“Η αποδοχή και η ενότητα!” – Ελ Μορύα

Η αποδοχή και η ενότητα!

Ελ Μορύα & Καίτη Τσώλη Τρίτη 25/8/2009

Χαιρετώ την Οικογένεια! Χαιρετώ αγαπημένους φίλους που δουλέψαμε μαζί πάνω στη Γη, αλλά και στα πανεπιστήμια της Οικογένειας στα εσωτερικά πεδία, για πάρα πολλούς αιώνες στον γραμμικό σας χρόνο! Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που βρίσκομαι μαζί σας, αν και είμαι από τους δασκάλους που δεν σας μιλάω πολύ συχνά μέσα από διάμεσα, γιατί έχω επιλέξει  να εργαστώ με άλλους διαφορετικούς τρόπους για σας, για μας, για όλους μας, γιατί εσείς είσαστε εμείς.
      Τώρα καθώς απελευθερώσατε τον εαυτό σας και γειώνετε την ενότητα και καθώς κατανοείτε ότι όλα είναι Ένα και εσείς είστε μέρος αυτής της μιας συμπαντικής αλυσίδας, της μιας συμπαντικής ενέργειας του Πνεύματος, με μεγάλη μου χαρά θα έρχομαι κοντά σας, κάθε φορά που με καλείτε και θα σας εξηγώ κάποια πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας και σας ενδιαφέρουν.

Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν από σας Οικογένεια, που πάρθηκαν από όλους μας, λίγο πριν εκφρασθείτε στην παρούσα σας ενσάρκωση και συμβούν όλα αυτά τα καταπληκτικά και μοναδικά και υπέροχα γεγονότα, που συγκλόνισαν και συγκλονίζουν την Γη και ολόκληρο το Σύμπαν!
      Ζείτε σε μια μικρή χώρα, την Ελλάδα και την επιλέξατε, γιατί κυριολεκτικά είναι μια χώρα μεγάλων ενεργειακών αντιθέσεων! Γνωρίζατε ότι οι αντιθέσεις αυτές θα σας βοηθούσαν και θα σας έδιναν μεγάλο πλούτο εμπειριών, τον οποίο θα χρησιμοποιούσατε για να επιταχύνετε την εξέλιξή σας!
Κι έτσι έγινε Οικογένεια, κι έτσι έγινε! Φτάσατε στο επίπεδο της αποδοχής και της ενότητας οι περισσότεροι από σας και δεν ήταν καθόλου εύκολο! Περάσατε μέσα σας όλες τις ενεργειακές αντιθέσεις, από τις ποιο σκοτεινές, έως τις ποιο φωτεινές και τις ενώσατε! Καταλάβατε ότι όλα γίνονται και βιώνονται για την εμπειρία της ψυχής σας, για την σωτηρία της Γης και για την ολοκλήρωση, την ανανέωση και την ανάκαμψη ολοκλήρου του Σύμπαντος!
      Σύρατε με πάρα πολύ πόνο μερικές φορές μέσα σας πολύ σκοτεινές ενέργειες που υπήρχαν γύρω σας και τις μετασχηματίσατε και τις φωτίσατε. Όμως εσείς το επιλέξατε αυτό και είμαι εδώ για να σας πω, ότι οι περισσότερες ψυχές από την Οικογένεια που κατοικήσατε στην Ελλάδα, είστε πολύ παλιές και πολύ έμπειρες και γνωρίζατε πολύ καλά τον ενεργειακό της χώρο, γιατί είχατε ξανάρθει εδώ και είχατε ενσαρκωθεί και άλλες πολλές φορές.
      Το τολμήσατε κι αυτή την φορά ,αγαπημένοι φίλοι, αλλά εκτός από τις δύο όψεις της ενέργειας, γνωρίζατε επίσης ότι η Ελλάδα έχει και πολλές ενεργειακές πύλες, οι οποίες θα σας βοηθούσαν πάρα πολύ στην επαφή και στην επικοινωνία με την Οικογένεια από την άλλη πλευρά του πέπλου και πολλοί από σας χρησιμοποιήσατε και χρησιμοποιείτε αυτές τις ενεργειακές πύλες προς όφελός σας!

