«Η Ενεργοποίηση του Θεού» – Adamus Saint Germain, Κουτχούμι, Ιησούς Χριστός

«Η Ενεργοποίηση του Θεού»

Adamus Saint Germain, Κουτχούμι, Ι. Χριστός
Καίτη Τσώλη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Και είμαστε σήμερα εδώ οικογένεια και σας χαιρετάμε και σας αγαπάμε, εμείς τα αδέρφια σας, εμείς οι μόνιμοι συνεργάτες σας. «Εγώ είμαι» ο δάσκαλος Αδάμας κι έχω τονίσει στην Καίτη, ότι θέλω να με προσφωνεί Αδάμα ή Αδάμαντα, γιατί είμαι ένα καθαρό διαμάντι και αυτό θέλω να μεταφέρω και σε εσάς κι αυτό είναι που θέλω να πιστέψετε κι εσείς για τον εαυτό σας! Γιατί είστε όλοι σας διαμάντια, οικογένεια! Είστε όλοι σας καθαρά και ακριβά διαμάντια, γι’ αυτό είναι ώρα να τελειώνετε επιτέλους κάποιοι που συνεχίζετε να παραμένετε ακόμα κρυμμένοι και φοβισμένοι στα τρυπάκια σας και δεν δίνετε στον εαυτό σας την ύψιστη αυτοεκτίμηση που αξίζει να του δώσετε!
      Εγώ είμαι ο Αδάμας λοιπόν κι έρχομαι κοντά σας αυτή την στιγμή με το ελληνικό μου όνομα, γιατί η ενέργειά μου γίνεται περισσότερο οικεία για σας, αν και όπως γνωρίζετε δεν έχει καμία σημασία αν είστε Έλληνες, Γάλλοι ή Αιγύπτιοι, γιατί είμαστε πάντα το Πνεύμα και είμαστε πάντα οικογένεια. Την χώρα που γεννιόμαστε την επιλέγουμε συνήθως, γιατί πιστεύουμε ότι οι ενέργειές της θα μας βοηθήσουν περισσότερο στην εργασία μας, οι ενέργειες αυτού του τόπου που επιλέγουμε, θα μας βοηθήσουν περισσότερο στην εξέλιξή μας.
      Μαζί μου σήμερα σ’ αυτήν την όμορφη συνάντησή σας, είναι ο αγαπητός μου φίλος Κουτχούμι, και παρόλο που ζήτησα αυτή την επικοινωνία να την κάνω εγώ, δεν μπόρεσα τελικά με τίποτα να τον ξεφορτωθώ! Και είναι μαζί μας κι ένας επίσης πολύ μεγάλος δάσκαλος, ένας δάσκαλος τον οποίο εσείς γνωρίζετε πολύ καλά και τον οποίο ομολογουμένως τον αγαπάτε ιδιαίτερα. Είναι ο Yeshua, αυτός που εσείς αποκαλείτε Ιησού Χριστό! Και είναι εδώ μαζί μας σήμερα, γιατί θα μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα, ένα θέμα καθοριστικής σημασίας. Πολλοί από σας τους δασκάλους της Νέας Συνείδησης είστε έτοιμοι γι’ αυτό το οποίο θα συζητήσουμε και οι ενέργειες είναι ήδη ανοιχτές και το επιτρέπουν.

Σιγά- σιγά οικογένεια, καθώς οι φωνές και οι ψίθυροι του μυαλού άρχισαν να υποχωρούν και καθώς ο άνθρωπος άρχισε να πείθετε όλο και περισσότερο ότι είναι ένας μεταμφιεσμένος Θεός, ήρθε επιτέλους η στιγμή που αποφάσισε να παραιτηθεί από τον έλεγχο και αποφάσισε να δώσει το τιμόνι στο Θεό που είναι, αποφάσισε ν’ αφεθεί στην θεϊκότητά του και να εμπιστευθεί.
      Ο εαυτός απελευθερώθηκε από την στιγμή που κατάλαβε ότι η διττότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι που επινόησε ο ίδιος για την εμπειρία της ψυχής του. Ο εαυτός απελευθερώθηκε, από την στιγμή που κατανόησε ότι είναι «Θεός επίσης» και κατάλαβε ότι είναι «δημιουργός», από την στιγμή που κατάλαβε, ότι όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει, ότι κι αν του συμβαίνει, το δημιουργεί ο ίδιος.
