«Ιερή φλόγα της Αλήθειας» – Δάσκαλος Ιλλαρίων

«Ιερή φλόγα της Αλήθειας»

Δάσκαλος Ιλλαρίων & Καίτη Τσώλη, 8/11/ 2009

Γειά σας αγαπημένοι μου φίλοι. «Εγώ είμαι» ο δάσκαλος Ιλλαρίων και πιστέψτε το, γνωριζόμαστε πολύ καλά, πάρα πολύ καλά, όλοι μας. Έρχομαι σήμερα κοντά σας, έρχομαι σήμερα να μιλήσω σε σας στην «οικογένειά μου», στην οικογένεια της Ελλάδας που δουλεύει με το φως και εξελίσσει τον εαυτό της, έρχομαι για να σας τιμήσω, να σας αγκαλιάσω, να σας δώσω την αγάπη μου και να σας υπενθυμίσω κάτι, κάτι το οποίο το γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά όπως όλα εδώ κάτω στη Γη που σας αφορούν σαν «οικογένεια», προσωρινά το ξεχάσατε!
      Είμαι συνέχεια κοντά σας κι είμαι μαζί σας όλο αυτό το διάστημα που εσείς προσπαθείτε να θυμηθείτε «ποιοι είστε». Πολλές φορές σας σπρώχνω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο, να με νιώσετε, να θυμηθείτε, να με αναγνωρίσετε, γιατί η ενέργειά μου, σας είναι πολύ οικεία. Δουλέψαμε πολλές φορές μαζί αγαπημένα μου αδέρφια και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Οικογένεια αγαπώ κι εγώ όλο το πλανήτη μας όπως κι εσείς, αλλά όπως κι εσείς έχω κι εγώ μια ιδιαίτερη αδυναμία σ’ αυτόν τον τόπο που ονομάζεται Ελλάδα και έζησα πολλές –πολλές φορές εδώ, όπως κι εσείς.

Όπως σας είπα είμαι εδώ, για να σας υπενθυμίσω κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στην εξέλιξή σας και στην συνέχεια εάν συμφωνείτε κι εσείς θα κάνουμε μια εργασία μαζί, μια εργασία η οποία θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας.
      Πριν όμως συνεχίσουμε θέλω να σας συστήσω τους συνεργάτες μου, τους οποίους γνωρίζετε πολύ καλά και οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε κοντά σας και πάντα στην διάθεσή σας, όπως όλοι μας άλλωστε. Είμαστε η οικογένειά σας βλέπετε! Οι συνεργάτες μου λοιπόν είναι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και η Θεά Αθηνά και είμαστε και οι τρεις μας «υπεύθυνοι διαχειριστές» της πέμπτης ακτίνας.
      Η Πέμπτη ακτίνα επικράτησε στη Γη για 2000 χρόνια από το 2000 π.Χ. έως το 1 π.Χ. και στην συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη στην έκτη ακτίνα, αυτήν την οποία γνωρίζετε πολύ καλά, την ακτίνα του Ιησού Χριστού. Από το 2000 μ.Χ. και μετά την θέση της έκτης ακτίνας την πήρε η έβδομη ακτίνα, η ακτίνα της ολοκλήρωσης και της απελευθέρωσης και είναι η ακτίνα κάτω από την σκιά την οποία εξελίσσεστε και ολοκληρώνεστε, είναι η ακτίνα του Αγίου Γερμανού. Η επίδραση της κάθε κοσμικής ακτίνας στη Γη, υπάρχει για 2000 χρόνια. Θέλω λίγο να μιλήσουμε για την επίδραση της πέμπτης ακτίνας στη Γη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα! Γι’ αυτό είμαι κοντά σας σήμερα, για να σας υπενθυμίσω ότι ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι από σας επιστρέψατε και ενσαρκωθήκατε στην Ελλάδα, είναι κι αυτός.
      Κάτω από την επίδραση της πέμπτης ακτίνας στην Ελλάδα Οικογένεια, συνέβησαν πολύ σπουδαία γεγονότα και ένας σπουδαίος πολιτισμός αναδύθηκε κάτω από την σκιά της. Κι εσείς όπως κι εγώ, αλλά και πολλοί απ’ αυτούς που ονομάζετε αναληφθέντες δασκάλους ήμασταν τότε εδώ και δουλέψαμε για τις ενέργειες αυτού του ελληνικού πολιτισμού, που σήμερα είναι γνωστός σε όλη τη Γη και όχι μόνο. Από τον Όμηρο έως τον Πυθαγόρα, τον Ασκληπιό, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα (παραδειγματικά αναφέρομαι) και πολλούς, πολλούς άλλους από την οικογένεια, δουλέψαμε όλοι μας, γι’ αυτόν τον πολιτισμό. Καταφέραμε τότε και ανεβάσαμε πολύ ψηλά την δόνηση και θυμηθήκαμε  ποιοι είμαστε.
      Αυτές οι έτοιμες ενέργειες αγαπημένοι μου σας περίμεναν. Ήδη κάνατε πολύ εργασία μ’ αυτές! Τις χρειαζόσασταν, γιατί είναι δικές σας και τις θέλατε πίσω. Τις περάσατε μέσα σας, τις μετασχηματίσατε και τις μεταφέρατε στην Νέα Ενέργεια.