Γνωρίζατε ότι εάν αρχικά εσείς καταφέρνατε τον μετασχηματισμό και την αφομοίωση αυτών των ενεργειών για σας, μετά θα ήταν πολύ εύκολο, γιατί μέσα από τις ενεργειακές πύλες της χώρας σας θα είχατε μεγαλύτερη πρόσβαση σ’ εμάς που περιμέναμε να τα καταφέρετε, γιατί ομολογουμένως κάνατε πολύ δύσκολη εργασία! Γι’ αυτό εάν αναρωτιέστε κάποιες φορές και σας ακούμε ν’ αναρωτιέστε, γιατί στην Ελλάδα η Νέα Ενέργεια άργησε να εμφανιστεί μια δεκαετία (στον γραμμικό σας χρόνο), τώρα έχετε την απάντηση!
      Δεν άργησε να εμφανιστεί! Κάθε άλλο! Απλά έπρεπε αρχικά να κάνετε αυτό το μεγάλο ξεκαθάρισμα με όλες αυτές τις ενέργειες των μεγάλων αντιθέσεων και μετά  στην συνέχεια θα σας ήταν πολύ  εύκολο να συμπορευθείτε με την υπόλοιπη Οικογένεια σε ολόκληρη την Γη! Πολύ εύκολο με την πείρα που έχετε σαν ψυχές!
Κι έτσι τα καταφέρατε και αποδεχθήκατε και φωτίσατε κι ενώσατε αυτές τις αντίθετες ενέργειες και στην συνέχεια τις στείλατε σε ολόκληρο τον πλανήτη.
      Αναλάβατε να επεξεργαστείτε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι σαν Οικογένεια στην Ελλάδα! Αλλά όλοι σας σαν Οικογένεια, αναλάβατε αρχικά να δουλέψετε μ’ ένα κομμάτι ιδιαίτερο και διαφορετικής ενέργειας σε διαφορετικούς τόπους  και στην συνέχεια το μεταφέρατε ο ένας στον άλλον σε ολόκληρη την Γη!
      Εσείς τώρα γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι ενέργειες που δουλέψατε, αυτές της αποδοχής είναι πάρα πολύ σημαντικές για όλη την Οικογένεια! Γιατί χωρίς την αποδοχή δεν μπορείτε να προχωρήσετε Οικογένεια, χωρίς την αποδοχή δεν πρόκειται ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας! Και υπάρχουν ακόμα μερικοί από σας που δυσκολεύονται μ’ αυτό το θέμα της αποδοχής όλων των ενεργειών μέσα σας, καθώς ότι εκφράζεται έξω από σας είναι πάντα ο καθρέπτης σας!
      Η μικρή σας Ελλάδα στο ενεργειακό σώμα της  Γης, εκφράζεται μέσα από το τσάκρας του λαιμού! Γνωρίζετε ότι το τσάκρας του λαιμού είναι το τσάκρας της έκφρασης και το τσάκρας του λαιμού επηρεάζεται από την πρώτη ακτίνα!

