«19 προτάσεις για επέκταση της συνείδησης» – δάσκαλος Κουτχούμι

«19 προτάσεις για επέκταση της συνείδησης»

Δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη, 29/12/  2009

Νάμαστε και πάλι μαζί οικογένεια. Σας χαιρετώ αγαπημένοι μου, σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω σ’ αυτή την νέα μας συνάντηση, σ’ ένα καινούργιο γραμμικό χρόνο της Γης και πολύ- πολύ σημαντικό για όλους σας! Το 2010 είναι ο χρόνος που πολλοί από σας οικογένεια, θα γειώσετε και θα εκφράσετε πλήρως την θεϊκότητά σας, είναι ο χρόνος που πολλοί από σας θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δυνατότητές σας είναι πολλές και ποικίλες, όπως και τα ταλέντα σας και το 2010 είναι ο χρόνος για όσους είστε έτοιμοι κι είστε αρκετοί, που μια καινούργια πραγματικότητα θα εμφανισθεί στη ζωή σας. Όλη η εργασία που κάνατε μέχρι σήμερα με τον εαυτό σας θα εκφρασθεί και θα εμφανισθεί στην πραγματικότητά σας και στη ζωή σας κι έτσι η πληρότητα, η χαρά και η αφθονία θ’ αρχίσουν να σας επισκέπτονται όλο και πιο συχνά. Αυτό το χρόνο θ’ ανακαλύψετε ότι το να είσαι δημιουργός, τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Άλλωστε είστε δημιουργοί από τη φύση σας και το να δημιουργείτε είναι κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλά, αρκεί να καταφέρετε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.
      Αυτόν το μήνα που πέρασε, πολλοί από σας είχαν ξανά μια κρίση εμπιστοσύνης προς τον εαυτό τους και για τον εαυτό τους και απογοητεύθηκαν, αλλά όταν η κρίση πέρασε είδαν ότι βγήκαν περισσότερο ενδυναμωμένοι απ’ αυτή. Μερικοί το νιώσατε ότι αυτή η κρίση δεν είναι του ανθρώπινου εαυτού σας, νιώσατε ότι αυτή η κρίση εμπιστοσύνης ήταν πολύ βαθύτερη κι είχε να κάνει με μνήμες εντυπωμένες στα κύτταρά σας απ’ όταν φύγατε από την Πηγή και περάσατε «το τοίχος της φωτιάς». Όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς οικογένεια, συντριβήκατε, κομματιαστήκατε και βιώσατε πολύ άσχημες καταστάσεις και ήταν τότε που για πρώτη φορά χάσατε την εμπιστοσύνη σας στο Πνεύμα. Κι αυτό τώρα ξαναβγήκε στην επιφάνεια, για να το απελευθερώσετε οριστικά. Γιατί το Πνεύμα είναι ο εαυτός σας αγαπημένοι μου και γνωρίζετε ότι σας αγαπάει πέρα από κάθε μέτρο!
      Βέβαια υπάρχει και το μυαλό που μάχεται, γιατί δεν θέλει να παραδώσει τον έλεγχο και γι’ αυτό θα βιώσετε ακόμα κάποιες τέτοιες κρίσεις αμφισβήτησης του εαυτού, αλλά αποδεχτείτε το όλο αυτό, αναπνεύστε βαθιά και αφήστε το να φύγει. Αποδεχτείτε το και απελευθερώστε το και προχωρήστε. Όσο εσείς είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε, η ενέργεια αλλάζει συνεχώς κι αυτά τα φαινόμενα θ’ εκλείψουν πολύ γρήγορα.