Αυτή η επίγνωση οικογένεια, έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Γιατί από την στιγμή που καταλάβατε ότι είστε Θεοί και δημιουργείτε, ξυπνήσατε και αναρωτηθήκατε όλοι σας, ότι αφού εξαρτάται από σας και μόνον από σας τότε γιατί βασανίζετε τον εαυτό σας, γιατί υποφέρετε, γιατί τα κάνετε όλα τόσο δύσκολα;
      Όμως η πιο συγκλονιστική ερώτηση που κάνατε ήταν, μα γιατί δεν με φροντίζω, γιατί δεν χαίρομαι, γιατί δεν παίζω, γιατί δεν γελάω, μα γιατί δεν μ’ αγαπάω; Και πιστέψτε το αυτή η ερώτηση ήταν πολύ καθοριστική, για να στραφείτε ολοκληρωτικά στον εαυτό σας, για να στραφείτε ολοκληρωτικά στην θεϊκότητά σας.
      Οικογένεια, σας είπαμε ότι όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς, ο εαυτός σας κομματιάστηκε. Ο αγαπημένος φίλος μας ο Τοβίας σας εξήγησε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εαυτού σας τότε τυλίχθηκε σε ένα ενεργειακό κουκούλι και προστατεύθηκε από λεγεώνες αγγέλων. Αυτό το κομμάτι σας με κάποιον τρόπο κοιμήθηκε (δεν αντιστοιχεί ακριβώς σ’ αυτό που εσείς ονομάζεται «ύπνο», αλλά δεν υπάρχει άλλη κατάλληλη λέξη για να το αποδώσουμε), αυτό το κομμάτι σας μέχρι που εσείς αποφασίσατε να το διεκδικήσετε ήταν με κάποιο τρόπο κοιμισμένο. Μόνον ένα πολύ μικρό κομμάτι της θεϊκότητά σας έφυγε και ταξίδεψε και έκανε όλη αυτή την μεγάλη πορεία του στη Γη.
Αυτό το πολύ- πολύ μικρό κομμάτι θεϊκής ενέργειας, με το οποίο ήρθατε στη Γη μεταμφιεσμένοι σαν άνθρωποι και εκφρασθήκατε κυρίως με την αρσενική σας ενέργεια, έπρεπε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του, έπρεπε να εξελιχθεί και να διεκδικήσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά. Έπρεπε να διεκδικήσει την ενέργειά του, έπρεπε να διεκδικήσει την θεϊκότητά του, έπρεπε να διεκδικήσει «αυτό που είναι»!

Την στιγμή λοιπόν που εσείς εκφράσατε την πρόθεση να διεκδικήσετε την θεϊκότητά σας και εκφράσατε τις μαγικές λέξεις «εγώ είμαι, αυτό που είμαι», αυτό το μεγάλο μέρος του εαυτού σας, το οποίο βρισκόταν τυλιγμένο μέσα στο ενεργειακό του κουκούλι, άρχισε να ξυπνάει. Και καθώς ξύπνησε οικογένεια, άρχισε να ζητάει το μέρος του που του έλειπε, άρχισε να ζητάει και να θέλει να ενωθεί άμεσα με τον εαυτό του, άρχισε να ζητάει να ενωθεί μαζί σας!
      Και σταδιακά αρχίσατε να τραβάτε μέσα σας την ενέργειά σας, την θεϊκότητά σας, αυτόν τον μεγάλο άγγελο που είστε και απελευθερώνατε χώρο μέσα σας για να εισέλθει. Το νιώθατε κάθε φορά που συνέβαινε. Το νιώσατε αυτό πολλές φορές, καθώς βιώνατε πολύ συχνά μεγάλα κενά μέσα σας και σταδιακά απορροφούσατε όλο και περισσότερο από την ενέργειά σας.
      Αλλά και πάλι έπρεπε να γίνουν όλα σταδιακά. Δεν μπορούσατε να δεχθείτε και να αφομοιώσετε την θεϊκότητά σας, όλη την ενέργειά σας με μιας. Η βιολογία σας παρόλο που αυτή τη φορά, σ’ αυτή την ενσάρκωση της είχαν γίνει πολλές και ιδιαίτερες ρυθμίσεις και πάλι δεν θα μπορούσε να το αντέξει. Κι έτσι το κάνατε σταδιακά. Τώρα όπως σας είπαμε οι περισσότεροι από σας, εσείς οι δάσκαλοι της Νέας Συνείδησης, εσείς τα «Πρότυπα», έχετε παραλάβει την ενέργειά σας ολοκληρωτικά και «είστε Θεοί επίσης»!

