, αλλά κι εσείς παρόλο που είναι καλοκαίρι, το βράδυ όταν επιστρέφετε στο σπίτι, μας αποζητάτε και ανοίγετε τους υπολογιστές σας, για να δείτε εάν σας έχουμε κάποια ενδιαφέροντα μηνύματα! Ε, λοιπόν σας έχουμε πράγματι πολύ ενδιαφέροντα μηνύματα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτά που θα σας πούμε, είναι ακριβώς αυτά που θέλετε και είστε έτοιμοι ν’ ακούσετε σ’ αυτήν την μαγική στιγμή του τώρα σας, που ζείτε πάνω στον πλανήτη Γη!
      Σας μιλώ εκ μέρους της πνευματικής μας οικογένειας, εγώ ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί μου σήμερα είναι όπως πάντα η ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ και του Άγιου Γερμανού, αλλά κοντά μας επίσης βρίσκεται για να στηρίξει με την ενέργειά του αυτήν την δημιουργική επικοινωνία μας και ο πολύ αγαπημένος σας Ιησούς Χριστός. Σας αγκαλιάζουμε με την ενέργειά μας και την αγάπη μας και είναι πάντοτε τιμή μας να είμαστε κοντά σας και να συνομιλούμε μαζί σας οικογένεια.
      Σήμερα δεν θα σας μιλήσουμε τόσο πολύ για καινούργια πράγματα. Θέλουμε περισσότερο να σας υπενθυμίσουμε, ότι αυτή  είναι η κατάλληλη στιγμή για σας ν’ αρχίσετε να δημιουργείτε και να κάνετε αυτό που ήρθατε να κάνετε πάνω στον πλανήτη Γη. Διαχειριστήκατε και μετασχηματίσατε πολλές ενέργειες μέχρι σήμερα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ αλλάξετε στάση απέναντι στον εαυτό σας και στη ζωή σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να κινήσετε την ενέργεια μ’ έναν άλλον διαφορετικό και περισσότερο υγιή τρόπο, απ’ αυτόν που το κάνατε μέχρι σήμερα. Εξαρτάται πάντα από σας οικογένειά μας, εξαρτάται πάντα από σας, γιατί όπως σας είπε και ο Τοβίας, εσείς είστε «οι κινούντες την ενέργεια»!
       Αρχικά όμως εκείνο που σας προτείνουμε και είναι αυτό που θέλει και ο εαυτός σας, είναι να σταματήσετε εδώ για μια στιγμή. Σταματήστε για μια στιγμή και πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κοιτάξτε για λίγο, για πολύ λίγο την εσωτερική σας πορεία μέχρι σήμερα. Δείτε με πόση μεγάλη  σοφία και αγάπη, σας οδήγησε ο εαυτός σας μέχρι εδώ. Δείτε ότι όλες οι εμπειρίες που ζήσατε μέχρι σήμερα, ήταν ακριβώς οι απόλυτα κατάλληλες εμπειρίες, οι οποίες έπρεπε να βιωθούν από σας, για να σας οδηγήσουν εκεί ακριβώς που θέλατε και θέλετε να πάτε.
       Κι απ’ αυτή την θέση της σύντομης ανασκόπησης, αποδεχθείτε την καταλληλότητα της κάθε εμπειρίας σας, της κάθε πρόκλησης που ζήσατε, χωρίς κριτική, χωρίς ενοχές και χωρίς να  τις χρωματίζετε με οποιοδήποτε τρόπο και τιμήστε τον εαυτό σας για όλα. Γιατί όλα ήταν πολύ σοφά σχεδιασμένα και τα δημιουργήσατε εσείς. Και σ’ αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνη (αν δεν το έχετε κάνει), για όλα όσα βιώσατε, σε όλα όσα έχετε εμπειραθεί μέχρι αυτή την στιγμή και ν’ αναγνωρίσετε στον εαυτό σας, ότι «είναι αυτό που είναι» και είναι Θεός δημιουργός!

