Σέραπις

    ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΣΕΡΑΠΙΣ

 Ο Σέραπις είναι ο ηγέτης της τέταρτης Ακτίνας, που αντιπροσωπεύει την αγνότητα και την τέχνη. Είναι  γνωστός μέσω των αιώνων για τη δράση της ακριβούς πειθαρχίας. Η πραγματική πειθαρχία δεν είναι κάτι πέρα  που θα ανέτρεπε την έμφυτη πρόοδο, αλλά αντ’ αυτού είναι εκπαίδευση στον έλεγχο των  ανθρώπινων ιδιοτήτων, έτσι ώστε ο εσωτερικός ή πραγματικός εαυτός να μπορεί να έχει την έκφραση. Αυτό είναι πολύ ουσιαστικό στην επίτευξη της ανύψωσης που είναι το αποκορύφωμα όλων των ενσωματώσεων.
Ήρθε ως φύλακας στις εξελίξεις της Γης και πήρε τη φυσική ενσωμάτωση  πολλές φορές. Λέγεται ότι προήλθε από την Αφροδίτη.     Από τη βύθιση της Ατλαντίδας περίπου 12.000 έτη πριν, είχε σχεδόν όλες τις ενσωματώσεις στην Αίγυπτο.   Ενώ στην ενσωμάτωση στην Αίγυπτο ως Akhenaton IV και Amenophis ΙΙΙ έχτισε τους ναούς στις Θήβες και στο Karnak.
Ήταν σε ενσωμάτωση στην Ελλάδα και είχε να κάνει με τη δημιουργία του κολοσσού στη Ρόδο εκείνη τη περίοδο.
Ήταν ο Φειδίας σε μια ενσωμάτωση, Αθηναίος αρχιτέκτονας και  γλύπτης. Έφερε σε υλοποίηση το σχέδιο του Παρθενώνα και επόπτευσε την οικοδόμηση του.
Σε μια από τις ενσαρκώσεις του ήταν ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας -γνωστός για την πειθαρχία σε εκείνη τη ζωή- και μετά από αυτή τη ζωή έλαβε την ανάληψη του το 400 π.χ. Είναι Ιεράρχης του ερημητηρίου της Αναλήψεως, στο Λούξορ της Αιγύπτου ( στο αιθερικό πεδίο), το οποίο άνοιξε τις πύλες του στην εξωτερική συνείδηση της ανθρωπότητας το 1952.
Καθιέρωσε έναν ναό εκεί για τη φλόγα ανάβασης και είναι ο φύλακας εκείνης της φλόγας από τότε. Κάποιος εμπιστευμένος αδελφός σε φυσική ενσωμάτωση έμενε στη φρουρά όταν ήταν σε εσωτερικά επίπεδα μεταξύ των ενσωματώσεων. Είναι ο κύριος υπεύθυνος για την αδελφοσύνη στο  Luxor της  Αίγυπτου. Είναι ο ηγέτης των Σεραφικών Δυνάμεων.
Site www.epanodos.org-Δάσκαλοι

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email