Ποιοι-ες είμαστε

%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%84%cf%83%cf%8e%ce%bb%ce%b7ΚΑΙΤΗ ΤΣΩΛΗ

Το 1987 μια ιδιαίτερη εμπειρία με συγκλόνισε και με έσπρωξε πολύ βαθιά μέσα στην ύπαρξή μου.  Μου δημιούργησε την διάθεση να ψάξω μέσα μου, να εξερευνήσω και να ανακαλύψω όλα αυτά που ένιωθα ότι υπήρχαν πέρα από την τότε αντίληψή μου και μου ήταν κρυμμένα. Μου δημιούργησε την διάθεση να εξερευνήσω τον εαυτό μου και να τον γνωρίσω!
Από τότε μέχρι σήμερα έκανα πολλές ανακαλύψεις σχετικά με τον εαυτό μου, έζησα πολλές και δύσκολες εμπειρίες (ενεργειακά Σοκ) για να τον κατανοήσω, και να τον απελευθερώσω και μετασχημάτισα πάρα πολλές ενέργειες. Όλο αυτό το διάστημα το Πνεύμα μου έδινε κάθε βοήθεια και κάθε πληροφορία, την οποία χρειαζόμουν για να προχωρήσω!
Το 2004 μου δημιουργήθηκε η διάθεση, όλη αυτήν την πορεία του εσωτερικού μου δρόμου να την καταγράψω, γιατί  θεωρώ ότι είναι η εμπειρία της ψυχής μας κι επειδή πιστεύω, ότι μέσα από την δική μας εργασία και κάποιοι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι θα βοηθηθούν και θα ωφεληθούν, κάποιοι οι οποίοι θα επιλέξουν να εξελιχθούν.
Έτσι μέχρι σήμερα έγραψα τέσσερα βιβλία, με τους τίτλους: «Η Θεά-Θεός της Ελευθερίας και της αγάπης», «Το Θαύμα έγινε, εμείς είμαστε το Θαύμα», «Οι Θεοί κατοικούνε στη Γη», «Η Νέα Συνείδηση της Γης» και «Η Ιστορία της Ψυχής μας».
Στα βιβλία μου καταγράφω τις εμπειρίες μου- μαθήματα-κατανοήσεις και συμπεριλαμβάνω θεραπείες, οι οποίες μου δόθηκαν από τον θεϊκό μου εαυτό, τους αγγέλους και τους αναληφθέντες δασκάλους, όπως «η ενεργειακή αποκατάσταση του Είναι», «η αναζωογόνηση των κυττάρων», πολλές θεραπευτικές ασκήσεις, καθώς και Ανώτερες Επικοινωνίες!

Στην παρούσα μου ενσάρκωση  εργάσθηκα   για 25 χρόνια σαν διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου κι έφυγα με πρόωρη συνταξιοδότηση και στο Νοσοκομείο εκτός από την εργασία μου, ασχολήθηκα και με τον συνδικαλισμό.
Γεννήθηκα στην Ήπειρο (Νεοχώρι Άρτας) και είμαι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών!

 

%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7ΜΑΡΙΑ  ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο  Ε.Μ.Πολυτεχνείο.Δούλεψα για 20 χρόνια σαν αρχιτέκτονας, διατηρώντας ιδιωτικό αρχιτεκτονικό γραφείο.
Όσο κι αν μου άρεσε η αρχιτεκτονική, όσο κι αν αγαπούσα την οικογένειά μου, πάντα υπήρχε ένα κενό και η αίσθηση ότι πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο από όλα αυτά !
Έτσι άρχισε η αναζήτησή μου σε διάφορους χώρους μεταφυσικούς και εναλλακτικούς. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με την Γιόγκα, την αυτογνωσία και αργότερα σπούδασα Εναλλακτικές Θεραπείες ( Shiathu, Reflexology, Bach Remedies, κ.ά. ). To 2000 παραιτήθηκα από την δουλειά μου , σαν αρχιτέκτονας και έκλεισα το φγραφείο μου, γιατί ο κύκλος είχε ολοκληρωθεί!
Για το διάστημα 2000-2005 ασχολήθηκα μόνο με τα εναλλακτικά, δημιούργησα το κέντρο ΡΟΗ, ένα Νew Age κέντρο, για να διαπιστώσω, ότι ούτε εκεί μπορεί να βρεθεί η εξήγηση του κενού και η θεραπεία του Εαυτού.
Μέχρι που το 2006 έτυχε να διαβάσω για πρώτη φορά, «τα 12 μαθήματα του Δημιουργού», επικοινωνίες του Τοβία μέσω του G. Hoppe.
Αισθάνθηκα ότι είχαν γραφτεί για μένα, μιλούσαν κατευθείαν στην ψυχή μου.

