«Η ελαστικότητα της συνείδησης» – Κουτχούμι

Η ελαστικότητα της συνείδησης».

Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη20 Αυγούστου 2009

Γειά σας αγαπημένοι. Νάμαστε» λοιπόν και πάλι μαζί να κουβεντιάζουμε και να μοιραζόμαστε μαγικές στιγμές μεταξύ μας, καθώς η αγάπη του Πνεύματος μας αγκαλιάζει και  καθώς  εσείς ανεβαίνετε σε όλο και υψηλότερες συχνότητες. Οι ενέργειες συνδέονται με μεγαλύτερη ευκολία και αμεσότητα τώρα αγαπημένοι μου δάσκαλοι, όσο εσείς όλο και περισσότερο διευρύνετε την αντίληψή σας και όλο και περισσότερο επεκτείνετε την συνείδησή σας. Χαίρομαι να είμαι μαζί σας. Χαίρομαι να συν-εργάζομαι και να κουβεντιάζω μαζί σας και αγαπώ τον καθέναν σας ιδιαίτερα, αλλά ιδιαίτερα αγαπώ και την χώρα που ζείτε και που εσείς επιλέξατε να εξελιχθείτε. Την έχω επιλέξει κι εγώ  πολλές φορές αυτή την χώρα και για πολλές ενσαρκώσεις μου.
      Σήμερα καλεσμένοι μας είναι και οι 22 Δάσκαλοι που γειώνουν στις Πλειάδες και με τους οποίους οι περισσότεροι από σας δουλέψατε στον πρώτο κύκλο εξέλιξής σας, καθώς δημιουργούσατε την Νέα Ενέργεια, την Νέα Συνείδηση της Γης. Συνήθως σας μιλούσαν μέσα από τον Ελάιζα και τον Ενώχ.
Έτσι οι ενέργειές τους σας είναι πολύ οικείες και πολύ αγαπητές και βρίσκονται εδώ σήμερα για να σας τιμήσουν και να σας βεβαιώσουν, ότι θα συνεχίσουν να είναι κοντά σας, για  να σας αγαπάνε και να σας ενθαρρύνουν στην μεγαλειώδη όπως λένε, εργασίας σας.

Βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο, σε πολύ κρίσιμο σημείο Οικογένεια! Έχετε ενεργοποιήσει  ολοκληρωτικά τον Εαυτό σας, πολλοί από σας έχετε ενεργοποιήσει την Θεϊκότητά σας και εμείς όλοι οι άγγελοι, από την άλλη πλευρά του πέπλου είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε προς τα πού θα κατευθύνετε αυτή την φορά την ενέργειά σας.
      Όπως σας είπε και ο Τοβίας αποφοιτήσατε Οικογένεια! Τώρα είστε ελεύθεροι και είστε «Θεοί επίσης» και ή θα επιλέξετε  να παραμείνετε στον πλανήτη «κάνοντας τίποτα» και απολαμβάνοντας τον εαυτό σας, γιατί η δόνησή σας είναι ήδη αρκετή για τον πλανήτη ή θα παραμείνετε και θα εργασθείτε, βοηθώντας να γειωθεί η αγάπη και η ειρήνη στη Γη μας. Από αυτόν τον μήνα Σεπτέμβρη του 2009,  αλλάζουν όλα για σας, καθώς και η ενέργειά σας έχει αλλάξει πάρα πολύ και γίνεστε πολύ πιο άμεσοι και πολύ πιο δημιουργικοί, σε ότι επιλέγετε και θέλετε να κατακτήσετε και να αποκτήσετε.
      Υπάρχουν όμως και κάποιοι από σας, οι οποίοι θέλετε να συνεχίσετε την εξέλιξής σας και είστε αποφασισμένοι να το πάτε πολύ μακριά, είστε αποφασισμένοι και θέλετε να εισχωρήσετε και να κατακτήσετε το άγνωστο, είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να βουτήξετε ξανά στο κοινό, αλλά αυτή την φορά από μια εντελώς διαφορετική θέση για τον εαυτό.

