Ιλαρίων

       ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΙΛΑΡΙΩΝ                                                

Ο Ιλαρίων είναι ο ηγέτης της 5ης Ακτίνας – της συγκεκριμένης επιστήμης- και ενσωματώθηκε σαν Απόστολος Παύλος. Σαν ηγέτης της 5ης Ακτίνας εστιάζει στην επιστήμη όλων των πραγμάτων. Διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο να φέρει την επιστήμη της «νέας εποχής», η οποία θα περιλάβει την επιστήμη του ήχου και την επιστήμη του φωτός.
Σε μια από τις πολλές του ενσαρκώσεις ήταν ο Νέο-Πλατωνικός συγγραφέας και φιλόσοφος Ιάμβλιχος.
Το όνομα του Ιλαρίων προέρχεται από την τελευταία του ενσάρκωση στη Γη, που σαν επίσκοπος Ιλαρίων ιερουργούσε σε εκκλησία της Κύπρου όπου πέθανε το 371.
Είναι κύριος της αρμονίας και των ήχων και της επιστήμης της προφορικής έκφρασης, που χρησιμοποιούνται για να φέρουν εμπρός την εκδήλωση στις ζωές μας. Ο Ιλαρίων λειτουργεί για να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το μυαλό.
Είναι υπεύθυνος για την ενίσχυσή μας στην αύξηση της συνείδησης και της πνευματικής δεκτικότητάς μας σε όλους τους τομείς της επιστημονικής ανάπτυξης.
Ζητήστε από τον αγαπημένο Δάσκαλο Ιλαρίωνα για να σας βοηθήσει στην εμβάθυνση της κατανόησης οποιουδήποτε θέματός σας που μελετάτε.
Είναι επίσης πολύ εξυπηρετικός στη θεραπεία μας, συνεργαζόμενος με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και Ραφαήλ όπως και με τη Θεοτόκο Μαρία.
Κατά την περίοδο της Ατλαντίδας όταν η Μεγάλη Ιεραρχία προειδοποίησε τους ιερείς ότι θα βυθιζόταν η Ατλαντίδα, 4000 εθελοντές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους  μαζί με 40 ιερείς και ιέρειες προετοιμαζόμενοι να μεταφέρουν το Ιερό Πυρ με τις διαφορετικές Θείες Αρετές σε άλλες χώρες (έως τότε έκαιγε στην Ατλαντίδα η φλόγα της Αλήθειας με αρχιέρεια την Παλλάδα Αθηνά).  Ο Ιλαρίων με μια ομάδα μαθητών του έφερε τη φλόγα της Αλήθειας στην Ελλάδα.
Σήμερα στην αιθερική ατμόσφαιρα της Κρήτης διατηρείται ένα μεγαλοπρεπές  πανομοιότυπο του Ερημητηρίου της Αλήθειας που μοιάζει πολύ στον Παρθενώνα αλλά πολύ μεγαλύτερο. Ιεράρχης του Ερημητηρίου της Αλήθειας είναι μέχρι σήμερα ο Ιλαρίων  μαζί με την Παλλάδα Αθηνά, Θεά της Αλήθειας.
 Site www.epanodos.org-Δάσκαλοι

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email