Τοβίας

TOBIAΣ
Ο Τοβίας είναι μία ψυχική ύπαρξη, μία  οντότητα, που η γνωστότερη ενσάρκωσή του ήταν αυτή της Ατλαντίδας. Στην εποχή αυτή ήταν ο μεγάλος αρχιερέας, ο Master, αυτό που θα λέγαμε σήμερα ο βασιλιάς ,αλλα όχι με το εγώ, με τίς παλιές ιδιότητές του. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος μόνον όραμα.  Ήταν σεβαστός και τιμημένος.

Ο δάσκαλος Κουτχούμι λέει : «Η αγάπη του Τοβία ήταν γνωστή σε όλη την Ατλαντίδα. Η ικανότητά του με την επιστήμη, με το πνεύμα, με την ανθρωπότητα ήταν τέτοια ,που  άνθρωποι από παντού, γύρω από την Ατλαντίδα έρχονταν σε αυτόν και σ’εκείνους που συνεργάζονταν με αυτόν – οι οποίοι είστε εσείς-  για  συμβουλές και παραίνεση και  θεραπεία.»
Ο Τοβίας δούλεψε πολύ με την σεξουαλική ενέργεια και την εξισορρόπηση της αρσενικής και θηλυκής  ενέργειας.
Η εργασία αυτή έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα τότε στους ναούς της Τιέν, σε σημείο που ο πολιτισμός τους δεν χρειαζόταν νομους και κυβερνήσεις. Λειτουργoύσαν όλοι με την θεϊκή τους ενέργεια και μπορούσαν να δημιουργήσουν τα πάντα, τροφή, ενέργεια, διαφορετικές  διαστάσεις.
Παρόλα αυτά , η Ατλαντίδα έπεσε.  Και πριν καταστραφεί , ο Τοβίας , γνωστός ως Muir, oδήγησε προς την έξοδο από αυτά τα μέρη τόσους πολλούς , που τώρα ονομάζονται Shaumbra, ( Σώμπρα ).
Μετά την πτώση της Ατλαντίδας έζησε μερικές ζωές στη Γή.
Στη ζωή του σαν Τοβίτ, όπως γράφεται στο « Βιβλίο του Τοβίτ », περίπου 2500 χρόνια πριν,προσπάθησε να επαναφέρει αυτά που ήξερε από την Ατλαντίδα, αλλά υπήρξε μεγάλη αντίσταση από τις εκκλησίες.

Στην τελευταία διάρκεια της ζωής του, λίγο πριν την εποχή του  Ιησού, έζησε στο Ισραήλ με το όνομα  Αγκόστ. Και σε αυτή τη ζωή επίσης, προσπάθησε να επαναφέρει τη γνώση της ενέργειας και του  εξισοροπημένου σεξ.  Γι’ αυτό , φυλακίστηκε και η περιουσία του δημεύτηκε. Πέρασε μέσα από διαδικασία  πίκρας ,θυμού , μίσους, και τελικά μετασχηματισμού.
Από το 1999 ήρθε σε μή φυσική μορφή ,σαν αγγελική οντότητα , στα αγγελικά βασίλεια, να μεταφέρει αυτή την γνώση , μέσα από τον Geoffrey Hoppe (Κώλντρε), να εργασθεί με τους δασκάλους του Βυσσινί  Κύκλου  δημιουργώντας το Σχολείο Σεξουαλικής  Ενέργειας . Ειναι ένα Σχολείο που ασχολείται με την σωματική και ψυχική κατάχρηση και με την επιστροφή στη ισορροπημένη σεξουαλικότητα.
Ο Τοβίας μας έφερε πάλι όλους μαζί και μας βοήθησε να αναπτύξουμε την δική μας θεϊκότητα και την ανθρωπινότητά μας.
Συνεργάσθηκε με όλους μας και μας βοήθησε να καταλάβουμε τις ευλογίες της ζωής εδώ στη Γή.
Τον Ιούλιο του 2009 ενσαρκώθηκε πάλι εδώ στη Γή, μέσα από τον ΣΑΜ.  Έτσι ήταν η συμφωνία του με τον  Βυσσινί Κύκλο, που είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο γήινων αγγέλων, που είναι μεταξύ των πρώτων  στη μετάβαση προς τη Νέα Ενέργεια. Καθώς βιώνουν τις χαρές και τις προκλήσεις της ανάληψης, γίνονται δάσκαλοι για άλλους που περνούν τη δική τους διαδικασία αφύπνισης.
Ο Βυσσινί Κύκλος συναντάται κάθε μήνα σο Ντένβερ του Κολοράντο, από το 1999, όπου ο Τοβίας  παρουσίαζε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μέσω του Geoffrey Hoppe.
Σύμφωνα με τον Τοβία, οι άγγελοι απο΄την άλλη μεριά  διαβάζουν τις ενέργειές μας, και μεταφράζουν τις πληροφορίες πίσω σε μας, ώστε να μπορούμε να τις δούμε από το εξωτερικό, βιώνοντάς τες εσωτερικά.