Γνωρίζετε τώρα πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας και το πως λειτουργεί ο εαυτός σας σε τέτοιες συνθήκες, απ’ ότι γνωρίζατε όταν φύγατε από την Πηγή μας. Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, αυτή είναι η αλήθεια. Εξερευνάτε αιώνες τώρα τον εαυτό σας και τον έχετε γνωρίσει με όλους τους τρόπους.
      Σας βλέπουμε, σας νιώθουμε και νιώθουμε το πάθος σας και την ακατάπαυστη περιέργειά σας. Μας θυμίζετε κάποιες άλλες στιγμές, όταν ετοιμαζόσασταν να φύγετε από την Πηγή. Υπήρχε πάλι μέσα σας αυτός ο ενθουσιασμός, αυτό το πάθος της εξερεύνησης, όταν θέλατε να επεκτείνετε την δημιουργία, να εισχωρήσετε στο κενό και να δημιουργήσετε.
      Και τώρα και αυτή την φορά είμαστε όλοι μας πολύ περίεργοι, όλα τα αδέρφια σας από την άλλη πλευρά, να δούμε προς τα πού θα στραφείτε και ποιες ενέργειες θα πάρετε να εξελίξετε. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα κάνετε. Είμαστε όλοι πολύ περίεργοι και περισσότερο απ’ όλους το ίδιο το Πνεύμα σας. Σας το λέμε συνέχεια. Υπάρχει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμός για όλα αυτά που κάνετε, για όλα αυτά που καταφέρνετε να δημιουργείτε.  Αλλά ο μεγαλύτερος ενθουσιασμός είναι η εργασίας σας με την συνείδηση.
      Η συνείδησή σας είναι πολύ ελαστική. Μπορείτε να παίξετε μαζί της. Μπορείτε να εισχωρήσετε σε απίστευτες καταστάσεις και άγνωστους κόσμους. Η συνείδησή σας μπορεί να ταξιδεύει «μίλια» μακριά σας σε άλλες διαστάσεις και σε ολόκληρο το Σύμπαν, ενώ το σώμα σας αναπαύετε στο κρεβάτι. Δεν χρειάζεται καν να το κουνήσετε από το κρεβάτι σας. Βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε και η συνείδησή σας, μπορεί ν’ ακουμπήσει όλες τις υπάρχουσες πραγματικότητες και να δημιουργήσει  καινούργιες.  Αρκεί να ξεδιπλωθείτε σε όλο σας το μεγαλείο και να εμπιστευθείτε. Πίστέψτε το, το κάνατε κι άλλες πάρα πολλές φορές.  Κάντε το κι αυτή την φορά.  Εμείς περιμένουμε να τα δούμε όλα από σας. Μην το καθυστερείτε άλλο και μην κρατάτε άλλες δικαιολογίες για τον εαυτό σας.

