«Η κατάρρευση του πνευματικού μας «εγώ» – Δάσκαλος Κουτχούμι, Αρχ. Ραφαήλ

«Η κατάρρευση του πνευματικού μας «εγώ»

Δάσκαλος Κουτχούμι, Αρχ. Ραφαήλ & Καίτη Τσώλη, 11/10/ 2009

Νάμαστε πολυαγαπημένοι μου, νάμαστε! Και το «νάμαστε» το χρησιμοποιώ εδώ με την ελληνική του έννοια κι έτσι θα το χρησιμοποιώ, όταν απευθύνομαι  στην οικογένεια που ζει στην Ελλάδα και μιλάει την ελληνική γλώσσα. Σας το έχω πει κι άλλη φορά, ότι μ’ αρέσει πάρα πολύ και η ελληνική του σημασία. Νάμαστε κι εμείς εδώ λοιπόν οικογένεια να συνομιλούμε ξανά μαζί, μέσα από ένα καινούργιο site και μέσα από διαφορετικές ενέργειες! Θα τα λέμε συχνά μαζί μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που η οικογένεια άρχισε να δραστηριοποιείται και άρχισε να δημιουργεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων άρχισε να βγαίνει προς τα έξω και να στέλνει τα μηνύματά της.
      Μαζί μου σήμερα σ’ αυτή την όμορφη συνάντηση με σας βρίσκεται και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, ο οποίος θέλει να σας δώσει ένα ξεχωριστό μήνυμα.
      Και επειδή αρκετά παίξατε οικογένεια μέσα στην διττότητα με όλους τους τρόπους, είμαι εδώ σήμερα και απευθύνομαι κυρίως στους εργάτες του φωτός που είναι δάσκαλοι. Απευθύνομαι σ’ αυτούς που θεωρούνται «πρωτοπόροι» και οι οποίοι έχουν δουλέψει πολύ με τον εαυτό τους, αλλά αυτά που θα πούμε ωφελούν επίσης και όσους από την οικογένεια ξεκίνησαν να δουλεύουν τώρα με την ενέργειά τους. Γιατί κι εκείνοι πρέπει να κατανοήσουν ευθύς εξ’ αρχής, ότι όταν δουλεύουμε με τον εαυτό μας, δεν κολλάμε πουθενά.
      Και βέβαια αυτά που θα σας πούμε, θα σας εκπλήξουν λίγο, και το πρώτο απ’ αυτά που θα σας πούμε, είναι να πετάξετε όλα όσα σας είπαμε μέχρι σήμερα. Θα σας πούμε οικογένεια, να πετάξετε όλες τις διδασκαλίες και την γνώση που σας έφερε μέχρι εδώ.

Οικογένεια πετάξτε ότι σας έφερε μέχρι εδώ. Πετάξτε όλα όσα σας είπαμε. Τα μαθήματα και οι προτροπές από μας τους δασκάλους, ήταν κατάλληλα να ειπωθούν, για να σας απελευθερώσουν από την διττότητα και τα είχαμε συμφωνήσει μαζί σας. Δεν σας χρειάζονται πια! Δεν υπάρχουν διδασκαλίες που να σας οδηγούν στην εξέλιξη. Ο εαυτός σας, σας οδήγησε στην εξέλιξη! Στην εξέλιξη σας οδήγησε ο εαυτός σας, το Πνεύμα σας.  Όλα όσα σας είπαμε ήταν βοηθητικά, δεν ήταν κανόνες!
      Δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν υπάρχουν κανόνες αγαπημένη μου οικογένεια! Ο Θεός είναι απόλυτα ελεύθερος, δεν χρησιμοποιεί κανένα κανόνα. Είναι πλήρης στην ολότητά του και απόλυτα ελεύθερος και η κινητήρια δύναμής του είναι η αγάπη, και δεν είναι καν δύναμη η αγάπη, γιατί είναι πολύ πιο πέρα κι από την δύναμη! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αφεθείτε,  να αφεθείτε στην θεϊκότητά σας, να αφεθείτε στην καινούργια σας ύπαρξη. Σας ακούγονται όλα αυτά αντιφατικά, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι αγαπημένοι.
      Όλα όσα δουλέψατε και όλα όσα ειπώθηκαν, όσο εξερευνούσατε τον εαυτό σας και προσπαθούσατε να τον απελευθερώσετε, ισχύει μόνο γι’ αυτό το παιχνίδι που δημιουργήσαμε στη Γη και όλα όσα ειπώθηκαν, ειπώθηκαν με την συμφωνία όλων μας. Τώρα δεν χρειάζεστε τίποτα από όλα αυτά!
      Πετάξτε τα όλα. Απελευθερωθείτε πλήρως! Δεν υπάρχει κανένα σύστημα εξέλιξης. Δεν υπάρχουν κανόνες. Είστε εδώ που είστε και είστε αυτό που είστε και δεν θα τα ξαναχρειαστείτε πια.