Να μην επηρεάζεστε από τις ειδήσεις που ακούτε για την χώρα σας οικογένεια, γιατί η Ελλάδα περνάει την δική της διαδικασία εξέλιξης. Η Νέα ενέργεια για να κτίσει πρέπει πρώτα ν’ απαλλαγεί από οτιδήποτε παλιό και ανισόρροπο και να φέρει στο Φως και να μετασχηματίσει όλες τις σκοτεινές ενέργειες. Το βλέπετε τώρα ότι όλα έρχονται στο Φως και όλα ξεκαθαρίζουν. Και θα κρατήσει αυτό μέχρι το 2012, αλλά όπως σας είπα η Ελλάδα εξελίσσεται. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να κερδίσει ξανά την χαμένη της αυτοεκτίμηση οικογένεια, γιατί είχε ανεβεί πολύ ψηλά πνευματικά και είχε ένα παγκόσμιο κύρος, αλλά στην πορεία το έχασε και βυθίσθηκε για πολύ χρόνο μέσα στο σκοτάδι. Τώρα αυτές οι ενέργειες, οι οποίες την είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά επανέρχονται και συντάσσονται και συν-εργάζονται μαζί σας, γιατί είναι πτυχές σας και θέλουν να εργαστούν μαζί σας και θέλουν κι εκείνες να κάνουν την μετάβασή τους στη Νέα Ενέργεια μαζί σας.
      Αυτές οι πολύτιμες και φωτεινές ενέργειες είναι δικά σας κομμάτια οικογένεια, είναι μέρη του εαυτού σας και θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ με την σοφία τους. Ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας, ο Ηράκλειτος και τόσοι πολλοί, πάρα πολλοί περισσότεροι είναι πολύ παρόντες και πολύ μέσα στην ενέργειά σας αυτό το διάστημα. Είναι αυτοί που θαυμάζετε, αλλά πιστέψτε το ότι εκείνοι σας θαυμάζουν πολύ περισσότερο. Γιατί είστε εσείς αυτοί που επηρεάζετε τα γεγονότα στην Ελλάδα οικογένεια, γιατί η χώρα σας εκφράζει την δική σας συνείδηση. Εσείς ανασύρατε στην επιφάνεια οτιδήποτε σκοτεινό και κρυμμένο, για να το φωτίσετε. Όμως για να προχωρήσουν αυτές οι ανισόρροπες ενέργειες χρειάζεται πρώτα να τις αποδεχθείτε αγαπημένοι μου συνεργάτες. Είστε αρκετά σοφοί και το γνωρίζετε αυτό τώρα, χρειάζονται την αποδοχή σας και όχι την κριτική σας, για να προχωρήσουν, να περάσουν από τις διαδικασίες μετασχηματισμού και να επανισορροπίσουν. Και τότε να είστε βέβαιοι, ότι χάρη και στην δική σας εργασία, μια καινούργια Ελλάδα πρόκειται να ξαναγεννηθεί!
      Και για να λύσουμε και την απορία σε όσους προβληματίζονται γιατί κάθε φορά στις επικοινωνίες λέμε ότι είμαστε μαζί, αφού εσείς απλά διαβάζετε μια επικοινωνία στο site, θα σας πούμε ότι πράγματι βρισκόμαστε όλοι μαζί σ’ ένα επίπεδο «θεϊκών εαυτών» και στη συνέχεια όλα αυτά που συζητάμε μεταφέρονται από τη Καίτη κι εσείς τα διαβάζετε και τα περνάτε στο συνειδητό σας. Ξέρουμε πολύ καλά σε ποιους απευθυνόμαστε κι όπως γνωρίζετε τώρα, αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν τυχαία για σας. Σας προτείνουμε ν’ αλλάξετε σκεπτικό σχετικά με οποιαδήποτε γραμμικότητα του χώρου και του χρόνου.

Αγαπημένοι μου αρχές του καινούργιου σας χρόνου κι είμαστε ακριβώς σ’ ένα κομβικό σημείο, όπου πολλοί από σας θα πάρετε ξανά πολύ σημαντικές αποφάσεις. Κάποιοι γείωσαν την θεϊκότητά τους και θέλουν να σταματήσουν εδώ την εξέλιξή τους και να ζήσουν ήρεμα και χαρούμενα στο πλανήτη κι αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους! Η παρουσία σας αγαπημένοι μου και μόνο η παρουσία σας πάνω στον πλανήτη είναι αρκετή, είναι αρκετή και το φως που μεταφέρετε και θεραπεύετε τους άλλους ανθρώπους και τη Γη είναι πολύ δυνατό, είναι πάρα πολύ δυνατό!
      Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι από σας, οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να συνεχίσουν! Έχουν την περιέργεια να το πάνε ακόμα πιο βαθιά, να εξερευνήσουν και να εισχωρήσουν στο άγνωστο και στο καινούργιο, να διαχειριστούν κι άλλες πηγές ή μορφές ενέργειας, να τις μετασχηματίσουν και να τις φέρουν στην δική τους πραγματικότητα, με τέτοιο τρόπο, ώστε να επεκταθεί και να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο η συνείδησή τους. Όποια επιλογή όμως κι αν κάνετε κι όποια απόφαση κι αν πάρετε το Πνεύμα σας τιμάει και σας ευγνωμονεί, για όλη την εργασία που κάνατε και κάνετε πάνω στον πλανήτη και για όλες τις αλλαγές που καταφέρατε.

Σήμερα θα μιλήσουμε σ’ αυτούς από την οικογένεια που θέλουν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους και να κατακτήσουν το άγνωστο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμα αυτά που γράφουμε για όλους σας. Και ναι, έχουμε κάποιες έτοιμες προτάσεις να σας δώσουμε, οι οποίες θα σας χρειαστούν και θα σας διευκολύνουν στη συνέχεια της εξερεύνησης και της αναζήτησης.
      Και κατ’ αρχήν αγαπημένοι μου βάλτε την ενέργειά σας (δείτε την σαν φως) να επεκτείνετε μέσα από την συνείδησή σας, να επεκτείνετε όσο το δυνατόν πιο μακριά και κυκλικά μέσα στο Σύμπαν. Η εργασία πάντα ξεκινάει από μέσα σας και επιστρέφει ξανά μέσα σας, γιατί εσείς είστε η Πηγή, εσείς είστε η Εστία! Το Πνεύμα σας θα εισάγει μέσα σας αυτές τις ενέργειες που θα επιλέγει η συνείδησή σας κι εσείς θα τις διαχειρίζεστε και θα τις μετασχηματίζετε, δημιουργώντας το καινούργιο! Θα δείτε τι θέλετε να κάνετε μ’ αυτές τις «άγνωστες» για σας ενέργειες. Δεν το έχετε αποφασίσει και ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα σας. Σας έχουμε ξαναπεί ότι η συνείδησή σας είναι πολύ ελαστική και μπορείτε να εισχωρήσετε σε απίστευτες καταστάσεις και άγνωστους κόσμους. Αρκεί να ξεδιπλωθείτε σε όλο σας το μεγαλείο και να εμπιστευθείτε.
      Επίσης για να συνεχίσετε είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σας το επισημάνουμε ότι χρειάζεται να έχετε απελευθερωθεί πλήρως από τους φόβους σας. Αν δεν έχετε απελευθερωθεί από τους φόβους σας και εκφράσατε πρόθεση να συνεχίσετε με την εξερεύνηση στο άγνωστο, να ξέρετε ότι ο εαυτός σας θ’ αναλάβει να κάνει γρήγορα ξεκαθαρίσματα για να σας απελευθερώσει και ίσως τις επόμενες μέρες ζοριστείτε. Κι αυτό είναι το πρώτο,

 1. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε εάν δεν έχετε απαλλαγεί ολοκληρωτικά από τους φόβους σας, γιατί η έρευνα θα διαχειριστεί όλων των ειδών τις ενέργειες και όχι μόνον τις φωτεινές! Οπότε είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει κανένας φόβος μέσα σας! Τι στο καλό θεοί είστε!
 2. Όσοι δεν έχετε ξυπνήσει την κουνταλίνι σας, να το κάνετε τώρα. Οι περισσότεροι το κάνατε, και σε κάποιους έχει ξυπνήσει και δεν το γνωρίζετε συνειδητά, όπως και νάχει είναι πολύ σημαντική η κουνταλίνι σας, γιατί απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, καθώς κινείται από τη βάση της σπονδυλικής σας στήλης προς τα πάνω! Είναι η αποθήκη της ενέργειά σας και της σοφίας σας! Απελευθερώστε την συνειδητά. Αρκεί να στρέψετε την προσοχή σας στην βάση της σπονδυλικής σας στήλη, στον κόκκυγα, εκεί κουλουριάζεται και είναι πολύ εύκολο να ξυπνήσει. Σας περιμένει! Θα νιώσετε το ξύπνημά της, γιατί θ’ αλλάξει λίγο την διάθεσή σας και θα ζεσταθείτε πολύ σε όλο σας το σώμα!