Η βιολογία σας είναι καταπληκτική, ακολουθεί την ενέργειά σας και θ’ αρχίσει να συντονίζεται με την υψηλότερη συχνότητά σας, γι’ αυτό μην την φοβάστε. Με την βιολογία σας δουλέψατε πάρα πολύ και κυρίως  το τελευταίο διάστημα   έγιναν όλες οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεστε, για ν’ αντέξει. Η εργασία γινότανε περισσότερο κατά την διάρκεια του ύπνου σας.
      Ο Αρχάγγελος  Ραφαήλ σας βοήθησε πάρα πολύ σ’ αυτό και αυτή την στιγμή δουλεύετε και με την ενέργεια του Αρχάγγελου Ζακχιήλ (με την βιολετί φλόγα), για περισσότερη εκλέπτυνση και ευελιξία των κυττάρων σας. Ανυψώνετε συνεχώς το φωτεινό σας σώμα! Θ’ αρχίσετε πολύ σύντομα να νιώθετε όλο και πιο ελαφρύ το σώμα σας και η διάθεσή σας θ’ αλλάξει οριστικά!  Θα είστε χαρούμενοι Οικογένεια!  Θα είστε χαρούμενοι!  Με τίποτα δεν θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά σε καταστάσεις αυτολύπησης και πόνου!  Θα  πετάτε αμέσως από πάνω σας συνειδητά το δράμα και τίποτα δεν θα μπορεί να σας αγγίξει!
      Μας έχετε ενθουσιάσει γιατί βλέπουμε το δυναμικό σας. Βλέπουμε πόσο αποφασισμένοι είστε πολλοί από σας να το πάτε πολύ μακριά και να εισχωρήσετε στο άγνωστο. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά σας και θα είμαστε οι βοηθοί σας, αν εσείς μας το επιτρέπετε. Η συγκίνησή μας είναι απερίγραπτη, το ίδιο και η περιέργειά μας, αλλά και ο θαυμασμός μας για όλα αυτά που καταφέρνετε. Κάποιοι από σας κατάφεραν ν’ απελευθερώσουν πλήρως τον εαυτό τους και νιώθουν υπέροχα μέσα στην ελευθερία τους και αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική και πόσο πολύτιμη είναι η ελευθερία!
      Τώρα το επόμενο βήμα σας είναι να στρέψετε την προσοχή σας στα χαρίσματά σας και στην δημιουργικότητά σας. Γιατί έχετε πάρα πολλά χαρίσματα αγαπημένοι, έχετε πάρα πολλά χαρίσματα.  Χαρίσματα στα οποία μέχρι τώρα δεν δώσατε την πρέπουσα προσοχή, καθώς δουλεύατε με την ενέργειά σας και  προσπαθούσατε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Θα μείνετε κατάπληκτοι, καθώς θα επανεξετάσετε τον εαυτό σας με καινούργια μάτια. Θα δείτε και θα νιώσετε πόσο σπουδαίος είναι ο εαυτός σας και πόσα χαρίσματα και προσόντα έχει. Στην ουσία τώρα θα γνωρίσετε ουσιαστικά τον εαυτό σας. Γιατί τώρα αναδύθηκε ο αληθινός σας εαυτός!
      Μέχρι τώρα ο εαυτός σας ήταν παραμορφωμένος και διαμορφωμένος από περιορισμούς και πεποιθήσεις, από δανεισμένη γνώση, από αντιλήψεις τις οποίες σας μεταφέρανε και δεν ήταν δικές σας. Τώρα καθώς καταφέρατε ν’ απελευθερωθείτε απ’ όλα αυτά, αναδύθηκε ο αληθινός, δικός σας εαυτός και είναι υπέροχος. Γι’ αυτό ξανακοιτάξτε μέσα σας και γνωριστείτε μαζί του. Είναι υπέροχος, είναι ιδιαίτερος και μοναδικός, είναι αληθινός και είναι ο δικός σας εαυτός.  Ο αληθινός σας εαυτός.
      Γι’ αυτό ξανακοιτάξτε για μια στιγμή μέσα σας αγαπημένοι και γνωρίστε τον καινούργιο σας εαυτό, αυτόν τον σπουδαίο Θεό, την σπουδαία Θεά που είστε. Αλλάξατε πάρα πολύ από την στιγμή που ξεκινήσατε αυτό το ταξίδι, γι’ αυτό για μια στιγμή κοιτάξτε ξανά αυτόν τον υπέροχο εαυτό που είστε! Σας είναι πολύ εύκολο τώρα με μια ματιά να τα δείτε όλα μέσα σας, γι’ αυτό κάνετε ξανά αυτό το «βαθύ κοίταγμα» του καινούργιου σας εαυτού και ξαναγνωριστείτε μαζί του.