Όμως οικογένεια, εάν ο άνθρωπος δεν παραδοθεί πλήρως, εάν ο άνθρωπος και το μυαλό δεν παραιτηθούν από τον έλεγχο του εαυτού, ο Θεός μέσα σας δεν ενεργοποιείται. Ο Θεός μέσα σας δεν επεμβαίνει. Ο Θεός μέσα σας είναι απλά ένας παρατηρητής και όλο αυτό το διάστημα που εσείς (η ανθρώπινη υπόσταση) δουλεύατε με τον εαυτό σας, που εσείς δουλεύατε για την εξέλιξή σας και την απελευθέρωσή σας, ο Θεός μέσα σας, απλά σας παρατηρούσε χωρίς να επεμβαίνει. Για να ενεργοποιηθεί ο Θεός μέσα σας χρειάζεται να τον νιώσετε ολοκληρωτικά, χρειάζεται να τον αγαπήσετε ολοκληρωτικά, χρειάζεται να του δώσετε το τιμόνι και να τον εμπιστευθείτε απόλυτα.
      Βλέπετε η ανθρώπινη πτυχή σας εκπαιδεύτηκε πολύ καλά μέσα στη διττότητα, εκπαιδεύτηκε πως να ελέγχει τον εαυτό της και τώρα δυσκολεύεται να παραιτηθεί. Πιστεύει σε ένα επίπεδο ακόμα, ότι αν χάσει τον έλεγχο θα χαθεί, θα σταματήσει με κάποιο τρόπο να υπάρχει κι αυτό είναι κάτι που σας το επαναλαμβάνει συνέχεια και το μυαλό σας.
Και αυτό είναι ένα αστείο, γιατί όλα όσα χάσατε μέχρι σήμερα στην πορεία της εξέλιξής σας, τα χάσατε ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, για να μπορέσετε στο τέλος να χάσετε τον έλεγχο. Σας φαίνεται αντιφατικό; Κι όμως δεν είναι, γιατί όλα όσα χάσατε πιστεύατε ότι τα ελέγχετε, τα θεωρούσατε ιδιοκτησία σας κι είχαν αποκτήσει μεγάλη αξία για σας. Πολλές φορές τους δώσατε μεγαλύτερη αξία ακόμα κι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Κι αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη ψευδαίσθηση.
      Θέλουμε να καταλάβετε καλά, ότι «είστε Θεοί δημιουργοί» και μόνον εάν αυτό το αναγνωρίσετε ολοκληρωτικά στον εαυτό σας, χωρίς καμία αμφιβολία, χωρίς κανέναν έλεγχο, τότε και μόνον τότε ο Θεός που είστε θα ενεργοποιηθεί πλήρως μέσα σας. Τότε και μόνον τότε θα δημιουργήσετε οποιαδήποτε πραγματικότητα σας αρέσει, θα δημιουργήσετε οτιδήποτε ποτέ ονειρευτήκατε να ζήσετε πάνω στον πλανήτη Γη.
Κι εδώ είμαστε λοιπόν που ερχόμαστε σήμερα για να σας μεταφέρουμε τα πιο σπουδαία νέα τα οποία θα θέλατε ν’ ακούσετε. Σας έχω καλά νέα οικογένεια, σας έχω πολύ καλά νέα! Αυτά τα Χριστούγεννα του 2009, θα γεννηθούν πολλοί Θεοί, είναι πολλοί από σας που είστε έτοιμοι κι ο Ιησούς Χριστός είναι ο πρώτος που σας χειροκροτάει. Είναι ο πρώτος που σας τιμάει και είναι κοντά σας σήμερα και θέλει να σας μιλήσει, για όλη αυτή την διαδρομή που κάνατε μαζί, για όλα αυτά που περάσατε μέχρι να φτάσετε σ’ αυτή την ευλογημένη στιγμή, αυτή την ευλογημένη στιγμή κατά την οποία εσείς απελευθερωθήκατε ολοκληρωτικά από τα δεσμά σας και συνειδητά αναγνωρίσατε ότι «είστε Θεοί επίσης»! Και παραδίδω με μεγάλη μου χαρά σήμερα την σκυτάλη στον Ιησού Χριστό, για να σας μιλήσει και να τον νιώσετε να σας αγκαλιάζει με την ενέργειά του!