Μέσα σε 3 μήνες διάβασα όλο το υλικό του Βυσσινί Κύκλου απο το 1999-2006, επικοινωνίες των δασκάλων Saint Germain, Kuthumi, Tobias και κάθε φορά η επικοινωνία μού άνοιγε ένα νέο δρόμο για την αγάπη του Εαυτου και την ολοκλήρωση.
Δεν ήταν άγνωστες θεωρίες ή πρωτοεμφανιζόμενες διδασκαλίες. Απλά ήταν.
Ήταν εκεί για να μας θυμήσουν ξανά ποιοι είμαστε, από που ήρθαμε και τι μπορούμε να επιλέξουμε.
Ήταν για την καρδιά και όχι για το μυαλό.
Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια παρακολούθησα σχεδόν όλα τα σεμινάρια και τα workshops του Βυσσινί Κύκλου και εκπαιδεύτηκα σαν δάσκαλος σε τρία, που τα θεωρώ βασικά για τους ανθρώπους της Νέας Ενέργειας, 
το SES ( Tobias Sexual Energy School ), το Aspectology και το Discover your Passion.

To 2012 δημιούργησα τα δικά μου σεμινάρια, «Σεμινάρια της Νέας Συνείδησης», που τα παρουσιάζω μαζί με τα σεμινάρια του «Βυσσινί Κύκλου «.
Τα σεμινάρια αυτά βοηθούν στο να αφυπνιστούν όσοι το επιλέξουν,  να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους, να εκφράσουν τις ικανότητες και τη δύναμή τους, να μπορέσουν να ενώσουν το θεϊκό με το ανθρώπινο στοιχείο τους και κυρίως να απολαμβάνουν την εμπειρία της ζωής με χαρά, ευκολία, αγάπη και ελεύθερη δημιουργία .

 

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bc%cf%88%cf%8e%ce%bdΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΣΑΜΨΩΝ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Σπούδασα στην Αγγλία Fitness Instructor, Exercise to music teacher και remedial massage. Στο διάστημα που εργαζόμουν σαν γυμνάστρια μυήθηκα στο δεύτερο βαθμό του Ρέικι.
Το 2003 μετά από ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που συνέβει στην οικογένειά μου βρέθηκα στη Βραζιλία και ήρθα σε επαφή με το δάσκαλο για μένα και θεραπευτή Zoao. Αυτή η εμπειρία μου άνοιξε νέους δρόμους και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα γνωρίστηκα με την ενέργεια του δάσκαλου της μαγνητικής υπηρεσίας ΚΡΥΩΝ και από τότε βρέθηκα ολοκληρωτικά στην αγκαλιά της νέας ενέργειας.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο εαυτός μου με οδήγησε ν’ ασχοληθώ με τις θεραπείες ( ενεργειακές και συμπληρωματικές) και ένιωσα ότι η θεραπεία είναι μέσα στο DNA μου.
Από κει και μετά έστρεψα ολοκληρωτικά τη προσοχή μου στην εκμάθηση διάφορων τεχνικών όπως η Ρεφλεξολογία, το Ρ.Ε.Ρ.( ενεργειακή ρεφλεξολογία), τα Κύμβαλα (μασάζ με ήχους), το Rejuvance, το Reconnective Healing, τις οποίες θεραπευτικές τεχνικές εξασκώ επαγγελματικά τα τελευταία πέντε χρόνια στην Αθήνα όπου και διαμένω.