Έχετε φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο όπου η καρδιά και ο νους, αλλά και η αντίληψη και η διαίσθηση έχουν αγκαλιαστεί και ο εαυτός έχει περάσει πλέον στην παρατήρηση και τα βλέπει όλα και τα αντιλαμβάνεται όλα.  Νιώθει και γνωρίζει. Τα κύτταρά σας ελευθερώνουν σταδιακά όλο και περισσότερο την εσωτερική σας σοφία κι έτσι έχετε στην διάθεσή σας όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον Εαυτό, χωρίς να χρειάζεται να είστε διάμεσο και ούτε χρειάζεται να καταφεύγετε πια σε διάμεσο.
Απλά θα αντιληφθείτε ότι γνωρίζετε!
      Και σ’ αυτό το σημείο είναι απόλυτα κατάλληλο να σας τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να σταματήσετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας. Χρειάζεστε την ενέργειά σας Οικογένεια, ειδικά αυτή την στιγμή που θέλετε να δημιουργήσετε ότι λαχταράει η ψυχή σας, αλλά είναι απαραίτητη και για σας που θέλετε να προχωρήσετε. Γι’ αυτό σταματήστε να προσπαθείτε και να τρέχετε συνεχώς να σώζετε τους άλλους. Εκείνοι έχουν φροντίσει οι ίδιοι για τον δρόμο τους και έχουν το Πνεύμα τους, το οποίο δεν πρόκειται να τους αφήσει αβοήθητους, εάν εκείνοι πραγματικά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και θέλουν να δουλέψουν με τον εαυτό τους. Δεν πρόκειται να μείνουν αβοήθητοι, όπως δεν μείνατε κι εσείς αγαπημένοι μου.  Το Πνεύμα σας φροντίζει και μεριμνά για όλους σας!
Για σας εκείνο που είναι απαραίτητο τώρα, είναι να στρέψετε όλη την προσοχή σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας!
      Πολλοί από σας καθώς θα βλέπετε τον τρόπο που συνεχίζετε να υπονομεύετε τον εαυτό σας, πριν κάνετε αυτό το τελευταίο και οριστικό βήμα προς την ελευθερία σας, θ’ ανακαλύψετε κατάπληκτοι, ότι αυτό που σας ελέγχει δεν είναι τόσο το μυαλό σας όπως πιστεύατε μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η πτυχή σας του «καλού παιδιού», την οποία ενδυναμώνατε και ταϊζατε ενεργειακά για πάρα πολλές ζωές.

Θ’ ανακαλύψετε κατάπληκτοι ότι το «καλό παιδί» μέσα σας αντιστέκεται με όλους τους τρόπους! Παρ’ όλο που δουλέψατε πάρα πολύ, θα βρείτε ξανά αυτό το πεισματάρικο «καλό παιδί» να είναι ακόμα αγκιστρωμένο στην καρδιά σας και πρέπει να γίνετε πολύ αποφασιστικοί μαζί του, για να το πείσετε να αφομοιωθεί και να συνεργαστεί με τον εαυτό, για να το πείσετε να αποδεσμεύσει τον εαυτό!
      -Αυτό το «καλό παιδί» επιμένει ότι «σεβόμαστε» τους γονείς και δεν τους αντιμιλάμε, ούτε τους σταματάμε ακόμα κι όταν εκείνοι συνεχίζουν να μας «χειραγωγούν» και να μας «ελέγχουν».
-Επιμένει ότι είσαι Οντότητα του φωτός, ότι πρέπει να είσαι «ευγενικός» και δεν μπορείς να συγκρουστείς με τον συνάδελφο που «σου την βγαίνει», κι έτσι με όλη του την άνεση, ο συνάδελφος μπορεί να συνεχίσει να σου κλέβει ενέργεια.
-Επιμένει ακόμα αυτό το «καλό παιδί» ότι δεν μπορείς να διώξεις και να «στεναχωρήσεις» τον παλιό σου φίλο, (παρ’ όλο που δεν τον αντέχεις πια) και πολλά άλλα βέβαια τα οποία σας εγκλωβίζουν και σας δεσμεύουν μεγάλες ποσότητες από την ενέργειά σας!
      Και  δεν γίνετε να συνεχίσετε να τα κρατάτε άλλο όλα αυτά ,Οικογένεια! Είναι βολικές δικαιολογίες βέβαια, για να μην αναγκαστείτε να κάνετε κάτι με όλα αυτά.  Αλλά μην περιμένετε να το κάνει το Πνεύμα σας, ούτε κι εμείς. Γιατί σας ακούμε πολλές φορές να λέτε «θα εμπιστευθώ και θα μου τα λύσει ο Ανώτερος Εαυτός μου, ώστε να μην χρειαστεί να συγκρουστώ». Kαι είναι πολύ βολικό αυτό για σας. Ο Ανώτερος Εαυτός σας δεν θα παρέμβει σ’ αυτό το θέμα. Πρέπει να το κάνετε εσείς (η ανθρώπινη υπόσταση), για να ενδυναμώσετε και να έχετε την ευκαιρία να  πάρετε πίσω την ενέργειά σας.  Εάν είστε απόλυτα αποφασισμένοι να το κάνετε αυτό και γειωμένοι, δεν χρειάζεται να γίνει καμία σύγκρουση.  Μπορείτε να το κάνετε ήρεμα και «ευγενικά» και να αποδεσμευθείτε, χωρίς όμως  ενοχές και κριτική στον εαυτό, γιατί δεν ήσασταν αρκετά «καλό παιδί» και στεναχωρήσατε τους άλλους.