Όλα όσα είπαμε και όλα όσα μάθατε είναι μόνον ένας καλός οδηγός που μπορείτε αν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, για να διευκολύνετε άλλους ανθρώπινους αγγέλους που θέλουν να δουλέψουν με τον εαυτό τους και να τον απελευθερώσουν, αλλά εσείς όλα αυτά που μάθατε δεν τα χρειάζεστε για σας! Απελευθερώστε τα και σταματήστε να τα χρησιμοποιείτε για τον εαυτό σας. Δεν ισχύουν, πιστέψτε το, δεν λειτουργούν, γιατί έχετε πάει ήδη πέρα απ’όλα αυτά. Μέσα στην Νέα ενέργεια δεν λειτουργούν και δεν τα χρειάζεστε!
      Δεν χρειάζεστε πεποιθήσεις, δεν χρειάζεστε κανόνες, δεν χρειάζεται να πιστεύετε σε οτιδήποτε. Μην φορτώνετε τον εαυτό σας με αυτό που ήδη γνωρίζετε, γιατί τον εαυτό τον θέλουμε ελαφρύ και καθαρό, τον εαυτό τον θέλουμε ελεύθερο, για να δεχθεί το καινούργιο, για να δεχθεί το άγνωστο. Εσείς χρειάζεται απλά να είστε και να κινείστε μέσα στην ελευθερία και την αγάπη. Απλά να είστε και να «είστε αυτό που είστε».
      Κανένας έλεγχος, για τον εαυτό σας, γιατί οποιοσδήποτε κανόνας τεθεί, αυτόματα είναι για τον εαυτό «έλεγχος». Και είναι πολύ εύκολο να συμβεί αυτό. Θα το επιδιώξει ο ανθρώπινος εαυτό σας, γιατί νιώθει εντελώς χαμένος με όλες αυτές τις αλλαγές, νιώθει ότι δεν τον προσέχετε πια αρκετά. Μιλήστε στην ανθρώπινη πτυχή σας, μιλήστε στον άνθρωπο και πέστε του ότι τον αγαπάτε και ότι είστε εδώ για κείνον.
      Θα το επιδιώξουν να σας ελέγξουν επίσης και κάποιες πτυχές σας, γιατί κι αυτές θέλουν και ζητούν να παίξουν τον κεντρικό ρόλο. Θέλουν την προσοχή του εαυτού, την οποία δεν είχαν μέχρι τώρα καθώς δεν είχαν ενωθεί με την θεϊκή τους φύση. Δώστε πολύ αγάπη στις πτυχές του εαυτού σας, γιατί είναι μέρος σας, αλλά μην επιτρέπετε να σας ελέγχουν! Το τιμόνι το έχει πάντα ο Θεός. Ο αρχηγός του εαυτού είναι πάντα ο «Θεός που είστε», είναι πάντα «εσύ»!
      Τώρα έχετε καινούργια εργαλεία μέσα σας αγαπημένη μου οικογένεια! Έχετε καινούργια εργαλεία! Υπάρχει το δημιουργικό σας γνωρίζω και υπάρχει η διαίσθηση. Έχετε τα καινούργια σας εργαλεία, τα οποία δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε εσείς για να τεθούν σε λειτουργία. Είναι μέσα σας κι εσείς απλά επιτρέπετε να υπάρχουν και να λειτουργούν μέσα σας, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιτρέψτε να σας εξυπηρετούν σε οτιδήποτε εσείς χρειάζεστε!
Απλά παραιτηθείτε από τα πάντα, από όλες τις προτροπές, από όλες τις συμβουλές και απ’ όλους τους κανόνες. Χαλαρώστε και αφεθείτε.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό απ’ αυτά που θα πούμε σήμερα είναι ότι σχεδόν όλοι σας όλο αυτό το διάστημα που δουλεύατε με το φως, χωρίς να το καταλάβετε και να το συνειδητοποιήσετε, δημιουργήσατε μια εικόνα πνευματικής καταξίωσης.  Την χρειαζόταν βλέπετε ο ανθρώπινος εαυτός σας.
      Κι ενώ ασχοληθήκατε πάρα πολύ, για ν’ απελευθερώσετε το «ανθρώπινο εγώ σας», μια αρσενική ενέργεια που φέρνατε μαζί σας σε όλες τις ενσαρκώσεις, όταν αυτό το ανθρώπινο «εγώ» τ’ αποδεχθήκατε και τ’ απελευθερώσατε,  ο εαυτός βρήκε έναν άλλο τρόπο να νιώσει καταξίωση. Δημιούργησε ένα «πνευματικό εγώ». Νιώσατε «σπουδαίοι» και καταξιωμένοι που δουλεύατε με το φως. Νιώσατε ότι είστε περισσότερο σπουδαίοι από τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, οι οποίοι ζουν μέσα στην τρίτη διάσταση και δεν μπήκαν ακόμα στο μονοπάτι.
      Τώρα είναι η ώρα Οικογένεια, να απελευθερώσετε κι αυτή την εικόνα, όσοι δεν την απελευθερώσατε. Δεν χρειάζεστε κανένα «εγώ» πνευματικό ή όχι που υποθάλπει την διαίρεση και τον διαχωρισμό μεταξύ σας.
      Ο Τοβίας σας είπε «ότι δεν έχει σημασία», αλλά δεν καταλάβατε ακριβώς τι σας είπε. Δεν έχει σημασία για τον Θεό που είστε, δεν έχουν σημασία όλα όσα συνέβησαν, όλα όσα κάνατε στη Γη, γιατί απλά τα σχεδιάσατε για την εμπειρία της ψυχής σας.
      Ίσως θυμώσετε και το ξέρω ότι πολλοί θα θυμώσετε και θα πείτε «μα τι κάνω εγώ τόσα χρόνια στη Γη», μετασχηματίζω ενέργειες, υποφέρω, κάνω όλες αυτές τις αλλαγές στον εαυτό μου που είναι επώδυνες κι έρχεσαι εσύ τώρα δάσκαλε Τοβίας και δάσκαλε Κουτχούμι, για να μου πεις ότι τίποτα δεν έχει σημασία!