Και είμαστε ακριβώς εδώ οικογένεια. Αναπνεύστε ξανά και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε ξανά  ότι είστε δημιουργοί και ανά πάσα στιγμή εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε για σας, ακριβώς αυτά που θέλετε να βιώσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε για σας και να ζήσετε με χαρά πάνω στον πλανήτη, οποιαδήποτε πραγματικότητα σας αρέσει.
       Ας παραμείνουμε συνειδητά στο «εδώ και τώρα», νιώθοντας ότι είμαστε Θεοί επίσης. Και σ’ αυτή την θέση, σ’ αυτή την θέση της εγρήγορσης σκεφθείτε και νιώστε, πως θα θέλατε να είναι η ζωή σας: Ποια θα θέλατε να είναι η πραγματικότητά σας; Και αφού βεβαιωθείτε πάρτε πάλι μια βαθιά αναπνοή και κάνετε τις επιλογές σας. Κάνετε όσες επιλογές θέλετε. Δεν χρειάζεται να τσιγκουνεύεστε, γιατί το Πνεύμα ποτέ δεν τσιγκουνεύεται!
     Κι αφού κάνετε τις επιλογές σας, για όλα όσα θέλετε να δημιουργήσετε, στην συνέχεια παραδώστε τα στο Πνεύμα σας και εμπιστευτείτε, χωρίς να μείνετε κολημμένοι σ’ αυτά και χωρίς να τα σκέφτεστε. Εδώ όμως υπάρχουν κάποια θέματα για να δείτε, γιατί θα χρειαστεί ν’ αλλάξετε στάση απέναντι στον εαυτό σας, αλλά θα χρειαστεί ν’ αλλάξετε και αντίληψη, για το πώς εσείς βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα πάντα γύρω σας. Είναι όμως εύκολο οικογένεια, αλήθεια είναι εύκολο και θα το κάνουμε μαζί με τον πλέον εύκολο τρόπο.

Απ’ αυτή την στιγμή και μετά συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας, σαν οτιδήποτε ποτέ θελήσατε να έχετε στην ζωή σας, υπάρχει ήδη. Αρχικά νιώστε ότι είστε πλήρεις. Και νιώστε ότι οτιδήποτε εσείς χρειάζεστε υπάρχει ήδη στην ζωή σας. Δεν περιμένετε να έρθει, δεν λέτε καν θα μου το δώσει ο εαυτός μου, γιατί έτσι το μεταθέτετε στο μέλλον και γνωρίζετε ότι στον αληθινό συμπαντικό χρόνο δεν υπάρχει μέλλον. Υπάρχει μόνον το τώρα. Οι δημιουργικές δυνάμεις λειτουργούν μόνο στο τώρα σας. Βγείτε λοιπόν από όλα τα τρυπάκια της αυτολύπησης και συμπεριφερθείτε σαν να τα έχετε ήδη όλα στην κατοχή σας. Οι δημιουργικές σας δυνάμεις από την στιγμή που εσείς κάνετε μια επιλογή ανταποκρίνονται άμεσα. Εσείς είστε αυτοί που τα εμποδίζετε να έρθουν στην ζωή σας και στην πραγματικότητά σας, γιατί εστιάζεστε στις ελλείψεις σας.
      Έτσι κι αλλιώς το μόνο αληθινό είναι ο εαυτός σας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δημιουργίες σας κι εσείς είστε οι δημιουργοί. Δημιουργείτε και ξεδημιουργείτε συνεχώς. Εξαρτάται λοιπόν καθαρά από σας! Γιατί τροφοδοτείτε με ενέργεια συνεχώς τις ελλείψεις σας και δεν τροφοδοτείτε την αφθονία σας; Έχει να κάνει καθαρά με το που έχετε στραμμένη την προσοχή σας. Εάν εσείς σκέφτεστε και ανησυχείτε συνεχώς για το πώς θα επιβιώσετε και τι θα γίνει αύριο στην ζωή σας, τότε αυτή την πραγματικότητα δημιουργείτε για σας. Το Σύμπαν σέβεται απόλυτα τις σκέψεις σας και ανταποκρίνεται σε αυτό που εσείς εκπέμπετε ενεργειακά. Γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να φύγετε απ’ όλα τα τρυπάκια της αυτολύπησης και της μιζέριας.