 3. Η ελευθερία του εαυτού είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να μπορέσετε να συνεχίσετε με την εξέλιξή σας και η ησυχία και η ελευθερία του νου είναι πολύ σημαντική! Αν θέλετε να ερευνήσετε και να γνωρίσετε το καινούργιο, δεν προβάλετε τίποτα απ’ όλα όσα γνωρίζετε και καλό είναι ν’ απελευθερώσετε κάθε γνώση που υπάρχει μέσα σας. Κάθε φορά να ξεκινάτε από μηδενική βάση.
  Ο Σωκράτης, αυτή η σοφή μεγάλη οντότητα που όπως είπαμε είναι πολύ παρούσα και μαζί σας σ’ αυτή την Νέα Εποχή και μεγαλούργησε στο τόπο σας, έλεγε πάντα «εν οίδα, ότι ουδέν οίδα», (σημ. μτφ. ένα γνωρίζω, ότι τίποτα δεν γνωρίζω)! Αλλιώς τίποτα δεν θα είναι καινούργιο, εάν πάνω του προβάλετε αυτό που ήδη γνωρίζετε.
 1. Μην προσπαθείτε να αναλύσετε το άγνωστο και το καινούργιο σύμφωνα με την λογική σας. Η ανάλυση οδηγεί πάντα σε αδιέξοδο. Η ανάλυση είναι εφεύρεση του μυαλού, γι’ αυτό προχωράμε περισσότερο με το «νιώθω, αντιλαμβάνομαι και κατανοώ» και καθόλου με το «σκέπτομαι και αναλύω». Χρειάζεστε μια ανοιχτή καρδιά κι έναν ελεύθερο και διαυγή νου, για να προχωρήσετε, κι ο νους είναι καλά να είναι ήσυχος οικογένεια και να μην υπάρχει καμία διαμόρφωση και καμία εικόνα, καμία προηγούμενη γνώση που να τον επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο.
 2. Χρησιμοποιούμε τα καινούργια εργαλεία που έχουμε στην διάθεσή μας, όπως είναι η διαίσθηση, η διόραση, η διάκριση και η παρατήρηση και αφήνουμε πίσω μας τα παλιά εργαλεία, όπως το μυαλό, η σκέψη και η λογική, τα οποία είναι εργαλεία της διττότητας. Η καινούργια πραγματικότητα της Νέας Ενέργειας, δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα παλιά εργαλεία της διττότητας.
 3. Είμαστε «ξύπνιοι» που σημαίνει είμαστε συνειδητοί στο «εδώ και τώρα» κι έχουμε επίγνωση ότι είμαστε πέρα από τον χώρο και τον γραμμικό χρόνο. Στην πέμπτη διάσταση υπάρχει μόνο η στιγμή, υπάρχει μόνο το τώρα!
 4. Καμία προσπάθεια. Δεν προσπαθούμε, γιατί η προσπάθεια δηλώνει αντίσταση, είναι σπρώξιμο και είναι χαρακτηριστικό της διττότητας.
 5. Δεν βιαζόμαστε! Η βιασύνη είναι παλιά συνήθεια του ανθρώπου και η βιασύνη δεν σου δίνει την ευκαιρία να δεις, να παρατηρήσεις και να αντιληφθείς. Ο Θεός δεν βιάζετε!
 6. Ο Θεός- Θεά που είστε είναι απαραίτητο να έχει ενεργοποιηθεί μέσα σας. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο της εξέλιξής σας. Η εξερεύνηση και η αναζήτηση τώρα, δεν γίνεται πια από τον άνθρωπο, αλλά γίνεται από τον ανθρώπινο άγγελο! Η ανθρώπινη πτυχή σας έχει αφομοιωθεί από τον Θεό που είστε και η Θεά-Θεός αναζητεί, εξερευνά, εμπειράται, κάνει επιλογές, παίρνει αποφάσεις και παίζει πάνω στη Γη, χρησιμοποιώντας τον ανθρώπινο εαυτό του-της και την βιολογία του-της, αλλά λειτουργεί πια σαν μονάδα! Δεν υπάρχουν πια διαχωρισμοί για τον εαυτό! Αγαπημένοι μου να θυμάστε πάντα ποιοι είστε! «Είστε Θεοί επίσης»!