Σ’ αυτήν την εποχή για την οποία μιλάμε, άνθισαν και οι μεγαλύτερες μυστηριακές σχολές, παντού σε ολόκληρη την Ελλάδα και κάναμε πολλά βήματα μπροστά σαν Οικογένεια! Και κουραστήκατε πάρα πολύ τότε, γιατί οι ενέργειες δεν ήταν τόσο ανοιχτές όπως είναι σήμερα. Γι’ αυτό η τότε εργασία σας αποκτάει ιδιαίτερη σημασία για σας!
      Γιατί πιστεύετε, ότι σας μαγνητίζουν τόσο πολύ οι Αρχαίοι Ναοί και οι Ιεροί τόποι και τους επισκέπτεστε τόσο συχνά; Γιατί μέσα σ’ αυτούς είναι οι ενέργειές σας, γιατί αυτούς τους Ναούς τους κτίσατε εσείς, γιατί είστε εσείς. Υπήρξαν βέβαια και άλλοι πολιτισμοί στη Γη που άνθισαν κάτω από την επίδραση της πέμπτης ακτίνας, αλλά σήμερα μιλάμε για σας Οικογένεια, μιλάμε για την οικογένεια στην Ελλάδα.
      Εκείνο όμως που επηρέασε τόσο πολύ τον τότε πολιτισμό σας, είναι και κάτι άλλο που πολύ λίγοι στην οικογένεια και στην Ελλάδα το θυμάστε. Είναι η επιρροή  της Ιερής Φλόγας της αλήθειας. Και είναι πολύ σημαντικό αγαπημένοι μου, να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε κάτω από την ομπρέλα της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας.
      Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, η Ιερή φλόγα της αλήθειας βρίσκεται στην Κρήτη, πάνω από τα Λευκά Όρη, από την εποχή της Ατλαντίδας. Δεν μπορείτε βεβαίως τώρα να δείτε τον Ναό της, γιατί βρίσκεται στην αιθερική του μορφή, αλλά είναι πάντα εκεί. Και θα σας το εξηγήσουμε αυτό.

