«Θερμικά, ηλιακά κύματα» – Κουτχούμι, Α. Μιχαήλ, Adamus Saint Germain

«Θερμικά, ηλιακά κύματα»

Κουτχούμι, Α. Μιχαήλ, A. Saint Germain & Καίτη Τσώλη, 11/01/2010

Είναι τιμή μας οικογένεια, είναι τιμή μας και είναι χαρά μας, να σας εξηγούμε τις νέες ενέργειες που εισάγετε και διαχειρίζεστε μέσα σας. Σας χαιρετούμε αγαπημένοι μας, σας χαιρετούμε και όπως πάντα σας αγκαλιάζουμε με την αγάπη μας και την φροντίδα μας.
Είμαστε πάλι κοντά σας εγώ ο Κουτχούμι, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αδάμας Σαιν Ζερμαίν και είμαστε συνέχεια μαζί σας και δουλεύουμε μαζί σας εμείς οι φίλοι σας, εμείς οι συνεργάτες σας, εμείς η οικογένειά σας.
      Σας είπαμε στην προηγούμενη επικοινωνία μας, να βάζετε την ενέργειά σας να επεκτείνετε μέσα στη συνείδησή σας και το κάνατε πολλοί από σας αγαπημένοι μου. Και πολλοί από σας αρχίσατε να φέρνετε νέες ενέργειες πάνω στη Γη. Ενέργειες που δεν έχουν υπάρξει ξανά. Ενέργειες που θα κάνουν την συνέχεια της εξέλιξή σας μια ανώδυνη και ευχάριστη περιπέτεια. Και είμαστε εδώ σήμερα να σας εξηγήσουμε αυτές τις ενέργειες, γιατί αρχίσατε ήδη να τις διαχειρίζεστε, καθώς ανοίξατε φωτεινούς δρόμους μέσα στην καρδιά σας και ακουμπήσατε κατ’ ευθείαν στην καρδιά του κεντρικού σας ήλιου και παραλάβατε αυτές τις ενέργειες με μεγάλη χαρά.
       Δεν θα σας δυσκολέψουν πολύ αυτές οι ενέργειες οικογένεια. Δεν θα σας δυσκολέψουν πολύ κι αυτή τη φορά δεν θα πονέσετε, όταν θα τις διαχειρίζεστε και θα τις αφομοιώνετε μέσα σας. Το μόνο που θα νιώσετε, θα είναι να ζεσταίνεστε λίγο περισσότερο, και κάποιες στιγμές πιθανόν να νιώσετε και λίγη δυσφορία. Τίποτε περισσότερο, τίποτα περισσότερο.
      Σας συμβουλεύουμε να τις γειώσετε αυτές τις άγνωστες και καινούργιες για σας ενέργειες, γιατί θέλουμε να τις παραλάβει η Γη και να επεκταθούν σε όλους όσους από την οικογένεια θέλουν να δουλέψουν μ’ αυτές τώρα ή αργότερα.
Αυτές τις ενέργειες αγαπημένοι μας, θα τις ονομάσουμε «θερμικά ηλιακά κύματα».

