«Ανάληψη και Ιερή Φλόγα της Ανάληψης» – Δάσκαλος Σέραπις

«Ανάληψη και Ιερή Φλόγα της Ανάληψης»

Δάσκαλος Σέραπις &  Καίτη Τσώλη, Θάσος 23/05/2010

Γειά σας οικογένεια, εγώ είμαι αυτό που είμαι, πολυαγαπημένοι μου! Είμαι ο δάσκαλος Σέραπις, ο Σέραπις Μπέυ όπως με αποκαλείτε και είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ και συνομιλώ μαζί σας. Είμαι ένας από σας και περπάτησα πολλές φορές μαζί σας σε τούτα τα ελληνικά χώματα και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι σήμερα κοντά σας.
      Θα μιλήσουμε σήμερα για ένα πολύ σημαντικό θέμα και είναι κατάλληλο να το συζητήσουμε εδώ στη Θάσο, κάτω και γύρω από την οποία βρίσκεται το Αιγαίο πέλαγος. Είναι ο κατάλληλος χώρος να συζητήσουμε γι’ αυτήν την τόσο σημαντική ενέργεια της ανάληψης και ν’ ανοίξουμε αυτή την ενέργεια εδώ, σ’ αυτό το μαγικό μέρος.
      Πολυαγαπημένοι μας, είμαστε πολλοί από την πνευματική σας οικογένεια εδώ μαζί σας. Είναι εδώ ο δάσκαλος Κρύων της μαγνητικής Υπηρεσίας, ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο αγαπημένος μου συνεργάτης Αρχάγγελος Γαβριήλ και όλοι μαζί έχουμε να σας πούμε σήμερα πολλά, πάρα πολλά και θα σας μεταφέρουμε σε σπουδαίες εποχές, σε εποχές που ζήσατε πολύ έντονα.
      Να σας εξηγήσουμε κατ’ αρχήν οικογένεια τι σημαίνει ανάληψη! Η ελληνική γλώσσα αποδίδει πλήρως την σημασία της κάθε έννοιας που χρησιμοποιούμε. Σας έχουμε πει ότι η ελληνική γλώσσα είναι μαγική και πάει πολύ παλιά πίσω και έχει βαθιά τις ρίζες της στους πνευματικούς κόσμους.

Η «ανάληψη» λοιπόν οικογένεια προέρχεται από το ρήμα αναλαμβάνω (χρον. επίρρημα ανα + το ρήμα λαμβάνω) που σημαίνει ξαναπαίρνω. Και ακριβώς αυτό κάνετε οικογένεια, ξαναπαίρνετε πίσω την Θεϊκότητά σας. Ξαναπαίρνετε πίσω την θεϊκότητά σας, διεκδικείτε την πλήρη απελευθέρωσή σας από την διττότητα και επιστρέφετε ξανά στην Εστία σας, επιστρέφετε πίσω στην Πηγή σας.
Πάντοτε ο στόχος σας από όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, ήταν να επιστρέψετε πίσω στην Πηγή σας. Τώρα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν, γιατί τώρα με την Νέα Ενέργεια φέρατε την Εστία σας στη Γη, οπότε η  Πηγή  σας  βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεστε κι εσείς.
      Όμως οικογένεια μας για να  φτάσετε στην ανάληψη, πρέπει να έχετε τελειώσει με το παιχνίδι της Γης, πρέπει να έχετε απελευθερωθεί από την διττότητα.
Στην ανάληψη φτάνετε όταν έχετε διαχειριστεί την ενέργεια, την έχετε μετασχηματίσει, την έχετε μετουσιώσει κι έτσι έχετε περάσει στην πλήρη απελευθέρωση, χωρίς να υπάρχουν πλέον μαγνητικές ενέργειες, οι οποίες μπορούν να σας κρατάνε μέσα στην διττότητα. Γιατί μαγνητικές ενέργειες είναι όλες αυτές οι πεποιθήσεις, όλοι αυτοί οι περιορισμοί και όλα αυτά τα καρμικά υπόλοιπα που έχετε μέσα σας σαν ανθρώπινες οντότητες.
Έχετε μετασχηματίσει λοιπόν όλες αυτές τις μαγνητικές ενέργειες κι έχετε απελευθερώσει πλήρως την ύπαρξή σας και είστε πάλι μια θεϊκή οντότητα. Είστε δηλαδή καθαρά μια ηλεκτρική φύση και αφού το φωτεινό σας σώμα έχει απορροφήσει σταδιακά το βιολογικό σας σώμα, όπως θα συμβεί στην συνέχεια της πορεία σας, μπορείτε να φύγετε χωρίς ν’ αφήσετε οτιδήποτε στη Γη, οποιαδήποτε μαγνητική ενέργεια, η οποία μπορεί να σας τραβήξει ξανά πίσω.
      Εδώ πρέπει να σας πούμε πολυαγαπημένη μου οικογένεια, ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχε ελεύθερη βούληση σχετικά μ’ αυτό το θέμα, δεν υπήρχε έτσι όπως εσείς την εννοείτε τουλάχιστον, γιατί κάθε φορά που φεύγατε από την Γη, κάθε φορά που πεθαίνατε, αφήνατε πίσω σας πάντα κάτι που σας τραβούσε ξανά σε μια καινούργια ενσάρκωση. Ακόμα και η βιολογία σας, αυτό το σώμα που πέθαινε και το θάβατε, είναι ενέργειά σας και όπως παρέμεινε στη Γη, σας τράβαγε ξανά πίσω.