«Αγαπημένα μου αδέρφια, αγαπημένοι μου σας χαιρετώ και υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο σας. «Εγώ είμαι αυτό που είμαι», αυτός που εσείς ονομάζεται Ιησού Χριστό και είμαι κοντά σας, γιατί αυτές τις ημέρες δουλεύουμε ξανά μαζί κάποιες ενέργειες, ιερές ενέργειες, αγνές ενέργειες, ενέργειες της αγάπης και της ενότητας, ενέργειες με τις οποίες δουλεύαμε πάντα μαζί. Θα είμαι μαζί σας μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί όπως θα σας εξηγήσω στη συνέχεια τα Χριστούγεννα, αυτά τα Χριστούγεννα του 2009, η εργασία μας θα ολοκληρωθεί.
      Είστε η καρδιά μου και είμαι η δική σας καρδιά. Μαζί πριν από περισσότερο από 2000 χρόνια, ενώσαμε τις ενέργειές μας, ενώσαμε τις συνειδήσεις μας και κατεβήκαμε στη Γη και σπείραμε την συνείδηση του Χριστού και σπείραμε το σπόρο της αγάπης και της ενότητας. Από τότε και μέχρι σήμερα στο γραμμικό σας χρόνο, δουλέψαμε πάρα πολύ, για να φυτρώσουν αυτοί οι σπόροι.
      Περάσαμε από δύσκολες εποχές όπου όλα έδειχναν, ότι δεν θα τα καταφέρναμε και η πιο δύσκολη εποχή, ήταν αυτή κατά την διάρκεια και μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τότε όλα έδειχναν, ότι θα χάναμε το παιχνίδι και η Γη θα καταστρεφόταν. Και ήσασταν πάλι εσείς, πάλι μια ομάδα μεγάλων αγγέλων που προσφερθήκατε. Ήσασταν εσείς που προσφερθήκατε και είπατε ότι εμείς θα κατεβούμε στη Γη και θα τα κατεφέρουμε. Πόση αγάπη έχετε για το Πνεύμα, για το Ένα, για να τολμήσετε να το κάνετε αυτό!
Και είσαστε εσείς, οι ίδιοι μεγάλοι άγγελοι, οι ίδιοι άγγελοι που αποφασίσατε να φύγετε πρώτοι από την Εστία, από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, για να εξερευνήσετε, να γνωρίσετε, να εμπειραθείτε και να επεκτείνετε την δημιουργία.
      Κι είσαστε εσείς που δημιουργήσατε έξω από την Πηγή, αυτό που ονομάζετε «δεύτερο κύκλο δημιουργίας», είστε αυτοί που δημιουργήσατε αυτό το Σύμπαν με τα αστέρια του και τους γαλαξίες του.
Είστε εσείς αυτοί που δημιουργήσατε τη Γη, αλλά και το παιχνίδι της Γης και στη συνέχεια κατεβήκατε και μπήκατε μέσα, μπήκατε μέσα στο παιχνίδι, μέσα στη διττότητα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσετε την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόσασταν για να επιστρέψετε πίσω στην Εστία σας.
Είσαστε εσείς η ίδια ομάδα αγγέλων, που την εποχή της Λεμουρίας, όντας οντότητες υψηλής δόνησης τότε, δημιουργήσατε αυτές που ονομάζετε αστρικές πύλες, τις «πύλες μετάβασης», έτσι ώστε όταν όλη η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη να φύγει, να χρησιμοποιηθούν για την αναχώρησή της. Και αυτές τις πύλες μετάβασης χρησιμοποίησαν οι Μάγιας, όταν αποφάσισαν να φύγουν από τη Γη, αλλά και άλλοι πολιτισμοί που τις γνώριζαν. Αυτές τις πύλες στη συνέχεια, όταν η ανθρωπότητα έπεσε στο σκοτάδι τις χρησιμοποίησαν για διαφορετικούς σκοπούς αγαπημένοι μου κι εσείς αυτό το είχατε βάρος στην ψυχή σας, γιατί οι πύλες αυτές ήταν δημιουργίες σας και ο σκοπός που δημιουργήθηκαν ήταν ιερός. Όμως σας πληροφορώ, ότι τώρα όλες αυτές οι πύλες άνοιξαν ξανά σε όλο το πλανήτη και είστε εσείς αυτοί που τις ανοίξατε. Θα τις χρησιμοποιήσετε, ναι θα τις χρησιμοποιήσετε, την στιγμή που εσείς θα επιλέξετε και όταν θα είστε έτοιμοι ν’ αποχωρήσετε από τη Γη.