Τα θερμικά ηλιακά κύματα είναι ενέργειες τις οποίες παραλάβατε όπως είπαμε κατ’ ευθείαν από την καρδιά του κεντρικού σας ήλιου κι έχουν την ιδιότητα να δουλεύουν με τα κύτταρά σας, με τα εγκεφαλικά σας κύματα, αλλά και με όλα σας τα σώματα (αυτά που ονομάζεται κατώτερα), το φυσικό, το αιθερικό και το αστρικό.
      Τα θερμικά ηλιακά κύματα καθώς εισέρχονται μέσα σας με την αναπνοή σας, δουλεύουν κατ’ αρχήν με τα κύτταρά σας. Όπως γνωρίζετε στα κύτταρά σας υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι εμπειρίες σας και όλες οι μνήμες σας. Όσοι εργασθήκατε με όλες αυτές τις ενέργειες (με τις εμπειρίες σας) και τις μετασχηματίσατε και τις μετατρέψατε σε σοφία, δεν τις χρειάζεστε πια και θέλετε να τις απελευθερώσετε. Με κάποιον τρόπο θέλετε να ξεφορτώσετε τα κύτταρά σας, για να τα απαλλάξετε από όλες αυτές τις καταγραφές που τα βαραίνουν. Άλλωστε υπάρχουν και τα Ακασικά αρχεία κι εσείς μπορείτε να έχετε πάντα και άμεσα από το Πνεύμα σας πρόσβαση και να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και όταν εσείς τις χρειάζεστε.
      Γι’ αυτό αγαπημένοι μας αποφασίσατε να ξεφορτώσετε τα κύτταρά σας από την υπερφόρτωση των καταγεγραμμένων πληροφοριών και η ηλιακή θερμική φλόγα από τον κεντρικό σας ήλιο, μπορεί να το κάνει αυτό. Εκείνο που σας ενδιαφέρει τώρα είναι να κρατήσετε τις θεϊκές σας ικανότητες, τις θεϊκές δημιουργικές σας δυνατότητες. Κι αυτές τις έχετε ήδη, γιατί ενεργοποιήθηκαν μέσα σας με την ενεργοποίηση του Θεού. Το μόνο που απομένει είναι να πιστέψετε σ’ αυτές, να πιστέψετε ότι τις έχετε και να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, να εμπιστευθείτε το Θεό που είστε!

Τα θερμικά ηλιακά κύματα, όπως σας είπαμε, κάνουν και πολλές άλλες εργασίες μέσα σας. Έχετε απελευθερώσει κατά ένα μεγάλο μέρος τα εγκεφαλικά κύματα (τύπου Β), που είναι τα φασαριόζικα και πολυάσχολα κύματα του μυαλού σας, τα οποία σας αποπροσανατολίζουν και με την φασαρία που κάνουν, δεν σας επιτρέπουν ν’ ακούσετε την εσωτερική φωνή του θεϊκού σας εαυτού. Τώρα όμως εσείς αρχίσατε να έχετε πρόσβαση στο δεξιό κέντρο του εγκεφάλου σας, που μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν ολοκληρωτικά ανενεργός και είναι το πνευματικό σας μέρος και έχετε αλλάξει και τα εγκεφαλικά σας κύματα σε εγκεφαλικά κύματα (τύπου Α). Τα εγκεφαλικά κύματα τύπου Α, έχουν λιγότερες συχνότητες και έχουν πολύ μεγαλύτερη διεύρυνση και διαύγεια.
      Τα θερμικά ηλεκτρικά κύματα λοιπόν καθώς ενώνονται με τα εγκεφαλικά σας κύματα, απελευθερώνουν ολοκληρωτικά πλέον τον αριστερό σας εγκέφαλο από τα εγκεφαλικά κύματα Β, ενώνουν το αριστερό με το δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας και εδραιώνουν τα εγκεφαλικά κύματα Α και τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, με ακόμη λιγότερες συχνότητες και ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση και διαύγεια! Και τώρα μπορείτε ν’ ακούτε πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο άμεσα τον θεϊκό σας εαυτό να σας καθοδηγεί!
      Δεν είναι απαραίτητο να τα καταλάβετε όλα αυτά νοητικά οικογένεια. Το Πνεύμα σας γνωρίζει τι χρειάζεστε αυτή την στιγμή και εάν εσείς το θέλετε αληθινά να προχωρήσετε, η εργασία γίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν μας ενδιαφέρει το επιστημονικό μέρος τόσο πολύ, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η εργασία που γίνεται μέσα σας, η αλλαγή που συντελείτε μέσα σας.