Επιτρέψτε επιτέλους στον εαυτό σας για κάποιες φορές που χρειάζεται και είναι απαραίτητο για τον εαυτό σας, να είστε ένα «άτακτο, αλλά ελεύθερο παιδί»,  παρά ένα «καλό και συμβιβασμένο παιδί»! Απελευθερώστε επιτέλους αυτό το «καλό παιδί»! Ένα παιχνίδι  είναι όλα και όπως σας είπε και ο Τοβίας «δεν έχει καμιά σημασία».
Και πραγματικά δεν έχει καμιά σημασία, πως παίζετε το παιχνίδι σας κι αν θέλετε να το παίξετε, αλλά η ελευθερία σας τώρα είναι πολύ σημαντική.
      Εμείς σας λέμε τι σας εμποδίζει ν’ απελευθερώσετε πλήρως τον εαυτό σας, εσείς στη συνέχεια κάνετε αυτό που σας αρέσει.  Σας το εξηγήσαμε αυτό, εσείς μας βάζετε να σας τα λέμε.
      Όσο για το μυαλό αγαπημένοι, δουλέψατε πάρα πολύ μαζί του και τώρα πια γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο «αρχηγός» του εαυτού, ποιος είναι το «αφεντικό». Θα προσπαθεί κάποιες φορές να πάρει τον έλεγχο κι αυτό γιατί δεν έχει μάθει ακόμα να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Βλέπετε τόσες και τόσες ζωές έπαιζε πάντα τον ίδιο ρόλο και για την ώρα δεν ξέρει να συμπεριφερθεί διαφορετικά, αλλά σιγά- σιγά θα ηρεμήσει πλήρως και θα ευθυγραμμιστεί με ότι αποφασίσει ο εαυτός.
      Το σημαντικό όπως είπαμε είναι να σταματήσετε να  σπαταλάτε την ενέργειά σας, αλλά  και όταν προσφέρετε, να το κάνετε συνειδητά, να υπάρχει συνειδητή προσφορά. Να γνωρίζετε που και σε ποιον απευθύνεστε. Να υπάρχει συνειδητή προσφορά και συνειδητή ανταπόδοση, αγαπημένοι μου!
      Σήμερα όμως θα μιλήσουμε και για ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον θέμα και αφορά τα «δυναμικά σας». Μέχρι τώρα προβάλατε τα δυναμικά σας σε υψηλότερη συχνότητα από αυτήν που βρίσκετε κάθε φορά ο εαυτός σας. Τα δυναμικά σας είναι καθαρή ενέργεια, καθαρό φως και επιτρέπουνε σε μας και στο Πνεύμα, να τα διαβάζουμε. Τα δυναμικά σας καθρεφτίζουν την εξέλιξή σας, την δυναμική σας και τις δυνατότητές σας, αν και το «καθρεφτίζουν» δεν είναι και η πλέον κατάλληλη λέξη, αλλά η γλώσσα μας περιορίζει να δώσουμε τον κατάλληλο ορισμό.