Είστε εσείς επίσης οι ίδιοι μεγάλοι άγγελοι, που ορκισθήκατε όλοι σας πάνω στο ξίφος του Μιχαήλ, να μην αποχωρήσετε από τη Γη, εάν και ο τελευταίος ανθρώπινος άγγελος δεν έχει απελευθερωθεί από την διττότητα και δεν είναι έτοιμος να φύγει! Ο όρκος σας αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που συνεχίζετε να κατεβαίνετε ξανά και ξανά στη Γη, ενώ έχετε ολοκληρώσει την εξέλιξή σας κι έχετε ήδη αναληφθεί.
Δεν το κάνετε για σας πια, δεν το κάνετε για σας πια, αλλά το κάνετε από αγάπη για τους άλλους ανθρώπους και για τη Γη. Αγαπάτε πάρα πολύ την ανθρωπότητα και την Γη αγαπημένοι μου. Γι’ αυτό πολλές φορές ο δάσκαλος Κρύων, σας λέει ότι θα επιστρέψετε ξανά, σας το λέει επειδή σας ξέρει πολύ καλά, ενώ εσείς γνωρίζετε ότι εάν το επιλέξετε, αυτή είναι η τελευταία σας ενσάρκωση. Τώρα όμως οικογένεια είναι η ώρα να απελευθερωθείτε κι απ’ αυτόν τον όρκο, είναι η ώρα ν’ απελευθερωθείτε απ’ όλους τους όρκους.
      Ω βέβαια ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα παραμείνει, ναι θα παραμείνει, αλλά πιστέψτε το, ότι θέλει εσείς ν’ απελευθερωθείτε απ’ αυτόν τον όρκο, απ’ αυτήν την δέσμευσή σας. Άλλωστε στον πλανήτη σχεδιάζουν να κατεβούν μυριάδες άγγελοι, όλοι θέλουν να περάσουν από τη Γη και να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία που βιώσατε, αλλά κι αυτό ακόμα συμβαίνει χάρη σε σας πολυαγαπημένοι μου.
Θέλω να συνεχίσω, γιατί θέλω να γνωρίζετε όλα αυτά που κάνατε. Θέλω να θυμηθείτε όλα αυτά που δημιουργήσατε. Πολλές φορές δεν υπάρχουν λόγια, για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας! Είστε απίστευτοι δημιουργοί!
       Στην Ατλαντίδα λοιπόν ήσασταν ξανά οι ίδιοι άγγελοι που προσπαθούσατε να κρατήσατε ζωντανό το Φως και προσπαθήσατε με κάθε τρόπο να σώσετε την ανθρωπότητα. Ενώνατε τις ενέργειές σας και δημιουργούσατε κάθε είδους ενεργειακές συμμαχίες για να τα καταφέρετε. Σας μίλησε κι ο δάσκαλος Τοβίας για την Ατλαντίδα!
Έτσι κι αυτή τη φορά αγαπημένοι μου το ίδιο και τώρα προσφερθήκατε ξανά και ήσασταν πάρα πολύ αποφασισμένοι να τα καταφέρετε οπωσδήποτε, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσετε οποιοδήποτε τίμημα!
      Αναστατώσατε όλο το Σύμπαν με την απόφασή σας αυτή και δεν ήταν όλοι τόσο πολύ αισιόδοξοι αγαπημένοι μου, ότι θα τα καταφέρετε κι αυτή τη φορά, δεν ήταν όλοι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, γιατί οι προβλέψεις ήταν πολύ δυσοίωνες για τη Γη, αλλά όλοι σας θαύμασαν. Σας θαύμασαν για την αποφασιστικότητα και το πάθος σας και απορούσαν όλοι με το θάρρος σας. Τα καταφέρνετε πολύ συχνά κάθε φορά ν’ αναστατώνετε το Σύμπαν.
      Και είναι για μένα η απόλυτη τιμή να είμαι εδώ μαζί σας, να είμαι κοντά σας σ’ αυτή την ιερή στιγμή, όπου εσείς ξυπνάτε, θυμάστε, διεκδικείτε την θεϊκότητά σας και ορθώνοντας το ανάστημά σας αναγνωρίζετε στον εαυτό σας αυτό που πραγματικά είναι, αναγνωρίζετε ότι είστε το Πνεύμα!