Ανάληψη λοιπόν σημαίνει ότι μπορώ να φύγω από τον πλανήτη, χωρίς να αφήσω και να υπάρχει οτιδήποτε, οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία θα με τραβήξει ξανά πίσω στη Γη. Ανάληψη σημαίνει ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου στη Γη, έχω απελευθερωθεί κι αν θέλω να επιστρέψω ξανά στη Γη, θα το κάνω μόνο από επιλογή μου!
      Εμείς οικογένεια τώρα στη Νέα ενέργεια κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα για σας. Μπορείτε να κάνετε  ένα είδος ανάληψης που την ονομάσαμε «μερική ανάληψη» και να περνάτε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, παραμένοντας πάντα στην ίδια βιολογία και σ’ αυτό το είδος της ανάληψης, σας βοηθάει η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης. Όταν κοιμάστε και καθώς εσείς περνάτε στις αγγελικές σφαίρες, εμείς σας καλούμε να πηγαίνετε στο αγιαστήριο της Ιερής Φλόγας και να περνάτε μέσα από την Ιερή Φλόγα της  Ανάληψης.
-Τι είναι όμως η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης Οικογένεια;
Η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης είναι καθαρό, λευκό, πρωτογενές Φως από την Πηγή σας! Την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης την πήρατε καθώς κατεβήκατε  στη Γη, από τους πρώτους χρόνους που ενσαρκωθήκατε. Τότε που εσείς δεν είχατε εφεύρει ακόμα αυτόν τον τρόπο του θανάτου και η βιολογία σας δεν είχε όλη αυτή την πυκνότητα που έχει τώρα, ας πούμε ότι η βιολογία σας ήταν πολύ περισσότερο αιθερική. Τότε λοιπόν καθώς η εξέλιξή σας γινόταν μ’ έναν πολύ πιο απλό και πολύ φυσικό τρόπο κι εσείς ήσασταν πιο αγνές και πιο αθώες υπάρξεις, όταν επιλέγατε να φύγετε από τον πλανήτη μετά από 500-700 και 800 χρόνια, απλά μπαίνατε μέσα στην Ιερή Φλόγα της Ανάληψης και κάνατε την μετάσταση. Ήταν τόσο απλό! Κι αυτό βέβαια οικογένεια κράτησε μέχρι την Λεμουρία, γιατί μετά στην εποχή της Ατλαντίδας άρχισε να χαλάει.

Ζήσατε συγκλονιστικές στιγμές στην Ατλαντίδα οικογένεια. Στην Ατλαντίδα καθώς η πυκνή ύλη, καθώς το σκοτάδι άρχισε να σας απορροφάει και καθώς δώσατε πολύ περισσότερο σημασία στο μυαλό σας και πολύ λιγότερη στην καρδιά σας, άρχισε να συγκρούεται το Φως με το σκοτάδι. Τότε εσείς δεν αναγνωρίζατε στο σκοτάδι ότι είναι ο εαυτός σας, για να το μετασχηματίσετε και να το αφομοιώσετε με τον τρόπο που το κάνετε τώρα, δεν υπήρχε αυτό τότε, δεν είχατε φτάσει σ’ αυτά τα επίπεδα της κατανόησης. Κι ενώ είχατε φτάσει πολιτισμικά πολύ ψηλά, εν τούτοις η ενέργεια έχασε την ισορροπία της.
      Κι έτσι φτάσαμε, γιατί όλοι φτάσαμε, όλοι ήμασταν εκεί κι εγώ ήμουν στην Ατλαντίδα ένας αρχιερέας, φύλακας της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης, φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν, όπου το Φως συγκρούσθηκε με το σκοτάδι. Ναι είναι αλήθεια, ότι πάρα πολλοί από την οικογένεια παρασύρθηκαν από το σκοτάδι, αλλά επίσης πολλοί εργάτες του φωτός δούλεψαν και έκαναν τότε ότι μπορούσαν για να σώσουν την κατάσταση.
      Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ προσπάθησε να κρατήσει τους εργάτες του φωτός με όλους τους τρόπους, για να μην παρασυρθούν από το σκοτάδι, δουλεύοντας ασταμάτητα με το Ιόχρουν φως, με την βιολετί ενέργεια.