Αναλάβετε κατ’ αρχήν την ευθύνη εδώ, ότι εσείς το επιλέξατε να το κάνετε αυτό. Εσείς σηκώσατε το χέρι να κατεβείτε στη Γη και να δουλέψετε με τον εαυτό σας και μαζί της! Και το κάνατε πράγματι, και εργασθήκατε με πάθος και είστε «πρότυπα» για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους! Και αυτό είναι μια τιμή για σας, που δεν πρόκειται να σας την πάρει κανείς και όλοι οι άγγελοι θα σας ευγνωμονούν για το μεγαλείο αυτής της εργασίας!
       Όμως το κάνατε από αγάπη για τον εαυτό σας, από αγάπη για το Πνεύμα και για τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Το κάνατε από αγάπη για την Γη μας. Η καρδιά σας είναι γεμάτη αγάπη και πάθος, για όλα αυτά τα οποία δουλέψατε, όσο κι αν εσείς δεν το βλέπετε αυτό! Εμείς που σας ξέρουμε και δουλέψαμε πολλές φορές μαζί σας, την βλέπουμε αυτή την ανιδιοτελή αγάπη! Κι επίσης Οικογένεια είναι το ταλέντο σας αυτό. Είστε εξερευνητές από την φύση σας και αγαπάτε πάρα πολύ να μπαίνετε μέσα σε συστήματα και να τα ανατρέπετε όλα, και να τα διαλύετε και να τα αλλάζετε!
      Και δεν υπάρχει πνευματικό και μη πνευματικό οικογένεια, γιατί όλα είναι το πνεύμα. Την διαίρεση και τους ορισμούς τους βάζετε εσείς και τους βάζει η ανθρώπινη πτυχή σας. Είναι όλα πνευματικά! Γι’ αυτό οι περισσότεροι από σας που νιώσατε ήδη την κατάρρευση αυτού που ονομάζετε «πνευματικού σας εγώ» πονέσατε  λίγο, αλλά βαδίσατε ολοκληρωτικά προς την ενότητα.