Μετά την ενσάρκωση του Τοβία, τη σκυτάλη στον Βυσσινί Κύκλο έχει αναλάβει ο Άγιος Γερμανός. ( Saint Germain ).
Ένα μικρό απόσπασμα από την τελευταία επικοινωνία του Τοβία ,τον Ιούλιο του 2009.
“Είμαι, πράγματι, ο Tobias – τουλάχιστον για μερικά ακόμα πολύτιμα λεπτά – αλλά ολόκληρη η ιδέα του Tobias είναι πραγματικά όλων μας.  Όλων μας. Είναι η ψυχική μου ύπαρξη που ήταν ο Tobias 2500 χρόνια πριν, αλλά ήταν μια συμφωνία που όλοι μας είχαμε, ότι θα συνδυάζαμε την αγάπη μας, θα συνδυάζαμε την επιθυμία μας, θα συνδυάζαμε τον εαυτό μας σε αυτό το πράγμα το αποκαλούμενο Tobias – Να Είμαστε Εμείς. Πάντα ήμασταν εμείς – εσείς και εγώ, το πρόσωπο δίπλα  σας, αυτοί που παρακολουθούν μέσω του Διαδικτύου –  πάντα αφορούσε  όλους μας.

Να Είμαστε Εμείς (σ.τ.μ=To Be Us).
Το επιλέξαμε αυτό αντί ενός παραδοσιακού τύπου, αυτού που θα καλούσατε  αρχετυπική ενέργεια ή συλλογική συνείδηση, όμοια της οποίας  έχετε δει στον Yeshua και σε μερικούς από τους άλλους. Αυτή τη φορά εμείς θα φέρναμε την ουσία μας μέσα στην ψυχική οντότητα του εαυτού μου, και θα βοηθούσαμε να το αναγγείλουμε σε μια νέα χρονική περίοδο στη Γη. Αυτό άρχισε  χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια πριν.
Τοποθετήσατε μέρος του εαυτού σας στον Tobias. Όλοι εμείς μαζευτήκαμε μαζί, και περίπου 2.000 χρόνια πριν, εσείς αρχίσατε να σπέρνετε στη Γη τη συνείδηση του Χριστού, σπόροι που έχουν βλαστήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χιλιάδων χρόνων, και είναι εδώ σήμερα σημαδεύοντας αυτήν την εποχή της Νέας Ενέργειας  για την ανθρωπότητα.
Είστε ένα βαθύ κομμάτι του Tobias από τότε και σε όλη την διαδρομή. Αυτό είναι που σας προσέλκυσε σε αυτήν την εργασία. Αυτό είναι που σας προσέλκυσε στους άλλους Shaumbra. Αυτό είναι που προκάλεσε όλους εμάς να περάσουμε από αυτό το ταξίδι μαζί, αισθανόμενοι πώς πρόκειται  να είναι να περνάς από μια ενσωματωμένη μετενσάρκωση, πώς πρόκειται να είναι το να φέρνεις μέσα σου την θεϊκότητα, πώς είναι το να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις του ανθρώπου της Παλαιάς Ενέργειας , πώς πρόκειται να είναι το να αισθάνεσαι ότι τα έχεις χάσει όλα, πώς είναι το να έχεις πάει στο σκοτάδι. Είστε  μέρος αυτής της ενέργειας της αποκαλούμενης Tobias –
Να Είμαστε Εμείς (σ.τ.μ=To Be Us).
Έτσι σήμερα καθώς ενσωματώνομαι τώρα στον SAM, περνάτε επίσης από τη διαδικασία της επιστροφής σας, το  μέρος σας, που ήταν μέρος του Tobias επιστρέφει πίσω σε σας την στιγμή αυτή».

Από την συγκέντρωση του θερινού ηλιοστάσιου του Βυσσινί Κύκλου, τον Ιούλιο του 2009,
 «ο Αποχαιρετισμός του Τοβίας», μέσα από τον Geoffrey Hoppe ,
 σε μετάφραση Κώστα Οικονόμου .                                                   

επιμέλεια κειμένου :  Μαρία Γρηγοράκη

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email