Και μέσα στους Ναούς της Τιεν, με επικεφαλής αυτόν που σήμερα γνωρίζετε σαν δάσκαλο Τοβίας, τότε ήταν γνωστός με το όνομα Μιουρ, κάναμε μεγάλη εργασία οικογένεια, κάναμε ότι μπορούσαμε για να μην σβηστεί το Φως! Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και ότι το Φως θα υπερισχύσει στο σκοτάδι. Επικοινωνούσαμε και τότε με το Πνεύμα, με την Πνευματική μας οικογένεια.
-Και ποιος νομίζετε ότι μας μετέφερε τα μηνύματα και τις πληροφορίες του Πνεύματος οικογένεια;  Ο δάσκαλος της μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων! Ο δάσκαλος Κρύων τότε, όπως και τώρα, τότε, όπως και σήμερα!
       Και ήρθε αυτή η στιγμή που τότε στην Ατλαντίδα μας συγκλόνισε όλους πάρα πολύ βαθιά οικογένεια. Ήρθε η στιγμή όπου ο δάσκαλος Κρύων μας μετέφερε την είδηση ότι χάσαμε το παιχνίδι, η οικογένεια του φωτός έχασε το παιχνίδι, ότι δεν είναι πλέον κατάλληλο να συνεχίσουμε και ότι η Ατλαντίδα πρόκειται να καταποντισθεί. Και έπρεπε οπωσδήποτε, μα οπωσδήποτε να σώσουμε τις Ιερές Φλόγες του Φωτός!
      Οικογένεια το θυμάστε, το ξέρετε και το νιώθετε, είναι καταχωρημένο πολύ βαθιά μέσα στα κύτταρά σας και ήταν για όλους μας μια συγκλονιστική στιγμή. Αλλά η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν η στιγμή του αποχωρισμού μας, ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού μας.  

Εγώ ο δάσκαλος Σέραπις γνώριζα πολύ καλά  ότι ήταν Ιερός σκοπός να σώσω την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης, γιατί η ανθρωπότητα αύριο θα την χρειαστεί, γιατί η ανθρωπότητα σε μια τώρα στιγμή, σαν αυτή που ζείτε τώρα θα την χρειαστείτε, κι όμως ένιωσα μεγάλες ενοχές φεύγοντας κι αφήνοντάς σας πίσω μου κι εγώ και ο δάσκαλος Ιλλαρίων κι άλλοι δάσκαλοι που έπρεπε να σώσουμε τις Ιερές Φλόγες, νιώσαμε βαθιές ενοχές αφήνοντας πίσω μας την οικογένεια με επικεφαλής όπως σας είπαμε αυτή την μεγάλη Οντότητα που εσείς γνωρίζετε σαν Τοβίας. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή αποχαιρετισμού οικογένεια, όμως έπρεπε να γίνει, έπρεπε να γίνει! Ναυλώσαμε τις τριήρεις, με πλήρωμα φωτεινές οντότητες, φύλακες της  Ιερής φλόγας και μαζί με τον δάσκαλο Ιλλαρίων, αποφασίσαμε να οδηγήσουμε τα πλοία μας προς την Μεσόγειο.
Ο δάσκαλος Ιλλαρίων προσάραξε στην Κρήτη και όπως ήδη γνωρίζετε, έκτισε στην Κρήτη  έναν μεγαλοπρεπή Ναό της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας, του οποίου πιστό αντίγραφο κτίστηκε αργότερα «ο Παρθενώνας» στην Ακρόπολη των Αθηνών.