 1. Επανερχόμαστε και τονίζουμε την ενότητα του εαυτού. Ο εαυτός βρίσκεται σε αρμονία και συνεργάζεται με όλα του τα μέρη ενωμένα. Η καρδιά, ο νους, η διαίσθηση, αλλά και όλα τα βιολογικά μέρη εναρμονίζονται και συνεργάζονται. Ο εαυτός είναι μονάδα και εργάζεται σαν μονάδα. Υπάρχει μία ολοκληρωτική κίνηση του εαυτού, την οποία ο εαυτός αντιλαμβάνεται ολοκληρωτικά και συμμετέχει με όλη του την ύπαρξη.
 2. Βιολετί φλόγα. Να γίνετε πολύ συχνά η χρήση της εξαγνιστικής βιολετής φλόγας, γιατί όπως είπαμε, οι ενέργειες που θα συναντήστε δεν θα είναι όλες αγνές, καθαρές και φωτεινές. Η βιολετί φλόγα σας καθαρίζει και σας εξαγνίζει σε κυτταρικό επίπεδο κι είναι πάντα στην διάθεσή σας, αρκεί να εκφράσετε την πρόθεσή σας, να την καλέσετε και να την αναπνεύσετε μέσα σας. Η βιολετί ενέργεια ή φλόγα είναι δώρο της έβδομης ακτίνας στην οικογένεια (Άγιος Γερμανός, Αρχάγγελος Ζακχιήλ, Λαίδη Αμέθυστη), είναι δώρο σε σας που δουλεύετε με τον εαυτό σας και διαχειρίζεστε ενέργειες, για να σας εξαγνίζει και να διευκολύνει την εξέλιξή σας.
 3. Ο εαυτός χρειάζεται το πάθος του, αλλά χρειάζεται και όλη του την ενέργεια, γι’ αυτό όσο αυτό είναι δυνατό αποφύγετε τώρα που έχετε επίγνωση, τις σπατάλες ενέργειας. Έγινε μεγάλη εργασία για να πάρετε πίσω την ενέργειά σας, οπότε τώρα προσέχουμε!
 4. Ο Εαυτός αφήνεται ολοκληρωτικά και εμπιστεύεται και τα εξωτερικά ερεθίσματα της διττότητας δεν μπορούν εύκολα να τον επηρεάσουν. Δεν υπάρχει δηλαδή για σας εξωτερική δράση, όπως την γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η δράση τώρα είναι περισσότερο εσωτερική, είναι μέσα σας κι έχει να κάνει περισσότερο με την αντίληψη και την κατανόησή σας και γι’ αυτό απαιτούνται μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας.
 5. Με όλη την εργασία που έχει κάνει μέχρι τώρα ο εαυτός, αντιλαμβάνεται ότι σε όλη την δημιουργία υπάρχει μία συνεχόμενη κίνηση και μία ενέργεια που είναι το Πνεύμα, το οποίο εκφράζεται με πολλαπλούς τρόπους, με πολλές μορφές, ποιότητες και ιδιότητες κι αυτή η ενέργεια (το Πνεύμα), διαπερνάει τα πάντα στη δημιουργία.
 6. Ο εαυτός αντιλαμβάνεται επίσης ότι είναι μέρος αυτής της μιας ενέργειας, μέρος της ενότητας. Εάν είναι εναρμονισμένος με τον εαυτό του, αυτόματα εναρμονίζεται και με αυτή την κίνηση του Πνεύματος που διαπερνάει τα Πάντα. Ο εαυτός εναρμονίζεται πλήρως με την ενότητα, με το Όλον.
 7. Ο εαυτός σαν μέρος της μιας ολοκληρωτικής κίνησης της δημιουργίας, σαν μέρος της ολοκληρωτικής ροής, της μιας απανταχού ενέργειας που είναι το Πνεύμα, αντιλαμβάνεται ότι όλα στη δημιουργία είναι ο εαυτός του. Κι αφού όλα στη δημιουργία είναι ο εαυτός του, αυτό σημαίνει ότι συνδέεται και μπορεί να επικοινωνήσει με τα πάντα, με οτιδήποτε υπάρχει στη δημιουργία και με οποιονδήποτε τρόπο κι αν εκφράζεται. Μπορεί δηλαδή αν θέλει να επικοινωνήσει με τον σκύλο του, με την γάτα του, με το δέντρο, με τους αγγέλους, ακόμα και με την πέτρα. Γιατί όλα είναι μέρος της ενέργειάς του και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνεί και με τον εαυτό του.