Πολλοί από σας  όταν βίωσαν αυτή την απώλεια του Πνευματικού τους εγώ,  ένιωσαν και την τελευταία απώλεια. Και κάποιοι θύμωσαν και έκλαψαν κι ένιωσαν πάρα πολύ μόνοι. Αλλά όταν συνήρθαν όμως, ένιωσαν τόσο πολύ μέσα στον εαυτό τους! Τόσο πολύ μέσα στην ύπαρξή τους, τόσο πολύ μέσα στη θεϊκότητά τους! Τα χάσατε όλα οικογένεια! Τα χάσατε όλα!
«Στον δρόμο για την ανάληψη τα έχασα όλα»!
      Τώρα δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο! Τώρα δεν έχετε τίποτα άλλο να χάσετε κι είστε επιτέλους Θεοί κι είστε επιτέλους ελεύθεροι και είστε η ουσία σας.
      Γι’ αυτό φύγετε απ’ αυτή την πεποίθηση κι αυτήν την διαίρεση, που λέει ότι εγώ είμαι πνευματικός. Γιατί όλοι είστε πνευματικοί, από την στιγμή που όλοι είμαστε η ίδια ουσία, το Πνεύμα!
      Όταν νιώσατε την κατάρρευση του «πνευματικού σας εγώ», ξαφνικά νιώσατε ότι δεν έχετε πλέον καμία ταυτότητα. Νιώσατε πραγματικά «ολόγυμνοι», αλλά και  ελεύθεροι. Αρχικά μερικοί από σας νιώσατε μεγάλη θλίψη  και στην συνέχεια νιώσατε αδιαφορία για όλα όσα πριν ήταν πολύ σημαντικά για την ζωή σας. Συνήρθατε όμως πολύ γρήγορα, γιατί γνωρίζετε αγαπημένοι τι σας συμβαίνει. Σηκώσατε το ανάστημά σας κι είπατε «Είμαι Θεός επίσης» και πραγματικά τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, γιατί «είμαι αυτό που είμαι»!
      Εκείνη την στιγμή όμως που εσείς νιώσατε ότι χάσατε το ενδιαφέρον σας για τα πάντα, εκείνη είναι η ευλογημένη στιγμή που έχετε τα πάντα, είναι η ευλογημένη στιγμή που όλα θάρθουν με ταχύτητα στα χέρια σας. Γι’ αυτό μην φοβηθείτε. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και επανέρθετε ξανά στην προηγούμενη κατάστασή σας από φόβο. Όχι αυτήν την στιγμή. Γιατί αυτή η στιγμή είναι η ιερή σας στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι η στιγμή της επιστροφής του Θεού, της επιστροφής στην αγάπη και στην χαρά και στην ελευθερία και στην αθωότητα! Είναι πραγματικά η πιο συγκλονιστική στιγμή σας! Μην φοβηθείτε αγαπημένοι μου, μην φοβηθείτε και επιτρέψτε να νιώσετε. Επιτρέψτε σε όλα τα συναισθήματα που θα νιώσετε να υπάρξουν μέσα σας, να μετασχηματιστούν και ν’ απελευθερώσετε, ότι είναι κατάλληλο ν’ απελευθερωθεί!