Εγώ έφτασα με το πλήρωμά μου στον ποταμό Νείλο! Και στο Λούξορ της Αιγύπτου έκτισα μέσα στην έρημο, έναν Ναό ολόιδιο με το Ναό της Ατλαντίδας. Είναι ένας Ναός απόλυτα τετραγωνισμένος. Εξωτερικά έχει 48 κολόνες και εσωτερικά έχει κι άλλους τετράγωνους Ναούς, ο ένας μέσα στον άλλον. Στο κέντρο κτίστηκε ο μικρότερος τετράγωνος Ναός κι εκεί βρίσκεται το αγιαστήριο, βρίσκεται ο βωμός που τοποθετήθηκε η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης. Οι τετράγωνοι εσωτερικοί Ναοί είναι επτά, όσες είναι και οι Κοσμικές Ακτίνες, με την διαφορά ότι η τέταρτη ακτίνα με την Ιερή φλόγα βρίσκεται στο κέντρο του Ναού.
      Εξωτερικά υπάρχει μια είσοδος και τους εσωτερικούς Ναούς τους ενώνει ένας διάδρομος ο οποίος οδηγεί στον εσωτερικό κεντρικό Ναό, στο αγιαστήριο. Πολλές φορές ενσαρκωθήκαμε οι ίδιες οντότητες που μετέφεραν την Ιερή Φλόγα και γίναμε οι φύλακες της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης, πάρα πολλές φορές.
      Βαθιά μέσα μου σαν οντότητα είχα πάντα αυτές τις ενοχές, καθώς τότε όπως σας είπα, άφησα στην Ατλαντίδα τον αγαπημένο μου Τοβίας και καθώς άφησα όλους εσάς να παραδοθείτε στις σκοτεινές δυνάμεις και να θανατωθείτε. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω εύκολα οικογένεια και μέσα μου χωρίς να το αντιλαμβάνομαι πάντα συνειδητά, όσο ήμουνα ενσαρκωμένος, κάθε φορά που ήμουνα ενσαρκωμένος, μέσα μου η ενέργεια είχε χάσει την ισορροπία της. Και τότε αποφάσισα και έκανα μια επιλογή μέσα από μια ενσάρκωση, για να ισορροπήσω την ενέργεια μέσα μου.

Ενσαρκώθηκα στην Ελλάδα, στην Σπάρτη. Εγώ ήμουν ο βασιλιάς της Σπάρτης ο Λεωνίδας, που πολέμησα τους Πέρσες παρέα με 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς και υπερασπίσθηκα ένα υψηλό ιδεώδες τότε. Στην ουσία για μένα οι Πέρσες εκπροσωπούσαν το σκοτάδι, γιατί ήρθαν να εισβάλουν και να αρπάξουν την πατρίδα μου και τότε ήταν πολύ υψηλό ιδανικό να υπερασπίζεσαι την πατρίδα σου. Φυσικά δεν είναι ακριβώς έτσι και τώρα γνωρίζετε πολύ καλά, ότι όλα είναι ο εαυτός μας. Όμως εκείνοι τότε ήρθαν να πάρουν αυτό που υπερασπιζόμουν και που για μένα ήταν το υψηλότερο ιδανικό και με τον θάνατό μου τότε κατάφερα να ισορροπήσω την ενέργεια, μ’ έναν παράλληλα όμοιο τρόπο σαν κι αυτόν του Τοβίας και όλων εσάς που παραδοθήκατε και θανατωθήκατε από τις σκοτεινές δυνάμεις τότε στην Ατλαντίδα. Έκτοτε περπάτησα κι άλλες φορές τα ελληνικά χώματα. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά οικογένεια, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά!
      Όμως για να πάμε ξανά πίσω στην Ιερή Φλόγα της Ανάληψης, στο αγιαστήριο σε παλιότερες εποχές, έφτανε κάποιος που προχωρούσε εξελεκτικά, αφού περνούσε πρώτα μέσα απ’ όλες τις κοσμικές ακτίνες. Έπρεπε κάποιος να καταφέρει ν’ απελευθερώσει τον εαυτό του και να ολοκληρώσει την πορεία του περνώντας μέσα και από τις επτά κοσμικές ακτίνες. Η 7η κοσμική ακτίνα, είναι αυτή της απελευθέρωσης και της ολοκλήρωσης και όταν μιλάμε για ολοκλήρωση στη Γη, εννοούμε πάντα όσον αφορά το παιχνίδι της Γης, όσον αφορά την διττότητα, γιατί η εξέλιξη δεν σταματάει πουθενά!
      Το αγιαστήριο λοιπόν της Ανάληψης ήταν ένα κέντρο μύησης και οι μαθητές για να φτάσουν μέχρι το αγιαστήριο, έπρεπε πραγματικά να δουλέψουν αποφασιστικά και σκληρά με τον εαυτό τους. Και πιστέψτε το οικογένεια τότε τα πράγματα δεν ήταν όπως είναι τώρα. Τώρα οι ενέργειες είναι έτοιμες και οι ίδιες οι ενέργειες σας βοηθούν και σας οδηγούν σε λύσεις. Και τώρα επίσης είστε πολλοί άγγελοι που κατεβήκατε και είστε  έμπειρες οντότητες. Γιατί πολλές οντότητες από σας που ενσαρκωθήκατε αυτήν την εποχή για να σώσετε τη Γη μας, για να προχωρήσετε τη Γη μας και ν’ ανεβάσετε την δόνησή της, ήσασταν ήδη έτοιμες και ολοκληρωμένες οντότητες πριν κατεβείτε, πολύ έμπειρες ψυχές, πολύ παλιές ψυχές.