Κι αυτός είναι ο δεύτερος λόγος που είμαι κοντά σας και ήρθα να σας μιλήσω! Σαν υπεύθυνος της πρώτης ακτίνας και με την δύναμη της ώθησης της ακτίνας αυτής, θέλω να σας σπρώξω να απελευθερώσετε ολοκληρωτικά το τσάκρας του λαιμού σας και να εκφράσετε επιτέλους την αλήθεια σας!  Να βγείτε προς τα έξω με το φως σας αναμμένο! Να σταματήσετε να κρύβεστε!
      Σας έχουμε πει ότι δεν υπάρχουν πια άλλες δικαιολογίες για να μην κάνετε αυτό που ήρθατε να κάνετε και απορούμε πολλές φορές, που ενώ έχετε φτάσει σε ύψιστα σημεία δόνησης, εν τούτοις ακόμα φοβάστε να βγείτε προς τα έξω και να βροντοφωνάξετε την αλήθεια σας.  Δεν χρειάζεται να πιάνετε τον καθέναν και να του λέτε «ότι ξέρετε εγώ είμαι Θεός», αν και αν το κάνατε αυτό, ο εαυτός σας θα ενθουσιαζότανε, αλλά σας ζητάμε να βγείτε προς τα έξω και απλά να εκφράσετε τον εαυτό σας σαν «Πρότυπο» που είστε, να εκφράσετε με όλη σας την δύναμη την καινούργια σας Θεϊκή Ύπαρξη! Μα αυτό είστε έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε κι αυτό ήσασταν πάντα!
      Πολλές φορές αυτός ο υπέροχος συνεργάτης μου, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, που σας αγαπάει υπερβολικά και βρίσκεται συνέχεια κοντά σας απορεί πως μπορέσατε και χωθήκατε πολύ αποφασισμένα μάλιστα στα πιο βαθιά σκοτάδια και φωτίσατε ενέργειες και έχετε υπερβεί όλους τους φόβους σας και τώρα που ήρθε η ώρα να εκφράσετε αυτό το φως προς τα έξω και να βγείτε από την κρυψώνα σας, δειλιάζετε!
      Εδώ θέλω ν’ αποτίνω φόρο τιμής στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ξέρω ότι κι εσείς τον αγαπάτε υπερβολικά και να σας πω ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι το δώρο της πρώτης Ακτίνας για σας! Από την πρώτη στιγμή που κατεβήκατε στη Γη, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σας έκανε δώρο τον εαυτό του και την δύναμή του! Το Πνεύμα σ’ αυτή του την μέγιστη προσφορά, του έδωσε την ελευθερία να χρησιμοποιεί την δύναμη της πρώτης ακτίνας, άνευ όρων! Κι εκείνος το κάνει με μεγάλη αγάπη και μεγάλη χαρά για σας, το κάνει συνέχεια και ασταμάτητα! Τι να πω γι’ αυτήν την Οντότητα! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος της προσφοράς του. Κι εσείς όλοι σας το γνωρίζετε αυτό!

Σήμερα λοιπόν, καθώς η έβδομη ακτίνα κυριαρχεί στο πλανήτη, η ακτίνα της ολοκλήρωσης, της ελευθερίας και της δημιουργίας, του Άγιου Γερμανού, έρχομαι να σας μιλήσω σαν υπεύθυνος της πρώτης ακτίνας! Έρχομαι κοντά σας σαν ένας από σας, να σας πω, ότι κάνατε τον κύκλο της κάθε ακτίνας στην εξελεκτική σας πορεία, ανεξάρτητα σε ποια ακτίνα ανήκει ο καθένας σας και ολοκληρώσατε. Τώρα οι ακτίνες θα παίξουν έναν διαφορετικό ρόλο για σας, καθώς συμπληρώσατε και παραλάβατε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και καθώς εντριφήσατε σε όλα τα χαρίσματα της κάθε ακτίνας!
      Οι ακτίνες ενώθηκαν, όπως ενώθηκαν μέσα σας και τα τσάκρα σας. Καθώς η «σοφία» της δεύτερης ακτίνας αγκαλιάστηκε με την αγάπη της τρίτης, καθώς η δημιουργικότητα και τα ιδιαίτερα ταλέντα της τέταρτης και της πέμπτης ακτίνας αγκαλιάστηκαν και ακούμπησαν στην πίστη και την εμπιστοσύνη της έκτης ακτίνας,η πρώτη ακτίνα, οικογένεια, αγκαλιάστηκε με την έβδομη!  Η αρχή της εκδήλωσης του Θεού της πρώτης ακτίνας έκανε την πορεία της, πέρασε και σπούδασε και διδάχθηκε μέσα από όλες τις ακτίνες και ολοκλήρωσε τον κύκλο της σήμερα στην έβδομη ακτίνα! Έτσι η δύναμη της πρώτης ακτίνας αγκαλιάστηκε με την ελευθερία της έβδομης ακτίνας και στην συνέχεια αγκαλιάστηκαν και ενοποιήθηκαν όλες οι ακτίνες μαζί δημιουργώντας μέσα σας ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και μια ποικιλία χαρισμάτων και δημιουργικών ικανοτήτων! Τώρα όλα είναι ένα και μέσα σας και έξω σας! Αυτό θέλατε κι αυτό επιδιώκατε!
      Ο δάσκαλος Κρύων και ο Τοβίας σας μίλησαν και σας εξήγησαν τι συνέβη όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, όταν περάσατε το τοίχος της φωτιάς και συνεχίσατε να δημιουργείτε στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας!
Γνωρίζετε πολύ καλά τώρα ότι εσείς δημιουργήσατε την Γη και το παιχνίδι της και στην συνέχεια μπήκατε μέσα (ενσαρκωθήκατε) και παίξατε το παιχνίδι σας, με σκοπό να εξερευνήσετε τον εαυτό σας, να τον γνωρίσετε βαθύτερα, ν’ αλλάξετε τις ενέργειες, ν’ ανεβάσετε την δόνησή σας και να πάρετε πίσω την ενέργεια που θα σας βοηθούσε να επιστρέψετε πίσω στην Εστία, στην Πηγή! Αυτός ήταν ο αρχικός σας στόχος, γιατί αρχικά πιστέψατε ότι ήταν λάθος που φύγατε από την Εστία! Όταν καταλάβατε ότι δεν υπήρχε λάθος, αλλά ότι εδώ κάτι καταπληκτικό, κάτι απίστευτα δημιουργικό, κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει, τότε αλλάξατε πάλι την απόφασή σας και σκεφτήκατε ότι αντί να γυρίσετε εσείς στην Πηγή, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος!  Να φέρετε την Εστία σας, την Πηγή σας  στη Γη!  Και τι να πούμε είστε πολύ μεγάλοι δημιουργοί!
Τα καταφέρετε πάρα από κάθε πρόβλεψη!