Πάντα η ίδια ομάδα αγγέλων! Πάντα! Αγαπημένοι μου, αυτή η ομάδα των 144.000 αγγέλων κάνει πάντα το θαύμα και ανοίγει τις ενέργειες και για όλους τους υπόλοιπους. Για σας μιλούσε ο πολύ αγαπημένος μου Ιωάννης ο Θεολόγος στην «Αποκάλυψη», όταν αναφέρθηκε στις 144.000 σφραγισμένους από το Θεό, οι οποίοι θα κατεβούν στη Γη και θα κτίσουν μια Νέα Ιερουσαλήμ! Και ναι, είστε πάντα εσείς, πάντα οι ίδιοι και την κτίσατε την Νέα σας Ιερουσαλήμ, την ονομάσατε Νέα Ενέργεια και είναι η Νέα συνείδηση της Γης!
      Εσείς, εμείς είμαστε που βάλαμε αυτήν την σφραγίδα στην ενέργειά μας πριν 2000 χρόνια και ο Ιωάννης ο Θεολόγος το γνώριζε. Πίστευε επίσης κι εκείνος με πάθος ότι θα τα καταφέρετε, γιατί είναι ένας από σας. Όλοι είμαστε εσείς! Και είναι αυτό για μας η μέγιστη τιμή και η ύψιστη περηφάνια! Ο Ιωάννης ο Θεολόγος αγαπημένοι μου είναι μια μεγάλη Οντότητα, μια πολύ μεγάλη οντότητα που είναι πάντα κοντά σας, που είναι κι αυτή την στιγμή εδώ μαζί σας σ’ αυτή τη συνάντηση κι ακούει στο όνομα Κουτχούμι.
      Κι εγώ είμαι εδώ μαζί σας, καθώς η εργασία μας ολοκληρώνεται κι εσείς παίρνετε πίσω την ενέργειά σας και απελευθερώνετε αυτή την ενέργεια κι αυτήν την σφραγίδα, γιατί είστε πια αυτόνομες και κυρίαρχες οντότητες! Απελευθερώνετε την ενέργειά σας, απ’ όλες τις οικογενειακές και ενεργειακές συμμαχίες, απ’ οπουδήποτε ποτέ την επενδύσατε, γιατί δεν χρειάζεστε πια καμία στήριξη και καμία συμμαχία. Είστε απολύτως ελεύθεροι! Για σας ενότητα τώρα είναι η αγάπη, όπως την βιώνατε πάντα στην Πηγή.
      Μόνο που τώρα έχετε επεκταθεί πολύ περισσότερο πολυαγαπημένοι μου, πάρα πολύ περισσότερο. Αυτό θέλατε και γι’ αυτό φύγατε από την Πηγή και γι’ αυτό κάνατε όλο αυτό το ταξίδι. Θέλατε να γνωρίσετε τον εαυτό σας, θέλατε να κοιτάξετε μέσα σας, θέλατε να διευρύνετε την συνείδησή σας και να την επεκτείνετε. Θέλατε να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Και τώρα είστε καινούργιοι, είστε πολύ αλλαγμένοι και πολύ διαφορετικοί από τους αγγέλους που παίζατε και δημιουργούσατε στη Πηγή, από τους αγγέλους που έφυγαν από την Πηγή.

Αγαπημένοι μου καθώς θα ξημερώνει η ημέρα των Χριστουγέννων, όπου συμβολικά εσείς τιμάτε την γέννηση του Χριστού, μια μέρα χαράς και αγάπης για την ανθρωπότητα, μια μέρα όπου οι καρδιές των ανθρώπων θα είναι ορθάνοιχτες, πολλοί Θεοί θα γεννηθούν και θα γιορτάζουν στη Γη. Και αυτοί οι Θεοί είστε εσείς! Και θα είναι μια μέρα γιορτής και μια μέρα χαράς για όλη την οικογένεια και για ολόκληρο το Σύμπαν, καθώς πολλοί από σας, Δάσκαλοι της Νέας Συνείδησης γειώνετε πλήρως και συνειδητά την θεϊκότητά σας και στην συνέχεια στρατιές ανθρώπινων αγγέλων θ’ ακολουθήσουν, οι οποίοι έχουν ήδη ξυπνήσει και σταδιακά θα εκφράζουν κι εκείνοι συνειδητά την θεϊκότητά τους.