Πέστε από την κορυφή σας γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να σκοτωθείτε. Ότι θα πέσετε πάνω σ’ ένα πάπλωμα με βαμβάκι. Νιώστε πόσο μαλακό και τρυφερό είναι και νιώστε αυτό το βούλιαγμα μέσα σ’ αυτό το πάπλωμα, σ’ αυτήν την αγκαλιά του Πνεύματος, και νιώστε την ολοκληρωτική αποδοχή, νιώστε την αγάπη και την ελευθερία. Νιώστε την ανακούφιση που δίνει ο εαυτός, όταν δεν χρειάζεται πια να προσπαθείτε και να πιέζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν χρειάζεται πια να κουράζεστε και να κυνηγάτε το χρόνο. Νιώστε αυτή την ανακούφιση, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, απλά μόνο να υπάρχετε και να απολαμβάνετε τον εαυτό σας.
      Απελευθερώστε τα όλα. Τα πάντα. Ακόμη και τις ανθρώπινες σχέσεις σας. Και μη ταράζεστε μ’ αυτό, γιατί καθώς εσείς τ’ απελευθερώνετε και επιτρέπετε στον εαυτό σας να υπάρχει μέσα στην ελευθερία του, όπως εκείνος επιλέγει να υπάρχει και να εκφράζεται, έτσι θα επιτρέψετε και στους άλλους να υπάρχουν. Κι ενώ πιστεύετε ότι τα χάσατε  όλα, τώρα είναι που όλα θα είναι εκεί για σας, όλα όσα απελευθερώσατε θα υπάρχουν και θα είναι εκεί για σας μ’ έναν καινούργιο, μ’ έναν ασυνήθιστο και διαφορετικό τρόπο θα μαγνητίζετε κοντά σας την κάθε στιγμή, ότι χρειάζεται ο εαυτός κι αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.
      Θα είναι η αγάπη. Θα είναι η ελευθερία που είναι αγάπη, θα είναι η αποδοχή και η συμπόνια που είναι αγάπη, θα είναι η απλότητα χωρίς στολίδια, μέσα στο δικό της μεγαλείο που είναι αγάπη και θα είναι ο Θεός που είναι ο εαυτός σας, που είστε εσείς και απλώς θα υπάρχει και θα είναι αγάπη, γιατί αυτό είστε, αυτή είναι η ουσία σας. Είστε αγάπη κι αυτό αγκαλιάζει τα πάντα, όπως ακριβώς είναι, αγκαλιάζει την δημιουργία με όλη την διαφορετικότητά της, γιατί η αγάπη γνωρίζει, γιατί η αγάπη είναι η σοφία του Πνεύματος και κατανοείτε και την φύση και την δομή της δημιουργίας. Γνωρίζετε, κατανοείτε κι αγαπάτε. Γι’ αυτό η σοφία είναι αγάπη.