Λίγο πριν από τον καταποντισμό της Ατλαντίδας, ειδοποιηθήκαμε από το Πνεύμα, κάποιες οντότητες που κρατούσαμε ακόμα το Φως στις καρδιές μας, να σώσουμε τις Ιερές Φλόγες. Έπρεπε οπωσδήποτε να σωθούν οι Ιερές Φλόγες γιατί ήταν πολύ σημαντικές για την οικογένεια και γιατί θα ερχόταν αυτή η ευλογημένη στιγμή, κατά την οποία η ανθρωπότητα θα τις χρειαζόταν. Κι αυτή η ευλογημένη στιγμή είναι τώρα αγαπημένοι μου! Φροντίσαμε πολλοί από μας τότε να τις σώσουμε και καθώς διαβάζετε αυτή την επικοινωνία, θα νιώσετε αυτή την ανατριχίλα και την συγκίνηση του «θυμάμαι», φροντίσαμε λοιπόν να σώσουμε οπωσδήποτε τις Ιερές Φλόγες πριν τον καταποντισμό της Ατλαντίδας.
      Και σώθηκαν όλες οι Ιερές Φλόγες Οικογένεια και βρίσκονται απλωμένες σε όλη τη Γη, σε σημαντικές ενεργειακές πύλες και τώρα ενεργοποιούνται με την δική σας εργασία και πρόθεση, για να βοηθήσουν  την δική σας εξέλιξη και κατ’ επέκταση και την εξέλιξη του πλανήτη.
      Εγώ με τους συνεργάτες μου, παρέλαβα την Ιερή φλόγα της Αλήθειας, με όλο τον Ιερό σεβασμό που απαιτείτε και δια μέσου του Ατλαντικού και της Μεσογείου την μετέφερα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη κτίστηκε ένας μεγαλοπρεπής και υπέροχος Ναός, υπό την επίβλεψη της Αρχι-Ιέρειας Θεάς Αθηνάς, η οποία φέρει τιμητικά σαν τίτλο της και το όνομα της Ιερής φλόγας και ονομάζεται η «Θεά της Αλήθειας».
      Η Θεά Αθηνά οικογένεια της Ελλάδας, σας αγαπάει υπερβολικά. Είναι πάντα κοντά σας και υπήρξαν εποχές που μπορούσατε και την βλέπατε να τριγυρνάει ανάμεσά σας και να σας βοηθάει με κάθε τρόπο. Είναι πάντα κοντά σας! Φωνάξτε την, μιλήστε της, καλέστε την. Όταν την καλέσετε κοντά σας, θα νιώσετε την χαρά της και την συγκίνησή της και θα νιώσετε να σας αγκαλιάζει τρυφερά με την αγάπη της.
      Τώρα λοιπόν αυτός ο υπέροχος Ναός της Αλήθειας, καθώς η ανθρωπότητα απομακρυνόταν από το φως, έχει περάσει στην αιθερική του μορφή. Κι όμως έχετε τον Παρθενώνα να σας τον θυμίζει. Ο Παρθενώνας κτίστηκε ακριβώς στα πρότυπα του Ιερού Ναού της Αλήθειας, είναι ένα ακριβές αντίγραφο και αφιερώθηκε στην Θεά Αθηνά! Σας λέει μήπως κάτι αυτό αγαπημένη μου Οικογένεια;
      Η Ιερή Φλόγα της αλήθειας βοήθησε πάρα πολύ ν’ ανθίσει ο «αρχαίος» ελληνικός πολιτισμός σας, όπως τον ονομάζετε, γιατί οι προγονοί σας γνώριζαν την ύπαρξή της και ήξεραν πως να την επικαλούνται και να την χρησιμοποιούν. Η επίδραση της Ιερής φλόγας της Αλήθειας, εάν εσείς συνδεθείτε  συνειδητά με πρόθεση μαζί της θα είναι άμεση και η βοήθειά της πολύ μεγάλη.
      Η «αλήθεια» αγαπημένοι μου είναι Φως και είναι γνώση για το «ποιοι είστε» και είναι η γνώση για την καταγωγή σας. Όπου δεν υπάρχει αλήθεια, υπάρχει σκοτάδι. Κι εσείς ενσαρκωθήκατε πολλές φορές στην Γη μέσα στο σκοτάδι με δική σας επιλογή, για την εμπειρία της ψυχής σας. Κι όπως γνωρίζετε η Αλήθεια για την καταγωγή σας είναι κρυμμένη στα κύτταρά σας και περιμένει να ενεργοποιηθεί, μέσα από την προσωπική εξερεύνηση και διερεύνηση του εαυτού σας και μέσα από τις εμπειρίες και τις κατανοήσεις σας.