      Είστε ήδη πολλοί περισσότεροι, πάρα πολλοί περισσότεροι, απ’ αυτούς που αρχικά ξεκινήσατε αυτό το θαύμα της ανάστασης και της ανάληψης στη Γη και για τη Γη και το δυναμικό δείχνει πολλά και μεγάλα άλματα συνειδητότητας, για μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας. Αλλά κι αυτό το προκαλέσατε εσείς πολυαγαπημένοι μου, πάντα εσείς, αυτή η καταπληκτική ομάδα αγγέλων που προσφέρθηκε για άλλη μια φορά να σώσει τη Γη, για την αγάπη της δημιουργίας και για την αγάπη του Πνεύματος!
      Πριν δώσω ξανά το λόγο στον Αδάμα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να εργασθείτε και να συνεργασθείτε μαζί μου! Σας ευχαριστώ αγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να γνωρίζετε ότι η αγάπη μου σας αγκαλιάζει και σας ακολουθεί πάντα, όπου κι αν βρίσκεστε».

Εγώ είμαι ο Αδάμας ξανά και ομολογώ ότι συγκινήθηκα κι εγώ και ο δάσκαλος Κουτχούμι με την συγκίνηση του Ιησού και την δική σας.
Οικογένεια αυτά τα πανέμορφα λουλούδια αγάπης και ενότητας που σπείραμε τότε όλοι μαζί με τον Ιησού, τώρα έχουν ανθίσει κι έχει ευωδιάσει όλη η Γη με την γλυκιά και οικεία για μας μυρωδιά τους. Γίνομαι πολύ ποιητικός εδώ κι εσείς έχετε μια εικόνα για μένα, αυτού του «αυστηρού δασκάλου» με κάποιο τρόπο. Αλλά εγώ σας αγαπάω οικογένεια και χαίρομαι πάρα πολύ, όταν εσείς μου δίνετε την άδεια να σας σπρώχνω, όταν μου δίνετε την άδεια να σας σκουντάω. Εκείνο που θέλω πάντα για σας είναι να σας βλέπω να χαίρεστε και ν’ απολαμβάνετε τη ζωή σας, χωρίς να παίρνετε αυτό το παιχνίδι της Γης τόσο πολύ στα σοβαρά.
      Λοιπόν σας έχω κι άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πολύ καιρό τώρα οικογένεια, μας ρωτάτε συνέχεια, πως στο καλό μπορείτε να δημιουργείτε με όλο αυτό το μπέρδεμα (που δεν είναι καθόλου μπέρδεμα) της Νέας Ενέργειας που ακυρώνει συνεχώς την παλιά ενέργεια και ακυρώνει όλες τις δημιουργίες σας και σας απογοητεύει, καθώς βλέπετε τις προσδοκίες σας συνεχώς να γκρεμίζονται. Και σήμερα είναι η ώρα να σας απαντήσουμε και σ’ αυτό.
      Οικογένεια όταν θέλετε να δημιουργήσετε, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κάνετε επιλογές. Επιλογές γι’ οτιδήποτε θέλετε και σας αρέσει να δημιουργήσετε και απλά να εκφράζετε την πρόθεσή σας στο Πνεύμα σας! Μετά δεν ανησυχείτε, δεν αμφισβητείτε και δεν μπαίνετε καθόλου, μα καθόλου στη μέση με οποιονδήποτε τρόπο και εμπιστεύεστε απόλυτα το Πνεύμα σας, εμπιστεύεστε απόλυτα το Θεό που είστε. Το Πνεύμα σας αναλαμβάνει να κινήσει τις κατάλληλες ενέργειες, όπου σ’ αυτές τις ενέργειες της Νέας ενέργειας, πολλές δυνατότητες εκφράζονται και κινούνται με πολλούς και ποικίλους τρόπους, για να δημιουργηθούν οι επιλογές σας. Εσείς μένετε στο τώρα σας, μένετε στη ροή της ενέργειας, στη ροή της ζωής. Ο δικός σας ρόλος είναι καθαρά διεκπεραιωτικός και απλά ανταποκρίνεστε στους συγχρονισμούς που έρχονται να σας συναντήσουν. Και μην μας ρωτήσετε το πώς θα αναγνωρίζετε τους συγχρονισμούς! Θα είναι πολύ ξεκάθαροι, μα πάρα πολύ ξεκάθαροι, θα τους βλέπετε και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία!