 8. Σαν μέρος της μιας συμπαντικής ενέργειας, ο εαυτός μπορεί να εκφραστεί σε οποιοδήποτε μέρος του Σύμπαντος. Δε υπάρχει κανένας περιορισμός στην κίνηση, στο χώρο και στον χρόνο. Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει ο εαυτός να βρεθεί παντού μέσα στο Σύμπαν! Αυτό τώρα παρόλο που συμβαίνει ήδη, είναι λίγο προχωρημένο για να το δεχτείτε, αλλά αργότερα θα το θεωρήσετε απόλυτα φυσικό. Όταν το φυσικό σας σώμα θ’ αρχίσει να αφομοιώνεται από το φωτεινό σας σώμα και θ’ αρχίσουν να σας συμβαίνουν πράγματα που σήμερα ονομάζετε θαύματα ή υπερφυσικά, τότε τίποτα πια δεν θα σας εντυπωσιάζει!
 9. Στην εναρμόνισή του και στην σύνδεσή του με την ενότητα, ο Εαυτός γίνεται άμεσος δημιουργός. Γιατί σ’ αυτή την σύνδεση και σ’ αυτή την κίνηση, υπάρχει αγάπη. Είναι η αγάπη για τον Εαυτό! Και όλα είναι ο εαυτός του!! Κι αγάπη σημαίνει δημιουργία. Οπότε όλα τα μέρη του Όλου, τα οποία είναι ο εαυτός του συν-εργάζονται για να συν-δημιουργήσουν κι αυτό έχει μια αμεσότητα στο αποτέλεσμα της δημιουργίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσει την πρόθεσή του και να εμπιστευθεί.
 10. Μια φωτισμένη Οντότητα δεν μπορεί ν’ αλλάξει την ροή της μιας και μοναδικής ενέργειας που διαπερνάει τα πάντα, αλλά μπορεί να την επηρεάσει. Δηλαδή μπορεί ν’ αλλάξει την ποιότητά της, ν’ αλλάξει την συχνότητά της και να επιταχύνει την κίνησή της. Επίσης μπορεί να την επεκτείνει, επεκτείνοντας την δημιουργία! Γιατί οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει με την εξέλιξή της, αυτόματα μεταφέρεται σε ολόκληρη την δημιουργία, μέσω της μιας ενέργειας του Πνεύματος που είναι ο εαυτός της, που είναι μέρος της!

Κι αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις, για όσους από την οικογένεια θέλετε να συνεχίσετε με την εξερεύνηση του εαυτού και της δημιουργίας. Αυτές είναι επίσης προτάσεις που σας αφορούν όλους και είναι χρήσιμες για όλους πάντοτε με την δική σας επιλογή. Είπαμε εμείς απλά προτείνουμε, εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε με τον εαυτό σας και πως θα δουλέψετε κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε να το ξεχνάτε ποτέ. Εσείς είστε οι αρχηγοί του εαυτού σας κι εσείς αποφασίζετε για σας!
      Επίσης αγαπημένοι μου όσο προχωράτε με την εξέλιξή σας, θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη και τη διάθεση να στραφείτε πολύ περισσότερο προς τη φύση, γιατί η φύση είναι το φυσικό σας περιβάλλον, αλλά είναι και η φυσική προέκταση του εαυτού σας. Μέσα στη φύση βοηθιέστε και γειώνεστε πολύ περισσότερο, απ’ ότι σ’ ένα διαμέρισμα και ειδικά στο διαμέρισμα μια πόλης!
      Και σας χαιρετώ προσωρινά, γιατί θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα πολυαγαπημένοι μου, υπενθυμίζοντας σε σας να μην ξεχνάτε ποτέ ποιοι είστε! Αγαπημένοι μου να θυμάστε πάντα ποιοι είστε, γιατί «είστε Θεοί επίσης»!
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email