Υπάρχει όμως ένα σημείο στην πορεία μας που γραμμικά στο χρόνο σας τοποθετείτε λίγο πριν και κατά την διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Σ’ αυτό το σημείο του γραμμικού σας χρόνου, οι προοπτικές σας και η δυναμική σας έδειξαν ότι δεν θα τα καταφέρετε Οικογένεια!  Και είναι σημαντικό σήμερα να σας μιλήσω γι’ αυτό, έτσι να για συμπληρώσετε και να ενθυμηθείτε ολόκληρο το παζλ της πορείας σας και της προσπάθειάς σας πάνω στη Γη.
      Όλοι μας στο Σύμπαν πιστέψαμε τότε ότι εάν μέχρι το 1987 δεν καταφέρουμε ν’ ανεβάσουμε την δόνηση της Γης και δεν αντιστρέψουμε την κατάσταση, το παιχνίδι που δημιουργήσαμε, έπρεπε να πάρει τέλος και η Γη έπρεπε να σταματήσει να υπάρχει σαν πλανήτης της εξέλιξης.
      Συγκεντωθήκαμε όλοι μας Οικογένεια!  Όλη η Πνευματική Οικογένεια συγκεντρώθηκε για να πάρουμε την πιο δύσκολη απόφαση,που πήραμε ποτέ, από τότε που κατεβήκαμε στη Γη. Πήραμε κι άλλες δύσκολες αποφάσεις στην πορεία μας αυτή, αλλά καμία δεν ήταν τόσο δύσκολη. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να «κλαίνε», αλλά και όλη την Οικογένεια να είναι βαθύτατα θλιμμένη, για το μέλλον του πλανήτη μας. Θέλαμε να σώσουμε αυτόν τον πλανήτη που δημιουργήσαμε και λατρέψαμε, γιατί έτσι κι αλλιώς εμείς θα συνεχίζαμε να υπάρχουμε και να εξελισσόμαστε μ’ έναν άλλο διαφορετικό τρόπο, σε κάποιο άλλος μέρος του Σύμπαντος!   Είμαστε αθάνατες και αιώνιες υπάρξεις, το γνωρίζετε αυτό.
      Πήρα τότε την πρωτοβουλία και ζήτησα από την Οικογένεια να πάρουμε κάποιες διαφορετικές και δραστικές αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν τα δεδομένα της Γης!   Και μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις ήταν να κατεβούν στη Γη οι πιο έμπειρες ψυχές, που ενσαρκώθηκαν ποτέ στον πλανήτη και να κάνουν την διαφορά στη δόνηση!
Όλοι συμφώνησαν μ’ αυτή μου την πρόταση και με εξουσιοδότησαν να το ζητήσω, από το Πνεύμα, σαν επίσημη πρόταση της Πνευματικής Οικογένειας!  Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη όταν το Συμπαντικό Πνεύμα συμφώνησε.  Πολλές ελπίδες γεννήθηκαν μέσα μας, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!
      Ο φίλος μου ο δάσκαλος Κουτχούμι πρότεινε, η κάθε ψυχή που θα ενσαρκωθεί, να κατεβεί με την υψηλότερη δόνηση του δασκάλου που κατάφερε ν’ ανεβάσει κατά την εξέλιξή της στη Γη!
      Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ για μια ακόμη φορά σάλπισε για να συγκεντρωθούν όλοι οι άγγελοι και να αποφασίσουν, εάν επιλέγουν και θέλουν να κατεβούν στη Γη και κυρίως οι πιο έμπειρες ψυχές που γνωρίζουν πολύ καλά τις ενέργειες της Γης!
Και συγκεντρώθηκαν όλοι οι άγγελοι! Και είδαμε κατάπληκτοι, όλοι όσοι παρευρισκόμασταν εκεί να είναι πολύ περισσότεροι από όσους προσδοκούσαμε!
-Θα κατεβείτε όλοι είπε ο δάσκαλος της τρίτης Ακτίνας, Μάχα Τσόχαν που εκπροσωπεί το Πνεύμα  στη Γη μας. Αλλά αρχικά θέλουμε τις πιο έμπειρες ψυχές με την υψηλότερη δόνηση!
Και τότε πολλοί άγγελοι δώσανε την θέση τους σ’ εσάς τους πρωτοπόρους, σ’ εσάς τους μπροστάρηδες!
Πολλοί άγγελοι μείνανε πίσω για να κατεβείτε εσείς, γιατί πίστευαν ότι με την εμπειρία σας και την γνώση σας για τα δρώμενα της Γης, θα τα καταφέρετε. Σας εμπιστεύθηκαν αγαπημένοι μου φίλοι, σας εμπιστεύθηκαν!