Τώρα υπάρχουν κάποιες δημιουργίες που θα πρέπει εσείς να τις ξεκινήσετε. Όπως π.χ. εάν θέλετε να γράψετε ένα βιβλίο ή να κάνετε κάποια σεμινάρια ή να κτίσετε ένα σπίτι και κάποιες άλλες δημιουργίες. Αυτές τις δημιουργίες θα τις ξεκινήσετε εσείς, γιατί το Πνεύμα χρειάζεται τα χέρια σας για να γράψει. Ο εαυτός σας είναι και χρειάζεται την βιολογία σας για να γράψει ή για να πάει στην Εφορία.
Σ’ αυτήν την περίπτωση οικογένεια, εσείς το ξεκινάτε, αφού νιώθετε πολύ καλά μ’ αυτό και στη συνέχεια εμπιστεύεστε! Ο θεϊκός σας εαυτός θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και θα σας καθοδηγήσει και σ’ αυτές τις δημιουργίες.
      Να είστε αποφασισμένοι οικογένεια, να είστε πολύ αποφασισμένοι να εμπιστεύεστε και να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα, χωρίς όπως είπαμε να ανησυχείτε, για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και στο που θα καταλήξουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαίρεστε και να απολαμβάνετε τις δημιουργίες σας, χωρίς να προσπαθείτε να τις ελέγξετε.
      Όλα θα είναι πολύ απλά οικογένεια. Όλα θα είναι πολύ εύκολα και μαγικά! Όπως σας είπαμε όμως πολλές φορές δεν θα λειτουργεί με κανένα από τους παλιούς τρόπους που γνωρίζετε. Δεν λειτουργεί έτσι η Νέα ενέργεια, σας το επαναλαμβάνουμε συνεχώς και σας το ξανά-επαναλαμβάνουμε, γιατί ξέρουμε πόσο περίεργοι είστε και πόσο πολύ θέλετε να μάθετε τον τρόπο που λειτουργεί. Όμως με την περιέργειά σας αυτή δίνετε την ευκαιρία στο μυαλό σας να προσπαθεί να το αναλύσει και να μπαίνει στη μέση!
      Επιτρέψτε όλοι σας στο Θεό που είστε να δημιουργήσει. Επιτρέψτε του να είναι ο αρχηγός του εαυτού σας, να ενεργοποιηθεί πλήρως μέσα σας και να κινήσει την ενέργεια. Περιμένει να του δώσετε εσείς την άδεια, αλλιώς δεν επεμβαίνει στη ζωή σας και συνεχίζει να παραμένει παρατηρητής. Δώστε του την άδεια λοιπόν, γιατί είναι ο αληθινός, ο αιώνιος εαυτός σας και εμπιστευθείτε τον απόλυτα, χωρίς να μπαίνετε στη μέση.

Το 2010 αγαπημένοι μου προβλέπετε να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό για σας, καθώς όλο και περισσότεροι θ’ αναγνωρίζετε πλήρως την θεϊκότητά σας και όλο και περισσότεροι θα εμπιστεύεστε ολοκληρωτικά την ύπαρξή σας.
      Απελευθερώστε κάθε τι που μάθατε και γνωρίζατε μέχρι τώρα για σας και κυρίως απελευθερώστε το μυαλό και τον έλεγχο. Απλά αφεθείτε μ’ εμπιστοσύνη στο Πνεύμα σας, στην θεϊκότητά σας και όλα θα είναι εκεί για σας. Για όλα όσα χρειάζεστε θα φροντίσει ο Θεός που είστε, γιατί σας θέλει χαρούμενους και ευτυχισμένους και θέλει να απολαμβάνετε την αφθονία σε όλα τα επίπεδα και με όλους τους τρόπους.
Αυτό θέλει για σας, γιατί είναι εσείς και σας αγαπάει!
      Με όλα αυτά τα ενδιαφέροντα και σημαντικά που είπαμε σήμερα σας χαιρετάμε οικογένεια. Δεν φεύγουμε όμως, γιατί είμαστε συνέχεια κοντά σας και δουλεύουμε μαζί σας. Μιλάμε μαζί σας και στον ύπνο σας και στο ξύπνιο σας, αν και ομολογούμε ότι στον ύπνο σας μας ακούτε πολύ περισσότερο.
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email