      Δηλαδή εάν θέλετε την αφθονία σας, συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας σαν να την έχετε ήδη, σαν να υπάρχει ήδη στην ζωή σας. Σταματήστε να το αναβάλετε λέγοντας ότι ο εαυτός σας θα το κάνει αύριο για σας. Γιατί ακόμα και μ’ αυτόν τον τρόπο, νιώθετε ελλιπείς και περιμένετε να συμβεί αύριο το θαύμα. Αλλά το θαύμα είστε εσείς οι ίδιοι οικογένεια. Είναι σαν να λέτε «μου λείπει, αλλά θα το έχω αύριο», οπότε πάλι τροφοδοτείτε μ’ ενέργεια την έλλειψή σας.

Σκεφτείτε ότι ήδη υπάρχει. Είναι σημαντικό να νιώθετε πλήρεις στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Να μην νιώθετε καμία έλλειψη για τον εαυτό σας και αυτό μόνον εσείς μπορείτε να το κάνετε. Είστε μέσα στην αφθονία και βιώνετε την αφθονία. Θέλουμε σ’ αυτό που σας προτείνουμε να ανταποκριθείτε περισσότερο με το συναίσθημα και όχι  επιφανειακά μόνο με την σκέψη. Γιατί μόνο διανοητικά δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητές σας, δεν μπορείτε να βάλετε σε κίνηση την δημιουργική σας ενέργεια. Γι’ αυτό νιώστε το οικογένεια, νιώστε το, νιώστε ότι  έχετε αφθονία, χωρίς να κοιτάζετε το άδειο σας πορτοφόλι. Έτσι κι αλλιώς το γνωρίζετε ότι όλα είναι ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το παίζετε πάνω στη Γη. Εμείς απλά σας προτείνουμε ν’ αλλάξετε τον ρόλο σας σ’ αυτό το παιχνίδι. Να παίξετε έναν καινούργιο, ευχάριστο και διασκεδαστικό ρόλο, ο οποίος μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στην ζωή σας.
      Αυτός ο καινούργιος ρόλος θα σας κρατάει περισσότερο συνειδητούς, θα είστε σε εγρήγορση και θα είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τον εαυτό σας, με την θεϊκότητά σας. Θα νιώσετε συνειδητά ότι είστε δημιουργοί. Η προσοχή σας θα εστιάζεται στο τώρα σας και στην αφθονία σας. Και όπως πολλές φορές σας έχουμε πει, εκεί που βρίσκετε η προσοχή σας, εκεί βρίσκετε και η ενέργειά σας, εκεί τοποθετείτε και την ενέργειά σας.
      Φυσικά και θα υπάρχουν και οι στιγμές όπου το μυαλό και ο ιός της αμφιβολίας (γιατί είναι ιός), θα μπαίνουν στη μέση. Μην δυσανασχετείτε μ’ αυτό και μην κριτικάρετε τον εαυτό σας κάθε φορά που θα συμβαίνει. Ο Ιησούς σας προτείνει υπομονή και αποδοχή. Γιατί όσο περισσότερο εσείς αποδέχεστε, τότε όλο και πιο σπάνια θα μπαίνετε σ’ αυτή την κατάσταση της αμφισβήτησης. Απλά αποδεχθείτε, απλά αποδεχθείτε την ανθρώπινη πτυχή σας, η οποία έμαθε και συνήθισε να λειτουργεί έτσι. Αποδεχθείτε την, αγαπήστε την και επανέρθετε ξανά στην καινούργια σας πραγματικότητα. Η αφθονία σας υπάρχει ήδη και μιλάμε για την αφθονία σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και όχι μόνο όσον αφορά τα χρήματα. Η αφθονία σας υπάρχει και είναι γεγονός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την φέρετε στην πραγματικότητά σας και να την απολαύσετε.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας, αποσύρετε την προσοχή σας από το πρόβλημά σας και νιώστε απόλυτα υγιείς.