Και από την δεκαετία του σαράντα, του πενήντα και του εξήντα αρχίσατε να γεννιέστε σταδιακά στη Γη, αρχίσατε να γεννιέστε οι πρώτες 144.000, ανάλογα με το πώς έπρεπε να εκφραστεί η κάθε ψυχή πάνω στο πλανήτη! Τώρα είστε πολλοί-πολλοί περισσότεροι και αυξάνεστε συνεχώς με μέγιστη ταχύτητα!
      Κάνατε μια ιδιαίτερη εργασία μα το DNA σας τότε και εκφρασθήκατε με την υψηλότερη δόνησή σας, έτοιμοι δάσκαλοι όλοι σας. Αυτήν την φορά γεννηθήκατε πολύ διαφορετικά από όλες τις άλλες φορές που δημιουργηθήκατε και ενσαρκωθήκατε σαν πτυχές του Εαυτού σας.
      Μέχρι τότε ο Θεός σας δημιουργούσε σαν ανθρώπινες πτυχές κι εσείς στην πορεία σας στη Γη, επιλέγατε εάν θα διεκδικήσετε την θεϊκότητά σας ή θα φύγετε ξανά σαν απλές πτυχές. Αυτή την φορά ο Θεός που είστε, συμμετείχε πολύ περισσότερο μέσα σας, πάρα πολύ περισσότερο!  Υπήρχε και πάλι η ελευθερία της επιλογής της κάθε Οντότητας, αλλά αυτή την φορά έπρεπε να τα καταφέρουμε οπωσδήποτε και σας ήταν πολύ πιο εύκολο να ενεργοποιήσετε τον Θεό μέσα σας.