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι κοντά σας για να σας δώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.
Αγαπημένοι μου «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και είμαι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Είμαι κοντά σας και δουλεύουμε συνέχεια μαζί, γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας μεταφέρω κάτι πολύ σημαντικό και θεωρούμε ότι είναι η ώρα να το γειώσετε πολύ καλά, γιατί εξαρτάται καθαρά από σας!
      Οικογένεια δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, εσείς απ’ αυτήν την πλευρά του πέπλου κι εμείς από την άλλη. Οι διαχωρισμοί ισχύουν μόνον όταν τους βάζετε εσείς. Στόχος της εξέλιξής σας ήταν να επιστρέψετε στην Πηγή, αλλά τώρα το γνωρίζετε ότι φέρατε την Πηγή μας στη Γη. Οπότε τώρα είναι η ώρα, να μάθουμε να λειτουργούμε ξανά σαν οικογένεια. Χωρίς να λέμε εσείς κι εμείς. Το ότι δεν μας βλέπετε δεν έχει καμία σημασία. Γνωρίζετε τις ενέργειές μας και μας νιώθετε. Άλλωστε βρισκόμαστε συνέχεια μαζί σε πολλά επίπεδα, γιατί είστε πολυδιαστασιακά όντα. Βρισκόμαστε και συνεργαζόμαστε και συμπράτουμε και αποφασίζουμε σαν οικογένεια, για όλα τα θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας και την Γη.
      Δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα μας αντιλαμβάνεστε μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, που θα είναι περισσότερο διαυγής και περισσότερο συγκεκριμένος από ότι αυτή την στιγμή. Όμως για να συμβεί αυτό, γκρεμίστε τώρα όλα τα πέπλα αγαπημένοι μου. Εξαρτάται κι αυτό από σας. Από δω και στο εξής δεν υπάρχουν πέπλα, δεν υπάρχουν διαχωριστικά μεταξύ μας. Βιώστε το, νιώστε το ότι είναι έτσι και έτσι θα είναι. Εσείς καθορίζετε την πραγματικότητα.
      Θα χαιρόμουν πάρα πολύ εάν η Καίτη αρχίσει να λέει «θα πάω να κάνω μια εργασία (οποιαδήποτε) και μαζί μου θα είναι και ο φίλος μου ο Αρχάγγελος Ραφαήλ»!  Και θα χαιρόμουν να το λέτε όλοι αυτό, με όλους μας! Είναι πολύ σημαντικό αυτό που ακούτε αυτήν την στιγμή, γι’ αυτό κρατείστε το μέσα σας και κάντε το πράξη. Από σας εξαρτάται!

Πιστέψτε το, δεν υπάρχουν διαχωριστικά στην δημιουργία. Δεν υπάρχουν άλλες διαστάσεις με την έννοια που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν μόνον διαφορετικές πυκνότητες στην ενέργεια. Αλλού η ενέργεια είναι πιο βαριά και πιο πυκνή κι αλλού είναι πιο ελαφριά και περισσότερο φωτεινή. Αλλά ακόμα κι αυτό είναι πολύ σχετικό για σας. Απελευθερώστε τα όλα. Πετάξτε όλες τις ορολογίες. Δεν έχουν σημασία!
      Είστε Θεοί και δημιουργείτε ανά πάσα στιγμή αυτό που εσείς επιθυμείτε και βρίσκεστε εκεί που θέλετε να βρίσκεστε. Εσείς καθορίζετε πια πραγματικότητα δημιουργείτε και μπαίνετε μέσα και την βιώνετε την κάθε στιγμή.
      Γι’ αυτό αγαπημένοι μου η πρόταση είναι ν’ αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν μια οικογένεια, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάναμε και στην Πηγή. Όλοι μαζί σαν ένα, όλοι μαζί εμείς κι εσείς, όλοι μαζί εμείς χωρίς το «εσείς», γιατί εμείς είμαστε και είμαστε το Ένα και είμαστε το Πνεύμα. Εξαρτάται από σας και σας προτείνουμε ν’ αρχίσετε να παίζετε μ’ αυτό! Κι είναι  η στιγμή που μπορούμε αυτό να το κάνουμε πραγματικότητα.
      Γκρεμίστε όλα τα πέπλα συνειδητά και την επόμενη στιγμή καλέστε μας να πάμε μαζί μια βόλτα και να κουβεντιάσουμε ή να σας συνοδεύσουμε στην καφετέρια και να σας κάνουμε παρέα, καθώς θα πίνετε τον καφέ σας!

Οικογένεια απολαύστε το, χαρείτε το, γιατί στην αιωνιότητα της ψυχής, στην αιωνιότητα που ζούμε δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Κι αν δεν το απολαμβάνετε, αν δεν απολαμβάνετε την κάθε στιγμή σας, θα έχετε χάσει αυτήν την υπέροχη διαδρομή, γι’ αυτήν την υπέροχη  ανατροπή κι επανάσταση, γι’ αυτή την ολοκληρωτική αλλαγή στον εαυτό σας, στη Γη και στο Σύμπαν.
Σας αγαπάμε πάντα πάρα πολύ και είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε η Οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email