       Αν νιώθετε μόνοι και θέλετε ένα σύντροφο, νιώστε επίσης ότι αυτός ο σύντροφος υπάρχει ήδη και θα τον συναντήσετε. Μην σκέφτεστε όμως συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί πρώτον δεν έχετε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε στην ενέργεια και στην θέληση άλλων ανθρώπων και δεύτερον ο εαυτός σας γνωρίζει πολύ καλύτερα ποιος σύντροφος  είναι αυτός που σας ταιριάζει και θα σας δώσει χαρά. Γι’ αυτό απελευθερώστε τον εαυτό σας από προσκολλήσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
       Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, γενικά δεν θα παρεμβαίνετε στην ενέργεια και στην θέληση των άλλων ανθρώπινων αγγέλων, γιατί διαφορετικά δημιουργείτε προσδοκίες και όταν στην συνέχεια βλέπετε τις προσδοκίες σας να πέφτουν κάτω, απογοητεύεστε πάρα πολύ κι αυτό έχει γίνει σε πολλούς από σας, πολλές φορές. Γι’ αυτό λοιπόν ήτοι πρόκειται για σχέση, ήτοι πρόκειται για φιλία ή συνεργασία, ήτοι πρόκειται ακόμα και για την ανθρώπινη οικογένειά σας, μόνον αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι κι εκείνοι θέλουν τα ίδια που θέλετε κι εσείς, τότε μόνον προχωράτε  και με την πρόθεση να γίνεται, ότι γίνεται για το ανώτερο καλό όλων σας.

Χρειάζεται απόλυτος σεβασμός στην θέληση και στην  ελευθερία, όλων των ανθρώπινων αγγέλων που μαγνητίζετε κοντά σας και αλληλεπιδράτε ενεργειακά μαζί τους. Εάν δεν το κάνετε είναι βέβαιο, ότι θα απογοητευτείτε. Αφήστε το κι αυτό μ’ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Εμπιστεύεστε πάντα και μόνο τον εαυτό σας και είναι η ώρα που και ο εαυτός σας δεν θέλει να συμβιβάζεστε. Γι’ αυτό θ’ αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σας και σε επίπεδο σχέσεων!
       Αποδεχόμαστε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους, όλοι είμαστε το Πνεύμα και τιμάμε την διαφορετικότητά τους χωρίς να τους κρίνουμε, αλλά δεν χρειάζεται να υποχρεώνουμε τον εαυτό μας να κάνει παρέα και να συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν ταιριάζει και δεν θέλει. Γι’ αυτό κανένας συμβιβασμός! Φύγετε απ’ αυτήν την πεποίθηση, του «είμαι υποχρεωμένος» ή «έχω συμφέρον» ή θα «τους στεναχωρήσω» και άλλες παρόμοιες πεποιθήσεις και δώστε στον εαυτό σας τις σχέσεις που σας ταιριάζουν και σας δίνουν μόνον αγάπη και χαρά! Αφεθείτε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να φέρει κοντά σας, αυτούς τους ανθρώπινους αγγέλους που θα συν-δημιουργείτε και θα συν-υπάρχετε μαζί τους μέσα στην ενότητα, στην αγάπη και στην χαρά.
Και προτείνουμε αγαπημένοι μας μια σημαντική άσκηση για τους  επόμενους δυο μήνες.