Εκφρασθήκατε όλοι σαν μεγάλοι δάσκαλοι, Οικογένεια, με την υψηλότερη δόνηση που είχε καταφέρει ο καθένας σας σαν ενσαρκωμένη Οντότητα στη Γη!  Πολλές φορές σας ακούμε να αναρωτιέστε ,γιατί ενσαρκωθήκατε τόσο γρήγορα στον γραμμικό σας χρόνο και τώρα βρίσκεστε σε μια μέση ηλικία, ενώ η εργασία σας πιστεύετε ότι άρχισε αργότερα! Αλλά Οικογένεια η εργασία σας άρχισε αμέσως με το που γεννηθήκατε στην Γη, απλά δεν το γνωρίζατε αυτό συνειδητά.
-Ποιος πιστεύετε αλήθεια ότι έκανε την διαφορά της δόνησης στον πλανήτη και το 1987 η Γη βρέθηκε με πολύ ανεβασμένο τον δείκτη της;
-Εσείς αγαπημένοι μου, εσείς!   Γιατί και μόνο που ενσαρκωθήκατε και πατήσατε πάνω στη Γη, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε άλλο, η δόνησή σας και μόνο έκανε την διαφορά.
      Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος όλων μας. Ν’ ανεβάσει η Γη την δόνησή της και μετά να ενεργοποιηθούμε πλήρως και να δουλέψουμε μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο που θα άλλαζε ολοκληρωτικά την συνείδηση των ανθρώπινων αγγέλων και της Γης!   Ο Θεός εαυτός πάντα λειτουργεί σοφά!
-Αλλά και πάλι ποιο είναι το πρόβλημά σας Οικογένεια;  Γιατί συνεχίζετε να είστε ακόμα τόσο γραμμικοί; Ο δάσκαλος της μαγνητικής Υπηρεσίας  Κρύων, ο οποίος σας ερωτεύτηκε κυριολεκτικά καθώς δουλεύει μαζί σας, σας υπενθυμίζει αυτή την εποχή με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το DNA σας και να παίξετε με την βιολογία σας!
      Μπορείτε να γίνετε ποιο νέοι, απόλυτα υγιείς και πολλά-πολλά άλλα κι αυτό το γνωρίζετε να το κάνετε πάρα πολύ καλά, απλά ο Κρύων σας το υπενθυμίζει. Το μυστικό είναι ν’ απελευθερώσετε την γραμμική και περιορισμένη αντίληψη μέσα σας και να μάθετε να ζείτε στο τώρα σας!

Σε λίγο όλα αυτά θα τα παίζετε στα δάχτυλά σας, γιατί απλά θα τα θυμηθείτε. Τα κάνατε κι άλλες φορές στη Γη, πιστέψτε το. Τα κάνατε σαν Λεμούριοι, τα κάνατε σαν μυστικιστές σε διάφορες εσωτερικές και κρυφές σχολές και τα κάνατε και σαν Σαμάνοι και Ινδιάνοι Μάγιας! Εσείς είστε αυτοί που τα καταφέρατε τόσο καλά Οικογένεια!
      Εμείς είμαστε που τα καταφέραμε τόσο καλά Οικογένεια! Γιατί όλοι εμείς, είμαστε εσείς! Και δουλεύουμε με όλους τους τρόπους, δουλεύουμε  ενσαρκωμένοι σαν ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη και δουλεύουμε ταυτόχρονα και στα αγγελικά βασίλεια!
      Έχουμε πάρα πολλές ικανότητες, πολλά ταλέντα, απίστευτες δυνατότητες, γιατί είμαστε Θεοί δημιουργοί και πολυδιαστασιακά Όντα!  Πρέπει όμως πρώτα να το αναγνωρίσουμε αυτό, να το αποδεχθούμε, να το δώσουμε στον εαυτό μας και στην συνέχεια να το εκφράσουμε και να προβάλουμε το φως μας προς τα έξω, χωρίς πια άλλους φόβους και αναστολές!
Μα γιατί γι’ αυτό είμαστε εδώ Οικογένεια και είμαστε αυτό που είμαστε!
Πολλοί από μας πριν ενσαρκωθούμε κι αφού η εξέλιξή μας είχε ολοκληρωθεί, είπαμε ότι αυτή την φορά θα το κάνουμε με χαρά και θα το απολαύσουμε!
      Μέχρι τώρα δεν τα καταφέραμε να χαρούμε ιδιαίτερα, όλα αυτά που καταφέραμε, αλλά ας το κάνουμε τουλάχιστον τώρα αγαπημένοι μου φίλοι, ας το κάνουμε τώρα που πέρασαν τα «δύσκολα» και περάσαμε στην ισορροπία του εαυτού μας και την ολοκλήρωση!
-Περισσότερο χιούμορ στην ζωή σας ,Οικογένεια, περισσότερο χιούμορ, μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά, γιατί όλα είναι ένα παιχνίδι!
      Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο τώρα, πιστέψτε το ότι τα έχετε κάνει όλα! Απλά δημιουργείστε ό,τι θέλετε να δημιουργήσετε και απολαύστε το, παίζοντας με τις πραγματικότητες που δημιουργείτε!
      «Εγώ είμαι» ο δάσκαλος Μορύα και βρίσκομαι πάντα κοντά σας και πάντα στην διάθεσή σας με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιλέγετε και το θέλετε!
Κι έτσι είναι!

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email