Κρύων

Δάσκαλος της Μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων

Είναι μια οντότητα  γεμάτη αγάπη και φως, η οποία έρχεται κατ’ ευθείαν από την Κεντρική Πηγή, με το κοσμικό, τονικό όνομα  “Κρύων”.
Όταν το 1987 έγινε η σύγκλιση των πλανητών και η Γη βρέθηκε με ανεβασμένη δόνηση, πέρα από κάθε κοσμική πρόβλεψη, έπρεπε ν’ αλλάξουν πολλά δεδομένα. Έπρεπε κατ’ αρχήν να υπάρχει η δυνατότητα φώτισης όλων των ανθρώπων, για να μπορέσει να γίνει η μετάβαση του πλανήτη σε ανώτερη δονητική συχνότητα και γι’ αυτό έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αναπροσαρμογή του ηλεκτρομαγνητικού δικτυώματος της Γης, για να αντέξει ο πλανήτης την νέα δόνηση, αλλά και για να μπορεί να μας δοθεί βοήθεια από την πνευματική μας οικογένεια.

Μέχρι τότε η πνευματική μας οικογένεια δεν μπορούσε να μας πλησιάσει πολύ και να μας βοηθήσει, γιατί ο δικός μας κραδασμός  ήταν πολύ χαμηλός  και οι δικές τους πολύ υψηλές ενέργειες θα μας έκαιγαν. Προσπαθούσαν λοιπόν να μας βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούσαν έξω από την αύρα της Γης και η βοήθειά τους  αυτή δεν μπορούσε να μας φτάσει εύκολα.

Γι’ αυτό το Πνεύμα έστειλε τον Κρύων τον δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας με την ομάδα του, για ν’ αλλάξει και να αναπροσαρμόσει το συμπαντικό δικτύωμα στα νέα δεδομένα της Γης. Ο Κρύων όμως εκτός από την μεγάλη εργασία που έκανε για την αλλαγή και την αναπροσαρμογή στο συμπαντικό δικτύωμα, από το 1/01/1992 έως το 31/12/2002 (αντιστοιχεί στη δόνηση του 11, που είναι και η δόνηση του δάσκαλου Κρύων), έδωσε στην οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων  και κάθε  είδους άλλη  βοήθεια.
Μας έδωσε τα  βιβλία του και τις ομαδικές και προσωπικές Ανώτερες Επικοινωνίες και μας καθοδήγησε προς την πορεία του να φέρουμε μέσα μας το «πλήρες ενεργειακό μας φορτίο», δηλαδή τον Ανώτερο Εαυτό μας και να συνεχίζουμε να ζούμε σαν ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη.
Μας εξήγησε επίσης τι μας συμβαίνει, γιατί νιώθαμε τις αλλαγές, αλλά δεν γνωρίζαμε τι μας συμβαίνει  και όπως μας είπε:
-Εσείς διαχειρίζεστε, μετασχηματίζετε και δημιουργείτε τις Νέες Ενέργειες της Γης. Σκίζοντας τα πέπλα που σας κρατούσαν στο σκοτάδι, είδατε πράγματι ότι υπάρχει πολύ φως.
Ο Κρύων μας μίλησε επίσης και για τα μεγαλειώδη δώρα του Πνεύματος, μετά την επιτυχία μας ν’ ανεβάσουμε την δόνηση της Γης.

Το μεγαλύτερο και το ποιο σπουδαίο δώρο του Πνεύματος, όπως μας είπε ο δάσκαλος της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων είναι να ζητήσουμε από το Πνεύμα και να μας δοθεί το “ουδέτερο εμφύτευμα”, δηλαδή η καρμική μας απαλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι στην τώρα εργασία μας για την εξέλιξή μας γίνονται όλα τα καρμικά μας ξεκαθαρίσματα, αλλά εμείς στη συνέχεια πρέπει να εργαστούμε, για να διαχειριστούμε, να μετασχηματίσουμε και ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας, από όλες τις διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και τους περιορισμούς που κουβαλάμε αιώνες τώρα. Το σημαντικότερο όμως είναι να θυμηθούμε και ν’ αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, που ζούμε την εμπειρία μας στη Γη.
Τα σημαντικότερα βιβλία του δάσκαλου της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, τα οποία έδωσε στην οικογένεια μέσα από τον Λη Κάρολ, για να μας  διευκολύνει το ταξίδι της εξέλιξης και της μετάβαση στη Νέα Ενέργεια είναι:

«Η Εποχή του Τέλους», «Μην σκέπτεστε σαν άνθρωποι», «Η αλχημεία του ανθρώπινου Πνεύματος», «Το οδοιπορικό της επιστροφής», «Παραβολές του Κρύων», «Σε συνεργασία με το Θεό», «Επιστολές από την Εστία» και «Περνώντας το ορόσημο» από το δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, τα βιβλία δόθηκαν μέσα από τον Λη Κάρολ, εκδόσεις Κρύων.   www.kryon.com

από την Καίτη Τσώλη

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email