Αποφασίστηκε λοιπόν από την Πνευματική σας οικογένεια, αυτήν την εποχή που εσείς πραγματοποιείτε την αλλαγή και κάνετε την μεγάλη μετάβαση, να δοθεί η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης ελεύθερα και να χρησιμοποιηθεί από την ανθρωπότητα, γιατί θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξή σας και στην ανάληψή σας. Καθώς εσείς την αναπνέετε σταδιακά αφομοιώνετε πλήρως το αστρικό σας σώμα, μετουσιώνετε πιο εύκολα το βιολογικό σας σώμα, ενώνετε τον εαυτό σας, όλες τις πτυχές σας, όλα τα κομμάτια σας και σαν μια ενωμένη, αυτόνομη και κυρίαρχη οντότητα απελευθερώνεστε πλήρως από το παιχνίδι της Γης και κάνετε την ανάληψή σας.
      Θέλω να σας πω εδώ, ότι κάθε φορά που κάποιος από σας εκφράζει την πρόθεσή του να αναληφθεί, ο Άγιος Γερμανός και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μεταφέρουν την πρόθεσή σας σε μένα και αμέσως στο αιθερικό σας σώμα καταγράφεται το «Υποψήφιος προς Ανάληψη». Κι αυτό συμβαίνει γιατί από εκείνη την στιγμή και μετά υπάρχει μεγάλη βοήθεια προς τον υποψήφιο από όλη την πνευματική μας οικογένεια, απ’ όλους  τους αγγέλους και κυρίως από τις Σεραφικές δυνάμεις, έτσι ώστε να βοηθηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο χρειάζεται για την ανάληψή σας. Εσείς κάνετε την εργασία οικογένεια, εσείς κάνετε την εργασία και πρέπει να είστε πολύ αποφασισμένοι γι’ αυτό, αλλά κι εμείς σας βοηθάμε, με όλους τους τρόπους που μπορούμε και μας είναι επιτρεπτό από εσάς κι από το Πνεύμα.
      Και εδώ πρέπει να σας πω επίσης, ότι επειδή η τέταρτη Κοσμική Ακτίνα της οποίας είμαι επικεφαλής, εγώ ο δάσκαλος Σέραπις και ο αγαπημένος μου συνεργάτης Αρχάγγελος Γαβριήλ, επειδή η τέταρτη ακτίνα λοιπόν δουλεύει με το τσάκρας της βάσης (ενεργειακό κέντρο) που βρίσκεται στον κόκκυγα, η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης κάθε φορά που την εισπνέετε, σας βοηθάει ν’ απελευθερώνετε όλο και πιο συχνά την κουνταλίνι σας. Η κουνταλίνι σας είναι  δική σας ενέργεια η οποία μέχρι τώρα βρισκόταν κρυμμένη και σε αδρανή κατάσταση (στον κόκκυγα) και τώρα ενεργοποιείται. Καθώς απελευθερώνετε την κουνταλίνι σας, η ενέργειά σας αυξάνεται πολύ περισσότερο κι έτσι προχωράτε με ταχύτερα βήματα προς την ανάληψή σας!