Κάθε φορά που σας μιλάμε και σας λέμε προς τα που κατευθύνεστε και τι ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε, συνήθως το διαβάζουμε στα δυναμικά σας. Τώρα όμως που εσείς ανεβάσατε ακόμα πιο ψηλά την δόνησή σας και αλλάξατε  συχνότητες, βρεθήκατε να είστε στην ίδια συχνότητα με τα δυναμικά σας. Αυτό σημαίνει ότι ενώνεστε μαζί τους. Κι αυτό είναι πολύ κατάλληλο, αγαπημένοι μου. Είναι πολύ κατάλληλο, γιατί αυτόματα γίνεστε πολύ πιο άμεσοι δημιουργοί και θα έχετε πολύ πιο άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για τον εαυτό σας (και όχι μόνο για τον εαυτό) και πολύ σύντομα δεν θα μας χρειάζεστε καθόλου. Δεν θα χρειάζεστε καθόλου τις δικές μας πληροφορίες και εξηγήσεις. Θα έχετε όλες τις απαντήσεις άμεσα από τον εαυτό σας!
      Όπως είπαμε και παραπάνω τα κύτταρά σας έχουν ήδη ενεργοποιηθεί και αρχίσατε να έχετε πρόσβαση στην δική σας εσωτερική σοφία. Τα δυναμικά σας επίσης, μπορούν να σας πληροφορούν την κάθε στιγμή για κάτι που εσείς χρειάζεστε και τους το ζητάτε.
       Κι έτσι καθώς τα δυναμικά σας θα ενωθούν με τον εαυτό, το φως σας θα λάμψει πιο έντονα και θα επεκταθεί σε πολύ μεγαλύτερη ακτίνα, απ’ αυτή που είναι τώρα! Είστε πια Ολοκληρωμένες Οντότητες Οικογένεια και «είστε Θεοί επίσης»!
      Και πραγματικά πιστέψτε το δεν μας χρειάζεστε τόσο πολύ, όσο εσείς νομίζετε. Έχετε γειώσει την δική σας Πηγή ενέργειας μέσα σας και δεν χρειάζεστε κάποιον από μας ή κάποιο βιβλίο, για να έχετε τις πληροφορίες που θέλετε. Θα το δείτε αυτό πολύ σύντομα, ότι το Πνεύμα σας, ο εαυτός σας θ’ ανταποκρίνεται άμεσα σε ότι εσείς του ζητάτε. Πολύ σύντομα αγαπημένοι, πάρα πολύ σύντομα!
      Και καθώς η αντίληψή σας διευρύνετε όλο και περισσότερο και καθώς είστε όλο και περισσότερο συνειδητοί και γειωμένοι στην τώρα στιγμή σας, η περιέργειά μας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, εάν θα κινηθείτε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση ή θα στραφείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις και στην συνέχεια θα γίνεται μεταξύ σας μια ανταλλαγή ενεργειών σε μια ανώτερη συμφωνία με τους θεϊκούς σας εαυτούς και θα μοιράζεστε τις εμπειρίες.

Είστε οι πρώτοι που το κάνετε αυτό, όπως είσαστε και οι πρώτοι που κάνατε όλα αυτά τα θαύματα στην Γη, καθώς φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας. Είστε απίστευτοι, τι να πούμε. Είναι απίστευτα όλα αυτά που κάνετε και ακόμα κι εμείς οι παντοτινοί φίλοι σας και συνεργάτες που σας γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε, δεν περιμέναμε ότι θα κάνατε τόσα πολλά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
      Είστε μεγαλειώδεις υπάρξεις, πολύ μεγαλειώδεις υπάρξεις!! Δώστε στον εαυτό σας αυτό που αξίζει και δικαιούται.
Δώστε του το μεγαλείο του, τιμήστε τον, χαρείτε τον και απολαύστε τον!
Κι έτσι είναι.

 

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email