Αρχάγγελος Μιχαήλ

      ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι πάντα κοντά μας. Ήταν πάντα κοντά μας ακόμα και όταν εμείς ήμασταν βουτυγμένοι μέσα στο σκοτάδι της διττότητας και προσπαθούσε να μας βοηθήσει. Από την αρχή της εξέλιξής μας, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας προστατεύει, μας ενδυναμώνει και συγκρατεί την ενέργειά μας, όταν εμείς κολλάμε  στα τρυπάκια της αυτολύπησης και έχουμε μεγάλες απώλειες  της ενέργειάς μας.

Αμέσως μετά την σύγκλιση των πλανητών το 1987, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ άρχισε να μας στηρίζει με τα μηνύματά του και τις Ανώτερες Επικοινωνίες του. Το πιο γνωστό κανάλι επικοινωνίας μαζί του είναι η Ronna Herman, www.ronnastar.com

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, όπως μας είπε ο δάσκαλος Ελ Μορύα είναι το δώρο της πρώτης Ακτίνας στην ανθρωπότητα. Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της ανθρωπότητας και όπως είπε δεν θα φύγει από τον πλανήτη, εάν και ο τελευταίος άνθρωπος δεν απελευθερώσει τον εαυτό του από την διττότητα.

Στην εργασία που κάνουμε αυτή την στιγμή με την οικογένεια της Νέας Συνείδησης, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας από τους πολύ στενούς συνεργάτες μας. Αρχάγγελε Μιχαήλ σ’ ευχαριστούμε!
και όπως διαβάζουμε στο site, www.epanodos.org-Άγγελοι 

«Πίστη και Προστασία είναι οι βασικές ποιότητες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Ήρθε από την αρχή της Δημιουργίας του Πλανητικού μας Συστήματος σχηματίζοντας τη φρουρά μαζί με τους άλλους έξι Αρχαγγέλους, όχι μόνο της Γης αλλά του φυσικού ήλιου, των πλανητών του Συστήματος αυτού, των δορυφόρων τους και των επτά εσωτερικών σφαιρών, που σχηματίζουν τους «Ουρανούς» αυτής της αλυσίδας.
Όταν στο βάθος του χρόνου η αρνητικότητα κάλυψε τις σκέψεις, τα αισθήματα και την ψυχή των ανθρώπων με την σκέψη του δημιούργησε την Πύρινη Ρομφαία -που παραμένει από τότε μαζί του- για να απελευθερώσει τις ψυχές των ανθρώπων από τα δικά τους δημιουργήματα. Επίσης για να απαλλάξει την εγκλωβισμένη ζωή, που παραμένει αιχμάλωτη από τις υπάρξεις που οι σκεπτομορφές των ανθρώπων έχουν δημιουργήσει στο αστρικό πεδίο. Γι’ αυτό παραμένει στο πεδίο αυτό και εργάζεται είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο.
Σχημάτισε την Πύρινη Ρομφαία γιατί γνώριζε ότι θα έρθει μια μέρα , που οι άνθρωποι θα χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από αυτή που οι ίδιοι θα διαθέτουν, για να αποκοπούν από τους δεσμούς που δημιούργησαν. Δυνάμωσε τη Ρομφαία αυτή με την Αγάπη του, η οποία δεν είναι ρομφαία του τρόμου, αλλά αντίθετα είναι Ξίφος Ελευθερίας και Ελπίδας. Όταν και η τελευταία ψυχή θα περάσει τη γέφυρα προς το Αιώνιο Φως, όταν η ανάληψη και του τελευταίου ανθρώπου συμβεί, η Ρομφαία θα εκλείψει.
Το Ερημητήριο της Πίστης και της Προστασίας, το οποίο βρίσκεται στα Καναδικά Βραχώδη Όρη, είναι η εστία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ιδρύθηκε πριν εκατομμύρια χρόνια. Το λάβαρο  του ερημητηρίου  έχει ένα χρυσό ήλιο σε γαλάζιο φόντο, με αποτυπωμένες πάνω του τις εικόνες των Επτά Αρχαγγέλων».

επιμέλεια: Καίτη Τσώλη

Share the love! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email