Υπάρχει και κάτι άλλο που κάνουν τα θερμικά κύματα και είναι ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι της όλης εργασίας τους και ισχύει για όλους όσους εκφράσατε την πρόθεση να αναληφθείτε. Ο Αδάμας Σαιν Ζερμαίν σας είπε, ότι όταν αναληφθείτε θα πάρετε μαζί σας και το σώμα σας. Κι εσείς προβληματιστήκατε.
-Μα πως θα πάρουμε το φυσικό μας σώμα μαζί μας; Είναι πολύ βαρύ για να το σηκώσουμε. Και όλοι εμείς γελάσαμε, αλλά κάποιοι από σας το κατάλαβαν.
      Κατάλαβαν ότι την εργασία της ανάληψης, θα την κάνει το φωτεινό σας σώμα, το οποίο δεν υφίσταται περιορισμούς! Κι αυτό σημαίνει αγαπημένοι μας ότι το φωτεινό σας σώμα θα απορροφήσει σταδιακά το φυσικό, το αιθερικό και το αστρικό σας σώμα και θα παραμείνει καθαρά η φωτεινή σας ύπαρξη. Θα παραμείνει αυτό το φωτεινό σώμα που είχατε και στην Πηγή και αυτό θα είναι το σώμα σας της ανάληψης, με το οποίο εσείς θα φύγετε.
      Τα θερμικά ηλιακά κύματα, καθώς απελευθερώνουν τα κύτταρά σας, τα εκλεπτύνουν, τα κάνουν ελαφρότερα και φωτεινότερα κι έτσι βοηθούν το φωτεινό σας σώμα ν’ απορροφήσει πολύ πιο εύκολα τα άλλα (κατώτερα) σώματα. Γι’ αυτό σας είπαμε ότι το σώμα σας θ’ αρχίσει σταδιακά να γίνετε όλο και πιο ελαφρύ και ότι αυτό δεν θα έχει να κάνει με το βάρος του φυσικού σας σώματος. Αυτές τις αλλαγές δεν θα μπορούν να τις βλέπουν οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι γύρω σας, που βρίσκονται ακόμα στην διττότητα και θα έχουν την ψευδαίσθηση, ότι σας βλέπουν πάντα με το φυσικό σας σώμα.

Και καθώς θα δουλεύετε με τις ενέργειες των θερμικών κυμάτων αγαπημένοι μας, και θα κάνετε αυτήν την σπουδαία εργασία, θα σας προτείναμε τις επόμενες ημέρες να πίνετε πολύ νερό. Γιατί τα ήλεκτρα του νερού έχουν άμεση πρόσβαση στα κύτταρά σας και καθώς θα ενωθούν με τα θερμικά ηλιακά ήλεκτρα θα κάνουν μια χημική ένωση μεταξύ τους και θα εισχωρήσουν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα στα κύτταρά σας και στον πυρήνα τους. Κι έτσι η εργασία τους θα γίνει πολύ πιο άμεση και πολύ περισσότερο αποτελεσματική.
      Επίσης η θερμότητα που θα παράγουν τα θερμικά, ηλιακά κύματα θα εξατμίζουν ένα μέρος του νερού (πολύ απλή φυσική) κι έτσι χρειάζεστε να έχετε περισσότερο νερό στο σώμα σας, καθώς δουλεύετε μ’ αυτές τις νέες ενέργειες.
      Τα θερμικά ηλιακά ή ηλεκτρικά κύματα έχουν ένα φωτεινό χρώμα μεταξύ μπορντώ, κίτρινου και γαλάζιου και στην ουσία και τα τρία αυτά χρώματα συνάπτουν ένα χρώμα, το οποίο εσείς δεν μπορείτε να το συλλάβετε αυτή την στιγμή στο νοητικό σας και δεν χρειάζετε να το κάνετε, γιατί αυτό το χρώμα δεν υπάρχει στη Γη. Εμείς απλώς σας ενημερώνουμε, για να μην έχετε την περιέργεια του χρώματος, επειδή γνωρίζουμε πόσο πολύ περίεργοι είστε!
      Αλλά αυτή η περιέργειά σας και η ανυπομονησία σας, είναι που σας οδηγεί και σας ωθεί συνεχώς στην έρευνα! Και δεν μιλάμε για την γήινη περιέργειά σας, αλλά για ένα κοσμικό σας χαρακτηριστικό που άλλαξε, αλλάζει, αλλά και επεκτείνει συνεχώς την δημιουργία!
      Πολλές φορές η γλώσσα είναι πολύ φτωχή για να εκφράσει την αγάπη που νιώθουμε για σας οικογένεια. Γι’ αυτό αυτή τη φορά θα σας ζητήσουμε να μας νιώσετε. Ηρεμήστε για λίγο, ακουμπήστε το χέρι σας στην καρδιά και νιώστε μας. Είμαστε εκεί. Είμαστε στην καρδιά σας και είστε στην δική μας καρδιά και είμαστε Ένα και είμαστε οικογένεια.
Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο!
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email