Η Ιερή Φλόγα όταν την επικαλείστε και εισέρχεται μέσα σας έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας, το οποίο συγκρατεί τις μνήμες σας και  συνδέει αυτές τις μνήμες με το κέντρο του DNΑ σας. Η Φλόγα της αλήθειας  αφού ενεργοποιήσει το κρυστάλλινο περικάλυμμα των κυττάρων σας διεισδύει στην συνέχεια στο κέντρο του DNΑ σας, εκεί όπου υπάρχουν οι οδηγίες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μνήμες και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, σαν Θεοί που είστε.
      Όπου υπάρχει αλήθεια, υπάρχει φως, ισορροπία και υγεία. Όπου η αλήθεια είναι κρυμμένη, υπάρχει σκοτάδι, σύγχυση κι ασθένεια, η οποία τις περισσότερες φορές εκτός από ψυχολογικά εκφράζεται και βιολογικά. Και τότε είναι που αρρωσταίνετε με πάρα πολλούς τρόπους.
      Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο μεγάλος Αρχιερέας του Ναού της Φλόγας κι ένας από τους μεγαλύτερους θεραπευτές του Σύμπαντος, χρησιμοποιεί την Φλόγα της Αλήθειας για να θεραπεύει.
      Η φλόγα της Αλήθειας Οικογένεια ενεργοποιήθηκε! Την ενεργοποιήσατε εσείς με την εργασία σας! Αλλά συνδεθείτε μαζί της με πρόθεση, περάστε την μέσα σας και στην συνέχεια, αφήστε την να επεκταθεί μέσα από σας και να απλωθεί κυκλικά σε ολόκληρη τη Γη! Επιτρέψτε να την παραλάβουν όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι σε ολόκληρο τον πλανήτη, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για όλους σας.

Έδωσα μια άσκηση οραματισμού στην Καίτη μας και αυτή είναι η εργασία μας που σας προανέφερα, την οποία θα σας μεταφέρει και όταν θελήσετε να την κάνετε, θα νιώσετε αμέσως την επίδραση την οποία θα έχει μέσα σας η Φλόγα της Αλήθειας.
      Πριν όμως την άσκηση θέλω να σας μιλήσω για την δύναμη του οραματισμού. Ο οραματισμός είναι τόσο πραγματικός, όσο είστε κι εσείς. Όταν οραματίζεστε υπάρχει η δύναμη της πρόθεσης και στον οραματισμό σας βάζετε μέρος της ενέργειάς σας.  Το πιο σπουδαίο είναι ότι σ’ έναν  οραματισμό υπάρχει πάντα η παρουσία του Πνεύματος. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί σας επαναλαμβάνουμε συνεχώς την ισχύ και την σπουδαιότητα του οραματισμού.
      Είμαστε πολύ συγκινημένοι εγώ και οι συνεργάτες μου αγαπημένη οικογένεια, που μας δώσατε την χαρά να είμαστε μαζί σας! Να θυμάστε ότι είμαστε συνέχεια κοντά σας και σας αγαπάμε υπερβολικά.
Κι έτσι είναι.