Θα κάνουμε τώρα μια άσκηση μαζί και θα πάμε να βρεθούμε στο αγιαστήριο της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης, μέσα στο Ναό.
Δείτε λοιπόν τον εαυτό σας να στέκεται στον περίβολο του Ναού, μέσα σε πανέμορφους, ξωτικούς κήπους με όλων των ειδών τα χρώματα και με πουλιά να κελαϊδούν πολύ όμορφα. Προχωράτε προς την είσοδο και καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό συναντάτε τον πρώτο τετράγωνο εσωτερικό Ναό, της πρώτης Κοσμικής Ακτίνας μέσα σ’ ένα γαλάζιο χρώμα. Προχωράτε στον διάδρομο κι αμέσως μετά συναντάτε τον δεύτερο Ναό, της δεύτερης Κοσμικής Ακτίνας μέσα στο χρυσοκίτρινο χρώμα του και ο επόμενος Ναός που συναντάτε είναι ο Ναός της τρίτης Κοσμικής Ακτίνας μέσα σ’ ένα ροζέ χρώμα. Ο αμέσως επόμενος Ναός είναι ο Ναός της Πέμπτης Κοσμικής Ακτίνας, γιατί όπως είπαμε ο Ναός της τέταρτης Κοσμικής Ακτίνας είναι στο κέντρο και είναι το αγιαστήριο με την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης. Είμαστε λοιπόν στον Πέμπτο Ναό ο οποίος φέρει το σμαραγδί του χρώμα και στη συνέχεια περνάμε στον έκτο Ναό της  έκτης Κοσμικής Ακτίνας του Ιησού χριστού, μέσα στο ρουβινί του χρώμα και φτάνουμε στον έβδομο Ναό, της έβδομης Κοσμικής Ακτίνας του Αγίου Γερμανού μέσα στο βιολετί του χρώμα.
      Φτάνουμε στον τελευταίο, μικρότερο, εσωτερικό τετράγωνο Ναό της τέταρτης Ακτίνας που βρίσκεται στο κέντρο του κυρίως Ναού και στεκόμαστε στην είσοδο. Παντού επικρατεί το λευκό χρώμα και πάνω στο βωμό βλέπουμε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης, η οποία είναι κατάλευκη! Με μεγάλη τιμή και σεβασμό προς την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης προχωράμε κοντά της και την αναπνέουμε.
      Αναπνεύστε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης Οικογένεια, αναπνεύστε την πολύ βαθιά για να περάσει μέσα σας αυτό το αγνό, λευκό, πρωτογενές Φως της Πηγής σας. Νιώστε την Ιερή Φλόγα μέσα σας, νιώστε ότι είστε κατάλευκοι και κρατείστε την για λίγο μέσα σας. Δείτε την Ιερή Φλόγα να διογκώνεται, να σας τυλίγει και να σας αγκαλιάζει.

Είστε ευλογημένοι οικογένεια, είστε ευλογημένοι που βρίσκεστε εδώ, αλλά βρίσκεστε εδώ γιατί το αξίζετε και επειδή το κερδίσατε με την εργασία σας. Θα νιώσετε μεγάλη γαλήνη μέσα σας τις επόμενες μέρες, θα νιώσετε πολύ μεγάλη ηρεμία μέσα σας.
      Να την εισπνέετε συχνά αγαπημένοι μου, να την εισπνέετε συχνά, γιατί θα κάνει πολύ πιο εύκολη την διαδικασία της εξέλιξής σας και θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να πάτε, χωρίς πόνους και χωρίς μεγάλες τριβές.
      Και μέσα στην αγάπη, μέσα στην ενότητα παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και νιώθουμε τον εαυτό μας, νιώθουμε το σώμα μας να κάθεται ξανά στην καρέκλα και γειώνουμε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης στο κέντρο της Γης, στους κρυστάλλους της Γης, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο βοηθάμε κι εμάς και την Γη μας.
      Και παίρνουμε πάλι μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στην καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας θέλουμε να μας νιώσετε κι εμάς,  γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την αγάπη μας για σας. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας αγαπάμε, γιατί εμείς είμαστε εσείς και είμαστε Ένα!
Κι έτσι είναι.

 Υ.Γ. Ο δάσκαλος Σέραπις σε ερώτηση που του έγινε, απάντησε, ότι ο Ναός της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης στο Λούξορ βρίσκεται σήμερα στο αιθερικό επίπεδο και ότι μέρος της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης, μεταφέρθηκε πριν 30 χρόνια περίπου στο Long Island  της Νέας Υόρκης.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email