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ζητήστε καθοδήγηση και έμπνευση από την θεϊκότητά σας και γράψτε σε μια κόλλα χαρτί, το ομορφότερο σενάριο για την πραγματικότητα που θέλετε να ζήσετε. Να είστε ξεκάθαροι μ’ αυτό που θέλετε να συν-δημιουργήσετε με το Πνεύμα. Δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες, αφήστε τις λεπτομέρειες στο Πνεύμα σας και κυρίως δεν θα συμπεριλάβετε στην λίστα σας αυτά που δεν θέλετε. Γιατί από την στιγμή που εσείς θ’ αλλάξετε στάση, θ’ αλλάξετε και θ’ ανεβάσετε και την συχνότητά σας κι όλα όσα δεν θέλετε και όλα όσα δεν ταιριάζουν με την συχνότητά σας, θ’ απομακρυνθούν από την ενέργειά σας.
       Και αφού γράψετε το σενάριο της πραγματικότητας που θέλετε να ζήσετε, στην συνέχεια μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας και νιώστε τον εαυτό σας. Νιώστε την αγάπη για τον εαυτό σας και νιώστε την αγάπη του εαυτού σας για σας. Είναι πολύ σημαντικό οικογένειά μας, γιατί η αγάπη είναι η ύψιστη δημιουργός δύναμης. Αγάπη σημαίνει δημιουργία και η ουσία σας είναι αγάπη και ναι, είστε αγάπη αγαπημένοι μας και όλες οι δημιουργίες σας γίνονται από αγάπη και για την αγάπη του εαυτού σας, ποτέ να μην το ξεχνάτε αυτό και ότι κάνετε, ότι δημιουργείτε νιώστε την αγάπη της ύπαρξής σας, νιώστε την αγάπη του δημιουργού!
       Μετά πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και διαβάστε το σενάριο που γράψατε με δυνατή φωνή. Είναι όμορφο ν’ ακούτε την φωνή σας και να την ακούει και το Πνεύμα σας. Κι αφού ολοκληρώσετε με το διάβασμα, βάλτε το χαρτί που γράψατε, όλα όσα γράψατε, βάλτε το σ’ ένα συρτάρι και μην ασχοληθείτε άλλο μ’ αυτό. Δεν το σκέφτεστε άλλο, δεν σκέφτεστε καν το αποτέλεσμα και δεν το αναλύετε. Μόνο νιώστε! Νιώστε την πληρότητά σας και  μπείτε μέσα στο δικό σας σενάριο και παίξτε τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Παίξτε με τέτοιον τρόπο σαν να υπάρχουν ήδη όλα, όσα ποτέ θελήσατε, στην ζωή σας. Αλλά νιώστε οικογένειά μας, νιώστε την πληρότητα του εαυτού σας μέσα στην καρδιά σας, νιώστε την σε όλη σας την ύπαρξη και νιώστε την πολύ βαθιά μέσα στα κύτταρά σας.

Αρχικά θα υπάρξει αντίδραση από τους άλλους και η διττότητα θα σας προκαλεί. Αλλά εσείς μείνετε σταθεροί στο κέντρο σας και κρατείστε την ενεργειακή σας ισορροπία, ακόμα κι αν όλα όσα βλέπετε στην ζωή σας και γύρω σας ανατρέπονται. Όλες οι ανατροπές που θα συμβούν είναι γιατί η ενέργεια κινείται και την κινήσατε εσείς. Μην ανησυχείτε και δεν θα είναι τόσο φοβερό, γιατί κάνατε ήδη πολύ δουλειά μέχρι σήμερα με τον εαυτό σας.
       Μην επηρεάζεστε από την μαζική συνείδηση  και τις ειδήσεις. Σας λέμε ότι όλα αυτά δεν σας αφορούν, δεν έχουν να κάνουν με σας. Είπαμε ότι είστε δημιουργοί και υπάρχει μεγάλη αφθονία παντού για σας. Απλά εμπιστευθείτε, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και μόνον τον εαυτό σας, τίποτα άλλο έξω από σας!
        Γνωρίζετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας υπάρχει καταλληλότητα. Με την επίγνωση και την σοφία που σας διακρίνει αποδεχτείτε τα όλα ακριβώς όπως είναι και δεν χρειάζεται καν ν’ ασχοληθείτε άλλο με όλα αυτά. Και εάν εσείς κρατάτε την ενεργειακή σας ισορροπία, να είστε βέβαιοι, ότι αντί να επηρεάζουν εκείνοι εσάς, τους επηρεάζετε εσείς πολύ περισσότερο. Γιατί όπως γνωρίζετε ένας εργάτης του φωτός επηρεάζει πολλές χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στην ανισορροπία και στο σκοτάδι.

Μια υπέροχη άσκηση για το καλοκαίρι σας οικογένεια. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε πραγματικά στάση απέναντι στον εαυτό σας και στην ζωή σας και εάν είστε αποφασισμένοι να βγείτε από τα τρυπάκια της αυτολύπησης, να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θ’ αρχίσετε να βλέπετε πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Η πραγματικότητα που αρχικά θα βιώνετε με κάποιον τρόπο «φανταστικό» ας πούμε στη ζωή σας, να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα είναι η πραγματικότητά σας. Είναι πολύ απλό αυτό που σας προτείνουμε, νιώστε απ’ αυτήν την στιγμή πληρότητα σε όλα όσα θέλετε στην ζωή σας και αντί να τροφοδοτείτε με ενέργεια τις ελλείψεις σας, αρχίστε να τροφοδοτείτε με ενέργεια την αφθονία σας. Έχει να κάνει με το που έχετε στραμμένη την προσοχή σας και εξαρτάται μόνον από σας.
       Εάν νιώσετε ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το δοκιμάσετε, γιατί σας εμποδίζουν κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις, δεν χρειάζεται ν’ απογοητεύεστε, μπορείτε να το κάνετε αργότερα στον δικό σας χρόνο και οποιαδήποτε στιγμή εσείς νιώσετε έτοιμοι. Όπως ξέρετε όλα συμβαίνουν στο τώρα και δεν έχει σημασία ποια θα είναι η στιγμή που θα επιλέξετε να το κάνετε, γιατί από την στιγμή που δουλεύετε με τον εαυτό σας και για την εξέλιξή σας, αυτό θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!
      Εσείς είστε ο δημιουργός, εσείς είστε και ο πρωταγωνιστής του έργου σας και ζήστε το σαν να υπάρχει ήδη. Και υπάρχει οικογένειά μας, υπάρχει, αρκεί να το νιώσετε και να το πιστέψετε, υπάρχει αρκεί να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Το Πνεύμα σας, η θεϊκότητά σας, θέλει ν’ απολαμβάνετε την ζωή σας και να την χαίρεστε και πιστέψτε το αγαπημένοι μας, ότι αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς για σας, εμείς οι συνεργάτες σας, εμείς τ’ αδέρφια σας, εμείς η οικογένειά σας. Δώστε στον εαυτό σας, όλα όσα του στερήσατε μέχρι σήμερα και όλα όσα δικαιούται. Και τα δικαιούστε όλα! Και νιώστε επίσης ότι τα αξίζετε όλα! Αλλά μπορείτε να του τα δώσετε μόνο εσείς οικογένεια, μόνον εσείς, κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας! Δώστε λοιπόν την άδεια και επιτρέψτε σε όλες τις συμπαντικές συν-δημιουργικές δυνάμεις να δουλέψουν για σας και θα το κάνουν με μεγάλη τους χαρά.
      Νιώστε λοιπόν την πληρότητα μέσα σας, γιατί η αγάπη είναι πλήρης αγαπημένοι μου, η αγάπη είναι πλήρης! Το κομμάτιασμα του εαυτού σας και ο διαχωρισμός που νιώθετε από το Πνεύμα σας, είναι όλα μια ψευδαίσθηση. Γι’ αυτό απολαύστε και χαρείτε την κάθε στιγμή στην ζωή σας.
       Και νιώστε μας κι εμάς πολυαγαπημένοι μας, νιώστε μας κι εμάς μέσα στην καρδιά σας. Γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας, καθώς εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την αγάπη μας για σας! Είμαστε παντοτινά μαζί σας, γιατί είμαστε Ένα!
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email