Άσκηση-Οραματισμός

Βρίσκομαι έξω από έναν τεράστιο, μεγαλειώδη Ναό που μοιάζει με τον Παρθενώνα. Ο Ναός είναι κρυστάλλινος και στις τέσσερις γωνίες του,  υπάρχουν αετώματα επίσης κρυστάλλινα. Καθώς κοιτάζω τον Ναό, το ύψος του είναι τόσο μεγάλο, ώστε έχω την αίσθηση ότι χάνεται στον ουρανό.
      Βρίσκομαι μπροστά στις λευκές, μαρμάρινες σκάλες του Ναού και αρχίζω να τις ανεβαίνω. Είναι πάρα πολλές και μου φαίνονται ατέλειωτες. Επιτέλους φτάνω σε μια μεγαλοπρεπή είσοδο και μπαίνω μέσα στον Ναό.
      Τώρα βρίσκομαι μέσα σε μια μεγάλη αίθουσα με ασημένιο χρώμα, η οποία είναι απλή και λιτή. Εκεί βλέπω να στέκονται πολλές φωτεινές οντότητες που τα σώματά τους είναι φωτεινά κι αιθέρια και έχουν  ανθρώπινο σχήμα.
      Στο βάθος υπάρχει ένας μεγάλος πανέμορφος βωμός. Επάνω στον βωμό μέσα σ’ ένα τεράστιο και τριγωνικό κρυστάλλινο βάζο βρίσκεται η Ιερή Φλόγα της Αλήθειας, η οποία είναι μαγευτική και νιώθω να με μαγνητίζει. Η Ιερή Φλόγα έχει χρώμα ασημοπράσινο και υψώνεται αρκετά πάνω από το βωμό. Το πράσινο χρώμα είναι ανοιχτό στη βάση της Ιερής Φλόγας και μετά υπάρχει μια ανάμειξη του ανοιχτού πράσινου με το ασημένιο. Το πράσινο σταδιακά εξασθενεί και δίνει την θέση του όλο και περισσότερο στο ασημί χρώμα, για να καταλήξει στην κορυφή της Φλόγας, σ’ ένα έντονο και φωτεινό ασημί.
      Ενώ είμαι συνεπαρμένη από την ομορφιά και την δύναμη της Ιερής Φλόγας, δύο μεγαλοπρεπείς Οντότητες με πλησιάζουν και με καλωσορίζουν. Είναι οι Αρχιερείς του Ναού, η Θεά Αθηνά και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και νιώθω την αγάπη τους και την στοργή τους να με τυλίγει, καθώς με κλείνουν στην αγκαλιά τους! Με συνοδεύουν μέχρι την σκάλα που οδηγεί πάνω στον βωμό και με σπρώχνουν ελαφρά για να συνεχίσω μόνη μου, αφού πρώτα με συμβουλεύουν ν’ αναπνέω αργά και βαθιά.
      Φτάνω στην κορυφή του βωμού και στέκομαι κοιτάζοντας συνεχώς μαγεμένη την ιερή φλόγα. Καθώς αναπνέω βλέπω τη φλόγα να διογκώνεται και να μεγαλώνει. Η φλόγα είναι ζωντανή κι έχει συνειδητότητα. Σταδιακά η φλόγα μεγαλώνει κι επεκτείνεται όλο και περισσότερο και σε λίγο με τυλίγει ολόκληρη, χωρίς να με καίει. Με την εισπνοή μου μπαίνει μέσα μου και εισχωρεί πολύ βαθιά σε όλη μου την ύπαρξη, σε κάθε μου κύτταρο. Τώρα είμαι  ολόκληρη η φλόγα της Αλήθειας. Νιώθω λίγο περίεργα. Νιώθω σαν να είμαι τυλιγμένη μέσα σε μια ζεστή, πολύ μαλακή κουβέρτα. Στην αρχή το σώμα μου μουδιάζει και στη συνέχεια μυρμηγκιάζει. Μετά από λίγο νιώθω λες και χιλιάδες μικρές καρφίτσες με κεντάν ελαφρά, χωρίς να με πονάνε.
      Η φλόγα μένει λίγο ακόμα μέσα μου, για να ενεργοποιήσει πλήρως τα κύτταρά μου και μετά τη βλέπω να βγαίνει από το στόμα μου με την εκπνοή μου, να επανέρχεται στο βωμό και να ξαναπαίρνει την αρχική της μορφή και το αρχικό της μέγεθος.
      Εκστασιασμένη απ’ αυτό που έζησα κατέβηκα αργά τις σκάλες και με την συνοδεία της Θεάς Αθηνάς και του Αρχάγγελου Ραφαήλ οδηγήθηκα στην έξοδο του Ναού.
Τις επόμενες ημέρες πολλές μνήμες ήρθαν στην επιφάνεια κι ένιωσα ότι βλέπω πολύ πιο καθαρά μέσα μου και με μεγαλύτερη διαύγεια!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email